bobby
Well-Known Member
Ξεκινάει την γνωστή «αναστασάκεια» αντεπίθεση, λάσπη, βρίσιμο και ουρλιαχτά……πιο προβλέψιμος και από την βροχή στο Σιάτλ είναι……ποιες επιθέσεις ρε αδερφέ; επειδη σε είπαμε μετριο γιατρο;
Ξεκινάει την γνωστή «αναστασάκεια» αντεπίθεση, λάσπη, βρίσιμο και ουρλιαχτά……πιο προβλέψιμος και από την βροχή στο Σιάτλ είναι……ποιες επιθέσεις ρε αδερφέ; επειδη σε είπαμε μετριο γιατρο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αμορφωτοι ιατρικα, ηλιθιοι γενικα, και βαρεια κατεστραμενοι απο τις επιλογες τους στη ζωη και να τους βγαινει χολη και αναδρεια σε καθε επιπεδο. Ρε γιατρέ μόνο καμπουρη δεν τον είπες και συζητάμε για προσωπικές επιθέσεις.Και ξεκινησαν οι προσωπικες επιθεσεις.
Οποιος δεν εχει επιχειρημα επιτηθεται στο ατομο.
Σαν τον βουλευετη προχθες που ειπε στην Κωνσταντοπούλου "κανε κανα παιδι" αντι να ανταπαντησει.
ΕΙΔΙΚΑ οταν ειναι κρυμμενος πισω απο μονιτορ, ανωνυμο avatar!
@CVIAL, οταν στα λεω, δεν ακους...
Αυτη ειναι οι τεχνική των ΦΑΣΙΣΤΩΝ
Ευγε!
Θα σε αποκαλω ΦΑΣΙΣΤΑΚΙS απο εδω και περα αντι για @Tetrakis
Και όλα αυτα επειδή ειπα ότι τον θεωρώ μετριο γιατρό.. Ειναι φασίστας οποιος θεωρει τον Αναστασάκη μέτριο γιατρό..αμορφωτοι ιατρικα, ηλιθιοι γενικα, και βαρεια κατεστραμενοι απο τις επιλογες τους στη ζωη και να τους βγαινει χολη και αναδρεια σε καθε επιπεδο. Ρε γιατρέ μόνο καμπουρη δεν τον είπες και συζητάμε για προσωπικές επιθέσεις.
Γιατρούκο...Ο φωτισμός ειναι αυτος που ειναι.
ΔΕΝ γυριζω ταινια στο Χολυγουντ, ουτε ειχα εκει στουντιο. (τωρα ΕΧΩ!)
Αλαλ ειναι ΓΕΛΟΙΟ κατι τρολλακια να προσπαθούν να ακυρωσουν την αξια ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ βιντεο μου οταν
απο ΟΛΟΥΣ στην Ελλαδα βλεπουν ΜΟΝΟ:
Ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ μερικα εμπαθη τρολ να προσπαθούν να ακυρωσουν αυτο ή οποιδηποτε αλλο βιντεο ΜΟΥ,
- ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
- ΜΙα ή ΔΥΟ ποζες
- Κατασκοτεινες
- Μακρινες, σαν απο δορυφορο
- Ενα περιστιακό το τριμηνο (επειδη εχουν πολλη δουλεια και δεν προλαβαινουν...)
- Και για ΒΙΝΤΕΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
αντι να ζητανε απο αυτους που τους ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ολατα υατ που τους προσφερω εγω σε εκατονταδες ποστσ:
Απλα γελοια φανατισμενα μισαλλοδοξα τρολακια που ΚΑΘΟΛΟΥ δεν τους νοιαζει να αναβει το επιπεδο των ποστσ των υπολοιπων στην Ελλάδα, απο το 1 στα 10 που ειναι τωρα!
- ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ τις ποζες
- full-face και να φαινεται το hairline
- Μαλλια ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ
- Περισσοτερα περιστατικα
Τους ενοχλει το ποστ του Αναστασκαη που ειναι 8 στα 10 και δεν ειναι 10 στα 10.
Για γελια!
Fasistakis αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφεις και τι σημαινει, ρωτα καποιον μορφωμενο να σου εξηγησει.ποιες επιθέσεις ρε αδερφέ; επειδη σε είπαμε μετριο γιατρο;
Σε νημα περιστατικού που ξεκιναει ο Fasistakis λεγονταςΕγώ δεν βλέπω καμμία επίθεση, την άποψη του είπε για τις υπηρεσίες που προσφέρεις, ούτε σε έβρισε (όπως έκανες εσύ που «καλυμμένα» τον λες φασίστα, όπως έκανες και για άλλους που τους είπες ναρκομανείς….ξέρεις εσύ…) ούτε σε χαρακτήρισε άσχημα.
Κάτσε ρε μεγάλε, δηλαδή θα μας πεις και τι άποψη πρέπει να έχουμε; Δημοκρατία έχουμε, όταν εκθέτεις την δουλειά σου θα δέχεσαι και κριτική σου αρέσει ή όχι αλλιώς ξέρεις….. «στο καλό» δεν θα μας λείψεις.
ΑΥΤΟ που κάνεις εσύ δεν είναι «τεχνική των ΦΑΣΙΣΤΩΝ» (αυτά είναι τα λογια σου ακριβώς…..για να μην ξεκινήσεις τα γνωστά κωλοτουμπίασματα και ανυπόστατες κατηγορίες κάνω quote τα λογια σου);
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ είναι…..
Φίλε, σπούδασα Ελλάδα και έχω κάνει μάστερ Σκωτία. Οπότε από σένα πιο μορφωμένος ειμαι μάλλον…Με τα πανεπιστήμια της Ουγγαρίας στην δεκαετια του 90….Fasistakis αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφεις και τι σημαινει, ρωτα καποιον μορφωμενο να σου εξηγησει.
Φιλε, ΔΕΝ μιλησα για ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.αμορφωτοι ιατρικα, ηλιθιοι γενικα, και βαρεια κατεστραμενοι απο τις επιλογες τους στη ζωη και να τους βγαινει χολη και αναδρεια σε καθε επιπεδο. Ρε γιατρέ μόνο καμπουρη δεν τον είπες και συζητάμε για προσωπικές επιθέσεις.
Εσυ δεν ησουν που δεν θα εγραφες ξανα σε ποστ μου?Γιατρούκο...
Χρεώνεις τιμές εξωτερικού, σε κρίνουν λοίπον σε αυτό το επιπέδο. Για μας δεν είσαι σε αυτό το επίπεδο. Δεν είναι προσβλητικό, είναι απλά αλήθεια για μας.
Δευτέρον, μιλάς για επίθεση στο χαρακτήρα και στο άτομο και ενώ κανείς δεν σε έχει χαρακτιρίσει αράδιασες 60 βρισιές σε τρία ποστ. Επειδή κάποιος είναι ανώνυμος δεν σημαίνει ότι είναι τίποτα από όσα λες... Τα μέλη δεν είναι ούτε άφραγκοι, ούτε κακομοίριδες, ούτε δεν έχουν καλή δουλεία, ούτε δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Απλά πιστευούν πως τα skills σου σε σχέση με τη τιμή σου είναι λίγα.
Οπότε σταμάτα να κάνεις εσύ επίθεση στο άτομο, πήγαινε σε ένα ψυχολογό και κοίτα να κοιταχτείς φίλε γιατί σε βλέπω να καταλήγεις 80 χρονών μόνος με τέτοιο χαρακτήρα απαίσιο που έχεις. Είσαι πραγματικά για λύπηση. Έφτασες σε άλλο νήμα να μπαίνεις και να γράφεις πως χέστηκες για μας και σε νοιάζουν οι ασθενείς που βάζουν φαί στο πιάτο σου, και το νήμα το είχε ανοιξεί ασθενής σου που έγραφε πως σε ψάχνει 12 μήνες και δεν σε βρίσκει με άθλιο αποτέλεσμα....
Χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, ενώ από το φόρουμ έχεις χάσει το 99.9% των υποψήφιων πελατών.
Καλή βδομάδα και ευχόμαι να βρεις τη ψυχολογική στήριξη που έχεις απόλυτα ανάγκη. Αν μια μέρα έβλεπε ο πατέρας σου που είναι γιατρός τι έχεις γράψει, θα ντρεπόταν που γράφεις με το επίθετο του.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Get a life λεει ο influencer γιατρος που ξημερωβραδιαζεται σε instagram και hairlossgr ενω οι νοσηλευτριες του κανουν χειρουργειαΕσυ δεν ησουν που δεν θα εγραφες ξανα σε ποστ μου?
