Πρόσφατο περιεχόμενο από t28b

 1. T

  Διασημοι/Celebrities

  Απ: Διασημοι/Celebrities Ρε παιδιά αυτός ο Συσσωβίτης εμφανίστηκε με φοβερή αλλαγή. Ξέρουμε τι "μαγικό" και πού το έκανε αυτός?
 2. T

  Showcase στην Αθήνα. Πότε?

  Απ: Showcase στην Αθήνα. Πότε? Πολύ καλή ιδέα comb! :) Θα έλεγα ότι ίσως είναι καλύτερα κοντά στο Πάσχα (π.χ Μεγάλη Εβδομάδα) για να έχουν την ευκαιρία και αυτοί που είναι εκτός Αθήνας να είναι εκεί για τις γιορτές.
 3. T

  LABO Ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα

  Απ: LABO Ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα Παρακάτω και η διεύθυνση. Στα news. http://www.labosuisse.com/Home_int.aspx :)
 4. T

  LABO Ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα

  Γειά χαρά! Πήρε το μάτι μου σε ένα περιοδικό μια διαφήμηση της labo για ένα νέο προιόν για την τριχόπτωση με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν έχω ιδέα εάν παίζει. Απλώς το αναφέρω σε περίπτωση που θέλει κάποιος να το δοκιμάσει και να μας πεί εντυπώσεις.
 5. T

  Γυμναστήριο-τεστοστερόνη-τριχόπτωση

  Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω την άποψή σας σχετικα με το αν η έντονη γυμναστική και κατά συνέπεια η άνοδος της τεστοστερόνης επιβαρύνει την τριχόπτωση. Κάποια στιγμή πριν μερικά χρόνια που ασχολήθηκα εντατικά με το γυμναστήριο (βάρη) παρατήρησα ένα έντονο κύμα τριχόπτωσης. Δεν έπαιρνα αναβολικά ή...
 6. T

  Revivogen Και αποτελεσματα!

  Απ: Revivogen Και αποτελεσματα! Ευχαριστώ πολύ dim74! Συγγνώμη για την επανάληψη αλλά είμαι καινούργιος στο forum και δεν εχς προσανατολιστεί πλήρως.
 7. T

  Revivogen Και αποτελεσματα!

  Απ: Revivogen Και αποτελεσματα! Γειά σας παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για τη συμβολή τους στο να γίνει τόσο δημιουργικό αυτό το forum. Έχω μια ερώτηση για τους χρήστες του revivogen. Το παραγγέλνετε κατευθείαν από το επίσιμο site (revivogen.com)? Αποστέλεται σχετικά γρήγορα? Γνωρίζετε αν...
Μπλουζα