Part 2: H Real Reloaded.

LoverBoy

Well-Known Member
Εξαίρετα παιδιά στη σενέκα από το λίγο που τους γνώρισα, εκείνο που μου ξένισε εκτός της τιμής, όπως είπα κ στον Γιώργη, ήταν ότι επέμενε να χαράξει τη δική του hairline παρά αυτό που του ζήταγα. Σαφέστατα ξέρει απείρως περισσότερα από εμένα, όμως εγώ θα το έχω δια βίου στην κεφάλα μου, οπότε θα ήθελα να έχω εγώ το ρίσκο εάν θα βγει ή όχι, αφού βεβαίως λάβω υπόψιν όλα τα δεδομένα και τις απόψεις.

Εύχομαι τα καλύτερα για αυτή τη συνεργασία και καλές δουλειές @CVIAL στον Λορέντζο. Όλα δείχνουν ότι θα πάτε εκπληκτικά!
Εγώ επειδή έκανα στη Σενέκα Γιώργο την hairline την έκανε ο Γιατρός αλλά σε συμφωνία με εμένα! Μου έδειξε πολλές φορές στον καθρέφτη και με ρώτησε αν μου αρέσει ο σχεδιασμός και στο τέλος συμφωνήσαμε μαζί!Ο τελικός σχεδιασμός γίνεται πριν την επέμβαση.... έκανες εκεί μεταμόσχευση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
όχι φίλε μου, είχα πάει όμως για cons
Έχεις δίκιο όσο αφορά τον σχεδιασμό γιατί μπορεί να σου κάνουν ένα hairline που δεν γουστάρεις κ δεν ταιριάζει με την παλιά σου εικόνα! Εμένα όμως όταν έφτασε η ώρα Με τον γιατρό το βρήκαμε μαζί και πίστεψε είχα καεί από άλλον γιατρό όσο αφορά την hairline κ ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην επόμενη που θα έκανα!

piros75

Well-Known Member
και σ' εμένα το ίδιο έγινε όλα αποφασίστηκαν από κοινού με τον γιατρό και όχι μόνο στην hairline αλλά και στην επιμονή μου να βάλουμε και λίγα μοσχεύματα πιο πίσω (αν και τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα ήταν καλύτερα να ακούσω τη γνώμη του γιατρού και να τα ρίξω όλα στην Α και Β). Όχι ότι το αποτέλεσμα που πήρα δεν είναι καλό, αντιθέτως, τέλειο είναι, απλά θα μπορούσα αντί να σκορπίσω λίγα πίσω να κάνω ακόμα πιο dense την Α ζώνη. Αλλά υπάρχει και συνέχεια οπότε πιστεύω ότι θα καθαρίσω και με το πίσω.

Mια ερώτηση @CVIAL. Είπες ότι θα έρθει ο lorentzo για τις μεταμοσχεύσεις στην ελλάδα με το team του. Εφόσον έχει κλείσει την δική του κλινική η ομάδα του τι έχει απογίνει? σταμάτησαν και αυτές? πήγαν αλλού?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είπα μέρος του team του. Θα κάνει 1 ασθενή την ημέρα που σημαίνει 2 άτομα team συν τον γιατρό. Αυτές τις έχει εξασφαλίσει. Είχε πάνω από 10.

Sansiro

Active Member
ο Lorenzo 2 βοηθους στο 1 χειρουγείο, ενώ αλλοι πουλαγαν παπατζιλίκι με πολλά άτομα που δήθεν χρειάζονται σε μια επέμβαση FUE...έβαζε εκει να κάθονται τα κοριτσια για να πει οτι κατι κανουν και να πουλήσει αστειο μάρκετινγκ... :D

JimKan1

Well-Known Member
ο Lorenzo 2 βοηθους στο 1 χειρουγείο, ενώ αλλοι πουλαγαν παπατζιλίκι με πολλά άτομα που δήθεν χρειάζονται σε μια επέμβαση FUE...έβαζε εκει να κάθονται τα κοριτσια για να πει οτι κατι κανουν και να πουλήσει αστειο μάρκετινγκ... :D
καλα εντυπωση μου κανει που θα εχει μονο 2, για να καθαριστουν και να διαχωριστουν σωστα τα τριχοθυλακια χρειαζονται χερια αν δεν θες να κανεις προχειροδουλεια, το λιγοτερο που εχω δει σε υψηλου επιπεδου κλινικες ειναι 3 ατομα, @CVIAL σιγουρα θα εχει μονο 2 ατομα συνολικα; Η 2 δικα του + seneca?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι εννοείς να καθαριστούν και να διαχωριστούν τα τριχοθυλάκια? Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον τρόπο που δουλεύει. Πάντα θες 3 σε κάθε φάση. Εξαγωγή, εισαγωγή ο ίδιος. 2 κοπέλες κάνουν την διαλογή στα δισκάκια όταν αυτός εξάγει. Τριμαρισμα θέλουν μόνο τα transected δηλαδή 200-300g που θα γίνουν μονότριχα, αυτό το κάνει σε 30 λεπτά μια κοπέλα στο διάλλειμα. Στην εισαγωγή 2 γεμίζουν τα pen, αυτός κάνει την εισαγωγή. Αυτό γινόταν πάντα. Ποτέ δεν υπάρχαν πάνω από 3 άτομα σε κάθε χειρουργείο, είτε εδώ είτε στην Ισπανία. Οι παραπάνω χρειαζόταν γιατί έκανε παράλληλα 3 χειρουργεία την ημέρα.

JimKan1

Well-Known Member
Τι εννοείς να καθαριστούν και να διαχωριστούν τα τριχοθυλάκια? Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον τρόπο που δουλεύει. Πάντα θες 3 σε κάθε φάση. Εξαγωγή, εισαγωγή ο ίδιος. 2 κοπέλες κάνουν την διαλογή στα δισκάκια όταν αυτός εξάγει. Τριμαρισμα θέλουν μόνο τα transected δηλαδή 200-300g που θα γίνουν μονότριχα, αυτό το κάνει σε 30 λεπτά μια κοπέλα στο διάλλειμα. Στην εισαγωγή 2 γεμίζουν τα pen, αυτός κάνει την εισαγωγή. Αυτό γινόταν πάντα. Ποτέ δεν υπάρχαν πάνω από 3 άτομα σε κάθε χειρουργείο, είτε εδώ είτε στην Ισπανία. Οι παραπάνω χρειαζόταν γιατί έκανε παράλληλα 3 χειρουργεία την ημέρα.

Να καθαριστουν και να διαχωριστουν εννοω να μπουν σε διαφορετικα δισκακια τα 1τριχα, 2τριχα, 3τριχα κτλπ, αυτα που εχουν γινει partially transected οπως ειπες να μπουν εκει που πρεπει, να γινει splitting αν χρειαζεται, και μετα να γεμιζουν τα pen ενω κανει εισαγωγη, αν δουλευε παντα ετσι οκ παω πασο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
που να σε διαβάσει ο γνωστός άγνωστος σου να βγάλει σπυριά...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα δεν λέω κάτι καινούργιο. Τόσα βίντεο έχω ποστάρει από επεμβάσεις. Πάντα 3 είναι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να καθαριστουν και να διαχωριστουν εννοω να μπουν σε διαφορετικα δισκακια τα 1τριχα, 2τριχα, 3τριχα κτλπ, αυτα που εχουν γινει partially transected οπως ειπες να μπουν εκει που πρεπει, να γινει splitting αν χρειαζεται, και μετα να γεμιζουν τα pen ενω κανει εισαγωγη, αν δουλευε παντα ετσι οκ παω πασο
Σωστά, όλα αυτά που λες, αλλά κάθε φορά σε κάθε φάση χρειάζονται 3 άτομα. Απλά είναι multi-role. Μπορούν να κάνουν και separation/sorting στην πρώτη φάση και loading στην δεύτερη.

LoverBoy

Well-Known Member
πάντως κ στην Σενεκα 3 δουλεύουν την ώρα του χειρουργείου.Γιατρος εξαγωγή εισαγωγή κ 2 νοσηλεύτριες γεμισμα κτλ.....

Marios1982

Well-Known Member
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τα έχει τα μονοτριχα αυτά (200-300) κ να μη χρειαστεί splitting? Επίσης το splitting είναι ασφαλές για τη βιωσιμότητα των τθ;

sakisgr7

Member
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τα έχει τα μονοτριχα αυτά (200-300) κ να μη χρειαστεί splitting? Επίσης το splitting είναι ασφαλές για τη βιωσιμότητα των τθ;
Και γω εχω αυτη την απορια,κατα ποσο ζημια γινεται στο splitting ,αν υπαρχουν απωλειες δηλαδη και αν αυτα που τελικα εμφυτευονται ειναι σε καλη κατασταση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το έχω αναλύσει στο βίντεο του @giannis1991. Σε κάθε μεταμόσχευση υπάρχουν transected, δηλαδή από τις 3 ή2 ρίζες έχει επιβιώσει η1. Από εκεί με trimming στο μικροσκόπιο προκύπτουν τα απαραίτητα μονοτριχα χωρίς καμμία ζημιά. Άρα και να μην έχεις μαμίσια αποκτάς.

Flag17

Well-Known Member
Απλά συνήθως αυτά είναι πιο πιθανό να είναι από την occipital λόγο του ποσοστού εξαγωγής και πιθανόν να είναι πιο χοντρή η τρίχα από ότι αν πάρει μονοτριχα από την parietal ή λίγο πίσω από τα temporals

Μπλουζα