ManCyprus87
Well-Known Member
Υπομονή αδελφέ.Πόσο ακόμα δεν αντέχω … 5 χρόνια γράφω εδώ κ άλλα τόσα διαβάζω !!!
This (hair progression) s*** never ends για όλους μας..
Υπομονή αδελφέ.Πόσο ακόμα δεν αντέχω … 5 χρόνια γράφω εδώ κ άλλα τόσα διαβάζω !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και ποιος την παλεύει με αυτην την εξελισσόμενη μ@λ@κία εν ονόματει ανδρογεννετική αλωπεκία..Δεν την παλεύω…
Γαμησε τα .. αντε να δούμε μήπως έχουμε κάνα καλό νέο σύντομα από @CVIALΚαι ποιος την παλεύει με αυτην την εξελισσόμενη μ@λ@κία εν ονόματει ανδρογεννετική αλωπεκία..
Δε θέλω μπορεί ! Κανόνισε το να κλείσεις το ταξίδι των μμ σου κ να μαστε παρέα!Γέροι να είμαστε Μάριε και μπορεί να είμαι και εγώ τότε.
Καλή επιτυχία. Ξεκίνα τώρα thread να δούμε την τωρινή σου κατάσταση.Θα πάρω εγώ τα ηνία παιδιά και θα σας ενημερώσω. Μπαίνω 17-18 Ιουνίου με Λορένζο. Θα φτιάξω thread εντός σκ
Εντός σκ να έχω λίγο χρόνοΚαλή επιτυχία. Ξεκίνα τώρα thread να δούμε την τωρινή σου κατάσταση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή ξεκινάει ο Λορέντζο με τη Seneca την άλλη εβδομάδα;;;Θα πάρω εγώ τα ηνία παιδιά και θα σας ενημερώσω. Μπαίνω 17-18 Ιουνίου με Λορένζο. Θα φτιάξω thread εντός σκ