Η χρήση Στεροϊδών Αναβολικών από ιατρούς και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Yπάρχει άνθρωπος που βλέπει και νομίζει ότι έχεις πάρει αναβολικά
Ολο αυτο το νημα ανοιξε επειδη για χαβαλε ποζαρα "μπρατσο" με τον Δημητρη που ειναι ενας εντυπωσιακός αθλητης και 20 χρονια μικροτερός μου (και φυσικα με πατησε!)?
@CVIAL προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει καποιο ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ που δεν πιανω που να αφορα εμενα απο τον @GeorgeXz .
Αν υπαρχει ας μου το εξηγησεις εσυ ή ιδιος.
Εχω σεβαστει απολυτα το πλαισιο που εχει θεσει ωστε να μην συμμετεχω σε ανουσιες συζητησεις και θελω να δω τι παιζει εδω.

Για εξηγηστε μου αν θελετε.
Δεν ξέρω τί έχει προηγηθεί αλλά αν νομίζεις ότι υπάρχει άνθρωπος που σε βλέπει και θεωρεί ότι έχεις πάρει αναβολικά, είσαι τέρας αυτοπεποίθησης.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Yπάρχει άνθρωπος που βλέπει και νομίζει ότι έχεις πάρει αναβολικά

Δεν ξέρω τί έχει προηγηθεί αλλά αν νομίζεις ότι υπάρχει άνθρωπος που σε βλέπει και θεωρεί ότι έχεις πάρει αναβολικά, είσαι τέρας αυτοπεποίθησης.
Lol.
Εσυ φαινεσαι γνωστης αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.
Απειροι που δεν εχουν γυμναστει ποτε λενε πως οποιος ειναι γυμνασμενος παιρνει αναβολικα απλα για να μειωσουν την αξια του οποιου αποτελεσματος.
Καποιοι ειναι απλα τερατα συμπεριφορας.

Ομως η ερωτηση σιγουρα δεν ηταν προς εσενα αλλα προς τον νηματοθετη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ολο αυτο το νημα ανοιξε επειδη για χαβαλε ποζαρα "μπρατσο" με τον Δημητρη που ειναι ενας εντυπωσιακός αθλητης και 20 χρονια μικροτερός μου (και φυσικα με πατησε!)?
@CVIAL προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει καποιο ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ που δεν πιανω που να αφορα εμενα απο τον @GeorgeXz .
Αν υπαρχει ας μου το εξηγησεις εσυ ή ιδιος.
Εχω σεβαστει απολυτα το πλαισιο που εχει θεσει ωστε να μην συμμετεχω σε ανουσιες συζητησεις και θελω να δω τι παιζει εδω.

Για εξηγηστε μου αν θελετε.

Ρώτησα και εγώ αλλά η απάντηση ήταν ότι μιλάμε γενικά. Η επώνυμη αναφορά ήταν για τον Τουλίατο.

Μπλουζα