Επισκεψη σε BHR και Ζωντο για 2η ΜΜ

tktothemax

New Member
Καλησπερα παιδες

Ειμαι 44 χρ και εκανα την 1η μεταμοσχευση Ιανουαριο του 2019 (38 χρ.) στον Βαλβη με τεχνικη micro strip (δεν ηξερα καλυτερα τοτε αλλα τελοσπαντων). Το focus ηταν στο hairline και λιγο στην κορωνα. Πριν και μετα την 1 ΜΜ τοπικα μινοξιδιλη σπραυ 5% x 2 φορες την ημερα + κετοκοναζολη Fungolar (ανα διαστηματα).

Επισυναπτω φωτο της προσφατης καταστασης και μετρησης μου (ratio 2.44 hair/FU).

Τα τελευταια 1-2 χρονια παρατηρω μια περαιτερω αραιωση στην κορωνα και εχω αρχισει να ψαχνομαι για 2 ΜΜ. Επισκεφτηκα 2 κλινικες.

--> BHR: προτειναν 2.5 mg oral minoxidil για 6 μηνες και βλεπουμε

--> Ζωντος: προτεινε 2-3 επιλογες.
1) το ιδιο με BHR
2) minoxidil oral + topical finasteride
3) ενα απο τα προηγουμενα + PRP
Επισης ρωτησα ποιο θα ηταν το κοστος για 2η ΜΜ και μου ειπε 10,000 ευρω για 2ημερο session (2,500 grafts με focus στα 4τριχα κ 5τριχα FUs = 8,500 τριχες) αποκλειστικα απο τον ιδιο

Οι ερωτησεις μου για τους εμπειρους του φορουμ οι εξης:

1) τα 10,000 ευρω , 2ημερο, για 2,500 grafts μου ακουγεται υπερβολικο νουμερο, ακομα και αν θεωρειται απο τους "καλους" ο γιατρος. Γνωμες?
2) 8,500 τριχες απο 2,500 grafts ειναι εφικτο και/ή πρακτικο?
3) Το PRP αξιζει το κοπο? Ειναι value for money?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας
IMG_0856.jpg
? Κοστος 200 ευρ / συνεδρια . Χρειαζονται 6 συνεδριες τον 1ο χρονο και μετεπειτα 2 συνεδριες ανα χρονο για συντηρηση. Δηλαδη μεσα σε 3 χρονια μιλαμε για κοστος 2,000 ευρω

IMG_0416.jpg
IMG_0376.jpg
IMG_0377.jpg
IMG_0398.jpg
IMG_0404.jpg
IMG_0412.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Οπότε βγαίνει 4 ευρω το graft. Αυτά παίρνει γενικά Η επειδή έχεις ξανά κάνει εμφυτευση και δεν δουλευει σε παρθένα περιοχή ζητάει τόσα? Αν παίρνει τόσα γενικά είναι ο ακριβότερος στην ελλάδα με διαφορά

navajo49

New Member
Καλησπερα παιδες

Ειμαι 44 χρ και εκανα την 1η μεταμοσχευση Ιανουαριο του 2019 (38 χρ.) στον Βαλβη με τεχνικη micro strip (δεν ηξερα καλυτερα τοτε αλλα τελοσπαντων). Το focus ηταν στο hairline και λιγο στην κορωνα. Πριν και μετα την 1 ΜΜ τοπικα μινοξιδιλη σπραυ 5% x 2 φορες την ημερα + κετοκοναζολη Fungolar (ανα διαστηματα).

Επισυναπτω φωτο της προσφατης καταστασης και μετρησης μου (ratio 2.44 hair/FU).

Τα τελευταια 1-2 χρονια παρατηρω μια περαιτερω αραιωση στην κορωνα και εχω αρχισει να ψαχνομαι για 2 ΜΜ. Επισκεφτηκα 2 κλινικες.

--> BHR: προτειναν 2.5 mg oral minoxidil για 6 μηνες και βλεπουμε

--> Ζωντος: προτεινε 2-3 επιλογες.
1) το ιδιο με BHR
2) minoxidil oral + topical finasteride
3) ενα απο τα προηγουμενα + PRP
Επισης ρωτησα ποιο θα ηταν το κοστος για 2η ΜΜ και μου ειπε 10,000 ευρω για 2ημερο session (2,500 grafts με focus στα 4τριχα κ 5τριχα FUs = 8,500 τριχες) αποκλειστικα απο τον ιδιο

Οι ερωτησεις μου για τους εμπειρους του φορουμ οι εξης:

1) τα 10,000 ευρω , 2ημερο, για 2,500 grafts μου ακουγεται υπερβολικο νουμερο, ακομα και αν θεωρειται απο τους "καλους" ο γιατρος. Γνωμες?
2) 8,500 τριχες απο 2,500 grafts ειναι εφικτο και/ή πρακτικο?
3) Το PRP αξιζει το κοπο? Ειναι value for money?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας
Προβολή συνημμένου 69814? Κοστος 200 ευρ / συνεδρια . Χρειαζονται 6 συνεδριες τον 1ο χρονο και μετεπειτα 2 συνεδριες ανα χρονο για συντηρηση. Δηλαδη μεσα σε 3 χρονια μιλαμε για κοστος 2,000 ευρω

Προβολή συνημμένου 69808Προβολή συνημμένου 69809Προβολή συνημμένου 69810Προβολή συνημμένου 69811Προβολή συνημμένου 69812Προβολή συνημμένου 69813
Μήνυμα στον cvial για cons με Λορέντζο και μην ασχολείσαι με εγχώρια.Αυτη είναι η ταπεινή μου γνώμη.

tktothemax

New Member
επειδή έχεις ξανά κάνει εμφυτευση και δεν δουλευει σε παρθένα περιοχή ζητάει τόσα? Αν παίρνει τόσα γενικά είναι ο ακριβότερος στην ελλάδα με δια
δεν μου το εξηγησε αλλα δεν νομιζω γιατι μου ειπε οτι η δοτρια ειναι σε καλη κατασταση. Οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα
Αυτος διαφημιζε πολυ την τεχνικη του και το γεγονος οτι το κανει ολο μονος του. Βεβαια 2 μερες φαινονται πολλες για κατι 2,5κ grafts

Legend

Active Member
δεν μου το εξηγησε αλλα δεν νομιζω γιατι μου ειπε οτι η δοτρια ειναι σε καλη κατασταση. Οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα
Αυτος διαφημιζε πολυ την τεχνικη του και το γεγονος οτι το κανει ολο μονος του. Βεβαια 2 μερες φαινονται πολλες για κατι 2,5κ grafts
Οτι του λείπουν ζητάει...Ουσιασικά χρεώνει με τη μέρα 5000 επειδη τα κανει ολα μόνος του και προσπαθει να βγάλει όλα τα λεφτά από ενα χειρουργείο, πχ δεν βάζει υπαλληλους να κανουν και αλλες επεμβάσεις για να γινονται περισσότερα χειρουργεία μεσα στη μέρα και να μοιράσει το κοστος.
Οπότε μια θεωρητικά μικρή επέμβαση την κανει σε 2 μέρες και τα κανει ολα μονος αυτές τις 2 μέρες...
Σιγουρα δεν νομιζω οτι αξιζει αυτά τα λεφτά που ζητάει, αλλά και ουτε τα μισά από αυτά που σου ειπε. Με τοσα και λιγότερα λεφτά πας σε κορυφαίους γιατρους του εξωτερικού και θα πας σε αυτον; ουτε καν....ακομα και στον lorenzo εδώ Ελλάδα 2.5 ευρώ το g πληρώνουν....

giwrgos athina

Active Member
Εγώ πιστεύω αν κανεις θεραπεία μπορεί να αποκατασταθεί η αραίωση πίσω.Και η ηλικία σου βέβαια είναι ιδανική για μεταμόσχευση γιατι σταθεροποιείται κάπως η τριχόπτωση.Εγω θα άκουγα την bhr για ένα 6 μηνός και μετά θα έβλεπα.Χαπι μονοξιδιλης σου είπαν που μπορούμε να βρούμε?πουλάνε η κλινικές? Γιατί το χάπι δεν έχει έγκριση για την τριχόπτωση μόνο η τοπική μινοξ έχει και δεν το βρίσκεις το σκεύασμα το γνήσιο στην Ελλάδα μόνο φτιαχτή από κάνα φαρμακοποιο και πάλι δεν είσαι και σίγουρος αν έχει πετύχει την δοσολογια.

tktothemax

New Member
αθεί η αραίωση πίσω.Και η ηλικία σου βέβαια είναι ιδανική για μεταμόσχευση γιατι σταθεροποιείται κάπως η τριχόπτωση.Εγω θα άκουγα την bhr για ένα 6 μηνός και μετά θα έβλεπα.Χαπι μονοξιδιλης σου είπαν που μπορούμε να βρούμε?πουλάνε η κλινικές? Γιατί το χάπι δεν έχει έγκριση για την τριχόπτωση μόνο η τοπική μινοξ έχει και δεν το βρίσκεις το σκεύασμα το γνήσιο στην Ελλάδα μόνο φτιαχτή από κάνα φαρμακοποιο και πάλι δεν είσαι και σίγουρ
ναι σε φαρμακεια με γαληνικα εργαστηρια. δεν ζητησαν καν συνταγη σε ενα που πηγα. Επισης ο Ζωντος μου συστησε ενα στο Μοσχατο που λεει οτι τα φτιαχνει σωστα τα χαπια. Απο εκει παρηγγειλα για αρχη. 30 καψουλες γυρω στα 12 ευρω και στα φερνουν σπιτι. Ενα αλλο στην Νικαια μου ειχε πει 90 καψουλες 25 ευρω η κατι τετοιο. Γενικα ειναι πιο οικονομικο το χαπι απο σπρει αλλα θελει προσοχη αν εχει προβλημα καρδιας, πιεσης κτλ.

