Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

bobby

Well-Known Member
Τι 5 τι 0,5 mg την ημέρα η διαφορά στην μείωση της DHT είναι 2,2%… 69,2% σε 67%

Συνημμένα

• IMG_9608.jpeg
    IMG_9608.jpeg
    73.6 KB · Προβολές: 64

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Μήπως είναι placebo το ότι δεν σε έπιανε? Ή τέλος πάντων από ζήτημα άσχετο της δράσης της φίνα? Διότι σύμφωνα με τον bobby η δράση της φίνα σταθεροποιείται μετά το 1mg, δλδ δύσκολα να γίνει αντιληπτό το +1%

LoverBoy

Well-Known Member
1 χάπι προσκάρ 5 mg κομμένο στα 3 άρα 1/3 άρα 1,67 mg την ημέρα κάθε μέρα, το 1 και το 1,25 δεν με έπιανε έχανα έδαφος, με τα χρόνια θέλει παραπάνω, δεν αργεί το 1/2 θεωρώ!
Για την αυξομείωση της δόσης συμβουλεύεσαι κάποιον γιατρό κατόπιν εξετάσεων?

bobby

Well-Known Member
1 χάπι προσκάρ 5 mg κομμένο στα 3 άρα 1/3 άρα 1,67 mg την ημέρα κάθε μέρα, το 1 και το 1,25 δεν με έπιανε έχανα έδαφος, με τα χρόνια θέλει παραπάνω, δεν αργεί το 1/2 θεωρώ!
Εγώ πάλι από εκεί που το έκοβα στα 4 τώρα το κόβω στα 7. 5mg την εβδομάδα 0,7 μεσοσταθμικά την ημέρα. Δεν έχω δει καμμία υποχώρηση. Είμαι όμως στα 53…

bobby

Well-Known Member
Αν έβλεπα υποχώρηση θα πηγαινα ντούτα (2 φορές την εβδομάδα). Δόση φίνα πάνω από 1 (το 1,25 για πρακτικούς λόγους κοψίματος του προσκαρ) δεν έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σύμφωνα μα τις μελέτες.

LoverBoy

Well-Known Member
Αν έβλεπα υποχώρηση θα πηγαινα ντούτα (2 φορές την εβδομάδα). Δόση φίνα πάνω από 1 (το 1,25 για πρακτικούς λόγους κοψίματος του προσκαρ) δεν έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σύμφωνα μα τις μελέτες.
Ντούτα μπόμπυ η συνήθεις δόση είναι 2 φορές εβδομάδα?Και πως μπαίνεις?Χρειάζεται προσαρμογή?

bobby

Well-Known Member
Η ντουτα έχει ημίσια ζωή καμμία εβδομάδα και μπλοκάρει 90% αντί 68% και τα δυο ένζυμα αντι του ενός που μπλοκαρει η φίνα. Εγώ πιστεύω και μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή. Αλλά νομίζω οι περισσότεροι παίρνουν 2 την εβδομάδα.

bobby

Well-Known Member
Βέβαια μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ γιατί η φίνα μια χαρά με έχει πάει, και δεν υπέχει λόγος κάτι που δουλεύει να το αλλάξω ειδικά σε αυτήν την ηλικία που ότι ζημιά ήταν να γίνει μάλλον έχει γίνει. Βέβαια αν απαιτηθεί δεν θα διστάσω στιγμή. Τα φάρμακα έχουν βγει για να καλυτερέψουν τις ζωές μας και η μικρή πιθανότητα παρενεργειών για εμένα δεν είναι λόγος. Αν προκύψουν ρυθμίζει την δόση μέχρι να μη έχεις. Αν τώρα είσαι τόσο άτυχος απλα συνεχίζεις την ζωή σου με την καράφλα, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Marios1982

Well-Known Member
Η ντουτα έχει ημίσια ζωή καμμία εβδομάδα και μπλοκάρει 90% αντί 68% και τα δυο ένζυμα αντι του ενός που μπλοκαρει η φίνα. Εγώ πιστεύω και μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή. Αλλά νομίζω οι περισσότεροι παίρνουν 2 την εβδομάδα.
Υπάρχει περίπτωση για επανεκφυση με ντουτα; Αλλιώς τι παραπάνω μπορεί να δώσει αν σε έχει πιάσει καλά η φίνα ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Βέβαια μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ γιατί η φίνα μια χαρά με έχει πάει, και δεν υπέχει λόγος κάτι που δουλεύει να το αλλάξω ειδικά σε αυτήν την ηλικία που ότι ζημιά ήταν να γίνει μάλλον έχει γίνει. Βέβαια αν απαιτηθεί δεν θα διστάσω στιγμή. Τα φάρμακα έχουν βγει για να καλυτερέψουν τις ζωές μας και η μικρή πιθανότητα παρενεργειών για εμένα δεν είναι λόγος. Αν προκύψουν ρυθμίζει την δόση μέχρι να μη έχεις. Αν τώρα είσαι τόσο άτυχος απλα συνεχίζεις την ζωή σου με την καράφλα, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και το ανάλογο shedding

bobby

Well-Known Member
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και το ανάλογο shedding
Δεν ξέρω αλλά ούτε με την φίνα είχα οποτε γιατί να έχω με ντουτα αν ποτέ την χρησιμοποιήσω. Έτσι όπως ακούω για shedding μου έρχεται στο μυαλό ο Μπρούνο το λυκόσκυλο που είχε ένας φίλος που άλλαζε τρίχωμα…..χαχαχχαχαχαχα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με την φίνα πάντως….

danceworld_2001

Well-Known Member
Μήπως είναι placebo το ότι δεν σε έπιανε? Ή τέλος πάντων από ζήτημα άσχετο της δράσης της φίνα? Διότι σύμφωνα με τον bobby η δράση της φίνα σταθεροποιείται μετά το 1mg, δλδ δύσκολα να γίνει αντιληπτό το +1%
placebo με εμφανή αραίωση δεν ήταν, όταν ανέβασα επανήλθα, και παλιά στο 1/5 μετά από χρόνια έχανα έδαφος και πήγα στο 1/4 και σταθεροποιήθηκα και μετά από επίσης πολλά χρόνια στο 1/3.

danceworld_2001

Well-Known Member
δεν ξέρω τι λένε οι μελέτες, ξέρω όμως σίγουρα τι δουλεύει πάνω μου.

bobby

Well-Known Member
δεν ξέρω τι λένε οι μελέτες, ξέρω όμως σίγουρα τι δουλεύει πάνω μου.
Εννοείται φίλε. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Αυτό το 1% μπορεί να είναι το όριο για εσένα. Το ότι στην πλειοψηφία δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει ότι τους πιάνει όλους το ίδιο. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά τα στατιστικά της μελέτης σε ένα 83% σταματά την τριχόπτωση και σε ένα 68% από αυτούς (0,83*0,68=,5644 δηλαδή 56,44% επί όλων) έχει και επανεκφυση. Υπάρχει όμως και το 17% των όλων που δεν την σταματά (επιβραδύνει ίσως) αλλά και το 36,56% που πιάνει μεν αλλά δεν δίνει επανεκφυση. Με την ντουτα δεν υπάρχει νομίζω ανάλογη μελέτη για να ξέρουμε. Ότι δουλεύει στον καθένα αυτό πρέπει να κάνει.

danceworld_2001

Well-Known Member
Εννοείται φίλε. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Αυτό το 1% μπορεί να είναι το όριο για εσένα. Το ότι στην πλειοψηφία δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει ότι τους πιάνει όλους το ίδιο. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά τα στατιστικά της μελέτης σε ένα 83% σταματά την τριχόπτωση και σε ένα 68% από αυτούς (0,83*0,68=,5644 δηλαδή 56,44% επί όλων) έχει και επανεκφυση. Υπάρχει όμως και το 17% των όλων που δεν την σταματά (επιβραδύνει ίσως) αλλά και το 36,56% που πιάνει μεν αλλά δεν δίνει επανεκφυση. Με την ντουτα δεν υπάρχει νομίζω ανάλογη μελέτη για να ξέρουμε. Ότι δουλεύει στον καθένα αυτό πρέπει να κάνει.
Πολύ σωστά, το trial and error πάνω μας είναι ανεκτίμητο και δεν σημαίνει πως ισχύει για όλους το συμπέρασμα της επίδρασης πάνω μας.

Μπλουζα