Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λιγο πάνω λιγο κάτω οταν εχεις χαμηλές χρεώσεις, δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά μικρή. Οπότε δεν εχει και ουσια αυτη η συζητηση, οταν μιλάμε για κλινική που δεν χρεώνει ακριβά. Αλλά εχει "οικονομικές" χρεώσεις έτσι και αλλιως.Το θέμα είναι παντού όπου υπάρχει αδιαφάνεια. Φθηνά ακριβά δεν παίζει ρόλο. Επίσης ο νηματοθετης στην 1η του μεταμόσχευση μας εξηγούσε πως ο γιατρός είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα και δεν υπάρχει 2ος. Στην συνέχεια έψαχνε και για νοσηλεύτριες με αγγελία στο φόρουμ. Οπότε αυτά που λέει δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με έναν απλό πελάτη μιας κλινικής και ίσως και για αυτό δεν ήθελε να αναφέρει τιμή εξαρχής.
από τον τρόπο που το γράφεις, φαντάζομαι όχι καλά πράγματα...Θα μπορούσα να γράψω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τον γιατρό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Εγω είμαι πάντως κάθετος, καμία εμπιστοσύνη σε έλληνες γιατρούς. Καλύτερα ένας επώνυμος γιατρός με πορεία κ αποτελέσματα στο χώρο κ ας είναι πιο ακριβά, παρά Ελλάδα. Ελλάδα παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα.
…από τον τρόπο που το γράφεις, φαντάζομαι όχι καλά πράγματα...
Φίλε μου Μάριε δεν είναι πάντα έτσι!Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για ακριβότερες επιλογές εξωτερικού!Έχουμε δει ικανοποιητικά αποτελέσματα και εντός Ελλάδος-Κύπρου!Έχουμε και καλούς Έλληνες γιατρούς Αθήνα και θεσσαλονίκη!Θα μπορούσα να γράψω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τον γιατρό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Εγω είμαι πάντως κάθετος, καμία εμπιστοσύνη σε έλληνες γιατρούς. Καλύτερα ένας επώνυμος γιατρός με πορεία κ αποτελέσματα στο χώρο κ ας είναι πιο ακριβά, παρά Ελλάδα. Ελλάδα παίζεις το κεφάλι σου κορώνα γράμματα.
Ίσως ακούστηκα λίγο ακραίος, απλώς τώρα τελευταία έχω απογοητευτεί πολύ με αυτά που βλέπω ή μαθαίνω.. εντός κ εκτός φόρουμ.. κ έχω αγανακτήσει. Ναι δυστυχώς δεν υπάρχει για όλους η δυνατότητα κ έχουν γίνει κ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν. Αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν είναι καλά. Λίγες επιτυχίες πολλές αποτυχίες.Φίλε μου Μάριε δεν είναι πάντα έτσι!Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για ακριβότερες επιλογές εξωτερικού!Έχουμε δει ικανοποιητικά αποτελέσματα και εντός Ελλάδος-Κύπρου!Έχουμε και καλούς Έλληνες γιατρούς Αθήνα και θεσσαλονίκη!
Σίγουρα το επίπεδο δεν είναι το ίδιο με του εξωτερικού σε αρκετούς τομείς αλλά υπάρχουν και τίμια αποτελέσματα εντός Ελλάδος-Κύπρου!Ίσως ακούστηκα λίγο ακραίος, απλώς τώρα τελευταία έχω απογοητευτεί πολύ με αυτά που βλέπω ή μαθαίνω.. εντός κ εκτός φόρουμ.. κ έχω αγανακτήσει. Ναι δυστυχώς δεν υπάρχει για όλους η δυνατότητα κ έχουν γίνει κ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν. Αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν είναι καλά. Λίγες επιτυχίες πολλές αποτυχίες.