giwrgos athina

Active Member
Καλά σίγουρα αν έχεις πρόβλημα καρδιάς δεν τα ακουμπάς αυτά τα χαπια πίεση τώρα αν έχεις υψηλή ίσα ίσα μπορεί να στην ρυθμίσουν και ολας γιατί αυτά τα χάπια αντί υπερτασικά είναι αλλά αν έχεις χαμηλή ήδη ίσως στην ρίξουν επικίνδυνα .Για το μαλλί σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από την τοπική μινοξ αλλά δεν ξέρω εγώ φοβάμαι να παίρνω από τα 34 μου όλη μου την ζωή ένα αντι υπερτασικό χαπι.Ασε που μπορείς να γίνεις και σαν αρκούδα στο σώμα από της τρίχες αλλά το κυριότερο είναι η καρδιά μην έχεις τίποτα αρρυθμίες.Για όποιον πάντως το παίρνει ίσως πρέπει να παρακολουθείται τακτικά από καρδιολόγο

bakalis

Member
Καλά σίγουρα αν έχεις πρόβλημα καρδιάς δεν τα ακουμπάς αυτά τα χαπια πίεση τώρα αν έχεις υψηλή ίσα ίσα μπορεί να στην ρυθμίσουν και ολας γιατί αυτά τα χάπια αντί υπερτασικά είναι αλλά αν έχεις χαμηλή ήδη ίσως στην ρίξουν επικίνδυνα .Για το μαλλί σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από την τοπική μινοξ αλλά δεν ξέρω εγώ φοβάμαι να παίρνω από τα 34 μου όλη μου την ζωή ένα αντι υπερτασικό χαπι.Ασε που μπορείς να γίνεις και σαν αρκούδα στο σώμα από της τρίχες αλλά το κυριότερο είναι η καρδιά μην έχεις τίποτα αρρυθμίες.Για όποιον πάντως το παίρνει ίσως πρέπει να παρακολουθείται τακτικά από καρδιολόγο
Δεν ειναι μόνο η πίεση, ειναι και οι συστολές/αρρυθμίες που μπορεί να προκαλέσει.

giwrgos athina

Active Member
Δεν ειναι μόνο η πίεση, ειναι και οι συστολές/αρρυθμίες που μπορεί να προκαλέσει.
Για τοπική μινοξ υπάρχει αυτός ο κίνδυνος?φαντάζομαι θα υπάρχει αλλά είναι μειωμένος.Εγω έπαιρνα σε μορφή Λιοσίων τοπικά περίπου 5 χρόνια δεν είχα παρατηρήσει τίποτα στην καρδια ίσως να είχα μαύρους κύκλους τότε και τριχοφυία στο σώμα περισσότερο αλλά δεν ξέρω αν ήταν σίγουρα από την μινοξ

bakalis

Member
Για τοπική μινοξ υπάρχει αυτός ο κίνδυνος?φαντάζομαι θα υπάρχει αλλά είναι μειωμένος.Εγω έπαιρνα σε μορφή Λιοσίων τοπικά περίπου 5 χρόνια δεν είχα παρατηρήσει τίποτα στην καρδια ίσως να είχα μαύρους κύκλους τότε και τριχοφυία στο σώμα περισσότερο αλλά δεν ξέρω αν ήταν σίγουρα από την μινοξ

Για χάπι. Φανταζομαι θα ειναι πάρα πολύ σπάνιες αλλά ο καθένας ζυγίζει το ρίσκο. Εγω τρέχω 20km την εβδομάδα δεν θα ρίσκαρα το καρδιαγγειακό μου για τις τρίχες

1751585574279.png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Για χάπι. Φανταζομαι θα ειναι πάρα πολύ σπάνιες αλλά ο καθένας ζυγίζει το ρίσκο. Εγω τρέχω 20km την εβδομάδα δεν θα ρίσκαρα το καρδιαγγειακό μου για τις τρίχες

Προβολή συνημμένου 69848
Μινοξ τοπικά σε αφρό η λοσιον θα έπαιρνες?Βέβαια σίγουρα έχει χειρότερα αποτελέσματα στο μαλλί αλλά και από παρενέργειες θα είναι πολύ καλύτερο.Εχει και έγκριση για τριχοπτωση.Και αυτό βέβαια λέει στις παρενέργειες για αρρυθμίες σε καρδιά.

Μπλουζα