#monotovideometraei case #236, στάδιο 3, 1800 τριχοθυλάκια, FUE, 30 χρονών | 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC02509.JPG

DSC02510.JPG

DSC02511.JPG

DSC02513.JPG

DSC02518.JPG

DSC02517.JPG

DSC02515.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Πολύ κακός φωτισμός για να κριθεί το αποτέλεσμα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτο ειναι το προβλημα σου ?
θελεις φωτογραφιες?
θες φωτισμενες?
Θες με στεγνο?
θες με βρεγμενο?

Γιατι δεν το ζητας?
Αν στις ανεβασω θα απαντησεις με την ουρα στα σκελια ή ξαφνικα θα παρεις το avatar σου και θα περιμενεις το επομενο ποστ να κανεις ...αντιπολιτευση?

Ζητα το αγορι μου!
ΑΝ σε ενδιαφερει να ΚΡΙΝΕΙΣ το αποτελεσμα, ΑΠΛΑ ΖΗΤΑ ΤΟ.

Αλλιως, εισαι απλα hater.
περιμενω....

Tetrakis

Well-Known Member
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτο ειναι το προβλημα σου ?
θελεις φωτογραφιες?
θες φωτισμενες?
Θες με στεγνο?
θες με βρεγμενο?

Γιατι δεν το ζητας?
Αν στις ανεβασω θα απαντησεις με την ουρα στα σκελια ή ξαφνικα θα παρεις το avatar σου και θα περιμενεις το επομενο ποστ να κανεις ...αντιπολιτευση?

Ζητα το αγορι μου!
ΑΝ σε ενδιαφερει να ΚΡΙΝΕΙΣ το αποτελεσμα, ΑΠΛΑ ΖΗΤΑ ΤΟ.

Αλλιως, εισαι απλα hater.
περιμενω....
Δεν μου αρέσει ο φωτισμός του βίντεο …

Anastasakis Hair Clinic

Δεν μου αρέσει ο φωτισμός του βίντεο …
Το δεχομαι απολυτα αυτο, ειναι μια απολυτα προσωπικη, υποκειμενική αποψη.
Οπως και το να πει κανεις : Δεν μπορω ΕΓΩ να βγαλω συμπερασμα ...

Αλλα : Δεν βγαινει συμπερασμα ειναι υπερβολή.
Τραγική υπερβολη και ισοπεδωση, ξερεις εσυ γιατι...
Το βιντεο ειναι απολυτα σαφες, αυτο το φωτοισμό ειχα εκεινη την ωρα, αυτο τραβηξα, αν θες ομως φωτογραφιες για να ...βγαλεις συμπερασμα ειμαι στη διαθεση σου διοτι οι φωτογραφιες ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ με προγραμμα εκει που λεει EXPOSURE.

Οποτε, μιας και συγκεκριμενα ατομα στα δικα μου περιστατικα ψαχνουν να βρουν σφαλμα ενω ανεβαζω :
  • ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΟΛΕΣ τις ποζες
  • ΚΑΙ full-face το hairline (ο Δρ. Λορετζο ας πουμε σας δεθχνει ΜΟΝΟ απο πανω και διαγωνια απο πανω...)
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • Μαλλια ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ
  • 3 περιστατικα ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αλλα ταυτοχρονα δεχονται απο αλλους που ποσταρουν στο φορουμ:
  • ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΜΙα ή ΔΥΟ ποζες
  • Κατασκοτεινες
  • Μακρινες, σαν απο δορυφορο
  • Ενα περιστιακό το τριμηνο (επειδη εχουν πολλη δουλεια και δεν προλαβαινουν...)
  • Και για ΒΙΝΤΕΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
,για αυτο σε ξαναρωταω!
ΘΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για να κρινεις εμενα και τη δουλεια μου??
Γιατι ειναι τιμη μου να ασχολησε εσυ και αλλοι ειδικοι!

Περιμενω!

Rev1608

Member
Το δεχομαι απολυτα αυτο, ειναι μια απολυτα προσωπικη, υποκειμενική αποψη.
Οπως και το να πει κανεις : Δεν μπορω ΕΓΩ να βγαλω συμπερασμα ...

Αλλα : Δεν βγαινει συμπερασμα ειναι υπερβολή.
Τραγική υπερβολη και ισοπεδωση, ξερεις εσυ γιατι...
Το βιντεο ειναι απολυτα σαφες, αυτο το φωτοισμό ειχα εκεινη την ωρα, αυτο τραβηξα, αν θες ομως φωτογραφιες για να ...βγαλεις συμπερασμα ειμαι στη διαθεση σου διοτι οι φωτογραφιες ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ με προγραμμα εκει που λεει EXPOSURE.

Οποτε, μιας και συγκεκριμενα ατομα στα δικα μου περιστατικα ψαχνουν να βρουν σφαλμα ενω ανεβαζω :
  • ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΟΛΕΣ τις ποζες
  • ΚΑΙ full-face το hairline (ο Δρ. Λορετζο ας πουμε σας δεθχνει ΜΟΝΟ απο πανω και διαγωνια απο πανω...)
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • 3 περιστατικα ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αλλα ταυτοχρονα δεχονται απο αλλους που ποσταρουν στο φορουμ:
  • ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΜΙα ή ΔΥΟ ποζες
  • Κατασκοτεινες
  • Ενα περιστιακό το τριμηνο (επειδη εχουν πολλη δουλεια και δεν προλαβαινουν...)
,για αυτο σε ξαναρωταω!
ΘΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για να κρινεις εμενα και τη δουλεια μου??
Γιατι ειναι τιμη μου να ασχολησε εσυ και αλλοι ειδικοι!

Περιμενω!
Τώρα το σχόλιο για το Λορένζο σε τι αποσκοπεί ακριβώς και που κολλάει;

Anastasakis Hair Clinic

Κολλάει στο απίστευτο κόμπλεξ…..
Ναι αντρακλα μου εσυ κρυμμενε πισω απο το μονιτορ που προσβαλεις και βριζεις

Τωρα, για αυτους που δεν ειναι αμορφωτοι ιατρικα, ηλιθιοι γενικα, και βαρεια κατεστραμενοι απο τις επιλογες τους στη ζωη και να τους βγαινει χολη και αναδρεια σε καθε επιπεδο, παραθετω την ΔΙΑΦΟΡΑ των 2 poses.
Το hairline ειναι σε "ασθενή" μετα από:
  • 1 χειρουργειο με 3000 τριχθυλάκια, με λογο 2,6, χοντρη τριχα
  • ΔΥΟ touch up για προσθηκη σε σημεια που δεν υπηρξε η πυκνοτητα που εμφυτευτηκε
(στο ενα μαλιστα ειπωθηκε οτι παρακαλούσε τον ιατρό να του βαλει μοσχευματα.... )

Φυσικα, με εξηγηση οτι η ποζα 45 μοιρες απο πανω γινεται για ΛΟΓΟΥΣ PRIVACY, μπορει ο καθενας να δει την διαφορα στην καλυψη.
ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ?

Το να ειναι καποιος ΓΙΔΙ δεν ειναι κακο....
Κακο ειναι να του λες ευγενικα οτι σε αντιμετωπισουν σαν ΓΙΔΙ και να βριζεις αυτον που παει να σου ανοιξει τα ματια....
Γιατι ΚΑΙ παραμενεις ΓΙΔΙ αλλα ΚΑΙ γινεσαι ρεζιλι, κυριως μεσα σου που καταλαβες ποσο σανο τρως

IMG_1204.jpg
IMG_1206.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Rev1608

Member
Όσο δίκιο ή άδικο και να έχεις το να μιλάς έτσι δεν σε κολακεύει καθόλου πάντως γιατρε.

Απλά δεν καταλαβαίνω την αναφορά στον Λορέντζο συγκεκριμένα

TheodosisK

Active Member
Ο φωτισμός, πράγματι δεν είναι ο,τι καλύτερο. Χρειάζεται βελτίωση για πλήρη διαφάνεια. Θα έλεγα πως θελει overhead light πολύ κοντά στην καμερα, όπως όταν κάποιος κάνει unboxing και χρησιμοποιεί birds eye view.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ένα πραγματικά πολυ καλό αποτέλεσμα. Να το χαιρεται!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Όσο δίκιο ή άδικο και να έχεις το να μιλάς έτσι δεν σε κολακεύει καθόλου πάντως γιατρε.

Απλά δεν καταλαβαίνω την αναφορά στον Λορέντζο συγκεκριμένα
Δεν πειραζει, οπως μιλαει ο καθε καφρος επειδη ειναι ανωνυμος = μαγκας και "αντρας", θα μιλαω οπως του αξιζει.

Την αναφορα στη εξηγησα με φωτογραφιες ΜΟΥ του ιδιου.
Οι φωτογραφιες ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, που ΔΕΝ σαν παρεχει κανεις άλλος ειναι οι πιο ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
Ανοιξτε τα ματακια σας ....

Anastasakis Hair Clinic

Ο φωτισμός, πράγματι δεν είναι ο,τι καλύτερο. Χρειάζεται βελτίωση για πλήρη διαφάνεια. Θα έλεγα πως θελει overhead light πολύ κοντά στην καμερα, όπως όταν κάποιος κάνει unboxing και χρησιμοποιεί birds eye view.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ένα πραγματικά πολυ καλό αποτέλεσμα. Να το χαιρεται!
Ο φωτισμός ειναι αυτος που ειναι.
ΔΕΝ γυριζω ταινια στο Χολυγουντ, ουτε ειχα εκει στουντιο. (τωρα ΕΧΩ!)

