Ήρθε και η ώρα μου.. 3000 grafts 8-9 Φεβρουαρίου 2024

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Dimos_

Member
Σοβαρα τωρα, βγαλε με καλο φως , καλυτερα να σε βγαλει καποιος αλλος για να βουλωσει καποια στοματα (με νοστιμο κρεας) οπως αξιζει
Γιατρέ, θεωρείτε ότι αυτό το σχόλιο αρμόζει στην ιδιότητα που εκπροσωπείτε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν καταλαβαινω, τι εννοεις?
Τι καταλαβες ως "νοστιμο κρεας" εσυ?????
Εγω οντως δεν εννοεω τιποτα αγενες, ή προστυχο!

Εγω κανω carnivore diet παντως 1 χρονο τωρα. με αυτο ανετα μπορεις να το συνδεσεις.

Οποτε, επικεντρωσου στις φωτογραφιες μολις ανεβουν και μην ψαχνεις κατι που δεν υπαρχει.

bobby

Well-Known Member
Συνήθως να ξες, όσοι είναι fillet minion κάνουν τέτοια σχόλια, παίρνουν «βιταμίνες» για φουσκώσουν κλπ κλπ βέβαια τους πειράζει στον εγκέφαλο, αλλά άμα είσαι fillet minion κάπως πρέπει να τα βγάλεις πέρα……

aeratos28

Just aeratos
Με τέτοιες φωτό ,πριν κάνω την επέμβαση,έτσι φαινομουν και εγώ ρε Κωτσιμπα..πλάκα μας κάνεις? Πονάς άμα ακούς την αλήθεια ε? Ε τι να κάνουμε....
Όσο θα διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και θα παρουσιάζεις ως ιδανικές τις υποφωτισμενες επεμβάσεις σου, θα σου προσφέρουμε άπλετο νόστιμο κρέας όπως αρμόζει..κάτι ανέφερες για αυνανες στο άλλο νήμα ..γενικώς πείνα πολυεπίπεδη διακρίνω ..
Άμα τώρα κανείς tag κάποιος τον cvial με τις κουβέντες σκουπίδια που γράφεις θα πεταχτείς να πεις ότι φωνάζουμε τον cvial για να μας σώσει ..κλασσική τακτική σου ενώ συνεχώς τον φωνάζεις εσύ να σε γλυτώσει..
Συνέχισε Κωτσιμπα παιδί μου το γεύμα σου(κρέας νόστιμο) διατηρώντας και το εργόχειρο σου ταυτόχρονα ,η αποπεράτωση θα έρθει κάποια στιγμή ...δώσε πόνο..!!
Πρεπει να πας:

Στο Ναο του Ποσειδωνα, μερα μετα απο Πανσεληνο
Θα σε τραβηξει φωτογραφιες παρθενα φωτογραφος , με τον ήλιο φατσα στις 7,30 το πρωι (simulation "εγερση"), 10.18 (σιμθλατιον "βγηκα να παρω καφε στη δουλεια"), 13,45 ("πεταχτηκα για φαγητο) και στη Δυση. ("εφυγα απο δουλεια")
Θα οπας και 2 μερες μετα, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!, και θα κανει τα ιδια με βρεγμενα μαλλαι (simulation "εβρεχε σημερα αλλα δεν ειαμι απο ζαχαρη εγω")

Τοτε, ΜΠΟΡΕΙ να δεχθουν οτι οι φωτογραφιες ειναι εγκυρες και αυθεντικες.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτα ισχυουν μονο για εσενα και τα περιστατικα μου.
Ολοι οι υπολοιποι στελνουν οτι να ναι και οι ..οργανωμενοι του φορυμ απαντανε
  • Τιμιο
  • Value for money
  • Πολυ καλο
  • Μια χαρα η ληψη απο δορυφορο το βραδυ!
  • Ωραιο hairline

Σοβαρα τωρα, βγαλε με καλο φως , καλυτερα να σε βγαλει καποιος αλλος για να βουλωσει καποια στοματα (με νοστιμο κρεας) οπως αξιζει.

Δεν καταλαβαινω, τι εννοεις?
Τι καταλαβες ως "νοστιμο κρεας" εσυ?????
Εγω οντως δεν εννοεω τιποτα αγενες, ή προστυχο!

Εγω κανω carnivore diet παντως 1 χρονο τωρα. με αυτο ανετα μπορεις να το συνδεσεις.

Οποτε, επικεντρωσου στις φωτογραφιες μολις ανεβουν και μην ψαχνεις κατι που δεν υπαρχει.

Anastasakis Hair Clinic

Συνήθως να ξες, όσοι είναι fillet minion κάνουν τέτοια σχόλια, παίρνουν «βιταμίνες» για φουσκώσουν κλπ κλπ βέβαια τους πειράζει στον εγκέφαλο, αλλά άμα είσαι fillet minion κάπως πρέπει να τα βγάλεις πέρα……
Fillet mignon ειναι το καλυτερο κομματι του ζωο, οποτε εισαι spot on για εμενα.
Αν υπονοεις οτι δεν ειμαι μεγαλοσωμος και οτι ειμαι ...mignon σε υψος, ισχυει.
Αλλα μια φορα ΚΟΤΑ κρυμμενη πισω απο μονιτορ δεν ειμαι ;)

Οι βιταμινες δεν φουσκωνουν. Φυσικα δεν μπορεις να το ξερεις γιατι εισαι ειδικος στις μεταμοσχευσεις μονο...
Αλλα, το αλευρι φουσκωνει.
Φουσκωνουν και οι ψευτομαγκες οταν πανε να καυγαδισουν μηπως και τρομαξουν κανα ασχετο και δεν τις φανε τελικα.
Τελικα τις τρωνε...

παμε τωρα στο σημαντικό
Ανεβασε αν εχεις την καλοσυνη τις φωτογραφιες που σου ζητησα, και που πηρα το θαρρος να στις ζητησω επειδη εχεις ζητησει σε πολλες περιστασεις ΕΣΥ απο εμενα φωτογραφιες (που ΠΑΝΤΑ σου εχω ανεβασει και μετα εξαφανιστηκες) και ευχομαι να ειναι καλες!

bobby

Well-Known Member
Δρακουμέλ δεν έχω ζητήσει ποτέ και τίποτα απο εσένα. Παρατηρήσεις κάνω μόνο στις επίσημες παρουσιάσεις σου. Ούτε στις ανεξάρτητες έχω ζητήσει κάτι έχω πει μόνο πως πρέπει να βγαίνουν οι φώτο. Όσο για τις δικές μου με βρεγμενα και χτενισμένα πίσω είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος για να αναδείξουν το πρόβλημα του κροτάφου. Αν δε σου αρέσουν, ξιδάκι.

Anastasakis Hair Clinic

Δρακουμέλ δεν έχω ζητήσει ποτέ και τίποτα απο εσένα. Παρατηρήσεις κάνω μόνο στις επίσημες παρουσιάσεις σου. Ούτε στις ανεξάρτητες έχω ζητήσει κάτι έχω πει μόνο πως πρέπει να βγαίνουν οι φώτο. Όσο για τις δικές μου με βρεγμενα και χτενισμένα πίσω είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος για να αναδείξουν το πρόβλημα του κροτάφου. Αν δε σου αρέσουν, ξιδάκι.
Ας κανω και εγω...παρατηρησεις!

ΚΑΜΙΑ φωτο με χτενισμενα προς τα πισω
ΚΑΜΙΑ φωτο με βρεγμενα.
Στο 12 μηνο χτενισμενα στο πλαι,
απο κατω προς τα πανω οι φωτογραφιες να κανουν σκιες
συγκεκριμενες ποζες, ΜΗΔΕΝ ηλιος

Οποτε ναι, κανε εσυ τον μεγα κριτικο με δηθεν ...παρατηρησεις και οταν πρεπει ΕΣΥ να κανεις αυτα που ζητας, παπαρούνες...

