Θεραπεία

felaini

Active Member
Καλημέρα εχω δοκιμάσει όλες τις θεραπείες...εδώ κ τρεις μήνες ακολουθώ την εξής θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα γι'αυτό μπήκα να το μοιραστώ...abodart 0.5 με oral minoxidili 2.5-5 mg στην αρχή 2.5 μετά τον μήνα πήγα στα 5 σε χάπι... πραγματικά το χάπι μινοξ γεμίζεις μαλλιά κ σε δύσκολα σημεία όχι μόνο στο πίσω μέρος.. παρενέργειες στην αρχή λίγες τώρα μηδενικές..προσοχή το oral minox ρίχνει φουλ την πίεση ..υποτασικοι πρέπει να το αποφεύγουν η να δοκιμάσουν σε μικρές δόσεις...λειτουργεί σε μένα τουλάχιστον αυτή η θεραπεία...έχω προσθέσει κ βιταμίνες ω3 με βιταμίνη d κ βιταμίνη Ε για καλύτερη ροή αίματος κ dermaroller..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καλημέρα εχω δοκιμάσει όλες τις θεραπείες...εδώ κ τρεις μήνες ακολουθώ την εξής θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα γι'αυτό μπήκα να το μοιραστώ...abodart 0.5 με oral minoxidili 2.5-5 mg στην αρχή 2.5 μετά τον μήνα πήγα στα 5 σε χάπι... πραγματικά το χάπι μινοξ γεμίζεις μαλλιά κ σε δύσκολα σημεία όχι μόνο στο πίσω μέρος.. παρενέργειες στην αρχή λίγες τώρα μηδενικές..προσοχή το oral minox ρίχνει φουλ την πίεση ..υποτασικοι πρέπει να το αποφεύγουν η να δοκιμάσουν σε μικρές δόσεις...λειτουργεί σε μένα τουλάχιστον αυτή η θεραπεία...έχω προσθέσει κ βιταμίνες ω3 με βιταμίνη d κ βιταμίνη Ε για καλύτερη ροή αίματος κ dermaroller..
Να έριχνε μόνο την πίεση η oral minox καλά θα ήτανε ! Εδώ κάνει καρδιακές αρρυθμίες! Από αρρυθμίες μπορείς να πάθεις εγκεφαλικό μεταξύ άλλων ή και ανακοπή !

felaini

Active Member
Και σε υγρή μορφή κάνει αρρυθμίες..βασικά ισχύει..στην περίπτωση μου είμαι υπερτασικός κ παίρνω αγωγή οπότε βόλεψε..κ τα υπερτασικά χάπια σχεδόν όλα έχουν αυτη την παρενέργεια..σε μικρές δόσεις έως 1.25 δε θα έχεις αυτή την παρενέργεια έως ότου το συνηθίσει ο οργανισμός σου..στο εξωτερικό την δίνουν στην αρχή σε μικρές δόσεις... μπορείς να πάρεις αφρό μίνοξ 1 φορά την ημέρα θα ναι οκ

Μπλουζα