ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ LORENZO

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Χαιρετώ την παρέα και πάλι, πέρασαν περίπου 5 χρόνια από το νήμα μου και σχεδόν 15 που παρακολουθώ το φόρουμ σαν επισκέπτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους παίρνω την απόφαση και μπορώ να την υλοποιήσω, καθώς λόγω του Covid με πήγε πολύ πίσω, λόγω οικονομικών προβλημάτων, καθώς δραστηριοποιούμαι στον τουρισμό. Κάλλιο αργά λοιπόν παρά ποτέ, έστω και στα 43 μου.

Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι ενώ από τα 30 είχα αρχίσει τη φιναστεριδη, δεν τη συνέχισα με συνέπεια. Πιο νέος, δε με πολύ ένοιαζε, την πάλευα. Ακόμα και στα 38 που άρχισα πιο εντατικά την άφησα πάλι με αποτέλεσμα μεγάλο πισωγύρισμα. Είμαι σίγουρος ότι ο Λορέντσο θα το δείξει αυτό σε βίντεο, καθώς έχει φωτογραφίες μου πριν και μετά την καταστροφή όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

Από Ιανουάριο πλέον άρχισα πάλι και ελπίζω να μην ξανακάνω το λάθος να τη σταματήσω. Τα αποτελέσματα ήδη σε 5 μήνες εντυπωσιακά, πλέον σταθεροποιήθηκε και πάλι η τριχόπτωση και η ποιότητα τρίχας βελτιώνεται καθημερινώς. Το συνδυάζω με οραλ μινοξιδιλη και δύο φορές την εβδομάδα σαμπουάν κετοκονοζολης.

Τέλη Νοεμβρίου λοιπόν, ξεκινάω το ταξίδι της ΜΜ. Το καλοκαίρι θα βάλω φωτογραφίες να συγκρίνετε με πριν 5 χρόνια, ελπίζω τα 3.500 τ.θ. να μου δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα και πάνω απολα να φυτρώσουν! Γιατί το τρέμω αυτό, το να υπάρχει υψηλή φύτρωση και όχι απλά ικανοποιητική!

@aeratos28 φιλε αεράτε θα ήθελα να κάποια στιγμή να πιούμε έναν καφέ καθώς έχουμε παρόμοιο Norwood και ποιότητα τρίχας. Ξέρω δε θέλεις να βάλεις επιπλέον φωτογραφιες, αν αλλάξει η γνώμη σου θα χαρώ να δω! @CVIAL Mod σε ευχαριστώ για όλα ότι έχεις κάνει τόσα χρόνια για το φόρουμ κ για τους καραφλοπαθείς!

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο παιδιά, ραντεβού τον Νοέμβριο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα