Πρόσφατο περιεχόμενο από Mad Max

  1. Mad Max

    Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας!

    Και εμένα με φαγούρα άρχισε η τριχόπτωση.Έχω πολύ λιπαρό δέρμα.
  2. Mad Max

    Βοήθεια για θεραπεία με περιορισμένο budget

    Μέχρι 1mg δεν είχα πρόβλημα.Τη σταμάτησα γιατί ανέβηκα στα 1.75mg(μ@λ@κί@ έκανα) και έπεσε η λίμπιντο.Αντί να επανέλθω στο 1mg τη σταμάτησα εντελώς.Γνώμη μου,κράτα τη δόση χαμηλά και δε θα έχεις θέμα.Αποτελέσματα είχα ναι,σταμάτησε εντελώς την τριχόπτωση.
  3. Mad Max

    Βοήθεια για θεραπεία με περιορισμένο budget

    Μόνος μου την τράβηξα,με λίγη εξάσκηση τα κατάφερα.Τώρα απο συμπληρώματα παίρνω το Nourkrin Man δεν το συστήνω σε κανένα βέβαια γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Απλά βλέπω οτι σταμάτησα να βλέπω τρίχες στο νιπτήρα και ειδικά όταν λουζόμουν που έφευγαν πολλά μαλλιά.
  4. Mad Max

    Βοήθεια για θεραπεία με περιορισμένο budget

    Αυτή τη στιγμή δεν παίρνω τίποτα αλλά ευτυχώς έχω χάσει πολύ λίγο έδαφος σε σχέση με τα τρία χρόνια πριν που άνοιξα το θέμα.Ανέβασα και μια φώτο.Έπαιρνα minox και φίνα 2 χρόνια συνεχόμενα αλλά τον τελευταίο χρόνο τα έκοψα.Και πριν και τώρα είμαι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο.
  5. Mad Max

    Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

    Γειά σας.Μετά απο 13 μήνες proscar(πρώτο 6μηνο 1mg,δεύτερο 6μηνο 1.25mg) δεν είχα κανένα πρόβλημα καμία παρενέργεια απ'αυτά που γράφονται. Πριν ενάμιση μήνα παρατήρησα οτι άρχισε μια μικρή πτώση στη libido επειδή αύξησα τη δόση σε 1.6mg.Μετά απο 15 μέρες η πτώση ήταν μεγάλη σε βαθμό που να μην...
  6. Mad Max

    δαφναιελαιο ποια ειναι η γνωμη σας?

    Με ψήσατε και το ξεκίνησα χθες.Αν δω έστω και μια μικρή βελτίωση θα επανέλθω σε λίγο καιρό. Για την ώρα η φίνα μου έχει διακόψει εντελώς την τριχόπτωση(norwood 2a)
  7. Mad Max

    Συμπληρωματική θεραπεία με βιταμίνες

    Θα'θελα να μου προτείνετε μια καλή πολυβιταμίνη για την τριχόπτωση.Ήδη παίρνω φιναστερίδη 8 μήνες και έχω δει αρκετή διαφορά στην ποιότητα της τρίχας,όμως επειδή εργάζομαι αρκετές ώρες και δε διατρέφομαι σωστά σκέφτομαι να προσθέσω και ένα συμπλήρωμα.Ευχαριστώ.:smiley:
  8. Mad Max

    Εναλλακτικές θεραπείες-Αγιουρβέδα.

    Θα ήθελα με αφορμή μια εκπομπή που έβλεπα πριν στην τηλεόραση να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ή ξέρει τη συγκεκριμένη μορφή θεραπείας για την τριχόπτωση και κατά πόσο θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική.
  9. Mad Max

    Βοήθεια για θεραπεία με περιορισμένο budget

    Εξετάσεις αίματος έκανα πριν ένα μήνα αλλά γενικές όχι αυτές που γράφεις.Πρέπει να κάνω και τις συγκεκριμένες;Πάντως είναι όλες πολύ καλές και ο σίδηρος παραδόξως λίγο πριν ξεπεράσω το όριο 158mg.Δηλαδή φαντάσου να είχα και χαμηλό σίδηρο.Ένας φίλος μου έκανε μια θεραπεία με φίνα,και με ένα...
  10. Mad Max

    Βοήθεια για θεραπεία με περιορισμένο budget

    Παιδιά καλήμέρα.Ύστερα απο ένα και πλέον χρόνο θεραπείας με μινοξιδίλη αποφάσισα να τη σταματήσω γιατί δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.Είμαι σχεδόν 36 χρονών με τρίτου βαθμού τριχόπτωση και μπορώ να πω ικανοποιημένος που έφτασα σ'αυτή την ηλικία και κράτησα αρκετό μαλλί.Τό πρόβλημα είναι πως η πτώση...
  11. Mad Max

    αποτελεσματα μινοξιδιλης

    Ψήφισα καθόλου.Μετά απο 13 μήνες χρήσης του Regaine 2 φορές τη μέρα,δεν είδα κανένα αποτέλεσμα και το σταμάτησα.Το μόνο καλό είναι οτι έπεσε η τιμή για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν στα 19 ευρώ απο 38 που είχε.
  12. Mad Max

    Μινοξιδιλη και παρενεργειες-προβλημα στα αυτια?

    Απ: Μινοξιδιλη και παρενεργειες-προβλημα στα αυτια? Γράφω πάλι γιατί πήγα στο δερματολόγο. Μου έδωσε μια αλοιφή τη Staficort.
  13. Mad Max

    Μινοξιδιλη και παρενεργειες-προβλημα στα αυτια?

    Απ: Μινοξιδιλη και παρενεργειες-προβλημα στα αυτια? Είναι καμιά βδομάδα τώρα που κοκκινίζουν τα αυτιά μου και νιώθω να καίνε. Στην αρχή είπα εντάξει άνοιξη είναι θα περάσει αλλά η εξωτερική ωτίτιδα είναι παρενέργεια του Regain. Πήρα το δερματολόγο μου και σήμερα θα πάω να με δει και θα γράψω...
  14. Mad Max

    Τα πόδια δίνουν λύση στη φαλάκρα!

    Απ: Τα πόδια δίνουν λύση στη φαλάκρα! Σαν ιδέα είναι παρόμοια, απλά το άρθρο μιλάει για μεταμόσχευση απο τα πόδια που οι τρίχες είναι πιο μαλακές. Βασικά πιστεύω απο ότι γράφει οτι είναι καλύτερο αισθητικά το αποτέλεσμα απο αυτή την περιοχή παρά απο το μούσι πχ.
  15. Mad Max

    Τα πόδια δίνουν λύση στη φαλάκρα!

    Απ: Τα πόδια δίνουν λύση στη φαλάκρα! Δεν το έχω ξαναδεί σε συζήτηση στο forum. :chinscratch
Μπλουζα