Αλαλ ειναι ΓΕΛΟΙΟ κατι τρολλακια να προσπαθούν να ακυρωσουν την αξια ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ βιντεο μου οταν
απο ΟΛΟΥΣ στην Ελλαδα βλεπουν ΜΟΝΟ:
  • ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΜΙα ή ΔΥΟ ποζες
  • Κατασκοτεινες
Ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ μερικα εμπαθη τρολ να προσπαθούν να ακυρωσουν αυτο ή οποιδηποτε αλλο βιντεο ΜΟΥ,
αντι να ζητανε απο αυτους που τους ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ολατα υατ που τους προσφερω εγω σε εκατονταδες ποστσ:
  • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ τις ποζες
  • full-face και να φαινεται το hairline
  • Περισσοτερα περιστατικα
Απλα γελοια φανατισμενα μισαλλοδοξα τρολακια που ΚΑΘΟΛΟΥ δεν τους νοιαζει να αναβει το επιπεδο των ποστσ των υπολοιπων στην Ελλάδα, απο το 1 στα 10 που ειναι τωρα!
Τους ενοχλει το ποστ του Αναστασκαη που ειναι 8 στα 10 και δεν ειναι 10 στα 10.
Για γελια!

Tetrakis

Well-Known Member
Ο φωτισμός ειναι αυτος που ειναι.
ΔΕΝ γυριζω ταινια στο Χολυγουντ, ουτε ειχα εκει στουντιο. (τωρα ΕΧΩ!)

Αλαλ ειναι ΓΕΛΟΙΟ κατι τρολλακια να προσπαθούν να ακυρωσουν την αξια ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ βιντεο μου οταν
απο ΟΛΟΥΣ στην Ελλαδα βλεπουν ΜΟΝΟ:
  • ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΜΙα ή ΔΥΟ ποζες
  • Κατασκοτεινες
Ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ μερικα εμπαθη τρολ να προσπαθούν να ακυρωσουν αυτο ή οποιδηποτε αλλο βιντεο ΜΟΥ,
αντι να ζητανε απο αυτους που τους ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ολατα υατ που τους προσφερω εγω σε εκατονταδες ποστσ:
  • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ τις ποζες
  • full-face και να φαινεται το hairline
  • Περισσοτερα περιστατικα
Απλα γελοια φανατισμενα μισαλλοδοξα τρολακια που ΚΑΘΟΛΟΥ δεν τους νοιαζει να αναβει το επιπεδο των ποστσ των υπολοιπων στην Ελλάδα, απο το 1 στα 10 που ειναι τωρα!
Τους ενοχλει το ποστ του Αναστασκαη που ειναι 8 στα 10 και δεν ειναι 10 στα 10.
Για γελια!
Είσαι πολύ μέτριος γιατρος και οι τιμές που ζητάς είναι εκτός λογικής

bobby

Well-Known Member
Να προσθέσω και πολύ κακός χαρακτήρας, που γενικά δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει (δεν είμαστε φίλοι ή συγγενείς….,ευτυχώς για το συγγενείς γιατί δεν τους διαλέγεις, φίλοι δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να είμασταν…) αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί παράγοντα σκέψης γιατί άμα σου κάτσει κάποια «στραβή» (πολύ πιθανό λόγω της μετριότητας) θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τον κακό χαρακτήρα……

Anastasakis Hair Clinic

Είσαι πολύ μέτριος γιατρος και οι τιμές που ζητάς είναι εκτός λογικής
Και ξεκινησαν οι προσωπικες επιθεσεις.
Οποιος δεν εχει επιχειρημα επιτηθεται στο ατομο.
Σαν τον βουλευετη προχθες που ειπε στην Κωνσταντοπούλου "κανε κανα παιδι" αντι να ανταπαντησει.

ΕΙΔΙΚΑ οταν ειναι κρυμμενος πισω απο μονιτορ, ανωνυμο avatar!
@CVIAL, οταν στα λεω, δεν ακους...
Αυτη ειναι οι τεχνική των ΦΑΣΙΣΤΩΝ
Ευγε!
Θα σε αποκαλω ΦΑΣΙΣΤΑΚΙS απο εδω και περα αντι για @Tetrakis

bobby

Well-Known Member
Εγώ δεν βλέπω καμμία επίθεση, την άποψη του είπε για τις υπηρεσίες που προσφέρεις, ούτε σε έβρισε (όπως έκανες εσύ που «καλυμμένα» τον λες φασίστα, όπως έκανες και για άλλους που τους είπες ναρκομανείς….ξέρεις εσύ…) ούτε σε χαρακτήρισε άσχημα.

Κάτσε ρε μεγάλε, δηλαδή θα μας πεις και τι άποψη πρέπει να έχουμε; Δημοκρατία έχουμε, όταν εκθέτεις την δουλειά σου θα δέχεσαι και κριτική σου αρέσει ή όχι αλλιώς ξέρεις….. «στο καλό» δεν θα μας λείψεις.

ΑΥΤΟ που κάνεις εσύ δεν είναι «τεχνική των ΦΑΣΙΣΤΩΝ» (αυτά είναι τα λογια σου ακριβώς…..για να μην ξεκινήσεις τα γνωστά κωλοτουμπίασματα και ανυπόστατες κατηγορίες κάνω quote τα λογια σου);

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ είναι…..

Μπλουζα