ΡΕ
get a life
Ως ιατρός, θεωρω πως πρεπει να ειανι καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ (mentally challenged) ενω εχω γραψει ΤΡΙΑ ποστ που εξηγω ΓΙΑΤΙ ειναι επιθεση στο προσωπο, να επιμενει να γραφει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.Για το ναρκομανείς δεν σε βλέπω να απαντάς κάτι…. Εκεί τίποτα;
Μη με βάζεις να τα βάλω σε κανά ChatGPT να μας πει ποιος είναι ο υβριστής ή όχι ποιος είναι το γίδι ή όχι κλπ και τα άλλα ωραία ευγενικά που λες…
Σου είπε ότι σε θεωρεί μέτριο γιατρό και ότι για αυτά που προσφέρει ζητάς πολλά. Είναι η άποψη του (και άλλων πολλών και δική μου ξεκάθαρα και με αποδείξεις - βλέπε μειλ Πάνου… ), αλλά δεν έχει αυτό σημασία…σημασία έχει ότι επειδή εξέφρασε την άποψη του (χωρίς να βρίσει, ειρωνευτεί κλπ) τον αποκάλεσες (εντέχνως) φασίστα……Αναρωτιέμαι, οποίος διαφωνεί μαζί σου είναι φασίστας; Τόσο πολλή μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου;
είπα θα αραιώσω, όχι ότι δεν θα γράφω ποτέ όπως ελπίζεις(Μάθε Ελληνικά...)... Άσε τα get a life και κοίτα να σε βρει κανένας ασθενής που τηλεφωνεί στη γραμματεία 12 μήνες και εσύ είσαι άφαντος...Εσυ δεν ησουν που δεν θα εγραφες ξανα σε ποστ μου?
ΡΕ
get a life
Έ ρε και να ξερες τι αλλο κανω και δεν εχεις παρει χαμπαρι και θα το μαθεις ξαφνικαGet a life λεει ο influencer γιατρος που ξημερωβραδιαζεται σε instagram και hairlossgr ενω οι νοσηλευτριες του κανουν χειρουργεια
Οποιος εχει απαιτησεις απο τις παρουσιασεις σου ειναι φασιστας; Καινουργιο διαμαντιFasistakis αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφεις και τι σημαινει, ρωτα καποιον μορφωμενο να σου εξηγησει.
Οταν ο υπερλαμπρος πανυψηλος, πανεμορφος, πανεξυπνος, πολυβραβευμενος ζαμπλουτος μεγαλουπαλληλος διεκατομμυριων μου ασχολειεται να μου πει πως πρεπει να οργανωσω την επιχειρηση μου, μονο με ταπεινοτητα μπορω να ακουσωείπα θα αραιώσω, όχι ότι δεν θα γράφω ποτέ όπως ελπίζεις(Μάθε Ελληνικά...)... Άσε τα get a life και κοίτα να σε βρει κανένας ασθενής που τηλεφωνεί στη γραμματεία 12 μήνες και εσύ είσαι άφαντος...
Οχι, αλλα ΑΝ διαβασες και ΔΕΝ καταλαβες σε ΤΡΙΑ ποστ τι εγραψα, τραβα σε κανα φροντιστηριο και εσυ με τον fasistakisΟποιος εχει απαιτησεις απο τις παρουσιασεις σου ειναι φασιστας; Καινουργιο διαμαντι
Οταν ο υπερλαμπρος πανηψυλος, πανεμορφος, πανεξυπνος, πολυβραβευμενος ζαμπλουτος μεγαλουπαλληλος διεκατομμυριων μου ασχολειεται να μου πει πως πρεπει να οργανωσω την επιχειρηση μου, μονο με ταπεινοτητα μπορω να ακουσω
θα σου ελεγα να περασεις μια μερα να μας τα πεις απο κοντα αλλα δεν εχουμε πιτουρα να σε κερασουμε...
Αντρα μεγαλε και τρανε πισω απο το μονιτορ