aeratos28

Just aeratos
Η διαφορά του Μπόμπυ είναι ότι είναι μέλος ,και τις φωτό αυτές που λες,τις έχει στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ..ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ..μέλος χωρίς να έχει κανένα όφελος είναι..
Εσύ που ψάχνεις πελάτες εδώ μέσα και ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ,που ζητάς τώρα ,είσαι εδώ και ψάχνεις πελάτες για προσωπικό οικονομικό όφελος...οι πραγματικές φωτό είναι αυτές που σου έβαλα για σύγκριση ..στο μονο το βίντεο μετράει τις βρήκα...
Εσύ λοιπόν οφείλεις να βάλεις τις φωτό τις ίδιες που έχει βάλει ο Μπόμπυ γιατί ζητάς λεφτά από εδώ μέσα ψάχνοντας πελάτες..γίνε και εσύ Μπόμπυ λοιπόν,και βάλε τις ίδιες ακριβώς φωτό και δεν θα σου ξαναπεί για φωτό πάλι κανένας τίποτα.
Θα συνεχίσουμε απλά να σε ρωτάμε αν ισχύει αυτό που ανακοίνωσαν στο φορουμ οι πελάτες σου Aldo και Jacksmith ότι προσπάθησες να αποκρύψεις τις επεμβάσεις τους επειδή δεν είχαν καλά αποτελέσματα .

ΚΑΜΙΑ φωτο με βρεγμενα.

Οποτε ναι, κανε εσυ τον μεγα κριτικο με δηθεν ...παρατηρησεις και οταν πρεπει ΕΣΥ να κανεις αυτα που ζητας, παπαρούνες...

Anastasakis Hair Clinic

Η διαφορά του Μπόμπυ είναι ότι είναι μέλος ,και τις φωτό αυτές που λες,τις έχει στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ..ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ..μέλος χωρίς να έχει κανένα όφελος είναι..
Εσύ που ψάχνεις πελάτες εδώ μέσα και ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ,που ζητάς τώρα ,είσαι εδώ και ψάχνεις πελάτες για προσωπικό οικονομικό όφελος...οι πραγματικές φωτό είναι αυτές που σου έβαλα για σύγκριση ..στο μονο το βίντεο μετράει τις βρήκα...
Εσύ λοιπόν οφείλεις να βάλεις τις φωτό τις ίδιες που έχει βάλει ο Μπόμπυ γιατί ζητάς λεφτά από εδώ μέσα ψάχνοντας πελάτες..γίνε και εσύ Μπόμπυ λοιπόν,και βάλε τις ίδιες ακριβώς φωτό και δεν θα σου ξαναπεί για φωτό πάλι κανένας τίποτα.
Θα συνεχίσουμε απλά να σε ρωτάμε αν ισχύει αυτό που ανακοίνωσαν στο φορουμ οι πελάτες σου Aldo και Jacksmith ότι προσπάθησες να αποκρύψεις τις επεμβάσεις τους επειδή δεν είχαν καλά αποτελέσματα .
Αγορακι μου

ΑΝ εψαχνα πελατες, δεν θα τους εψαχνα εδω με τον καθε κομπλεξικο, αμορφωτο, θρασυδειλο να μου κανει επιθεση κρυμμενος πισω απο εενα ανωνυμο προφιλ.
Αν παλι ψαχνω εδω και καταφερα σε 7 χρονια να παω απο 2 οροφους στο Χαλανδρι σε 9 , ΟΤΙ και να κανεις εχεις ΑΠΟΤΥΧΕΙ και εχω πετυχει να βρω πελατες ΚΑΙ δω και ΠΑΝΤΟΥ!