Ρε έξυπνε το ανέφερα και ποιο πάνω δεν μπορεί να ξέρεις τι σχέσεις έχω εγώ με τον ιατρό και ούτε σε ενδιαφέρει; τώρα μπήκες εδώ να πεις τι ; Θα μας κανεισ Κανένα σεμινάριο; Και Ναι για εμένα είναι κορυφαίος και θα ανεβάσω ξανά τώρα την πρώτη μεταμόσχευση μου και ακόμη μια και βρες μου εσύ μια όμοια από Ελλάδα και θα ξανά ανεβάσω μετά από 9 μηνες ξανά γιατί είστε άσχετοι και δεν μπορώ να ασχολουμεΤο θέμα είναι παντού όπου υπάρχει αδιαφάνεια. Φθηνά ακριβά δεν παίζει ρόλο. Επίσης ο νηματοθετης στην 1η του μεταμόσχευση μας εξηγούσε πως ο γιατρός είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα και δεν υπάρχει 2ος. Στην συνέχεια έψαχνε και για νοσηλεύτριες με αγγελία στο φόρουμ. Οπότε αυτά που λέει δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με έναν απλό πελάτη μιας κλινικής και ίσως και για αυτό δεν ήθελε να αναφέρει τιμή εξαρχής.
Για να δείτε ότι είστε άσχετοι γίνεται να πάρει τα ίδια χρήματα την δικια μου της μεταμόσχευση με την άλλη όχι φυσικά το γιατί το ξέρετε ; Γιατί εμένα η μεταμόσχευση για τον ιατρό ήταν σχετικά εύκολη στην άλλη όμως ο πελάτης Είχε απαιτήσειςμεγαλης πυκνώσεις Έτσι γιατρός χρησιμοποίησε Microblade 0,7 λέτε να του πήρε 1,30 το μόσχευμαΡε έξυπνε το ανέφερα και ποιο πάνω δεν μπορεί να ξέρεις τι σχέσεις έχω εγώ με τον ιατρό και ούτε σε ενδιαφέρει; τώρα μπήκες εδώ να πεις τι ; Θα μας κανεισ Κανένα σεμινάριο; Και Ναι για εμένα είναι κορυφαίος και θα ανεβάσω ξανά τώρα την πρώτη μεταμόσχευση μου και ακόμη μια και βρες μου εσύ μια όμοια από Ελλάδα και θα ξανά ανεβάσω μετά από 9 μηνες ξανά γιατί είστε άσχετοι και δεν μπορώ να ασχολουμε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η σχεση σου με τον γιατρο προφανως και μας ενδιαφερει παλαμακηδες ιατρων που δεν συνοδευουν τα λογια τους απο αναλογα αποτελεσματα δεν εχουν θεση εδω.Οπότε άμα θες μεγαλύτερη πυκνότητα ο γιατρός σε χρεώνει παραπάνω το γκραφ αλήθεια τώρα??? . Ανέβασες υποφωτισμενες φώτο από παλιά εντυπωσιακό!! Γιατί δεν μας δείχνεις πως είσαι τώρα στους κροτάφους που ο γιατρός μπήκε σε κενή περιοχή και δεν είχες μαμά μαλλιά να χάσεις?Για να δείτε ότι είστε άσχετοι γίνεται να πάρει τα ίδια χρήματα την δικια μου της μεταμόσχευση με την άλλη όχι φυσικά το γιατί το ξέρετε ; Γιατί εμένα η μεταμόσχευση για τον ιατρό ήταν σχετικά εύκολη στην άλλη όμως ο πελάτης Είχε απαιτήσειςμεγαλης πυκνώσεις Έτσι γιατρός χρησιμοποίησε Microblade 0,7 λέτε να του πήρε 1,30 το μόσχευμα
Η σχεση σου με τον γιατρο προφανως και μας ενδιαφερει παλαμακηδες ιατρων που δεν συνοδευουν τα λογια τους απο αναλογα αποτελεσματα δεν εχουν θεση εδω.Οπότε άμα θες μεγαλύτερη πυκνότητα ο γιατρός σε χρεώνει παραπάνω το γκραφ αλήθεια τώρα??? . Ανέβασες υποφωτισμενες φώτο από παλιά εντυπωσιακό!! Γιατί δεν μας δείχνεις πως είσαι τώρα στους κροτάφους που ο γιατρός μπήκε σε κενή περιοχή και δεν είχες μαμά μαλλιά να χάσεις?
