TheodosisK
Active Member
Στην ιδια φαση ειμαι παιδιά, εναμιση μήνα μετά. Την ονομάζω 'μαδημένο κοτόπουλο'. Μη μασάτε, πάμε γερά!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ακομα και με αυτες τις φωτο που ειναι 144 pixel σε σκοταδι φαινεσαι αραιος, ηθελες παραπανω graftsΑποτελέσματα από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα
Περίμενε μέχρι να κλείσω χρόνο και χωρίς αφρό μινοξιδιλης, και μου ξανά λέςακομα και με αυτες τις φωτο που ειναι 144 pixel σε σκοταδι φαινεσαι αραιος, ηθελες παραπανω grafts
Περίμενε μέχρι να κλείσω χρόνο και χωρίς αφρό μινοξιδιλης, και μου ξανά λές
Ενθουσιαστηκες τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που είπες ενώ παρακολουθώ το φόρουμ χωρίς λογαριασμό (Γιατί φυσικά φαντάζομαι δεν είσαι κάποιος που έχει κιαλλο λογαριασμό) ας κάνω ένα τώρα για να γράψω στο παλικάρι ποσο δυνατό αποτέλεσμα πήρε με φώτο από shap gx10.@hairstyles Νομίζω το αποτέλεσμα σου είναι παρα πολύ ικανοποιητικό για 6μηνο, θα δώσει κι άλλο μέχρι 12 μήνες. Μινοξ γιατί δε βάζεις;
Είναι καλό να είμαστε ψιλιασμένοι και κατανοητό ότι αξιολογείς άποψη ενός νέου member, φαντάζομαι ότι ως well-known member έχεις δει πολλά. Παρακολουθώ τα fora του site από το 2015 αν θυμαμαι καλά χωρίς καμια συμμετοχή. Μην μπεις σε περιττό διάλογο μαζί μου σε παρακαλώ, προς σεβασμό στα υπόλοιπα members που μπαινουν στο νήμα να διαβάσουν κάτι ίσως ουσιώδες και όχι σχόλιο στο σχόλιο του καθενός. Κρίνω το αποτέλεσμα που βλέπω με βάση την προσωπική μου άποψη.Ενθουσιαστηκες τόσο πολύ με το αποτέλεσμα που είπες ενώ παρακολουθώ το φόρουμ χωρίς λογαριασμό (Γιατί φυσικά φαντάζομαι δεν είσαι κάποιος που έχει κιαλλο λογαριασμό) ας κάνω ένα τώρα για να γράψω στο παλικάρι ποσο δυνατό αποτέλεσμα πήρε με φώτο από shap gx10.![]()
![]()
Σίγουρα το ότι οι φωτο ειναι ακατάλληλες και δεν επιδέχονται σχολιασμό είναι πολύ πιο ουσιώδες από το να κάνουμε λογαριασμό για να πούμε πόσο ωραίο είναι κάτι που δεν επιδεχεται κριτικής πρωτίστως λόγο της ποιότητας των φωτογραφιών.Είναι καλό να είμαστε ψιλιασμένοι και κατανοητό ότι αξιολογείς άποψη ενός νέου member, φαντάζομαι ότι ως well-known member έχεις δει πολλά. Παρακολουθώ τα fora του site από το 2015 αν θυμαμαι καλά χωρίς καμια συμμετοχή. Μην μπεις σε περιττό διάλογο μαζί μου σε παρακαλώ, προς σεβασμό στα υπόλοιπα members που μπαινουν στο νήμα να διαβάσουν κάτι ίσως ουσιώδες και όχι σχόλιο στο σχόλιο του καθενός. Κρίνω το αποτέλεσμα που βλέπω με βάση την προσωπική μου άποψη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σίγουρα οι φωτό δεν είναι καλές, αυτό είναι άξιο σχολιασμού και επιδέχεται οποιαδήποτε κριτική. Σχολιάζω με ότι βλέπω και όταν θα ανεβάσει φωτό ο φίλος μας και στο 12μηνο τότε θα ξανασχολιάσω τις φωτό και όχι το σχόλιο σου. Βγαίνεις εκτός θέματος πάλι και για το λόγο που έκανα λογαριασμό, αλλά κυρίως για την αναξιοπιστία των όσων γράφεις καθώς οι λέξεις "δυνατό αποτέλεσμα" και "πόσο ωραίο" δεν ειναι οι λέξεις που χρησιμοποίησα.Σίγουρα το ότι οι φωτο ειναι ακατάλληλες και δεν επιδέχονται σχολιασμό είναι πολύ πιο ουσιώδες από το να κάνουμε λογαριασμό για να πούμε πόσο ωραίο είναι κάτι που δεν επιδεχεται κριτικής πρωτίστως λόγο της ποιότητας των φωτογραφιών.