Συνεχιζε να χτυπιεσαι, εγω απολαμβανω!
θα παραμεινεις αυτος που εισαι , εστω και με καλυτερα μαλλια και εγω θα ειμαι αυτος που ειμαι, ΟΤΙ και να κανεις!
Αυτο και μονο αρκει, και το ξερεις και ΟΤΙ και να κανεις, θα ειναι ετσι μεχρι να πεθανουμε.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν έχω σκοπό ρε καημένε τίποτα..εσύ εχεις πέσει σαν την μύγα στο σκατο εδώ μέσα ...εγώ και άλλοι απλά σου δείχνουμε και σου λέμε ευθέως την αλήθεια που σε πονάει και προσπαθεί με να κρύψεις μανιωδώς...τελικά σου κάνουμε ζημιά στη δουλειά σου όπως προσπάθησες να μας φοβερισεις και καλά,η κονομάς από εδώ μέσα ρε αστειατορα??
Αν απολαμβάνεις εσύ,που κάθεσαι και βριζεσαι με μέλη ενός φόρουμ που σε έχουν κάνει και χοροπηδάς από τα νεύρα σου,επειδή δεν έχεις να δώσεις καμία απάντηση σε κατηγορίες -καταγγελιες των ιδιων των πελατών σου,και πιστεύεις πως εγώ και άλλοι χτυπιομαστε,τότε πραγματικά επαληθευεις τον τίτλο του Κωτσιμπα..
Μα καλά δε σου κόβει το ρημαδι καθολου??χαχαχαχα γυμνός με τα χέρια στις τσέπες είσαι εδώ μέσα ,και εσύ νομίζεις ότι κερδίζεις.!!! Μου θυμίζεις τους ζαιους ..είσαι μεγάλο ταλέντο λέμε.χαχαχα
Αγορακι μου

ΑΝ εψαχνα πελατες, δεν θα τους εψαχνα εδω με τον καθε κομπλεξικο, αμορφωτο, θρασυδειλο να μου κανει επιθεση κρυμμενος πισω απο εενα ανωνυμο προφιλ.
Αν παλι ψαχνω εδω και καταφερα σε 7 χρονια να παω απο 2 οροφους στο Χαλανδρι σε 9 , ΟΤΙ και να κανεις εχεις ΑΠΟΤΥΧΕΙ και εχω πετυχει να βρω πελατες ΚΑΙ δω και ΠΑΝΤΟΥ!

θα παραμεινεις αυτος που εισαι , εστω και με καλυτερα μαλλια και εγω θα ειμαι αυτος που ειμαι, ΟΤΙ και να κανεις!
Αυτο και μονο αρκει, και το ξερεις και ΟΤΙ και να κανεις, θα ειναι ετσι μεχρι να πεθανουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Κα
Αγορακι μου

Και τότε τι κάνεις εδώ; Προωθείς την επιστήμη σου;! Χαχαχαχαχαχα Ψαρεύεις πελατάκια που δεν έχουν ιδέα περί ΜΜ και τα ημιτελή (στην καλύτερη γιατί αν μιλήσουμε για δεσίματα με πλαϊνά για forelock κλπ) θα μας λες μη ιατρούς……
Αφού είμαστε τοξικοί, κομπλεξικοί, αμόρφωτοι (χαχαχχαχαχα είπε ο αποτυχών στις Πανελλήνιες….χαχχαχαχα), θρασύδειλοι, ναρκομανεις κλπ κλπ γιατί δεν μας αδειάζεις τη γωνιά;

JimKan1

Well-Known Member

ΚΑΜΙΑ φωτο με βρεγμενα.

Βαλε εσυ πρωτα κανονικες φωτο στις δεκαδες παρουσιασεις σου αντι για καραφλοχετη 15 ποντους μαλλι για να κρυβει το ναρκοπεδιο απο πισω και υποφωτισμενα βιντεο που χαλαει η αναλυση οταν πας κοντα και μετα ξεκινα να κανεις υποδειξεις στις παρουσιασεις μελων.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ δεν έχω σκοπό ρε καημένε τίποτα..εσύ εχεις πέσει σαν την μύγα στο σκατο εδώ μέσα ...εγώ και άλλοι απλά σου δείχνουμε και σου λέμε ευθέως την αλήθεια που σε πονάει και προσπαθεί με να κρύψεις μανιωδώς...τελικά σου κάνουμε ζημιά στη δουλειά σου όπως προσπάθησες να μας φοβερισεις και καλά,η κονομάς από εδώ μέσα ρε αστειατορα??
Αν απολαμβάνεις εσύ,που κάθεσαι και βριζεσαι με μέλη ενός φόρουμ που σε έχουν κάνει και χοροπηδάς από τα νεύρα σου,επειδή δεν έχεις να δώσεις καμία απάντηση σε κατηγορίες -καταγγελιες των ιδιων των πελατών σου,και πιστεύεις πως εγώ και άλλοι χτυπιομαστε,τότε πραγματικά επαληθευεις τον τίτλο του Κωτσιμπα..
Μα καλά δε σου κόβει το ρημαδι καθολου??χαχαχαχα γυμνός με τα χέρια στις τσέπες είσαι εδώ μέσα ,και εσύ νομίζεις ότι κερδίζεις.!!! Μου θυμίζεις τους ζαιους ..είσαι μεγάλο ταλέντο λέμε.χαχαχα
Παντως δεν ειμαι ψυχακιας εμμονικός.