Τι εννοείς έχω ανεβάσει τα πάντα από φωτό και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα τι να κάνω στο forum που είμαι δέκα χρόνια εδώ μέσα πες μας και την δικιά σου ιστορία τι έχεις κάνει. Και ναι είναι απολύτως λογικό όταν θέλεις ένα αποτέλεσμα τέλειο είναι αυτό που λέμε ότι δώσεις θα πάρεις παντού ισχύει όπως πάλι οι τιμές πχ αλαζου. Πόσα θα βάλεις δεν μπορώ εγώ να βάλω 5.000g και να μου το χρεώσει πάνω από 1€ επίσης λογικό έχω δώσει τόσα παραδείγματα που η τιμή γίνεται κυμαινόμενη σε όλες τις εταιρίεςΗ σχεση σου με τον γιατρο προφανως και μας ενδιαφερει παλαμακηδες ιατρων που δεν συνοδευουν τα λογια τους απο αναλογα αποτελεσματα δεν εχουν θεση εδω.Οπότε άμα θες μεγαλύτερη πυκνότητα ο γιατρός σε χρεώνει παραπάνω το γκραφ αλήθεια τώρα??? . Ανέβασες υποφωτισμενες φώτο από παλιά εντυπωσιακό!! Γιατί δεν μας δείχνεις πως είσαι τώρα στους κροτάφους που ο γιατρός μπήκε σε κενή περιοχή και δεν είχες μαμά μαλλιά να χάσεις?
Σεμινάρια θα σου κάνω ρε μπουφέ κοιτα τα αποτελέσματα και μην μιλάς πολύ αν έχεις να δείξεις κάτι καλύτερο καντο εγώ εδώ είμαι και θα χαρώ να το δωΤι ρωτάς και εσύ τώρα ?? είπα πιο πάνω ότι θα χρεώνει κανένα 2€+ ,ο γιατρός και θα μας κουφανει εντελώς..
Το ότι είναι άσχετος και γράφει ότι του λέει ο γιατρός ,φαίνεται ξεκάθαρα...
Και επειδή είναι ασβοκούναβα όλα ,κάτι τέτοια παρτάλια,που κοιτάνε σαν λακαμάδες να φτιάξουν την τσέπη τους και να επωφεληθούν απλά και μόνο γιατί έχουν κάνει εγγραφή στο φόρουμ αυτό,χωρίς να κοιτάνε τίποτα άλλο παρά την πάρτη τους όπως προείπα ,εγώ θα τον βγάλω σέντρα τώρα να δω τι θα πει...
Να μας ανεβάσει στοιχεία και φωτό του άλλου ασθενή λοιπόν και να μας δείξει...
::::::Σε τι πυκνότητα δούλεψε ο γιατρός ..
:::::::Τι πυκνότητα είχε πριν ,και τι πυκνότητα επιδίωξε και χρειάστηκε μικρά εργαλεία..
::::::Τι πάχος τρίχας είχε ο ασθενής και τι λόγο
:::::Με τι εργαλεία έκανε εξαγωγή
:::::Φωτό πριν την τοποθέτηση,και φωτό μετά την τοποθέτηση ..
Και αν έχει ολοκληρωθεί το αποτελεσμα φωτό να δούμε αν άξιζε την τιμή που πήρε πάνω από το 1.30€ ,όπως είπες ..
Περιμένω τώρα αν το δει να δω τι παπατζες ως δικαιολογίες θα μας πει για να μην δώσει κανένα στοιχείο από αυτά που του ζήτησα..
ο αυστραλοπιθηκας ...
Νομίζει ότι μιλάει σε τίποτα παιδάκια εδώ μέσα ..αυτό το κακό συνήθειο ορισμένων που εκμεταλλεύονται το φόρουμ έτσι με νευριάζει
Τι ρωτάς και εσύ τώρα ?? είπα πιο πάνω ότι θα χρεώνει κανένα 2€+ ,ο γιατρός και θα μας κουφανει εντελώς..
Και επειδή είναι ασβοκούναβα όλα ,κάτι τέτοια παρτάλια,που κοιτάνε σαν λακαμάδες να φτιάξουν την τσέπη τους και να επωφεληθούν απλά και μόνο γιατί έχουν κάνει εγγραφή στο φόρουμ αυτό,χωρίς να κοιτάνε τίποτα άλλο παρά την πάρτη τους όπως προείπα ,εγώ θα τον βγάλω σέντρα τώρα να δω τι θα πει...
:::::::Τι πυκνότητα είχε πριν ,και τι πυκνότητα επιδίωξε και χρειάστηκε μικρά εργαλεία..
Και αν έχει ολοκληρωθεί το αποτελεσμα φωτό να δούμε αν άξιζε την τιμή που πήρε πάνω από το 1.30€ ,όπως είπες ..
Περιμένω τώρα αν το δει να δω τι παπατζες ως δικαιολογίες θα μας πει για να μην δώσει κανένα στοιχείο από αυτά που του ζήτησα..
ο αυστραλοπιθηκας ...
Νομίζει ότι μιλάει σε τίποτα παιδάκια εδώ μέσα ..αυτό το κακό συνήθειο ορισμένων που εκμεταλλεύονται το φόρουμ έτσι με νευριάζει
Εντομεταξυ μήπως εσύ είσαι βαλτός από πουθενά εξήγησε μου τον ρόλο σου εδώ τι έχεις κάνει γιατί και από την πρώτη μεταμόσχευση που ανέβασα όλο κοντρα πήγαινες και χαλάς το νήμα με τις εξυπνάδες σουΤι ρωτάς και εσύ τώρα ?? είπα πιο πάνω ότι θα χρεώνει κανένα 2€+ ,ο γιατρός και θα μας κουφανει εντελώς..
ο αυστραλοπιθηκας ...
Σεμινάρια θα σου κάνω ρε μπουφέ κοιτα τα αποτελέσματα και μην μιλάς πολύ αν έχεις να δείξεις κάτι καλύτερο καντο εγώ εδώ είμαι και θα χαρώ να το δω
επειδή έχει σημασία στην εξέλιξη της πλοκής, τον είπες μπούφο ή μπουφέ?Σεμινάρια θα σου κάνω ρε μπουφέ κοιτα τα αποτελέσματα και μην μιλάς πολύ αν έχεις να δείξεις κάτι καλύτερο καντο εγώ εδώ είμαι και θα χαρώ να το δω
Η δικη μου ιστορία σίγουρα δεν είναι να είμαι supporting team οποιουδήποτε γιατρού και να του ψάχνω νοσηλευτριες. Γιατί 10 χρόνια η μόνη σου συμμετοχή αυτή είναιΤι εννοείς έχω ανεβάσει τα πάντα από φωτό και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα τι να κάνω στο forum που είμαι δέκα χρόνια εδώ μέσα πες μας και την δικιά σου ιστορία τι έχεις κάνει. Και ναι είναι απολύτως λογικό όταν θέλεις ένα αποτέλεσμα τέλειο είναι αυτό που λέμε ότι δώσεις θα πάρεις παντού ισχύει όπως πάλι οι τιμές πχ αλαζου. Πόσα θα βάλεις δεν μπορώ εγώ να βάλω 5.000g και να μου το χρεώσει πάνω από 1€ επίσης λογικό έχω δώσει τόσα παραδείγματα που η τιμή γίνεται κυμαινόμενη σε όλες τις εταιρίες