Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026

aeratos28

Just aeratos
Καλή επιτυχία και υπομονή..ωραίος σχεδιασμός Πάνο;)
Screenshot_2026-04-19-20-34-58-721_com.android.chrome.jpg
Τελείωσα κ εγώ σήμερα τη διήμερη που έκανα.. τι να πω.. όλη μέρα προσπαθούσα να ηρεμήσω από τη χαρά για να γράψω συγκεντρωμένος ενα μήνυμα εδώ..
Ένα έχω να πω .. όποιος μπορεί να το κάνει, να το κάνει. Εξαίρετος άνθρωπος πλην γιατρός ο Χοσέ. Τρομερές οι Σπανιόλες του, κεφάτες, γελαστές, επαγγελματίες στη δουλειά τους. Η Λορένα τρομερό πιστόλι στο extraction. 3.601 τ.θ βγάλαμε με λόγο 2.91.
Οι εγκαταστάσεις της Seneca τρομερές, μπράβο τους. Δε θέλω να πω πολλά γιατί θα γράψω και στο νήμα μου μαζί με φωτογραφίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα να το κανει. Ενα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα, ευτυχώς με την κατάλληλη ομάδα και στην κατάλληλη κλινική.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Καλή επιτυχία και υπομονή..ωραίος σχεδιασμός Πάνο;)
Προβολή συνημμένου 72051
Σε ευχαριστώ αεράτε μου. Ναι, τον έπρηξα τον Χοσέ στον σχεδιασμό, χαχαχα και μου λέει σου κάνω τη hairline που είχες μικρός, native και τελειώσαμε να μην έχουμε θέμα.
Εχεις donor area ας παίξουμε original hairline.
Υγ: Μάριος άλλος είναι ο Πάνος εδώ !

aeratos28

Just aeratos
Καλά έκανες και τον επρηξες ..ωραία στην έκανε ρε,βάλε και καμιά να δούμε τα πλαϊνά πως στα καδράρισε..
Ναι ρε σορυ,Μάριε ήθελα να γράψω
Σε ευχαριστώ αεράτε μου. Ναι, τον έπρηξα τον Χοσέ στον σχεδιασμό, χαχαχα και μου λέει σου κάνω τη hairline που είχες μικρός, native και τελειώσαμε να μην έχουμε θέμα.
Εχεις donor area ας παίξουμε original hairline.
Υγ: Μάριος άλλος είναι ο Πάνος εδώ !

Marios1982

Well-Known Member
Καλά έκανες και τον επρηξες ..ωραία στην έκανε ρε,βάλε και καμιά να δούμε τα πλαϊνά πως στα καδράρισε..
Ναι ρε σορυ,Μάριε ήθελα να γράψω
Περιμένω της υψηλής ανάλυσης και θα τις βάλω όλες, θα κάνουμε νταραβερι, το πάρτυ ούτε καν έχει αρχίσει ακόμα !!!

Μπλουζα