Καλημέρα κόσμε θέλω τα φώτα σας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σύμφωνοι αλλά οι μισοί εδώ μέσα χάνουν ή δεν έχουν μαλλιά γιατί κυρίως δεν έχουν ψυχολογία...

Τι εννοείς;

Σε 5 σε 10 σε 15 χρόνια.... Φτιάχνεις ότι μπορείς όταν μπορείς και το πιστεύεις με κύριο μέλημα τη ψυχολογία!!!

Δεν είναι σωστό αυτό. Επειδή η ΑΑ εξελίσεται σε βάθος χρόνου καλό είναι να αντιμετωπίζεται ανάλογα με έναν στρατηγικό σχεδιασμό.

Σίγουρος δε μπορείς να σαι για τίποτα σε αυτη τη ζωή δυστυχώς..

Προφανώς και μπορείς να είσαι σιγουρός για την ΑΑ αν την αντιμετωπίσεις σωστά από την αρχή. Είναι ένα φαινόμενο σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμο.

Πάντα Στοχεύουμε για το καλύτερο
Αν στοχεύεις στο καλύτερο πρέπει να χρησιμοποιείς τον πιο δόκιμο τρόπο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το κακό ,είναι ότι δεν κατάλαβες λέξη,από ότι σου είπε ο cvial ,και σε δεύτερη φάση ,ότι έκανες ψυχογραφημα με βεβαιότητα ότι οι μισοί πάσχουν εδώ μέσα στο φόρουμ από ψυχολογικά και ότι αυτός είναι ο λόγος της τριχόπτωσης τους..
Φίλε..ανδρογενετικη αλωπεκία έχουμε όλοι..όχι ψυχολογικά.
Καλό θα είναι να είσαι πιο προσεκτικός στο τι λες γιατί εύκολα μπορώ να σου κάνω και εγώ μι αντίστοιχη ανάλυση σε εσένα για το σε ποια φάση βρίσκεσαι τώρα ,που είσαι με την οπτική του....έχω χαρά και πάω..!!!
Σύμφωνοι αλλά οι μισοί εδώ μέσα χάνουν ή δεν έχουν μαλλιά γιατί κυρίως δεν έχουν ψυχολογία... Σε 5 σε 10 σε 15 χρόνια.... Φτιάχνεις ότι μπορείς όταν μπορείς και το πιστεύεις με κύριο μέλημα τη ψυχολογία!!! Σίγουρος δε μπορείς να σαι για τίποτα σε αυτη τη ζωή δυστυχώς.. Πάντα Στοχεύουμε για το καλύτερο

Johns12

Member
Το κακό ,είναι ότι δεν κατάλαβες λέξη,από ότι σου είπε ο cvial ,και σε δεύτερη φάση ,ότι έκανες ψυχογραφημα με βεβαιότητα ότι οι μισοί πάσχουν εδώ μέσα στο φόρουμ από ψυχολογικά και ότι αυτός είναι ο λόγος της τριχόπτωσης τους..
Φίλε..ανδρογενετικη αλωπεκία έχουμε όλοι..όχι ψυχολογικά.
Καλό θα είναι να είσαι πιο προσεκτικός στο τι λες γιατί εύκολα μπορώ να σου κάνω και εγώ μι αντίστοιχη ανάλυση σε εσένα για το σε ποια φάση βρίσκεσαι τώρα ,που είσαι με την οπτική του....έχω χαρά και πάω..!!!
Ρε παιδιά απόψεις ανταλλάσουμε. Ήρεμα. Επίσης η ψυχολογία παίζει ρόλο και είναι λόγια δερματολογων δεν είναι κάτι από το μυαλό μου. Επίσης καταλαβαίνω κάθε λέξη που έγραψε ο cvial τον οποίο έχω συμβουλευτεί κιόλας. Δεν έκανα κανένα ψυχογραφημα με βεβαιότητα αλλά η ψυχολογία που έχουμε στην εποχή που ζούμε Ε δεν είναι και η καλύτερη. Όπως και να 'χει εγώ ευχαριστώ για κάθε άποψη και εκτιμώ κάθε λέξη που γράφει ο καθένας στου αλλού αλλά και στη δική μου περίπτωση.

Johns12

Member
Τι εννοείς;

Δεν είναι σωστό αυτό. Επειδή η ΑΑ εξελίσεται σε βάθος χρόνου καλό είναι να αντιμετωπίζεται ανάλογα με έναν στρατηγικό σχεδιασμό.

Προφανώς και μπορείς να είσαι σιγουρός για την ΑΑ αν την αντιμετωπίσεις σωστά από την αρχή. Είναι ένα φαινόμενο σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμο.

Αν στοχεύεις στο καλύτερο πρέπει να χρησιμοποιείς τον πιο δόκιμο τρόπο.
Το ξέρεις ότι εκτιμώ και ακούω-διαβάζω αυτά που γράφεις και όσα προσφέρεις εδώ μέσα. Σε καμία περίπτωση δεν έχω ούτε το 1%των γνώσεων σου πάνω στο θέμα. Δε μπορώ να εκφράσω όσα θέλω με το γραπτό λόγο και να μην υπάρξουν τεράστια σεντόνια.. Το αφήνω εδώ και σίγουρα στο λέω δεν ήθελα να φανεί κάποια αμφισβήτηση απλά είπα μια άλλη οπτική που βλέπω εγώ!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να αμφισβητήσει κάποιος αυτά που γράφω. Είναι μέρος ενός υγιούς διαλόγου. Απλά δεν κατάλαβα τι εννοούσες ακριβώς με την ψυχολογία και την ΑΑ.

aeratos28

Just aeratos
Μα ήρεμα μιλάμε ..χαχαχα
Η ψυχολογία δεν έχει σχέση φίλε με την καράφλα ..μ@λ@κιες ανιδεων γιατρών που δεν έχουν σχέση καν με την τριχόπτωση είναι αυτά τα λόγια που λένε..πολλοί είναι τέτοιοι να ξέρεις
Ρε παιδιά απόψεις ανταλλάσουμε. Ήρεμα. Επίσης η ψυχολογία παίζει ρόλο και είναι λόγια δερματολογων δεν είναι κάτι από το μυαλό μου. Επίσης καταλαβαίνω κάθε λέξη που έγραψε ο cvial τον οποίο έχω συμβουλευτεί κιόλας. Δεν έκανα κανένα ψυχογραφημα με βεβαιότητα αλλά η ψυχολογία που έχουμε στην εποχή που ζούμε Ε δεν είναι και η καλύτερη. Όπως και να 'χει εγώ ευχαριστώ για κάθε άποψη και εκτιμώ κάθε λέξη που γράφει ο καθένας στου αλλού αλλά και στη δική μου περίπτωση.

Johns12

Member
Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να αμφισβητήσει κάποιος αυτά που γράφω. Είναι μέρος ενός υγιούς διαλόγου. Απλά δεν κατάλαβα τι εννοούσες ακριβώς με την ψυχολογία και την ΑΑ.
Εννοούσα ότι έχω παραδείγματα ανθρώπων και εμένα που σε μεγάλα στρες κλπ κλπ παρατηρήθηκε τριχόπτωση και έντονη αραίωση. Και όπως ανέφερα σε άλλη απάντηση είναι και λόγια κάποιων δερματολογων που έχει τύχει να μιλήσω. Τώρα αν δεν έχουν δίκιο, αν είναι συγκυρία η τριχόπτωση με τη περίοδο άγχους δε το ξέρω. Για αυτό είμαστε εδώ άλλωστε για να καταλήγουμε στην πιο βάσιμη αλήθεια!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοούσα ότι έχω παραδείγματα ανθρώπων και εμένα που σε μεγάλα στρες κλπ κλπ παρατηρήθηκε τριχόπτωση και έντονη αραίωση. Και όπως ανέφερα σε άλλη απάντηση είναι και λόγια κάποιων δερματολογων που έχει τύχει να μιλήσω. Τώρα αν δεν έχουν δίκιο, αν είναι συγκυρία η τριχόπτωση με τη περίοδο άγχους δε το ξέρω. Για αυτό είμαστε εδώ άλλωστε για να καταλήγουμε στην πιο βάσιμη αλήθεια!

Αυτή είναι μια εύκολη δικαιολογία για να ξορκίσεις το κακό και να μην παραδεχτείς ότι υπάρχει ελέφαντας στο δωμάτιο. Αγαπητέ, στο 99% των περιπτώσεων υπεύθυνα είναι τα γονίδια και χωρίς την κατάλληλη θεραπεία/μμ δεν υπάρχει λύση όσο και αν ηρεμήσεις, όσο και να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Όσο γρηγορότερα το καταλάβει ο καθένας μας τόσο πιο εύκολα θα βρει την λύση.

george93

New Member
H ψυχολογία έχει σχέση με την καράφλα, με την έννοια ότι αν έχεις καράφλα σου καταστρέφει την ψυχολογία... :)
Τουλάχιστον όσον αφορά την ανδρογενετικη αλωπεκια, έχει αποδειχθεί εδω και πολλές δεκαετίες ότι είναι κληρονομική και εξαρτάται από την γενετική προδιάθεση των μαλλιών σου να είναι ευαίσθητα στην DHT. Όσο καλή ψυχολογία και να έχεις, δεν την γλιτώνεις μετα...

Johns12

Member
Αυτή είναι μια εύκολη δικαιολογία για να ξορκίσεις το κακό και να μην παραδεχτείς ότι υπάρχει ελέφαντας στο δωμάτιο. Αγαπητέ, στο 99% των περιπτώσεων υπεύθυνα είναι τα γονίδια και χωρίς την κατάλληλη θεραπεία/μμ δεν υπάρχει λύση όσο και αν ηρεμήσεις, όσο και να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Όσο γρηγορότερα το καταλάβει ο καθένας μας τόσο πιο εύκολα θα βρει την λύση.
Καλά ισχύει. Άλλωστε άμα δεις και τους μοναχούς με τα περτεκαλι όλη μέρα ζεν είναι αλλά τρίχα στο κεφάλι δεν υπάρχει (πλάκα κάνω )

LoverBoy

Well-Known Member
Το άγχος και η ψυχολογία παίζει ρόλο στην τριχόπτωση όχι όμως στην αλωπεκία!άλλο χάνω περισσότερες τρίχες για μια περιόδο επειδή έχω στρες και άλλο έχασα τα μαλλιά μου απο το άγχος!Εγώ είχα γεννετική προδιάθεση απο πατέρα και τα έχασα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Johns12

Member
Το άγχος και η ψυχολογία παίζει ρόλο στην τριχόπτωση όχι όμως στην αλωπεκία!άλλο χάνω περισσότερες τρίχες για μια περιόδο επειδή έχω στρες και άλλο έχασα τα μαλλιά μου απο το άγχος!Εγώ είχα γεννετική προδιάθεση απο πατέρα και τα έχασα!
Α ρε πατέρα μήπως δεν είσαι ο πατέρας μου?? Χαχαχα

Μπλουζα