Senecca μεταμόσχευσηDHI 2500-2800 Γιατροί

TheoKaterini

New Member
Γεια σας φίλοι μου, πήγα στη Senecca Για consultation και μου είπαν ότι χρειάζομαι περίπου 2500-2800 τριχοθιλακια για την επέμβαση. Είμαι Norwood 3-4. Θα ήθελα να κάνω την καλύτερη επιλογή για την μεταμόσχευση. Ποιον γιατρό θα προτείνατε να την κάνει; Είχα σκεφτεί για τον Dr Φώτη Παπαδόπουλο, αλλά έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Έχω δει καλά αποτελέσματα από τον συγκεκριμένο. Εμένα με έχει κάνει ο Φουρκαν και καλά αποτελέσματα εχω δει και από Ελζα Μπανσκοβα (ή κάπως έτσι) και Γούναρη. Βάλε καμιά φωτογραφία σου να δούμε το θέμα σου...

TheoKaterini

New Member
Έχω δει καλά αποτελέσματα από τον συγκεκριμένο. Εμένα με έχει κάνει ο Φουρκαν και καλά αποτελέσματα εχω δει και από Ελζα Μπανσκοβα (ή κάπως έτσι) και Γούναρη. Βάλε καμιά φωτογραφία σου να δούμε το θέμα σου...
Έχω βάλει τις φωτό εδώ, Norwood 3. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Γούναρη και απτό Reddit. Νομίζω τον Τσουβελα τόν έχει κάνει ο Παπαδόπουλος. Εγώ σταμάτησα την μινοξηδηλη το καλοκαίρι και έχασα πάρα πολύ μαλλί. Εχω βάλει μια φωτό απτό καλοκαίρι να δεις διαφορά από τώρα με τότε. Οταν πήγα στη κλινική για Consultation τον Οκτώβριο μου είπαν να μην βάλω τίποτα μέχρι την εγχείρηση τον Φεβρουάριο. Ούτε Μινοξιδηλη, ούτε φιναστεριδη μέχρι την μεταμόσχευση, για ότι πέσει να το φτιάξουνε. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, γιατί έχω ακούσει κανονικά ότι συστήνουν πόλοι γιατροί να κάνεις θεραπεία πριν την επέμβαση, ώστε να διατηρηθεί. Η δότρια περιοχή μου είπανε είναι πολύ καλή. Οποία πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε θα με βοηθούσε πάρα πολύ, ώστε η μεταμόσχευση να γίνει όσο πιο καλή γίνεται. ευχαριστώ !!

Συνημμένα

• IMG_3963.jpeg
    IMG_3963.jpeg
    1.3 MB · Προβολές: 15
  • IMG_3967.jpeg
    IMG_3967.jpeg
    481.4 KB · Προβολές: 15
  • IMG_3964.jpeg
    IMG_3964.jpeg
    1.2 MB · Προβολές: 14
  • IMG_3983.jpeg
    IMG_3983.jpeg
    650.2 KB · Προβολές: 10
  • IMG_3994.jpeg
    IMG_3994.jpeg
    604.6 KB · Προβολές: 12

crossfire

Well-Known Member
Οταν πήγα στη κλινική για Consultation τον Οκτώβριο μου είπαν να μην βάλω τίποτα μέχρι την εγχείρηση τον Φεβρουάριο. Ούτε Μινοξιδηλη, ούτε φιναστεριδη μέχρι την μεταμόσχευση, για ότι πέσει να το φτιάξω

Βλέπω η Σενέκα δεν μαθαίνει και πολλα από τη συνεργασία με τον Λορεντζο.
Η θεραπεία με φινα είναι σημαντική .
Αν δεν κάνω λάθος , σε ένα βιντεάκι που ανέβασε ο @CVIAL , ο Λορέντζο έλεγε για την προσπάθεια που κάνει να τους εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι να βάζουν στο 'κάδρο' τη φινα .
Αυτό το 'στιλάκι' να πεσει ότι πέσει και να το φτιάξω δεν το καταλαβαίνω .
Ότι πέσει δεν μαζεύεται εύκολα

Μπλουζα