Νεες πολλα υποσχομενες θεραπειες, θα τις αφησουν τα θηρια να βγουν στην αγορα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bakalis

Member
ψαχνοντας στο διαδικτυο μπορεις να ενημερωθεις τοσο για αυτες οσο και για τις κλινικες μελετες τους και σε τι φαση βρισκονται
Εσυ το άνοιξες το θέμα τι πας και του λες να παει να ψάξει; Η πες αυτό που εχεις να πεις η μην ανοίγεις ετσι θέματα

sakisgr7

Member
ψαχνοντας στο διαδικτυο μπορεις να ενημερωθεις τοσο για αυτες οσο και για τις κλινικες μελετες τους και σε τι φαση βρισκονται
Ρε αρχοντα, ανοιγεις νημα και μας λες να παμε να ψαξουμε αυτο για το οποιο ανοιξες νημα?

Chris34

Well-Known Member
Δημοσίευση χωρίς κάποιο νόημα. Υπάρχουν νέες πολλά υποσχόμενες θεραπείες..
Ψάξτε να τις βρείτε.

aeratos28

Just aeratos
Δίνει τροφή για σκέψη ο τύπος...
Μην τα θέλετε και όλα στο πιάτο ..ψαχτειτε μόνοι σας να τα βρείτε ...χαχαχαχαχαχ
Ρε αρχοντα, ανοιγεις νημα και μας λες να παμε να ψαξουμε αυτο για το οποιο ανοιξες νημα?

Flag17

Well-Known Member
Νεες πολλα υποσχομενες θεραπειες, θα τις αφησουν τα θηρια να βγουν στην αγορα?
Άμα αυτές τις θαυματουργές θεραπειες τα θηρία τις κρατήσουν στο κλουβί ψάχνεσαι λίγο στο black market απλώνεις εκεί τα πλοκάμια τσιμπάς το πράμα στα μουλωχτά και από εκεί που ήσουν Jason Statham σκας μετά Jason Momoa. Μπαίνεις εδώ στο φόρουμ βάζεις φώτο πριν και μετά και αφήνεις όλους τους πλεμπαιους που σε κοροϊδεύουν να ψάχνουν τι και πως. :p :p

ManCyprus87

Well-Known Member
30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της, μόνο η φίνα παραμένει σταθερή αξία.
Όλα τα υπόλοιπα "υποσχόμενα" μπουχτήσαμε να τα ακούμε χρόνια τώρα..

LoverBoy

Well-Known Member
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με το παγωτό που ήταν ένα πιτσιρίκι και πήγαινε να αγοράσει παγωτό και λέει στον παγωτατζή "έχετε παγωτό με γεύση βατόμουρο?" Όχι απαντάει ο παγωταζής....Πάει πάλι την επόμενη μέρα...? ."έχετε φέρει παγωτό βατόμουρο"?'Οχι αγόρι μου δεν φέραμε ακόμα.....Ξαναπάει 3ή μέρα "Φέρατε παγωτό Βατόμουρο"? Όχι παλικάρι μου αλλά θα φέρω.....
Ο παγωτατζής λοιπόν λυπήθηκε το φουκαριάρικο το πιτσιρίκι και είπε "Αύριο πρέπει να φέρω την γεύση που ήθελε το παιδάκι..Κρίμα είναι το καημένο"....Πήγε λοιπόν έψαξε και έφερε το παγωτό Βατόμουρο!!!Πάει το πιτσιρίκι και λέει στον παγωτατζή!"Γεία σας και πάλι!Έχετε παγωτό με γεύση βατόμουρο??" "ΝΑΙ αγόρι μου έφερα" και του απαντάει το πιτσιρίκι! "Δεν έχω φάει χειρότερη γεύση σε παγωτό" "βάλτε μου 2 μπάλες φράουλα" αχαχχαχαχαχα

panos.m

New Member
Καλημερα παιδια επειδη βλεπω πως ενοχλησε το νημα μου χωρις βεβαια να το θελω καθως πιστευω πως ολοι εδω εχουμε τους ιδιους προβλιματισμους και ανυσηχιες πιστευω, καταθετω παρακατω καποιες θεραπειες που εχω δει να αναμενονται και ειληκρινα θελω πολυ να μοιραστουμε τις αποψεις μας.
1)Η πυριλουταμίδη (κωδική ονομασία ανάπτυξης KX-826 ) είναι ένα μη στεροειδές αντιανδρογόνο (NSAA) – συγκεκριμένα, ένας επιλεκτικός, υψηλής συγγένειας, σιωπηλός ανταγωνιστής του υποδοχέα ανδρογόνων (AR) – το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Suzhou Kintor Pharmaceuticals, Inc., θυγατρική της Kintor Pharmaceutical Limited, για την πιθανή θεραπεία της ανδρογενούς αλωπεκίας (ανδρογονοεξαρτώμενη τριχόπτωση του τριχωτού της κεφαλής) [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] Από τον Σεπτέμβριο του 2022, βρίσκεται σε κλινικές δοκιμές φάσης 3 για την ανδρογενή αλωπεκία και σε δοκιμές φάσης 2

2)Θεραπείες Αναγέννησης: Ένα νέο microRNA υπόσχεται αναγέννηση των μαλλιών έως και 90% σε ποντίκια με φαλακρότητα, ενώ μελέτες έχουν δείξει την ανάγκη για την πρωτεΐνη MCL-1 για να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα των τριχοθυλακίων και να συμβάλλουν στην αναγέννηση των μαλλιών.

