Πρόσφατο περιεχόμενο από soki

  1. S

    Ήμουν έτοιμος για μμ στον β...ή αλλά...

    @offtopic : Είναι καλό που έχουμε μια ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή για Ελλάδα.
  2. S

    K-Max

    Δεν γελάω με το προϊόν, γελάω με τον τρόπο που γίνεται η προώθηση του σε αυτό το ποστ. Γιατί δεν μιλάτε με τον διαχειριστή του φόρουμ και κατόπιν συμφωνίας να κάνετε μια παρουσίαση ολοκληρωμένη? Αυτές οι πονηριές χτυπάνε άσχημα πολύ και έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.
  3. S

    K-Max

    hahaha Είναι πολύ αστείο ..
  4. S

    Η θεραπεία για την φαλάκρα θα είναι έτοιμη προτού χάσεις όλες σου τις τρίχες

    Ρίξτε μια ματιά εδώ έχει αρκετές πληροφορίες για όλες τις επερχόμενες θεραπείες : https://www.folliclethought.com/ultimate-guide-to-hair-regeneration/
  5. S

    Νανοΐνες κερατινης

    hahahaha και δεν έχουν και καθόλου φαντασία... βιάζονται να μαζέψουν πελατάκια hahahah EPIC
  6. S

    Derma roller ερευνα τραυματισμου ψηφοφορια

    Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ γιαυτό ψήφισα και έγραψα το ποστ. Στο 3μηνο εμένα με έχει βοηθήσει πολύ στις περιοχές που έχω μαλλιά... στους άδειους κροτάφους βέβαια τίποτα.
  7. S

    Derma roller ερευνα τραυματισμου ψηφοφορια

    Εγώ θα ψηφίσω "πολύ" με μια μικρή επιφύλαξη γιατί ταυτόχρονα με το Roller ξεκίνησα μέντα και Ω3 και δεν γνωρίζω τι με βοήθησε περισσότερο. Η Τριχόπτωση στον ενάμιση μήνα σταμάτησε εντελώς.
  8. S

    Τοπικη μεντα.

    Jojoba.
  9. S

    Τοπικη μεντα.

    Στις 3-4 εβδομάδες σταμάτησε εντελώς η τριχόπτωση και στους 2 μήνες παρατήρησα ότι ένα "V" που είχα στο μπροστινό μέρος(από κρόταφο σε κρόταφο) άρχισε να κλείνει σιγά σιγά!!! Πρόσεξε όμως, εγώ δεν έχω ξαναβάλει τίποτα στο κεφάλι μου και δεν μου έχουν πέσει όλα τα μαλλιά σε εκείνο το σημείο...
  10. S

    Τοπικη μεντα.

    Piperita είναι από Herbstore.
  11. S

    Τοπικη μεντα.

    Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ σήμερα που κοίταζα τα μαλλιά μου. Ωστόσο, πως είναι δυνατόν μετά από 1.5 μήνα που έχω ξεκινήσει να φαίνονται ανεξήγητα πιο πυκνά?Δεν βλέπω νέες τρίχες σε σημεία που έχουν πέσει αλλά γενικά το μαλλί αρκετά πιο πλούσιο... Σε εμένα τουλάχιστον Μέντα-Roller-Ω3...
  12. S

    Τοπικη μεντα.

    πόσες ώρες την αφήνετε πάνω στο κεφάλι σας? οι 3-4 ώρες φθάνουν ?? και εγώ με Roller + μέντα + Ω3 έχω δει μεγάλη μείωση στην τριχόπτωση και πύκνωση στα σημεία που έχει τριχούλες αλλά όχι επανέκφυση. Είμαι στον εναμιση μήνα και πιστεύω είναι νωρίς ακόμη.
  13. S

    Dermaroller 1.5mm - διαφορετική ερευνητική µεθοδολογία

    Δε σε πονάει αρκετά όταν αρχίζεις και το περνάς πολλές φορές στο ίδιο σημείο??? Δε βάζεις καθόλου δύναμη...?
  14. S

    Derma roller 1,5mm μονο του.

    Εγώ έχω εμφανή αποτελέσματα αλλά συνδυαστικά με μέντα και shen min στις 15 μέρες. Μόλις κλείσω μήνα θα ανεβάσω φωτογραφίες στο νήμα μου.
  15. S

    Derma roller 1,5mm μονο του.

    A Ανάλογα από το υλικό που είναι φτιαγμένες οι βελόνες. Εάν είναι τιτανίου ή ατσάλι 304 ή 316 πολύ δύσκολο να σκουριάσει. Καλό είναι να καθαρίζεις προσεκτικά τις βελόνες με μια μαλακή οδοντόβουρτσα, να τις περνάς με ζεστό νερό και μετά οινόπνευμα. Στεγνώνεις και το βάζεις στη θέση του.
Μπλουζα