Έχεις απόλυτο δίκιο είναι τόσο αναξιόπιστα αυτά που γράφω καθώς όταν λες σε κάποιον ότι έχει πάρα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως είναι και ωραίο!!! Μπορεί να είναι χάλια και εσύ να είσαι ικανοποιημένος με το χάλια οπότε έχεις δίκιο! Οι άθλιες παρουσιάσεις που δεν είναι καν παρουσιάσεις και πετάνε 10 άκυρες φωτο δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Όπως και οι παλαμακηδες από κάτωΣίγουρα οι φωτό δεν είναι καλές, αυτό είναι άξιο σχολιασμού και επιδέχεται οποιαδήποτε κριτική. Σχολιάζω με ότι βλέπω και όταν θα ανεβάσει φωτό ο φίλος μας και στο 12μηνο τότε θα ξανασχολιάσω τις φωτό και όχι το σχόλιο σου. Βγαίνεις εκτός θέματος πάλι και για το λόγο που έκανα λογαριασμό, αλλά κυρίως για την αναξιοπιστία των όσων γράφεις καθώς οι λέξεις "δυνατό αποτέλεσμα" και "πόσο ωραίο" δεν ειναι οι λέξεις που χρησιμοποίησα.
Παλλήκαρε του πληκτρολογίου χαλάρωσε και μάθε τρόπους. Αν θες να κρίνεις τις "άθλιες" παρουσιάσεις, κρίνε τις με ευγένεια και τακτ. Το να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο που έκανε ΜΜ δεν είναι καθόλου κακό και η καλή ψυχολογία αποδεδειγμένα βοηθάει. Δεν υπάρχει κανένα άλλο όφελος.Έχεις απόλυτο δίκιο είναι τόσο αναξιόπιστα αυτά που γράφω καθώς όταν λες σε κάποιον ότι έχει πάρα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως είναι και ωραίο!!! Μπορεί να είναι χάλια και εσύ να είσαι ικανοποιημένος με το χάλια οπότε έχεις δίκιο! Οι άθλιες παρουσιάσεις που δεν είναι καν παρουσιάσεις και πετάνε 10 άκυρες φωτο δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Όπως και οι παλαμακηδες από κάτω
Χαρούμενο πρώτο ποστ! Να τα χιλιάσεις και να είναι όλα τόσο ουσιαστικά όσο αυτό εδώ! Οπότε να χειροκροτουμε όλοι από εδώ και πέρα κάθε παρουσίαση για να παίρνει ψυχολογία ο νηματοθετης και να φυτρώνουν παραπάνω μαλλιά!! Έτσι νέα μέλη νέες ιδέες για να πάμε το φόρουμ ένα βήμα μπροστάΠαλλήκαρε του πληκτρολογίου χαλάρωσε και μάθε τρόπους. Αν θες να κρίνεις τις "άθλιες" παρουσιάσεις, κρίνε τις με ευγένεια και τακτ. Το να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο που έκανε ΜΜ δεν είναι καθόλου κακό και η καλή ψυχολογία αποδεδειγμένα βοηθάει. Δεν υπάρχει κανένα άλλο όφελος.
Παλλήκαρε του πληκτρολογίου χαλάρωσε και μάθε τρόπους. Αν θες να κρίνεις τις "άθλιες" παρουσιάσεις, κρίνε τις με ευγένεια και τακτ. Το να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο που έκανε ΜΜ δεν είναι καθόλου κακό και η καλή ψυχολογία αποδεδειγμένα βοηθάει. Δεν υπάρχει κανένα άλλο όφελος.
Έγραψα "Νομίζω το αποτέλεσμα σου είναι παρα πολύ ικανοποιητικό για 6μηνο" Η λέξη "Νομίζω" εκφράζει αβεβαιότητα αφού κολλάτε στις λέξεις. Πιο σημαντικές είναι οι φωτό που όντως είναι κακές. Το ζήτημα είναι να μην γίνονται ανούσια σχόλια, να μαθαίνει κάποιος το για πως γίνεται μια σωστή παρουσίαση και να μην μπουκώνει το νήμα με σχόλιασμό των σχολίων εφόσον αυτό δεν κρίνεται παραγωγικό. Ενθαρρύνεις κάποιον και χειρίζεσαι στο νήμα με υποκειμενική προσέγγιση, οπότε κάθε προσέγγιση θα πρέπει να είναι αποδεκτή. Ο αναγνώστης έχει την κρίση του.Το να ανεβαζεις τετοιες φωτο σε παρουσιαση ειναι αυτο που δεν εχει κανενα οφελος, επισης το να κανεις σχολια οπως "παρα πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα" οταν ο αλλος ανεβαζει φωτο που ειναι λες και βγηκαν απο microsoft paint εχει μαλλον αρνητικη επιρροη στο forum.