Και καποιες αλλες ακομα που τις βρισκεις αναζητωντας πληροφοριες στο διαδιδικτυο ειληκρινα θα ηθελα να τις συζητησουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καλημερα παιδια επειδη βλεπω πως ενοχλησε το νημα μου χωρις βεβαια να το θελω καθως πιστευω πως ολοι εδω εχουμε τους ιδιους προβλιματισμους και ανυσηχιες πιστευω, καταθετω παρακατω καποιες θεραπειες που εχω δει να αναμενονται και ειληκρινα θελω πολυ να μοιραστουμε τις αποψεις μας.
1)Η πυριλουταμίδη (κωδική ονομασία ανάπτυξης KX-826 ) είναι ένα μη στεροειδές αντιανδρογόνο (NSAA) – συγκεκριμένα, ένας επιλεκτικός, υψηλής συγγένειας, σιωπηλός ανταγωνιστής του υποδοχέα ανδρογόνων (AR) – το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Suzhou Kintor Pharmaceuticals, Inc., θυγατρική της Kintor Pharmaceutical Limited, για την πιθανή θεραπεία της ανδρογενούς αλωπεκίας (ανδρογονοεξαρτώμενη τριχόπτωση του τριχωτού της κεφαλής) [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] Από τον Σεπτέμβριο του 2022, βρίσκεται σε κλινικές δοκιμές φάσης 3 για την ανδρογενή αλωπεκία και σε δοκιμές φάσης 2

2)Θεραπείες Αναγέννησης: Ένα νέο microRNA υπόσχεται αναγέννηση των μαλλιών έως και 90% σε ποντίκια με φαλακρότητα, ενώ μελέτες έχουν δείξει την ανάγκη για την πρωτεΐνη MCL-1 για να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα των τριχοθυλακίων και να συμβάλλουν στην αναγέννηση των μαλλιών.

Και καποιες αλλες ακομα που τις βρισκεις αναζητωντας πληροφοριες στο διαδιδικτυο ειληκρινα θα ηθελα να τις συζητησουμε.
Αυτες που λες είναι σε πειραματικό στάδιο !Η πρώτη είναι σε δοκιμές φάση 2 ! Τι θες από τα μέλη του φόρουμ; Να γίνουν πειραματόζωα;

panos.m

New Member
Αυτες που λες είναι σε πειραματικό στάδιο !Η πρώτη είναι σε δοκιμές φάση 2 ! Τι θες από τα μέλη του φόρουμ; Να γίνουν πειραματόζωα;
Εχεις διαβασει τι γραφω? βλεπεις να προτρεπω καποιον να παρει αυτες τις θεραπειες ? ερωτημα εθεσα σε ενα νημα να κανουμε συζητηση και να ανταλαξουμε αποψεις.
Γιατι τετοια επιθεση δεν μπορω να καταλαβω

george93

New Member
Δεν αντιλαμβάνομαι ποιούς εννοείς ως θηρία που θα εμποδίσουν την πρόσβαση στην αγορά.
Υπάρχουν ήδη θεραπείες εγκεκριμένες από τον FDA εδώ και δεκαετίες, η μινοξιδίλη και φιναστερίδη, μάλιστα αυτές οι θεραπείες έχουν προσβάσιμο κόστος και αν τις ξεκινήσει κάποιος νωρίς μπορεί να προλάβει την εξέλιξη της τριχόπτωσης αποτελεσματικά.
Ερευνώνται διάφορες νέες αλλά το ζήτημα είναι να περάσουν από όλα τα στάδια έγκρισης για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους, όπως έχει γίνει με φίνα και μίνο.
Το μεγαλύτερο εμπόδιο λοιπόν είναι να αποδειχθεί ότι δεν είναι φιδέλαια και όχι ότι υπάρχει κάποιος μπαμπούλας που δεν θα τα αφήσει να βγουν στην αγορά.
Το πρόβλημα της τριχόπτωσης αγγίζει όλους τους ανδρες ανεξαρτήτως πόσα λεφτά έχουν και τι πρόσβαση έχουν σε μη εγκεκριμένα φάρμακα.
Αν υπήρχε "μυστική" θεραπεία που μας κρύβουν θα έβλεπες όλους του πλούσιους με τα κατάλληλα κονέ να είναι μαλλιάδες .

Μπλουζα