Πρόσφατο περιεχόμενο από pingman

  1. P

    replicel - νομιζω καλα νεα

    Απ: replicel - νομιζω καλα νεα Σκοπός ζωής; :P
  2. P

    replicel - νομιζω καλα νεα

    Απ: replicel - νομιζω καλα νεα Εγώ πάντως και 50κ να ήταν, άμα είχε μόνιμο αποτέλεσμα θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν πιστεύω κανείς εδώ να περιμένει να δώσει 5 χιλιάρικα και να φτιάξει το πρόβλημα του; Ούτε τα βυζιά δεν πάνε τόσο.. Έλεος δλδ..
  3. P

    Κοκκινίλα στο κεφάλι από minoxidil

    Καλησπέρα, Καμία συμβουλή για να μειωθεί ο ερεθισμός; Ευχαριστώ!
  4. P

    Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

    Απ: Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site... Ευχαριστώ για το link, θα το έχω υπόψην μου.
  5. P

    Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

    Απ: Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site... Γιατί τι θα μπορούσανε να σε κάνουνε; Τι χαζομάρες σε αυτή την χώρα, ούτε την γνώμη μας δεν μπορούμε να λέμε πλέον.. Και σιγά την χρήση των σχετικών διατάξεων του νόμου. Γενικολογίες είπανε;
  6. P

    Ακόμα usάρετε fina?

    Επέστρεψα και εγώ μετά από σχεδόν 2 χρόνια :P Ήθελα να ρωτήσω άμα παίρνετε ακόμα φίνα παρόλλα αυτά που ακούγονται lately για καρκίνο στον προστάτη κτλ. Άντε και καλή μας χρονιά!
  7. P

    Βρεθηκε η αιτια της τριχοπτωσης? μεγαλα νεα!!!

    Απ: Βρεθηκε η αιτια της τριχοπτωσης? μεγαλα νεα!!! Άμα διαβάσεις και άλλα άρθρα, όλα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια λένε από το 1990 περίπου, ίσως και πιο πριν..
  8. P

    Φάρμακο για Καρκίνο..

    Καλημέρα, Πριν από λίγο καιρό θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ένα topic εδώ το οποίο έλεγε για το πόσο μας δουλεύουν οι φαρμακοβιομηχανίες και κάτι για ένα φάρμακο για τον καρκίνο και ότι είχε 70% καλύτερη πιθανότητα από τις χημειοθεραπείες.. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς τι ήτανε? Ευχαριστώ..
  9. P

    Multiplication τωρα!

    Απ: Multiplication τωρα! Lazer :P
  10. P

    Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??..

    Απ: Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??.. Εγώ πάλι ξέρω πως είναι αναλόγος το άτομο 1-10 χρόνια.. Τώρα από εκεί και πέρα τι να πω..
  11. P

    Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

    Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών Δηλαδή δεν θα κάνουν που δεν θα κάνουν δουλειά, θα σε γεμίσουν και ουλές.. Καλή συμφωνία ακούγετε!
  12. P

    Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

    Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών FUE FUE..
  13. P

    ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΑΠΟ REGAINE

    Απ: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΑΠΟ REGAINE ax0ax0xa0xa0xa00xa Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ ax0xa0xa0ax0
  14. P

    Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??..

    Απ: Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??.. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις παίδες.. Για αρχή θα μειώσω λίγο την δοσολογία και ίσως να τις κόψω λίγο αν με ενοχλούνε.. Πάνο, ο Wolverine όμως είχει παντού τρίχα και μαλλί :P Πάντος και εγώ αυτόν σκέφτηκα στην αρχή...
  15. P

    Minoxidil τρίχες πάνω από τα μάγουλα κοντά στα μάτια??..

    Καλημέρα, Παιδιά έχω side από Minoxidil βγάζω τρίχες κάτω από τα μάτια και έλεος ρε γαμώτο τα έχω κάνει πάνω μου!! Τι να κάνω? Να σταματίσω να το χρησιμοποιώ? Άκουσα ότι και άμα σταματίσω δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν.. Please help θα πεθάνω από το άγχος μου!!! Ευχαριστώ!
Μπλουζα