Anastasakis Hair Clinic

Κα

Και τότε τι κάνεις εδώ; Προωθείς την επιστήμη σου;! Χαχαχαχαχαχα Ψαρεύεις πελατάκια που δεν έχουν ιδέα περί ΜΜ και τα ημιτελή (στην καλύτερη γιατί αν μιλήσουμε για δεσίματα με πλαϊνά για forelock κλπ) θα μας λες μη ιατρούς……
Αφού είμαστε τοξικοί, κομπλεξικοί, αμόρφωτοι (χαχαχχαχαχα είπε ο αποτυχών στις Πανελλήνιες….χαχχαχαχα), θρασύδειλοι, ναρκομανεις κλπ κλπ γιατί δεν μας αδειάζεις τη γωνιά;
θα βαλεις τις φωτο που πρεπει ή απλα θα επιτηθεσαι σε εμενα?
Εγω ανεβαζω 3 περισταικα την εβδομαδα, περιπου 100, ΕΚΑΤΟ, το χρονο.

Εννοειατι πως θα βρεις καποιο να μην σου αρεσει το ενα το αλλο και γενικα να κανεις αντιπολιτευση

ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ, Ε Ν Α ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ανεβασε τις σωστες φωστο γραφιες.
μην με αναγκασεις να σε κανω βιντεο.
Καντο με το καλο ;)

bobby

Well-Known Member

Εννοειατι πως θα βρεις καποιο να μην σου αρεσει το ενα το αλλο και γενικα να κανεις αντιπολιτευση

Καντο με το καλο ;)
Στην πρώτη σελίδα είναι όλα Δρακουμέλ.

bobby

Well-Known Member
Απειλείς; @CVIAL πέρα από τα βρισίδια μας απειλεί κιόλας…

Καντο με το καλο ;)

Anastasakis Hair Clinic

Απειλείς; @CVIAL πέρα από τα βρισίδια μας απειλεί κιόλας…
Το να κανω βιντεο την υποκρισια σου δεν ειναι απειλη
Ειναι υποχρεωση μου που ΔΕΝ εχω ακομα εκτελεσει.
Τι δλδ, μονο ΕΣΥ θα ...μαχεσαι για την αληθεια?

• Ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να ζητας ειδικες φωτογραφιες, φωτισμους, χτενισματα, να τραβας καρε απο βιντεο και να με ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ με την εμμονη σου συνεχεια και να μην παρεχεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΥ!
  • Ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να ζητας απο ανεξαρτητα περιστατικα μου φωτογραφιες σε εξωτερικο χωρο και να μην παρεχεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΥ!
  • Ειανι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να εχεις μονο φωτογραφιες με ΓΕΦΥΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ και να μιλας για δικα μου περιστικά που χτενιζονται προς ΚΑΘΕ κατευθυνση και να σε ενοχλει οτι δηθεν ειναι ...μακρυ το μαλλι στους ασθενεις μου
  • Ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να ΨΑΧΝΕΣ να κανεις σχολιο τραβηγμενα απο τα ...μαλλια για το παραμικρο, και οταν δεν μπορεις να βρεις τιποτα, να ΜΗΝ γραφεις "Πολυ καλο ιατρε"

Επειδη λοιπον εισαι ενας ΥΠΟΚΡΙΤΑΚΟΣ που το παιζεις και εσυ εισαγγελεας, ναι, θεωρω πως πρεπει να κανω βιντεο τα καραγκιοζιλικια σου,
Χωρις ονοματεπωνυμο
Χωρις φωτογραφια φυσικα
ως bobby
Για την ωρα

bobby

Well-Known Member
Εγώ φίλε δεν διαφημίζομαι στο φορουμ ούτε πουλάω ΜΜ όπως εσύ. Εγώ ότι ανεβάζω το κάνω αφιλοκερδώς. Εσύ έχεις συμφέρον, ψάχνεις για πελάτες εδώ και αντί να είσαι ευγενικός μας βρίζεις και μας απειλείς.

