Starks Medical – Dr Tyrkalas vs Choi Expert Thessaloniki - Dr. Chris Tsakalos

rookie

New Member
Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για μεταμόσχευση μαλλιών και κατέληξα στους δύο συγκεκριμένους γιατρούς στην Θεσσαλονίκη.
Διάβασα όλα τα ποστ εδώ στο φόρουμ για τις συγκεκριμένες κλινικές.
Ποια από τις δύο θα μου προτείνατε εσείς?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλημέρα φίλε και εγω ανάμεσα σε αυτούς τους 2 και στο κεραμιδά είμαι,
με αυτα που έχω διαβάζει πιστέυω είναι απο τις πιο καλές επιλογές

alex7

Well-Known Member
Καλημέρα φίλε μου. Το θέμα είναι σε ποιον να πάμε. Αναμένουμε από τους παλαιότερους να μας πούνε την γνώμη τους για να σχηματίσουμε μία άποψη
Οι παλαιότεροι έχουν γράψει επανειλημμένα τις απόψεις τους και υπάρχουν για όλους τους γιατρούς περιστατικά που μπορείτε να δείτε και να αξιολογήσετε. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και να επισκεφτείτε τις κλινικές που σας ενδιαφέρουν.Τι περιμένετε να σας πει το παλιό μέλος ; Πηγαίνετε σε αυτόν ;

rookie

New Member
Όποιος έχει άποψη και μπορεί να μας πει μία πρόσφτη εμπειρία που είχε με κάποιον είναι καλοδεχούμενη.
Πρώτον γιατί για τον κ. Τυρκαλά δεν βρήκα κάποια νέα ποστ που να περιγράφουν την εμπειρία τους και για τον κ. Τσάκαλο δεν βρήκα σχεδόν τίποτα, εκτός από ένα ποστ που περισσότερο διαφήμιση μου έκανε παρά για ανεξάττητο σχόλιο.
Όποτε δεν βλέπω τον λόγο που ενοχλήθηκες και στο κάτω κάτω εάν δεν έχεις άποψη προσπέρασε το ποστ.

Corona

Active Member
QUOTE="rookie, post: 346742, member: 30950"]
Πρώτον γιατί για τον κ. Τυρκαλά δεν βρήκα κάποια νέα ποστ που να περιγράφουν την εμπειρία τους
[/QUOTE]

Πως δεν ειδεσ ;;
Να εδω ένα ένα νέο νήμα από παρουσίαση στον Dr Τυρκαλα.

Και ένα ακόμα που έκανε 2 επεμβάσεις η μια είναι σε εξέλιξη πρόσφατα την έκανε.

Τελευταία επεξεργασία:

Corona

Active Member
Και εδώ 2 νήματα από τον dr tsakalo

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα