tktothemax
New Member
Καλησπερα παιδες
Ειμαι 44 χρ και εκανα την 1η μεταμοσχευση Ιανουαριο του 2019 (38 χρ.) στον Βαλβη με τεχνικη micro strip (δεν ηξερα καλυτερα τοτε αλλα τελοσπαντων). Το focus ηταν στο hairline και λιγο στην κορωνα. Πριν και μετα την 1 ΜΜ τοπικα μινοξιδιλη σπραυ 5% x 2 φορες την ημερα + κετοκοναζολη Fungolar (ανα διαστηματα).
Επισυναπτω φωτο της προσφατης καταστασης και μετρησης μου (ratio 2.44 hair/FU).
Τα τελευταια 1-2 χρονια παρατηρω μια περαιτερω αραιωση στην κορωνα και εχω αρχισει να ψαχνομαι για 2 ΜΜ. Επισκεφτηκα 2 κλινικες.
--> BHR: προτειναν 2.5 mg oral minoxidil για 6 μηνες και βλεπουμε
--> Ζωντος: προτεινε 2-3 επιλογες.
1) το ιδιο με BHR
2) minoxidil oral + topical finasteride
3) ενα απο τα προηγουμενα + PRP
Επισης ρωτησα ποιο θα ηταν το κοστος για 2η ΜΜ και μου ειπε 10,000 ευρω για 2ημερο session (2,500 grafts με focus στα 4τριχα κ 5τριχα FUs = 8,500 τριχες) αποκλειστικα απο τον ιδιο
Οι ερωτησεις μου για τους εμπειρους του φορουμ οι εξης:
1) τα 10,000 ευρω , 2ημερο, για 2,500 grafts μου ακουγεται υπερβολικο νουμερο, ακομα και αν θεωρειται απο τους "καλους" ο γιατρος. Γνωμες?
2) 8,500 τριχες απο 2,500 grafts ειναι εφικτο και/ή πρακτικο?
3) Το PRP αξιζει το κοπο? Ειναι value for money?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας
? Κοστος 200 ευρ / συνεδρια . Χρειαζονται 6 συνεδριες τον 1ο χρονο και μετεπειτα 2 συνεδριες ανα χρονο για συντηρηση. Δηλαδη μεσα σε 3 χρονια μιλαμε για κοστος 2,000 ευρω
Ειμαι 44 χρ και εκανα την 1η μεταμοσχευση Ιανουαριο του 2019 (38 χρ.) στον Βαλβη με τεχνικη micro strip (δεν ηξερα καλυτερα τοτε αλλα τελοσπαντων). Το focus ηταν στο hairline και λιγο στην κορωνα. Πριν και μετα την 1 ΜΜ τοπικα μινοξιδιλη σπραυ 5% x 2 φορες την ημερα + κετοκοναζολη Fungolar (ανα διαστηματα).
Επισυναπτω φωτο της προσφατης καταστασης και μετρησης μου (ratio 2.44 hair/FU).
Τα τελευταια 1-2 χρονια παρατηρω μια περαιτερω αραιωση στην κορωνα και εχω αρχισει να ψαχνομαι για 2 ΜΜ. Επισκεφτηκα 2 κλινικες.
--> BHR: προτειναν 2.5 mg oral minoxidil για 6 μηνες και βλεπουμε
--> Ζωντος: προτεινε 2-3 επιλογες.
1) το ιδιο με BHR
2) minoxidil oral + topical finasteride
3) ενα απο τα προηγουμενα + PRP
Επισης ρωτησα ποιο θα ηταν το κοστος για 2η ΜΜ και μου ειπε 10,000 ευρω για 2ημερο session (2,500 grafts με focus στα 4τριχα κ 5τριχα FUs = 8,500 τριχες) αποκλειστικα απο τον ιδιο
Οι ερωτησεις μου για τους εμπειρους του φορουμ οι εξης:
1) τα 10,000 ευρω , 2ημερο, για 2,500 grafts μου ακουγεται υπερβολικο νουμερο, ακομα και αν θεωρειται απο τους "καλους" ο γιατρος. Γνωμες?
2) 8,500 τριχες απο 2,500 grafts ειναι εφικτο και/ή πρακτικο?
3) Το PRP αξιζει το κοπο? Ειναι value for money?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας