Η χρήση Στεροϊδών Αναβολικών από ιατρούς και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό

GeorgeXz

Active Member
Μακριά από αναβολικά γενικά...πάντως το να ειναι κάποιος γιατρός και να παίρνει αναβολικά δειχνει οτι αυτος ο άνθρωπος μπορει να κανει τα πάντα για το φαινεσθαι αδιαφορώντας για τις επιτπώσεις στην υγεία του. Οπως επισης το να ειναι κάποιος και επιχειρηματίας και γιατρός, δειχνει οτι αυτός ο γιατρός κυνηγάει το χρημα και μπορει να κανει τα πάντα για να τα καταφέρει. Οπότε αυτά επηρεάζουν και το επαγγελμα ως ιατρός και το ποσο ηθικός θα ειναι με τους ασθενείς του.
Νομίζω ότι έχεις αντιληφθεί ακριβώς το πνεύμα της συζήτησης φίλε μου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, ο εθισμός που σου δημιουργείται από τα αναβολικά, καταρχήν ο ψυχολογικός εθισμός στο να παρουσιάσεις μία ψευδή εικόνα τέρατος σε επηρεάζει στα πάντα.

Επιπλέον η συνεχής χρήση, διότι χωρίς συνεχή χρήση επανέρχεσαι σε χρόνο dt στην πρότερη κατάσταση, γυμνασμένου μεν αλλά ο μισός από ότι με τη χρήση, κάνει ένα μυαλό πουρέ.

Αλλά τι ξέρουμε και τι καταλαβαίνουμε εμείς. Ας μιλήσουν οι γιατροί του φόρουμ...
Δεν το εχω ψαξει πολυ. Απλα ξερω κοσμο που καψε συκωτια και νεφρα

Antonis80

Active Member
Έβαλα την ερώτηση στο chatGPT και μου απάνησε:

Είναι ηθικό για έναν γιατρό να κάνει χρήση στεροειδών για να "φουσκώσει";

Όχι, δεν είναι ηθικό — για αρκετούς λόγους:

1️⃣ Αντιπροσωπεύει την ιατρική επιστήμη

Ένας γιατρός δεν είναι απλά ιδιώτης. Είναι εκπρόσωπος της υγείας, της πρόληψης και της επιστήμης. Όταν χρησιμοποιεί αναβολικά για "μπράτσα", στέλνει το μήνυμα ότι:

• Η εμφάνιση > η υγεία
  • Η φαρμακευτική ενίσχυση > η φυσική προσπάθεια

Αυτό αντιφάσκει με τις βασικές αξίες της ιατρικής.

2️⃣ Δίνει λάθος πρότυπο

Πολλοί τον βλέπουν, τον εμπιστεύονται. Αν βγαίνει στα social "φουσκωτός" από σκευάσματα που είναι επικίνδυνα χωρίς λόγο:

• Πολλοί νέοι μπορεί να τον μιμηθούν.
  • Κανονικοποιείται η χρήση αναβολικών — και μάλιστα από άνθρωπο που υποτίθεται προειδοποιεί για τις βλάβες τους.

3️⃣ Υπονομεύει την αξιοπιστία του

Πώς μπορείς να εμπιστευτείς ιατρικά κάποιον που:

• Ξέρει τις παρενέργειες των αναβολικών (καρδιακά, ήπαρ, ψυχολογικές διαταραχές)…
  • ...κι όμως τα χρησιμοποιεί εσκεμμένα για την εικόνα του;

Αυτό ρίχνει την επιστημονική του εγκυρότητα.

4️⃣ Η αυτοπροβολή δεν είναι το πρόβλημα — ο τρόπος είναι

Δεν είναι κακό ένας γιατρός να γυμνάζεται, να έχει ωραίο σώμα ή να ανεβάζει βίντεο. Αν όμως χτίζει αυτό το σώμα με παράνομες ή μη ενδεδειγμένες ουσίες, το περιεχόμενο του γίνεται τοξικό αντί για εκπαιδευτικό.

✅ Ανθρώπινα, μπορεί να τον καταλάβει κανείς.​

Μπορεί να πιέζεται να ξεχωρίσει, να σταθεί στα social, να προσελκύσει κοινό. Αλλά ηθική και υπευθυνότητα πάνε μαζί με το ιατρικό επάγγελμα.

✒️ Συμπέρασμα:​

Ένας γιατρός που κάνει χρήση αναβολικών για λόγους εικόνας και το διαφημίζει με τρόπο που "πουλάει" το σώμα του, δεν ενεργεί ηθικά και δεν σέβεται τον ρόλο του. Είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα του — όχι όμως χωρίς συνέπειες, ειδικά όταν το κάνει δημόσια και επηρεάζει άλλους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

4️⃣ Η αυτοπροβολή δεν είναι το πρόβλημα — ο τρόπος είναι

Δεν είναι κακό ένας γιατρός να γυμνάζεται, να έχει ωραίο σώμα ή να ανεβάζει βίντεο. Αν όμως χτίζει αυτό το σώμα με παράνομες ή μη ενδεδειγμένες ουσίες, το περιεχόμενο του γίνεται τοξικό αντί για εκπαιδευτικό.

Καλό είναι το ChatGPD αλλά καλύτερο είναι να διαβάζουμε και την ουσία που είναι οι υποθέσεις. Εδώ το ζουμί είναι τα ΑΝ. Ο Τουλιάτος το έχει παραδεχτεί και το έχει αποκυρήξει. Το να κάνουμε υποθέσεις για άλλους απλά και μόνο επειδή έτσι μας "χτυπάει" στο μάτι η εμφάνιση τους είναι επικίνδυνο γιατί φτάνουμε στην εξαγωγή συμπέρασματων μαζί με όλες τις προεκτάσεις τους χωρίς να έχουμε αποδείξει ότι η βασική υπόθεση ισχύει.

LoverBoy

Well-Known Member
Όσοι έχουν ασχοληθεί χρόνια με την γυμναστική γνωρίζουν κατά 90% ποιοί λαμβάνουν αναβολικά και ποιοί όχι.Αν και όσους ρωτήσεις πώς "φουσκώσαν" έτσι θα σου πουν μόνο με διατροφή!

Marios1982

Well-Known Member
Όσοι έχουν ασχοληθεί χρόνια με την γυμναστική γνωρίζουν κατά 90% ποιοί λαμβάνουν αναβολικά και ποιοί όχι.Αν και όσους ρωτήσεις πώς "φουσκώσαν" έτσι θα σου πουν μόνο με διατροφή!
Η πλάκα είναι πως επιστημονικά έχει αποδειχτεί ότι το φούσκωμα δε σημαίνει απαραίτητα περισσότερη δύναμη. Στην ουσία αισθητικό είναι και ψαρωτικο, σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγαλύτερη αθλητικότητα, αντοχή ή δύναμη.

Antonis80

Active Member
Καλό είναι το ChatGPD αλλά καλύτερο είναι να διαβάζουμε και την ουσία που είναι οι υποθέσεις. Εδώ το ζουμί είναι τα ΑΝ. Ο Τουλιάτος το έχει παραδεχτεί και το έχει αποκυρήξει. Το να κάνουμε υποθέσεις για άλλους απλά και μόνο επειδή έτσι μας "χτυπάει" στο μάτι η εμφάνιση τους είναι επικίνδυνο γιατί φτάνουμε στην εξαγωγή συμπέρασματων μαζί με όλες τις προεκτάσεις τους χωρίς να έχουμε αποδείξει ότι η βασική υπόθεση ισχύει.
Δεν έκανα κάποια υπόθεση για κάποιον αν παίρνει ή οχι. Γενική έρωτηση έκανα στο chatgpt και απάντησε στο ερώτημα του νηματος γενικά για γιατρούς που παίρνουν αναβολικά ποια ειναι η γνώμη του. Τώρα ποιος παίρνει και ποιος όχι ας το κρινει ο κοσμος.

Antonis80

Active Member
ακριβώς έτσι ειναι...διάφορα σημάδια προδίδουν τη χρηση αναβολικών σε κάποιον, που κάποιος που γυμνάζεται χρονια το καταλαβαινει σχετικά ευκολα...

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
ακριβώς έτσι ειναι...διάφορα σημάδια προδίδουν τη χρηση αναβολικών σε κάποιον, που κάποιος που γυμνάζεται χρονια το καταλαβαινει σχετικά ευκολα...
Αδερφέ έτσι είναι!Γυμνάζομαι κοντά 20 χρόνια με κάποιες διακοπές ενδιάμεσα!Το σώμα μου είναι αθλητικό φυσιολογικό χωρίς "φουσκώματα" απλά κάνω διατροφή συν πρωτεϊνη-κρεατίνη!Βλέπω έρχονται στο γυμναστήριο οδοντογλυφίδες κάποια πιτσιρίκια και μέσα σε ένα 6 μηνο έχουν γίνει τριπλοί με φλέβες τιναγμένες κτλ!Δεν γίνεται αυτό φυσιολογικά με τίποτα!

GeorgeXz

Active Member
Εάν αναρωτηθείς σοβαρά τι σημαίνει ορμονική αποκατάσταση και για ποιό λόγο χρειάζεται σε αθλητές 18, 20, 25 χρονών θα καταλάβεις ποιος, τι και εάν έχει αποκηρύξει κάτι...

Η απάντηση του ΑΙ είναι to the point ακριβώς. Όλα τα υπόλοιπα είναι μασκαριλίκια για να κρύψουν αλήθειες.

Δυστυχώς η ευχή και η κατάρα του αθλήματος της σωματοδομής είναι οι αναβολικές ουσίες. Η ευχή διότι σε ελεγχόμενα ιατρικό περιβάλλον με τις αντίστοιχες δηλώσεις μπορεί να εξερευνήσει τα όρια του ανθρώπινου σώματος, η κατάρα διότι μπορεί να παρασυρθεί σε αυτόν τον εθισμό ο καθένας αδύνατος ψυχολογικά. Υπάρχουν σαφέστατα και σε όλα τα άλλα αθλήματα και χρησιμοποιούνται ως μέτρο διαχείρισης των αποτελεσμάτων από τους ισχυρούς αλλά στο bodybuilding είναι εμφανέστατο και δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τα αναβολικά είναι ένας μεγεθυντικός φακός υπό το πρίσμα του οποίου μεγεθύνονται θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Όχι μόνο μυϊκά αλλά και πνευματικά και ψυχικά. Εάν κάποιος δλδ από μικρός είχε σύμπλεγμα κατωτερότητας ίσως αναπτύξει ένα υπερφίαλο εγώ για να πιστεύει ότι καλύπτει το σύμπλεγμα του. Αυτό το υπερφίαλο εγώ θα πολλαπλασιαστεί με την χρήση.

Επιπλέον είναι χρήσιμο να εξετάσουμε έσοδα, έξοδα όσων σχετίζονται με αυτά, ιδιαίτερα αυτών που έχουν ευκολότερη πρόσβαση λόγω ιδιότητας. Μπορούν να συντηρηθούν τεράστιες επενδύσεις μόνο με 2, 3 καρφωμαλλιώματα την ημέρα? Κ αυτά μόνο τις εργάσιμες?

Τέλος πάντων, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά...

Όποιος βλέπει, βλέπει και καταλαβαίνει. Τα υπόλοιπα είναι αφέλειες και αποποιήσεις ευθύνης απλά για να μην θιχθεί ο ελέφας στο δωμάτιο!

Antonis80

Active Member
Αδερφέ έτσι είναι!Γυμνάζομαι κοντά 20 χρόνια με κάποιες διακοπές ενδιάμεσα!Το σώμα μου είναι αθλητικό φυσιολογικό χωρίς "φουσκώματα" απλά κάνω διατροφή συν πρωτεϊνη-κρεατίνη!Βλέπω έρχονται στο γυμναστήριο οδοντογλυφίδες κάποια πιτσιρίκια και μέσα σε ένα 6 μηνο έχουν γίνει τριπλοί με φλέβες τιναγμένες κτλ!Δεν γίνεται αυτό φυσιολογικά με τίποτα!
Ακριβώς. Οποιος γυμνάζεται φυσικά με συμπληρώματα θα έχει ενα φυσιολογικό αθλητικό σώμα, χωρις φουσκώματα με μεγάλο όγκο και μεγάλες φλέβες που πετάγονται...Ο μεγάλος όγκος μαζι με μεγάλη φλεβικότητα προδίδει οτι κάτι παίρνει ο αλλος από αναβολικά. Επίσης κάτι αλλο που διαχωρίζει εναν φυσικό από εναν "χημικο", ειναι οτι σε ενα φυσικό ασκούμενο το όποιο πρήξιμο και η φλεβικότητα που βλέπει κατά τη διάρκεια της προπόνησης που σηκώνει βάρη φευγει μετά την προπόνηση, ενώ στον αλλο παραμένει και χωρις να βρισκεται στο gym. Τέλος οσο μεγαλώνει ο αλλος ειναι ακομα πιο δυσκολο να το καταφέρει φυσικά, καθώς πέφτει και η τεστοστερόνη με τα χρόνια. Αλλη τέστο έχει ενας στα 18-20 και αλλλη στα 40 ή στα 50....

Δυστυχώς πολλά πιτσιρίκια βλέπουν τα πρότυπα σε instagram, tik tok με τα πολυ φουσκωμένα σώματα που σκάνε οι φλέβες και προσπαθουν να τους μιμηθούν μη μπορώντας να το κανουν φυσικά, καταφεύγουν στις ουσίες...Οπότε θα πρέπει να καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες που μεταδίδουν λάθος πρότυπα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εάν αναρωτηθείς σοβαρά τι σημαίνει ορμονική αποκατάσταση και για ποιό λόγο χρειάζεται σε αθλητές 18, 20, 25 χρονών θα καταλάβεις ποιος, τι και εάν έχει αποκηρύξει κάτι...
Έχω δει πάρα πολλά βίντεο του Τουλιάτου (μου τα πετάει στο FB) και τον όρο "αρμονική αποκατάσταση" τον έχω ακούσει να τον συνδυάζει αποκλειστικά με υπογοναδικές περιπτώσεις και χαμηλή τεστοστερόνη.

Η απάντηση του ΑΙ είναι to the point ακριβώς. Όλα τα υπόλοιπα είναι μασκαριλίκια για να κρύψουν αλήθειες.

Δυστυχώς η ευχή και η κατάρα του αθλήματος της σωματοδομής είναι οι αναβολικές ουσίες. Η ευχή διότι σε ελεγχόμενα ιατρικό περιβάλλον με τις αντίστοιχες δηλώσεις μπορεί να εξερευνήσει τα όρια του ανθρώπινου σώματος, η κατάρα διότι μπορεί να παρασυρθεί σε αυτόν τον εθισμό ο καθένας αδύνατος ψυχολογικά. Υπάρχουν σαφέστατα και σε όλα τα άλλα αθλήματα και χρησιμοποιούνται ως μέτρο διαχείρισης των αποτελεσμάτων από τους ισχυρούς αλλά στο bodybuilding είναι εμφανέστατο και δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τα αναβολικά είναι ένας μεγεθυντικός φακός υπό το πρίσμα του οποίου μεγεθύνονται θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Όχι μόνο μυϊκά αλλά και πνευματικά και ψυχικά. Εάν κάποιος δλδ από μικρός είχε σύμπλεγμα κατωτερότητας ίσως αναπτύξει ένα υπερφίαλο εγώ για να πιστεύει ότι καλύπτει το σύμπλεγμα του. Αυτό το υπερφίαλο εγώ θα πολλαπλασιαστεί με την χρήση.

Επιπλέον είναι χρήσιμο να εξετάσουμε έσοδα, έξοδα όσων σχετίζονται με αυτά, ιδιαίτερα αυτών που έχουν ευκολότερη πρόσβαση λόγω ιδιότητας. Μπορούν να συντηρηθούν τεράστιες επενδύσεις μόνο με 2, 3 καρφωμαλλιώματα την ημέρα? Κ αυτά μόνο τις εργάσιμες?

Τέλος πάντων, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά...

Όποιος βλέπει, βλέπει και καταλαβαίνει. Τα υπόλοιπα είναι αφέλειες και αποποιήσεις ευθύνης απλά για να μην θιχθεί ο ελέφας στο δωμάτιο!
Θα διαφωνήσω για τον "ελέφα στο δωμάτιο". Υπάρχει μια τάση να τσουβαλιάζουμε ανθρώπους με βάση αποχρώσες ενδείξεις ή απλά ανδείξεις. Αυτό είναι λάθος και δεν είναι ανεκτό. Ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας ακόμα και αν αφορά ένα 10% (όπως έγραψε ο LoverBoy). Μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε απλά να αποφεύγετε οποιαδήποτε συσχέτιση, άμεση ή έμμεση, που φωτογραφίζει υπαρκτά πρόσωπα.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έκανα κάποια υπόθεση για κάποιον αν παίρνει ή οχι. Γενική έρωτηση έκανα στο chatgpt και απάντησε στο ερώτημα του νηματος γενικά για γιατρούς που παίρνουν αναβολικά ποια ειναι η γνώμη του. Τώρα ποιος παίρνει και ποιος όχι ας το κρινει ο κοσμος.
Δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις. Δεν σου είπα ότι κάνεις τέτοια υπόθεση. Απλά τόνισα την σημασία του ΑΝ.

GeorgeXz

Active Member
Σαφέστατα δεν αναφερόμαστε σε κάποιον συγκεκριμένο, γενικότερα αναφέρομαστε σε ανθρώπους οι οποίοι λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης προβάλουν τοιουτοτρόπως ένα υπερφίαλο εγώ χωρίς καμμία ουσία απλά και μόνο για να επιδείξουν ότι είναι κάποιοι...

Το λεγόμενο κενό φλεξάρισμα ή αυτό που λέγαν οι παλιότεροι "άσε ρε μπάμια"

Όταν δε, αυτοί, μπορεί να ανήκουν σε ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό είναι δυνητικά επικίνδυνοι προς τους υπόλοιπους!

LoverBoy

Well-Known Member
Ακριβώς. Οποιος γυμνάζεται φυσικά με συμπληρώματα θα έχει ενα φυσιολογικό αθλητικό σώμα, χωρις φουσκώματα με μεγάλο όγκο και μεγάλες φλέβες που πετάγονται...Ο μεγάλος όγκος μαζι με μεγάλη φλεβικότητα προδίδει οτι κάτι παίρνει ο αλλος από αναβολικά. Επίσης κάτι αλλο που διαχωρίζει εναν φυσικό από εναν "χημικο", ειναι οτι σε ενα φυσικό ασκούμενο το όποιο πρήξιμο και η φλεβικότητα που βλέπει κατά τη διάρκεια της προπόνησης που σηκώνει βάρη φευγει μετά την προπόνηση, ενώ στον αλλο παραμένει και χωρις να βρισκεται στο gym. Τέλος οσο μεγαλώνει ο αλλος ειναι ακομα πιο δυσκολο να το καταφέρει φυσικά, καθώς πέφτει και η τεστοστερόνη με τα χρόνια. Αλλη τέστο έχει ενας στα 18-20 και αλλλη στα 40 ή στα 50....

Δυστυχώς πολλά πιτσιρίκια βλέπουν τα πρότυπα σε instagram, tik tok με τα πολυ φουσκωμένα σώματα που σκάνε οι φλέβες και προσπαθουν να τους μιμηθούν μη μπορώντας να το κανουν φυσικά, καταφεύγουν στις ουσίες...Οπότε θα πρέπει να καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες που μεταδίδουν λάθος πρότυπα.
Το θέμα αδερφέ είναι ότι αυτός που γυμνάζεται φυσικά θα απολαμβάνει καλό σώμα μέχρι τα γηρατειά ενώ αυτός που λαμβάνει ουσίες θα έχει άσχημο αποτέλεσμα απο κάποιο σημείο και μετά!Όντως το insta tiktok κτλ έχουν κάνει ζημιά στους νέους και δημιουργούν λάθος πρότυπα!Πήγαινε σε μια οικοδομή και εκεί θα δείς το σωστά γυμνασμένο σώμα!

GeorgeXz

Active Member
1745916824800.png

Kris Dim, Ron Coleman

Παίδες, οι πιτσιρικάδες ειδικά που ενθουσιάζονται εύκολα, μείνετε μακριά από αναβόλες...

Θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε και την άποψη του, κατά τ' άλλα λαλίστατου, ιατρού σχετικά!

TheodosisK

Active Member
Το θέμα αδερφέ είναι ότι αυτός που γυμνάζεται φυσικά θα απολαμβάνει καλό σώμα μέχρι τα γηρατειά ενώ αυτός που λαμβάνει ουσίες θα έχει άσχημο αποτέλεσμα απο κάποιο σημείο και μετά!Όντως το insta tiktok κτλ έχουν κάνει ζημιά στους νέους και δημιουργούν λάθος πρότυπα!Πήγαινε σε μια οικοδομή και εκεί θα δείς το σωστά γυμνασμένο σώμα!
Ακριβως. προστατέψτε τα παιδια σας απο τα social media και τα πρότυπα που προβάλλονται εκει.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ολο αυτο το νημα ανοιξε επειδη για χαβαλε ποζαρα "μπρατσο" με τον Δημητρη που ειναι ενας εντυπωσιακός αθλητης και 20 χρονια μικροτερός μου (και φυσικα με πατησε!)?
@CVIAL προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει καποιο ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ που δεν πιανω που να αφορα εμενα απο τον @GeorgeXz .
Αν υπαρχει ας μου το εξηγησεις εσυ ή ιδιος.
Εχω σεβαστει απολυτα το πλαισιο που εχει θεσει ωστε να μην συμμετεχω σε ανουσιες συζητησεις και θελω να δω τι παιζει εδω.

Για εξηγηστε μου αν θελετε.

GeorgeXz

Active Member
Ξέρω ότι θα σε στεναχωρήσω αλλά ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου...

Κ θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ενοχλείς τον μοντ κάθε λίγο και λιγάκι για να μας κάνει ντα. Έχει κ σοβαρές δουλειές ο άνθρωπος δεν μπορεί να ασχολείται συνέχεια να μαλώνει τον έναν κ τον άλλο!

Αυτό το νήμα ξεκίνησε για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ένα φόρουμ που αρκετός κόσμος διαβάζει και ίσως να μην γνωρίζει.

Πες μας λοιπόν την άποψη σου επί τούτου ως ιατρός κ άσε τα γύρω γύρω...

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ξέρω ότι θα σε στεναχωρήσω αλλά ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου...

Κ θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ενοχλείς τον μοντ κάθε λίγο και λιγάκι για να μας κάνει ντα. Έχει κ σοβαρές δουλειές ο άνθρωπος δεν μπορεί να ασχολείται συνέχεια να μαλώνει τον έναν κ τον άλλο!

Αυτό το νήμα ξεκίνησε για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ένα φόρουμ που αρκετός κόσμος διαβάζει και ίσως να μην γνωρίζει.

Πες μας λοιπόν την άποψη σου επί τούτου ως ιατρός κ άσε τα γύρω γύρω...
Απαντησε μου σε αυτο που ρωτησα παρακαλω χωρις υπεκφυγες.
Υπονοεις κατι για εμενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Η γνωμη μου δεν ενδιαφερει κανεναν.
Ειμαι εδω ΜΟΝΟ για να απανταω ιατρικες απορίες πανω στο αντικειμενο της εξιδικευσης μου και να δειχνω την δουλεια μου.

Μπλουζα