Εγώ δεν σου ζητάω τίποτα, λέω την άποψη μου για αυτά που ανεβάζεις ως τζάμπα διαφήμιση, ούτε προτρέπω ούτε αποτρέπω κανένα από να γίνει πελάτης σου, απλά δείχνω τη πραγματικότητα και όχι την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζεις.

Μπορείς να ανεβάζεις ότι θέλεις αλλά εδώ δεν είναι google ή YouTube να απενεργοποιείς τα σχόλια. Και ακόμα χειρότερα όταν αυτά δεν σου αρέσουν (γιατί λένε τη αλήθεια) να μην μας βρίζεις και να μας απειλείς. Αλήθεια το έχεις κάνει ποτέ αυτό face to face? Και αν ναι έχεις καμμία φωτο να μας δείξεις πως έφυγες μετά;

Dimis90

Active Member
@Anastasakis Hair Clinic γράφω ξανα μετά από πολύ καιρό, παρόλο που παρακολουθώ τα τεκταινομενα εδώ.
Μιας και στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος, καλά κάνεις. Γενικότερα μιλάω, έκανες τον αγώνα σου, πάλεψες, προσπάθησες και έχτισες ότι έχτισες. Μαγκιά σου θα πω και ας είναι αμφισβητουμενος -το λιγότερο- ο τρόπος και ο δρόμος σου μέχρι εδώ ηθικά και μη. Εξάλλου αυτά και αυτοί περνάνε στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Από τη μία νιώθω ξενερωμενος που έχω και εγώ εναποθεσει το λιθαράκι μου για την οικονομική σου ανέλιξη στο παρελθόν με αγορές τοπικ και μία επίσκεψη το μακρινό 2017 με το 50αρικο για 10 λεπτά επίσκεψης, όπου πλαγίως η βοηθός σου με πίεζε με τον τρόπο της αν προχωρήσω με σένα σε μεταμόσχευση να προχωρήσω με strip, γιατί τότε αυτό ήταν της μοδός για εσένα, ανεξαρτήτως κεφαλιού. Υπάρχει βελτίωση από τότε βέβαια, δεν το αρνείται κανένας αυτό. Όχι όμως αυτό που βαυκαλιζεσαι, και το ξέρεις και εσύ ενδομυχα, ακόμη και αν προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για το αντίθετο.

Από την άλλη όμως χαίρομαι που δεν σου ακούμπησα περισσότερα λεφτά και το κυριότερο δεν σου εμπιστεύτηκα το κεφάλι μου τότε, καθώς ακόμα θα βιωνα τις συνέπειες μιας τέτοιας επιλογής. Ευτυχώς είχα ανακαλύψει στο ενδιάμεσο το φόρουμ και είχα ξεκινήσει το διάβασμα, το φόρουμ που τόσο ξεδιάντροπα χρησιμοποιείς και δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό, έναν εαυτό καλά κρυμμένο πίσω από το προσωπείο του ιατρου-επιχειρηματια υπόδειγμα.

Ευτυχώς για το φόρουμ όμως, έγιναν τα αποκαλυπτηρια των τρόπων σου, επαγγελματικών και μη. Για να υπάρχει αποκρυσταλλωμενη εικόνα, όχι μόνο από χορηγουμενες δημοσιεύσεις, βραβεία-γκαλά και Google. Αυτή είναι και η ουσία του φόρουμ που ενδιαφέρει εμάς. Τίποτα άλλο δεν μας ενδιαφέρει παρά τις κόντρες που δημιουργείς με μέλη. Όσοι ξερουν και έμαθαν, καταλαβαίνουν πολύ καλά. Καλή συνέχεια με υγεία!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα