να σου πω την αληθεια δεν ειχα ποτε μου ξηροδερμία κτλ τωρα ισως λιγο ολου αυτου του στρες 4 μηνες τωρα μπορει και να την απεκτησα, γιατι πραγματικα ουτε που με ενοιαζε ο εαυτος μου, ολη η φροντιδα μου ηταν αλλου, ψωριαση σιγουρα δεν ειναι γιατι φευγει, πιτυρίδα μου μοιαζει εμενα.
Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς βρισκόμουν Αθήνα για κατι πολυ άσχημο για τον πατέρα μου,(υγείας) και όπως είπα στον γιατρό δεν είχα διάθεση για τίποτα, φυσικά το σεβάστηκε με αγκάλιασε σαν φίλος και κατανόησε , δυστυχώς τον έχασα χτες….
Νομίζω η πετροζαγκακη μ έκανε την δεύτερη . Την πρώτη μου την έκανε μια κοπέλα που δεν δουλεύει εκεί. Δεν έχω άσχημη εμπειρία ούτε από την πρώτη ούτε από την δεύτερη . Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν συμφωνούσε και ήθελε με δική μου ευθύνη να κάνω την δεύτερη στο 10 μηνο .
χαχαχ, σου ειπε τπτ για μενα? ειχα παει πέρυσι μια βολτα να με δει κ επαθε πλακα, οταν μπηκε στο pc του και εγραψε τα στοιχεια μ νομιζε πως ανοιξε αλλο ατομο δεν το πιστευε αυτο που εβλεπε,,νομιζε πως εγραψε λαθος ονομα.
δεν βλεπω φως στο τουνελ, κριμα που σου συνέβη αυτο,αν και ισως να υπαρχει ελπιδα να βγουν μετέπειτα, αλλα οπως και να εχει τουλάχιστον βοήθησε αλλα ατομα που σκέφτονται να πανε εκει, να ειναι λιγο πιο επιφυλακτικοί (εξάλλου ο καθενας ειναι υπεύθυνος για τις επιλογές του) μου θυμίζεις αυτον που...
Όταν εκανα την δεύτερη , μια χαρά θα σου πάει η πρώτη , βγάλε πλάνο για δεύτερη . Μέτρα αντίστροφα να πας. Ο γιατρός δίκη σου επιλογή . Εγώ πήγα στους 10 μήνες. Για τη πίσω πλευρά και λίγο γέμισμα εμπρος . Ήδη πρέπει να νιωθεις πως θα αλλάξει το κεφάλι σου . Υπομονή θέλει και πλάνο για την επόμενη .
Καλά πάει για τον μήνα που ήσουν … σίγουρα αν έχεισ απόθεμα μια ακόμα μικρή για γέμισμα θα σε έπαιρνε καλύτερα , αλλά ακόμα έχεις . Μου αρέσει η τρίχα σου που είναι ίσια
Με το σγουρό είναι ακόμα καλύτερα , αν τα κάνω πίσω και όχι εμπρός , δεν φαίνεται κάτι . Βασικά σε όποιον δείχνω φωτο πως ήμουν και με βλέπει μπροστά του δεν το πιστεύει , νομίζουν ότι τους δείχνω άλλο κεφάλι . Πάλι καλά που έχω την ελιά στο κούτελο