case #278 stage 6 ➝ Full Coverage με 4800 τριχοθυλάκια, FUE | 2 Στάδια, Πραγματικό Result χωρίς φίλτρα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ΠΡΙΝ:
DSC00282.jpg

DSC00286.JPG

DSC00288.jpg

DSC00292(1).jpg

DSC00291(1).jpg

DSC00294.JPG

META:
IMG_8493.jpg

IMG_8495.jpg

IMG_8497.jpg

IMG_8498.jpg

IMG_8500.jpg

IMG_8502.jpg

IMG_8506.jpg

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ:
https://www.anastasakishairclinic.g...osxefsis-mallion-anastasakis-hair-clinic-151/

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gvol

New Member
Γιατρέ, μήπως τους βάζεις κάποια πολύ καλή περούκα για το βίντεο; Βλέποντας τέτοια αποτελέσματα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος (πέρα από ορισμένες συγκεκριμένες εξαιρέσεις — patterns) για φαρμακευτική αγωγή.

ch7.panos

Well-Known Member
Ντοκ άνοιξε το βίντεο. Το έχεις ιδιωτικό. Νομίζω κάτι λίγο θα το χρειαστεί και πίσω για να γίνει τζάμι, αλλά και πάλι από τις φωτό φαίνεται τούμπανη κάλυψη σε συνάρτηση με το πρόβλημα και τα τριχοθυλάκια. Τι λόγο μαλλιών/graft είχε ;

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ντοκ άνοιξε το βίντεο. Το έχεις ιδιωτικό. Νομίζω κάτι λίγο θα το χρειαστεί και πίσω για να γίνει τζάμι, αλλά και πάλι από τις φωτό φαίνεται τούμπανη κάλυψη σε συνάρτηση με το πρόβλημα και τα τριχοθυλάκια. Τι λόγο μαλλιών/graft είχε ;
Καλησπέρα Χρήστο! Είμαι η βοηθος του γιατρου που ανεβάζει τα βιντεο. Ενίσχυσα λίγο τον ήχο γιαυτο και το ειχα βάλει απόρρητο για 5 λεπτα, τώρα ειναι και πάλι δημόσιο.

ch7.panos

Well-Known Member
Καλησπέρα Χρήστο! Είμαι η βοηθος του γιατρου που ανεβάζει τα βιντεο. Ενίσχυσα λίγο τον ήχο γιαυτο και το ειχα βάλει απόρρητο για 5 λεπτα, τώρα ειναι και πάλι δημόσιο.
Μια χαρά ! Πάντως Χρήστο δεν με λες χαχαχαχ

ch7.panos

Well-Known Member
Έχοντας δει το βίντεο πλέον μπορώ να πω πως είναι τρομερό αποτέλεσμα δεδομένου του προβλήματος. Σίγουρα θα χρειαζόταν 500-600 τριχοθυλάκια πίσω για πύκνωση κι άλλα τόσα για γέμισμα μπροστά ώστε να γίνει αρκετά «μπετόν» σε κάλυψη.

Μπλουζα