ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΑ

tasos33

Well-Known Member
Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ την lotion Bioloire H4

Για την ιστορία σε μια τυχαία συνάντηση με μια φίλη που είχαμε να βρεθούμε καιρό μόλις με είδε μου έκανε νύξη για ταυς λευκογκριζους κροτάφους και πλαϊνά που έχω. Αφού λοιπόν το διακωμώδησαμε μου είπε σου έχω λύση.
Δύο δικοί μου λέει χρησιμοποιούν μια lotion και βλέπουν αλλαγή γι'αυτό μπήκα και στην διαδικασία να την δοκιμάσω.
Αφού εκανα ένα google search βρηκα διαφορες πληροφορίες και σχόλια όπως στο amazon αλλά κ στο forum πριν 10+χρόνια. Τι είχαμε τι χάσαμε , έτσι λοιπόν το είπα κ σε ένα φίλο Μ και το παραγγείλαμε. Αισίως κλείσαμε μήνα και μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει κάποια αλλαγή ,ήδη το έντονο λευκό έχει σπάσει. Να σημειώσω ότι οι πλαϊνές μου επιφάνειες είναι σχεδόν ολόλευκες πλέον οπότε βλέπω όντως διάφορα όπως κ ο φίλος μου στα δικά του.

. Η lotion στο site που την πουλάει στην Ελλάδα έχει 39 ευρώ αλλά αν παραγγείλετε δύο είναι στην τιμή των 29.
Υπάρχει και η εναλλακτική του amazon με 20 ευρώ.

Τιps για εφαρμογή.
Άδειασε το περιεχόμενο σε μπουκαλάκι με αντλία ψεκασμού για καλύτερη εφαρμογή αλλά και οικονομία..

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimis90

Active Member
Αν και ακόμα λίγες διάσπαρτες λευκές έχω, έκατσα λίγο να το ψάξω καθώς με έχει απασχολήσει το θέμα, των φρονίμων τα παιδιά λένε! Διαβάζω πως θέλει καθημερινή εφαρμογή αρχικά και μετά σταδιακά μειώνεις συχνότητα; επίσης για γενια κάποιοι τολμανε διάβασα!

tasos33

Well-Known Member
Αν και ακόμα λίγες διάσπαρτες λευκές έχω, έκατσα λίγο να το ψάξω καθώς με έχει απασχολήσει το θέμα, των φρονίμων τα παιδιά λένε! Διαβάζω πως θέλει καθημερινή εφαρμογή αρχικά και μετά σταδιακά μειώνεις συχνότητα;
Ότι γράφει ,πάω σύμφωνα με οδηγίες, προχωράμε. Αν έχεις λίγες πιστεύω θα κάνει δουλειά.

bakalis

New Member
Ποιος η μηχανισμός δράσης του αραγε; Λίγο φόλα ακούγεται. Αν ειναι κάποιος γνωστός μηχανισμός μελετημένος θα βούιζε ο τόπος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος δυστυχώς

kollaps

Active Member
Αφήστε να υπάρχουν και μερικές γκρίζες στα μαλλιά, είναι γοητεία και βοηθάνε και στην κάλυψη :p

Marios1982

Well-Known Member
Αφήστε να υπάρχουν και μερικές γκρίζες στα μαλλιά, είναι γοητεία και βοηθάνε και στην κάλυψη :p
Ποια γοητεία ρε μεγάλε, στον πληθυντικό μας μιλάνε οι μικρές πλέον γαμω την καταδίκη μας. Λες κ δεν έφτανε η καράφλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giaderty

Member
Αισίως κλείσαμε μήνα και μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει κάποια αλλαγή ,ήδη το έντονο λευκό έχει σπάσει. Να σημειώσω ότι οι πλαϊνές μου επιφάνειες είναι σχεδόν ολόλευκες πλέον οπότε βλέπω όντως διάφορα όπως κ ο φίλος μου στα δικά του.

.
Τάσο καλημέρα. Έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά μετά από έναν ακόμη μηνα;;;;

giaderty

Member
Τί έγινε ρε παιδιά;;;; Τα πλαϊνά του Τάσου μαύρισαν ή είναι ιδέα μου?? Τάσο ποια ειναι η αίσθηση σου; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος από μια φωτογραφία

Μπλουζα