Πρόσφατο περιεχόμενο από sven

 1. S

  Κρεμμύδι για ανάπτυξη νέων τριχών.

  Μεγάλε άστο, δεν το έχεις .
 2. S

  Κρεμμύδι για ανάπτυξη νέων τριχών.

  Κάνει κατακράτηση υγρών και μου έχει γίνει το πρόσωπο πιο σφαιρικό.
 3. S

  Κρεμμύδι για ανάπτυξη νέων τριχών.

  Γειά χαρά Έχω αρχίσει την θεραπεία με το κρεμμύδι εδώ και έναν μήνα και φαίνεται η τρίχα να έχει πάρει τα πάνω της, πάει καλά. Ήθελα να κόψω την μινοξ γιατί έχει γίνει το πρόσωπο μου στρογγυλό από τα τόσα χρόνια συνεχόμενης χρήσης που την χρησιμοποιώ, επείσης νιώθω ότι έχει χάσει κάπως την...
 4. S

  Τελωνείο

  Moυ έβγαινε κάπου κάτω απο 5 ευρώ το μπουκαλάκι.
 5. S

  Τελωνείο

  Καλησπέρα Παρήγγειλα μια εξάδα Κirkland υγρό από Αμερική και στο τελωνείο μου είπανε αυτό πιάνετε σαν φάρμακο και ή θα πρέπει να επιστραφεί ή να το καταστραφεί γιατί απαγορεύονται οι παραγγελίες φαρμάκων εκτός Ε.Ε . Μένω Γερμανία και Ελλάδα έτσι γίνετε και εκεί κάτω ή περνάνε αυτα εκεί χωρίς...
 6. S

  Διασημοι/Celebrities

  Λέει ότι οταν βρέχει του φεύγει , το τόπικ απο ότι ξέρω δεν έχει θέμα με την βροχή. Τι δίαολο του κάνουνε? Δεν ξέρω και τόσο καλά αγγλικά και χάνω στην μετάφραση τι λέει.
 7. S

  Dr cinik μεταμόσχευση στην τουρκία

  Αν δεν δώσει τα λεφτά πίσω εκβιασμός ότι θα τον ανεβάσει σε όλα τα forum. Αν είναι τόσο έξυπνος να κρατήσει τα 3 χιλιάρικα και να χάσει πάνω από τα 5πλάσια από μελλοντικούς πελάτες, δεν νομίζω. Καλή επιτυχία να έχεις Χριστό, η τιμή είναι τσάμπα. Να τους τονίσεις στην δότρια να μην σου αφήσουνε...
 8. S

  Προσοχη στην advance του βεκρη εκανα μεταμοσχευση κ με κανανε χειροτερο

  Εσυ φυσικά θα συμφωνούσες που είπε ο άλλος να πάει σε άλλη κλινική. Εσύ βασικά συμφωνείς σε ότι έχει σχέση προς όφελος της κλινικής που συνεργάζεσαι, οπότε δεν μετρά η γνώμη σου :)
 9. S

  Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

  Όχι αλλά να τρομάξουν οι αυτοί που εχουν σκοπό να κανουν στο μέλλον τέτοιες προδοσίες. Και η νδ να ητανε το ίδιο θα κάνανε.
 10. S

  Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

  Ναι αλλά η ζημια που κάνανε με το μαυρισμα δεν επανορθώνεται. Έτσι και αλλιώς κυβέρνηση δεν θα ξαναβγαίνανε. Βαπτίζονται τους σλαβοαλβανους Μακεδόνες που μιλάνε Μακεδονικά απλά πουλήσαμε την ιστορία μας και κάποιοι το βλεπουν και επιτυχία. Καλά λέω για σφαίρα. Ρίξε μου μπαν αν θες αλλά μην...
 11. S

  Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

  Εγω παντός νιώθω πολύ προδομένος. Ποία άλλη χώρα θα έκανε τέτοιο λάθος. Απογοήτευση. Ελπίζω με κάποιο τρόπο να μην περάσει αυτο το ξεπούλημα.
 12. S

  Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

  Κάτι σαν αυτούς εννοούσα , που μοίραζαν σφαίρες σε πολιτικούς όχι κατεξοχήν την ίδια την 17N. Τέτοιοι προδότες που είναι δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα ,μια σφαίρα την χρειάζονται.
 13. S

  Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

  Μια 17Ν χρειάζεται, έκανες μαλακια? Τσιμπα σφαίρα.
 14. S

  Συλλαλητήριο για τη μακεδονια

  Σίγουρα κατι αρχίζει , αλλά τι?
 15. S

  Hdc hair clinic - ειδική προσφορά μάϊος-ιούνιος 2018.

  Παρόλο που δεν θέλω να ποστάρω πολλές φορες εδώ ,δεν άλλαξα απλά δεν κρατήθηκα, εσύ με προκάλεσες λέγοντας ότι θα υπερασπιστείς τον johnjohn1 για τις παραπλανητικές του φωτογραφίες . Ή υπεράσπισε τον όπως είπες ή σταματα να κάνεις ανούσια post. Γελοιοποιήσε αν δεν το καταλαβένεις.
Μπλουζα