Πρόσφατο περιεχόμενο από m3e36

  1. M

    Τι γνωμη εχετε για

    Καταρχην μακρυα απο fut Αν εισαι μεχρι και norwood 6 με ικανοποιητικη δοτρια καλο λογο και καλα χαρακτηριστικα τριχας μπορεις με 6000 grafts με fue και αλλα 1000 απο γενια να παρεις μια πολυ ικανοποιητικη κάλυψη. Γενικα fut στην Ελλάδα σε κανεναν Μονο εξωτερικο Fut + ελλαδα = φύγε μακρυα Υγ εχω...
  2. M

    12 μήνες fina και εξέλιξη με Dr. Freitas

    Thanos 92 αυτο που θα πρεπει να έχεις στο μυαλο σου οταν πας εκει ειναι οτι σιγουρα ο γιατρός ή οι βοηθοί που τυχον εχει δεν θα θυμούνται καν πιο περιστατικό είσαι απο τις φωτο που ειχες στείλει παλαιότερα. Θα πρεπει καταρχην να τους δειξεις τις φωτο και την διαγνωση - σχεδιασμό που σου ειχαν...
  3. M

    Post Finasteride Syndrome

    Κύριοι απο δω και περα παρακαλεισθε να μην ρωτατε να μην μιλατε απλα να εμπιστεύεστε τον πιλοτο
  4. M

    Avodart 0,5mg(Ντουταστερίδη) για Υπερπλασία προστάτη και μαλλιά με low dose

    Λαζαρε αν κάποιος χρησιμοποιεί υγρη μινοξιδιλη και βγαλει ζαλαδες η ταχυπαλμιες σαν παρενέργεια αν την κοψει γνωριζεις σε ποσες μερες αφου θα την κοψει θα φυγουν τα συμπτώματα?
  5. M

    Ήρθε και η ώρα μου.. 3000 grafts 8-9 Φεβρουαρίου 2024

    Εύχομαι να εχεις το προσδοκώμενο αποτελεσμα!! Ειχες πάει και σε άλλους γιατρούς να σε δούνε? Ποσα μοσχεύματα σου ειχαν προτείνει?
  6. M

    Ήρθε και η ώρα μου.. 3000 grafts 8-9 Φεβρουαρίου 2024

    Δηλαδη αν καταλαβα σωστα εκανες μια. On line διαγνωση με ενα υπαλληλο και εκλεισες ραντεβου για μεταμόσχευση χωρίς να σε εχει δει καν ο γιατρος απο κοντα. Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι την εκανες ηδη την επέμβαση ετσι?
  7. M

    Ήρθε και η ώρα μου.. 3000 grafts 8-9 Φεβρουαρίου 2024

    Φιλε μου consultation εκανες με τον ιδιο το γιατρο η με καποιο υπαλληλο? Γινανε αναλυτικες μετρησεις δοτριας και ληπτριας?
  8. M

    Ξεκίνημα μινοξιδιλης και αν αξίζει τον κόπο

    Το λαδώνει ελαχιστα Εξαρταται και το μαλλι του καθενος Σε εμένα τα λαδωνει λιγο σαν να βαζεις λιγο λακ Στα φιλαρακια μου σχεδόν καθολου. Για μενα παρε ενα μπουκαλακι δοκιμασε την και αν δε σου αρέσει τη σταματας.
  9. M

    Ξεκίνημα μινοξιδιλης και αν αξίζει τον κόπο

    Αγορασε axelan αν θέλεις (ειναι μονο σε υγρη μορφη) και δεν θα χεις κανενα προβλημα. Τη χρησιμοποιω εγω και 2 φιλαρακια μου και δεν εχουμε κανενας το παραμικρο προβλημα. Prp ειναι πεταμενα λεφτα να ξερεις.μην ασχολεισαι καν.
  10. M

    Να μαι και εγώ!

    Ποτε δεν φορας κουκουλα η σκούφο. Μονο καπελο.
  11. M

    Ξεκίνημα μινοξιδιλης και αν αξίζει τον κόπο

    Το βουρτσακι που λεει ο λαζαρος το ειχα αγορασει και γω οταν εβαζα τη μινοξ της kirkland και ειχα υπερβολική ξηροδερμια. Όντως εκανε καλη δουλίτσα Τότε ειχα κανει την 4η μεταμοσχευση και ειχα ρωτησει τον γιατρό για το συγκεκριμένο βουρτσακι και μου ειχε πει μετα τον 1,5 μηνα να το χρησιμοποιω.
  12. M

    Προβληματισμός Fargon MFT

    Απο προσωπικη εμπειρία με το συγκεκριμενο σκευασμα ο φαρμακοποιος που πηγα δεν είχε ιδέα να το παρασκευασει.το χρησιμοποίησα 10 μέρες και το πέταξα. Επισης γνωστή μου δουλεύει σε φαρμακείο και τη ρωτησα αν εχει τυχει ποτε να παρασκευασουν το συγκεκριμένο Μου ειπε ασε τι παθαμε τις προαλλες...
  13. M

    Μινοξιδίλη - Εναλλακτικό του Regaine

    Υγρο Λάζαρε Για περιπου 1 χρονο αν θυμάμαι καλα Πολύ φαγούρα πολυ λαδωμα και πολυ ξηροδερμια Σταματησε το γνωστο site να την προμηθεύει και μετα απο ψάξιμο εδω στο forum διαβασα καλα λογια για την axelan και ειπα να τη δοκιμάσω.πραγματικα νε την axelan σωθηκα Εχω δωσει και σε 2 φιλαρακια axelan...
  14. M

    Μινοξιδίλη - Εναλλακτικό του Regaine

    axelan φιλε .βγαινει μονο σε υγρο Την εχουν ολα τα φαρμακεια.(η δινεις παραγγελία και σου τη φέρνουν την επόμενη) Κοστίζει 15 με 16 ευρω αναλογα το φαρμακείο Τη χρησιμοποιω τωρα κάπου στον 1.5 χρονο αν δεν κανω λάθος. Πολυ λιγοτερο λαδωμα σε σχεση με την kirkland που εβαζα πριν καθολου...
  15. M

    Από πού αγοράζω Μινοξιδίλη 5% σε αφρό;

    Ναι χάρη συμφωνω.γι αυτο βαζω κι εγω λοσιον για καλυτερη απορροφητικοτητα-αποτελεσματικοτητα. Αλλα ο φίλος εδω απ οτι καταλαβα ψαχνει μονο για αφρό.
Μπλουζα