Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου χώρο) για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν στο μέλλον επεμβάσεις μαζί του. Όσοι ενδιαφέρονται για τα cons να μου στείλουν pm.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου χώρο) για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν στο μέλλον επεμβάσεις μαζί του. Όσοι ενδιαφέρονται για τα cons να μου στείλουν pm.
Αντε να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά αργήσαμε φέτος !!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm, μην ποστάρετε εδώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απαντήσεις στα pm για την τελική λίστα των cons θα ανακοινωθεί την μεγάλη εβδομάδα. ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ REMINDER ΣΕ PM.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα ονόματα για τα cons εχουν ανακοινωθεί με PM. Επειδή υπήρχαν πάρα πολλές συμμετοχές δεν μπορεσαν να ικανοποιηθούν όλοι. Όσοι δεν πήραν πρόσκληση να μου στείλουν pm.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν παρουσιάζουν και έτσι χάνεται πολύτιμη πληροφορία. Εδώ είναι ένα περιστατικό 2400g (τα πιο πολλά μπροστά και λιγότερα στο crown) που ήρθε σήμερα για follow-up στους 7 μήνες.PHOTO-2026-04-17-12-52-58.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

johndio

New Member
Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν παρουσιάζουν και έτσι χάνεται πολύτιμη πληροφορία. Εδώ είναι ένα περιστατικό 3000g (τα πιο πολλά μπροστά και λιγότερα στο crown) που ήρθε σήμερα για follow-up στους 7 μήνες.Προβολή συνημμένου 72033
Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων.

Η εμπειρία που είχα προσωπικά ήταν πραγματικά εξαιρετική. Παρότι το συγκεκριμένο παράρτημα της κλινικής άνοιξε ουσιαστικά την ημέρα που πήγα εγώ και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως, το επίπεδο που βίωσα ήταν πάρα πολύ υψηλό.
Οι εγκαταστάσεις πραγματικά υψηλού επιπέδου, ο γιατρός και τα κορίτσια του ήταν άψογοι επαγγελματίες, ήρεμοι, οργανωμένοι, χαμογελαστοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Ο γιατρός ειναι πολύ επεξηγηματικός σε κάθε στάδιο, εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και προσωπικά μου άφησε άριστες εντυπώσεις.
Παρότι παρακολουθώ χρόνια το forum ως μέλος, είναι η πρώτη φορά που γράφω και επιφυλάσσομαι να κάνω παρουσίαση της περίπτωσής μου, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ με πραγματικό υλικό και εξέλιξη.

Επίσης, σε συνέχεια της φωτογραφίας που ανέβασε ο CVIAL, τον οποίο ευχαριστώ ξανά και από εδώ για την όλη ανιδιοτελή βοήθεια, θέλω να αναφέρω πως σήμερα που πήγα για λούσιμο είδα κι εγώ από κοντά έναν συναγωνιστή στον 7ο μήνα και πραγματικά έπαθα σοκ. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο πυκνό και φυσικό που δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Είδα επίσης και έναν άλλο με κοτσίδα και λέω, τι γίνεται εδώ ρε παιδιά…

Τέλος, έτσι για να μην γράφω σεντόνια, να αναφέρω πως οι άνθρωποι της κλινικής νιώθουν ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία και τα οφέλη που τους έχει ήδη αποφέρει η συνεργασία με τον doc. Και μόνο αυτό να αναλογιστεί κάποιος, καταλαβαίνει πόσο τυχεροί είμαστε.
Καλή επιτυχία σε όλους..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε ευχαριστώ @johndio για το post και την υπόσχεση να παρουσιάσεις, έχω παρακαλέσει όλα τα παιδιά που έκαναν ή θα κάνουν μμ να παρουσιάσουν, έστω και επιγραμματικά, την πορεία τους έτσι ώστε να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. Μέσα από αυτές τις παρουσιάσεις και την συζήτηση που γίνεται θίγονται πολλά θέματα που είναι χρήσιμη γνώση για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο θέμα έτσι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση.

Marios1982

Well-Known Member
Τελείωσα κ εγώ σήμερα τη διήμερη που έκανα.. τι να πω.. όλη μέρα προσπαθούσα να ηρεμήσω από τη χαρά για να γράψω συγκεντρωμένος ενα μήνυμα εδώ..
Ένα έχω να πω .. όποιος μπορεί να το κάνει, να το κάνει. Εξαίρετος άνθρωπος πλην γιατρός ο Χοσέ. Τρομερές οι Σπανιόλες του, κεφάτες, γελαστές, επαγγελματίες στη δουλειά τους. Η Λορένα τρομερό πιστόλι στο extraction. 3.601 τ.θ βγάλαμε με λόγο 2.91.
Οι εγκαταστάσεις της Seneca τρομερές, μπράβο τους. Δε θέλω να πω πολλά γιατί θα γράψω και στο νήμα μου μαζί με φωτογραφίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα να το κανει. Ενα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα, ευτυχώς με την κατάλληλη ομάδα και στην κατάλληλη κλινική.

Drtx91

New Member
Συμφωνώ απόλυτα με τους δύο προλαλήσαντες!
Έκανα 2ήμερη συνεδρία (3300 grafts) στις 15-16/04.
Εξαιρετικό κλίμα, επαγγελματικότατο επίπεδο stuff και καταπληκτικός Lorenzo!
Περιμένω τις φωτογραφίες μου από το γιατρό, για να κάνω και εγώ μία παρουσίαση.
CVIAL ευχαριστούμε για όλα.

dimak48

New Member
Συμφωνώ ωραια απλά και οργανωμένα!
Καταλαβαίνεις απο τα πρώτα λόγια την εμπειρία του γιατρού ολα του τα λόγια on point χωρίς σάλια και ιστορίες και θα σου πει αλήθειες ακόμα και δυσάρεστες να είναι!

Μπλουζα