Αν θελει ενθαρρυνση να ανεβασει καλες φωτο να καταλαβουμε τι δουλεια εχει γινει στο κεφαλι του και να τον συμβουλεψουμε αναλογως, το να παιζουμε το θεατρο του παραλογου δεν ειναι ενθαρρυνση.
Έγραψα "Νομίζω το αποτέλεσμα σου είναι παρα πολύ ικανοποιητικό για 6μηνο" Η λέξη "Νομίζω" εκφράζει αβεβαιότητα αφού κολλάτε στις λέξεις. Πιο σημαντικές είναι οι φωτό που όντως είναι κακές. Το ζήτημα είναι να μην γίνονται ανούσια σχόλια, να μαθαίνει κάποιος το για πως γίνεται μια σωστή παρουσίαση και να μην μπουκώνει το νήμα με σχόλιασμό των σχολίων εφόσον αυτό δεν κρίνεται παραγωγικό. Ενθαρρύνεις κάποιον και χειρίζεσαι στο νήμα με υποκειμενική προσέγγιση, οπότε κάθε προσέγγιση θα πρέπει να είναι αποδεκτή. Ο αναγνώστης έχει την κρίση του.
Just Aerate, καλησπέρα, που έχεις ποστάρει και 8κ και είσαι εδώ μέσα 10 χρόνια. Ποιο το νόημα να απαντάς και της δικής σου παρέμβασης; Βάλε απλά ένα reference ένα άλλο thread για να μαθαίνει και ο φίλος (που είσαι και βετεράνος) που ήθελε να παρουσιάσει κάτι και το λούσαμε. Η παρέμβαση μου ευτυχώς δεν περιέχει γραφικότητες περί life coach και ευχολογίων. Μιλάμε για μια τυπική ευγένεια φίλε, όχι ειρωνεία και άστοχα σχόλια του φίλου με τα emoticons.Φίλε ,και γτ δεν κάνεις πρώτος εσύ,αυτό που λες και κάνεις σε άλλους τις υποδείξεις? Νομίζω,και ίσως ,και μπορεί ...σε φωτός που το αποτέλεσμα αχνοφαινεται...ποιο το νόημα της παρέμβασης σου??δεν είμαστε εδώ group therapy να κάνουμε ομαδική εμψύχωση και να το παίζουμε life coach ..δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει σε καραφλοφορουμ είσαι και βάζουμε καθαρές φωτο ώστε να συζητάμε το τι βλέπουμε ,αν κάτι πήγε λάθος η κάτι πήγε πολύ καλά ,ώστε να προστατεύσουμε τα κεφάλια μας και την τσέπη μας...καλά τα ευχολόγια αλλά σε άλλα φόρουμ..εδώ καλό θα είναι να είμαστε to the point ..
Just Aerate, καλησπέρα, που έχεις ποστάρει και 8κ και είσαι εδώ μέσα 10 χρόνια. Ποιο το νόημα να απαντάς και της δικής σου παρέμβασης; Βάλε απλά ένα reference ένα άλλο thread για να μαθαίνει και ο φίλος (που είσαι και βετεράνος) που ήθελε να παρουσιάσει κάτι και το λούσαμε. Η παρέμβαση μου ευτυχώς δεν περιέχει γραφικότητες περί life coach και ευχολογίων. Μιλάμε για μια τυπική ευγένεια φίλε, όχι ειρωνεία και άστοχα σχόλια του φίλου με τα emoticons.
@hairstyles είμαι σίγουρος ότι θα έχεις δει παρόμοιες παρουσιάσεις, οπότε θα εκτιμηθεί αν έβαζες πληροφορίες όπως το παρακάτω και φυσικά το progress έως και το 12μηνο:
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
Guys, ήρθε η ώρα να κάνω το πρώτο μου ποστάρισμα μετά τη δική μου ΜΜ. Έχουν περάσει ήδη 4 – 5 ημέρες από τις συνεδρίες μου, οπότε έχω μπόλικο φωτογραφικό υλικό να μοιραστώ μαζί σας και εσείς να μου μεταφέρετε τη γνώμη σας για το τελικό αποτέλεσμα. Δευτέρα 12/05 στις 09:00 περνάω τις πόρτες της...www.hairlossgr.com