Πρόσφατο περιεχόμενο από courieristas

  1. C

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen Κι εγώ απο τον Φεβρουάριο χρησιμοποιω ρεβιβο. Μειώθηκε βέβαια ο αριθμος των τριχών που έπεφταν, αλλά δυστυχώς και σε μένα η τριχόπτωση συνεχιζεται με την επερχόμενη αραίωση να ειναι πια γεγονός. Κι εγώ σκέφτομαι τι να κανω. Σε λιγο μου τελειωνει και σκεφτομαι αν θα...
  2. C

    KIRKLAND MINOXIDIL 5%

    Απ: KIRKLAND MINOXIDIL 5% Φίλε magic βαδιζω προς την 2α (κλίμακα). Αυτό που περιμένω ,κυρίως απ το ρεβιβοτζέν, είναι να σταματήσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό η τριχόπτωση. Και απ την μινοξιδίλη μήπως βγάλουμε και καμιά τρίχα βρε αδερφέ. :) Αλλά απο τότε που εχω αρχίσει τη θεραπεία έχω αραιώσει...
  3. C

    KIRKLAND MINOXIDIL 5%

    Απ: KIRKLAND MINOXIDIL 5% Παίδες εγώ ξεκίνησα τον Δεκέμβριο με Ηairway minoxidil (απο φαρμακείο) αλλά μετα το γύρισα κι εγώ σε kirkland minoxidil. Το χρησιμοποιώ απ τον Φεβρουάριο και όντως βγάζει μια λαδίλα αλλα φεύγει σχετικα γρήγορα. Δεν εχω δει και σπούδαια βελτίωση αλλά ίσως να πρέπει να...
  4. C

    revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

    Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο? ok. Thanks. Θα ενημερώσω. :D
  5. C

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen Ας μας πει όμως ο Τroulis τη γνώμη του για καποιο φαάρμακο ή να προτείνει κάποια θεραπεία. Δε νομίζω οτι ειναι σωστό να γινεται κάποιος μέλος , να λεει μονο αρνητικα και οταν του κακοφαίνεται να ζητάει να τον διαγράψουν. Δεν γινονται ετσι επικοδομητικές συζητήσεις. Όλοι...
  6. C

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen Εδώ πάντως δε νομιζω να διαγράφονται οι όποιες αρνητικές απόψεις. Σωστά?
  7. C

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen thanks! :) Εγω βάζω πρωι- βράδυ Kirkland μινοξιδ. και το μεσημερι οταν επιστρεφω απ τη δουλειά ξεπλένω καλα τα μαλιά και βάζω revivo. Κι αυτο γιατί το πρωι φεύγω βιαστικα για τη δουλειά και δεν προλαβαίνω να λουστώ και να περιμένω να στεγνώσει κι ολας.
  8. C

    F.A.Q Revivogen

    Απ: F.A.Q Revivogen Ρε παίδες, μια ερωτηση: Πόσo συχνά μπορώ να λούζομαι με το σαμπουάν revivogen?
  9. C

    revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

    Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο? Δεν χρησιμοποιώ κατι αλλο, εκτοs απ αυτά και τα σαμπουάν(fungoral, revivogen, frezy derm hair force) kai κατι κάψουλες(pillfood).
  10. C

    revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

    Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο? Εννοείς οτι κάτι δεν παει καλά ως αναφορά το revivogen φιλε Παναγιώτη?
  11. C

    revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

    Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο? Ναι, όντως με τον ιδιο ρυθμό . Τώρα μου τελειώνουν οπότε θα ξαναπαραγγείλω απ έξω. Ελπίζω απ τα επόμενα να αρχιζω κι εγω να βλέπω κανα αποτέλεσμα. :)
  12. C

    revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

    Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο? Εγώ παλι βάζω Kirkland minoxidil πρωί-βραδυ και revivogen το μεσημερι μετα τη δουλειά, εδω και 5 μηνες περιπου. Αναμένω ακόμα αποτελεσματα αφου η τριχόπτωση συνεχιζει.
  13. C

    Απο που αγοράζουμε

    Απ: Απο που αγοράζουμε Και για να μην παρεξηγηθώ , οντως μπορεί να αποδειχτεί οτι δεν κανουν τιποτα οι κάψουλες. Άλλα οτι χρήμα βγαινει απ την τσέπη μας για καλό σκοπό δε νομιζω οτι ειναι πεταμένα λεφτά ;)
  14. C

    Απο που αγοράζουμε

    Απ: Απο που αγοράζουμε Όλοι δίνουμε καποια λεφτά απ το υστέρημά μας για ενα και μονο σκοπό. Να αγορασουμε προιόντα , μήπως οι καψεροί δούμε καποιο αποτέλεσμα. Θεωρώ οτι ειναι αδικο να υποτιμούμε την επιλογη κάποιου να διαλεξει ενα προιόν. Γι αυτο λέω ο χρονος θα δείξει.
  15. C

    Απο που αγοράζουμε

    Απ: Απο που αγοράζουμε Η δερματολόγος μου τις έγραψε. Ο καιρός θα δείξει αν είναι πεταμένα λεφτά.. Όπως και για τα υπόλοιπα προιόντα.
Μπλουζα