3η Μεταμόσχευση crown + mid scalp ΒHR clinic Athens. Dr Venetsanos Dr kyparissoy.

ntthanos

Active Member
Αγαπητά μέλη καλησπέρα.
Αποφάσισα να κάνω και την 3η ( τελευταία μάλλον) μεταμόσχευση εκεί που έκανα και τις προηγούμενες 2. Η επέμβαση πραγματοποιηθηκε στην BHR Athens στις 24/04/26. Η εξαγωγή έγινε από την Dr κυπαρίσσου και τα Slits από το τον Dr βενετσανο. Για την εξαγωγή χρησιμοποιήθηκε punch 0.9. Αρχικά είχαμε πει ότι θα χρησιμοποιήσουμε 2000 graft για το crown. Αλλά την ημέρα του χειρουργείου αποφασίσαμε από κοινού με τους γιατρούς να πάμε και λίγο πιο μπροστά αν μας το επέτρεπαν οι συνθήκες. Τελικά βγάλαμε 2500 μοσχεύματα και η κατανομή έγινε 1900 στο crown 500 στο midl scalp και 100 μπροστά στο hairline. 5 Παρακάτω σας παραθετω όλα τα στοιχεία που έχω από την επέμβαση. Μου έχουν περισσέψει περίπου 1200 graft για ίσως πιο μελλοντικά ένα τελευταίο touch up, Φωτός με την πρόοδο θα ανεβαίνει ανά 3μηνο περίπου.

Συνημμένα

• 20260425_212600.jpg
    20260425_212600.jpg
    563.3 KB · Προβολές: 94
  • 20260424_192332.jpg
    20260424_192332.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 96
  • 20260425_212708.jpg
    20260425_212708.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 93
  • Screenshot_20260505_163114_Yahoo Mail.jpg
    Screenshot_20260505_163114_Yahoo Mail.jpg
    152.6 KB · Προβολές: 84
  • Screenshot_20260505_163059_Yahoo Mail.jpg
    Screenshot_20260505_163059_Yahoo Mail.jpg
    400 KB · Προβολές: 85
  • 20260414_184109.jpg
    20260414_184109.jpg
    951.8 KB · Προβολές: 82
  • Screenshot_20260508_183526_Gallery.jpg
    Screenshot_20260508_183526_Gallery.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 75
  • Screenshot_20260508_183638_Gallery.jpg
    Screenshot_20260508_183638_Gallery.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 86

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλη επιτυχία φιλε. Βάλε και καμια φωτογραφία να θυμιθουμε πως ησουν πριν κανεις αυτη την επέμβαση. Επισης ποσο σε χρεώσαν το graft σε αυτη την επέμβαση?

ntthanos

Active Member
Καλη επιτυχία φιλε. Βάλε και καμια φωτογραφία να θυμιθουμε πως ησουν πριν κανεις αυτη την επέμβαση. Επισης ποσο σε χρεώσαν το graft σε αυτη την επέμβαση?
Ευχαριστώ φίλε... Όσο αφορά τη φωτογραφία μπορείς να αναζητήσεις το προηγούμενο νημα με το όνομα μου και να δεις αναλυτικά φώτος με το αποτέλεσμα απ τις άλλες δύο. Όσο αφορά την τιμή είχα ειδική τιμή λόγω το ότι προηγήθηκαν και οι άλλες δύο στην ίδια κλινική. Το θέμα είναι ότι δεν θα σε κοροϊδέψουν για να πάρουν τα χρήματα σου, θα σου πουν ρεαλιστικά πράγματα.

giwrgos athina

Well-Known Member
Ευχαριστώ φίλε... Όσο αφορά τη φωτογραφία μπορείς να αναζητήσεις το προηγούμενο νημα με το όνομα μου και να δεις αναλυτικά φώτος με το αποτέλεσμα απ τις άλλες δύο. Όσο αφορά την τιμή είχα ειδική τιμή λόγω το ότι προηγήθηκαν και οι άλλες δύο στην ίδια κλινική. Το θέμα είναι ότι δεν θα σε κοροϊδέψουν για να πάρουν τα χρήματα σου, θα σου πουν ρεαλιστικά πράγματα.
To ξέρω τις είχα δει της φωτό σου γιατί ενδιαφέρον και εγώ να κάνω στην συγκεκριμένη κλινική που την θεωρώ πολύ αξιόπιστη λύση για την Ελλάδα βέβαια δεν έχουμε στο φόρουμ πολλά περιστατικά παρουσιασιασεων ίσως 2-3 μαζί με σένα αλλά είναι πετυχημένα.Εγω ενδιαφέρον να κάνω στην συγκεκριμένη κλινική αλλά με τον bisanga όταν είναι Ελλάδα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βέβαια η τιμή είναι διπλάσια με τον συγκεκριμένο γιατρό .Τώρα από το έχω δει έρχεται πολύ σπάνια και δεν ξέρω αν χειρουργεί Ελλάδα το 2020 που είχε ανοίξει έρχονταν τακτικά και μπορούσες να κλείσεις χειρουργείο μαζί του.Τωρα αν θες το συγκεκριμένο γιατρό πρέπει να πας στο Βέλγιο στην αντίστοιχη κλινική κάτι που στο μέλλον ίσως κάνω αν ο γιατρός κρίνει πως είναι κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση .

giwrgos athina

Well-Known Member
Πάντως την είχα επισκευτεί για consulation με τον bisanga επί πληρωμή βέβαια κάποτε και είχα εξαιρετικής εντύπωσης αν και δεν έκανα τελικά μεταμόσχευση μαζί τους ίσως κάνω στο μέλλον ομως στην Ελλάδα η ποιο πιθανόν. Στο Βέλγιο αν με δεχθεί μιας και είμαι από τις δυσκολότερες περίπτωσης στο φόρουμ.

ntthanos

Active Member
To ξέρω τις είχα δει της φωτό σου γιατί ενδιαφέρον και εγώ να κάνω στην συγκεκριμένη κλινική που την θεωρώ πολύ αξιόπιστη λύση για την Ελλάδα βέβαια δεν έχουμε στο φόρουμ πολλά περιστατικά παρουσιασιασεων ίσως 2-3 μαζί με σένα αλλά είναι πετυχημένα.Εγω ενδιαφέρον να κάνω στην συγκεκριμένη κλινική αλλά με τον bisanga όταν είναι Ελλάδα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βέβαια η τιμή είναι διπλάσια με τον συγκεκριμένο γιατρό .Τώρα από το έχω δει έρχεται πολύ σπάνια και δεν ξέρω αν χειρουργεί Ελλάδα το 2020 που είχε ανοίξει έρχονταν τακτικά και μπορούσες να κλείσεις χειρουργείο μαζί του.Τωρα αν θες το συγκεκριμένο γιατρό πρέπει να πας στο Βέλγιο στην αντίστοιχη κλινική κάτι που στο μέλλον ίσως κάνω αν ο γιατρός κρίνει πως είναι κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση .
Πάντως για μένα που έκανα την πρώτη με τον bisanga τη hairline δεν είδα διαφορά με τη δεύτερη που έκανα με τον Δρ βενετσανο και την Δρ κυπαρίσσου... Προσωπική μου άποψη τζάμπα λεφτά θα δώσεις!! Αν την κάνεις εκεί γνώμη μου να την κάνεις με τους Έλληνες γιατρούς!! Στο λέω εκ πείρας ότι θα πάρεις άριστο αποτέλεσμα!! Εσύ ότι θες και αν αντέχει η τσέπη σου για bisanga

giwrgos athina

Well-Known Member
Ενταξει το πιστεύω ότι θα είναι καλοί αφού έχουν εκπαιδευτεί από τον bisanga που είναι παγκοσμίου φήμης.Εγω πρέπει να βάλω και μοσχεύματα με bht από γενιά και ίσως στήθος δεν ξέρω αν η Έλληνες είναι καλή φήμη για μένα ο bisanga πιστεύω είναι ποιο έμπειρος.Βεβαια κάμοια φορά μπορεί να πας στο μεγάλο όνομα και να πάρεις μέτριο αποτέλεσμα και σε έναν ποιο μέτριο όνομα να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αλλά η πιθανότητες πιστεύω είναι μεγαλύτερες να πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα με τον bisanga.Εσυ όταν έκανες με ,bisanga πηγές στο Βέλγιο η έκανες στην μιχαλακοπουλου στην ελληνική κλινική?

JimKan1

Well-Known Member
Θα συμφωνησω, κι εγω ειχα cons με τον Βενετσανο και ειναι οντως κυριος, ουτε ναι σε ολα ουτε στο ποδι προσεγγισεις, καμια σχεση με το τι παιζει στον χωρο γενικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ntthanos

Active Member
Ενταξει το πιστεύω ότι θα είναι καλοί αφού έχουν εκπαιδευτεί από τον bisanga που είναι παγκοσμίου φήμης.Εγω πρέπει να βάλω και μοσχεύματα με bht από γενιά και ίσως στήθος δεν ξέρω αν η Έλληνες είναι καλή φήμη για μένα ο bisanga πιστεύω είναι ποιο έμπειρος.Βεβαια κάμοια φορά μπορεί να πας στο μεγάλο όνομα και να πάρεις μέτριο αποτέλεσμα και σε έναν ποιο μέτριο όνομα να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αλλά η πιθανότητες πιστεύω είναι μεγαλύτερες να πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα με τον bisanga.Εσυ όταν έκανες με ,bisanga πηγές στο Βέλγιο η έκανες στην μιχαλακοπουλου στην ελληνική κλινική?
Όχι εδώ την έκανα!! Αλλα πίστεψε με καμία διαφορά του bisanga με τους Έλληνες γιατρούς. Βέβαια ότι εσύ θες!!

giwrgos athina

Well-Known Member
Ναι κάνουν αλλα έχει και περισσότερο πόνο σε αυτά τα σημεία να ξες.
Έχω βάλει ήδη 500 μοσχεύματα από το πηγούνι σε άλλη κλινική και τα έβαλα σε ουλή παλαιού Στριπ και δεν κατάλαβα τίποτα από πόνο ούτε σημάδι άφησε τίποτα.Για στήθος δεν ξερω.Ο bisanga όταν με είχε δει μου είχε προτείνει 1500 από μούσι και 700 από στήθος.

giwrgos athina

Well-Known Member
Όχι εδώ την έκανα!! Αλλα πίστεψε με καμία διαφορά του bisanga με τους Έλληνες γιατρούς. Βέβαια ότι εσύ θες!!
Αν θυμάμαι καλά ο bisanga στο χειρουργείο σου είχε κάνει μόνο τις υποδοχές των μοσχευμάτων στην ληπτρια?

Μπλουζα