Γιατρέ, θεωρείτε ότι αυτό το σχόλιο αρμόζει στην ιδιότητα που εκπροσωπείτε?Σοβαρα τωρα, βγαλε με καλο φως , καλυτερα να σε βγαλει καποιος αλλος για να βουλωσει καποια στοματα (με νοστιμο κρεας) οπως αξιζει
Γιατρέ, θεωρείτε ότι αυτό το σχόλιο αρμόζει στην ιδιότητα που εκπροσωπείτε?Σοβαρα τωρα, βγαλε με καλο φως , καλυτερα να σε βγαλει καποιος αλλος για να βουλωσει καποια στοματα (με νοστιμο κρεας) οπως αξιζει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν καταλαβαινω, τι εννοεις?Γιατρέ, θεωρείτε ότι αυτό το σχόλιο αρμόζει στην ιδιότητα που εκπροσωπείτε?
Συνήθως να ξες, όσοι είναι fillet minion κάνουν τέτοια σχόλια, παίρνουν «βιταμίνες» για φουσκώσουν κλπ κλπ βέβαια τους πειράζει στον εγκέφαλο, αλλά άμα είσαι fillet minion κάπως πρέπει να τα βγάλεις πέρα……Γιατρέ, θεωρείτε ότι αυτό το σχόλιο αρμόζει στην ιδιότητα που εκπροσωπείτε?
Πρεπει να πας:
Στο Ναο του Ποσειδωνα, μερα μετα απο Πανσεληνο
Θα σε τραβηξει φωτογραφιες παρθενα φωτογραφος , με τον ήλιο φατσα στις 7,30 το πρωι (simulation "εγερση"), 10.18 (σιμθλατιον "βγηκα να παρω καφε στη δουλεια"), 13,45 ("πεταχτηκα για φαγητο) και στη Δυση. ("εφυγα απο δουλεια")
Θα οπας και 2 μερες μετα, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!, και θα κανει τα ιδια με βρεγμενα μαλλαι (simulation "εβρεχε σημερα αλλα δεν ειαμι απο ζαχαρη εγω")
Τοτε, ΜΠΟΡΕΙ να δεχθουν οτι οι φωτογραφιες ειναι εγκυρες και αυθεντικες.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτα ισχυουν μονο για εσενα και τα περιστατικα μου.
Ολοι οι υπολοιποι στελνουν οτι να ναι και οι ..οργανωμενοι του φορυμ απαντανε
- Τιμιο
- Value for money
- Πολυ καλο
- Μια χαρα η ληψη απο δορυφορο το βραδυ!
- Ωραιο hairline
Σοβαρα τωρα, βγαλε με καλο φως , καλυτερα να σε βγαλει καποιος αλλος για να βουλωσει καποια στοματα (με νοστιμο κρεας) οπως αξιζει.
Δεν καταλαβαινω, τι εννοεις?
Τι καταλαβες ως "νοστιμο κρεας" εσυ?????
Εγω οντως δεν εννοεω τιποτα αγενες, ή προστυχο!
Εγω κανω carnivore diet παντως 1 χρονο τωρα. με αυτο ανετα μπορεις να το συνδεσεις.
Οποτε, επικεντρωσου στις φωτογραφιες μολις ανεβουν και μην ψαχνεις κατι που δεν υπαρχει.
Fillet mignon ειναι το καλυτερο κομματι του ζωο, οποτε εισαι spot on για εμενα.Συνήθως να ξες, όσοι είναι fillet minion κάνουν τέτοια σχόλια, παίρνουν «βιταμίνες» για φουσκώσουν κλπ κλπ βέβαια τους πειράζει στον εγκέφαλο, αλλά άμα είσαι fillet minion κάπως πρέπει να τα βγάλεις πέρα……
Ας κανω και εγω...παρατηρησεις!Δρακουμέλ δεν έχω ζητήσει ποτέ και τίποτα απο εσένα. Παρατηρήσεις κάνω μόνο στις επίσημες παρουσιάσεις σου. Ούτε στις ανεξάρτητες έχω ζητήσει κάτι έχω πει μόνο πως πρέπει να βγαίνουν οι φώτο. Όσο για τις δικές μου με βρεγμενα και χτενισμένα πίσω είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος για να αναδείξουν το πρόβλημα του κροτάφου. Αν δε σου αρέσουν, ξιδάκι.
Ας κανω και εγω...παρατηρησεις!
ΚΑΜΙΑ φωτο με χτενισμενα προς τα πισω
ΚΑΜΙΑ φωτο με βρεγμενα.
Στο 12 μηνο χτενισμενα στο πλαι,
απο κατω προς τα πανω οι φωτογραφιες να κανουν σκιες
συγκεκριμενες ποζες, ΜΗΔΕΝ ηλιος
Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo
Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo ΕΙΣΑΓΩΓΗ Καλησπέρα και από μένα. Παρότι είμαι ενεργό μέλος εδώ και τρία χρόνια περίπου αυτό είναι το πρώτο μου νήμα και ο λόγος είναι προφανής (από τον τίτλο)…ήρθε και η δική μου σειρά να κάνω ΜΜ και ως ελάχιστη συμβολή μου στο φόρουμ που με...www.hairlossgr.com
Οποτε ναι, κανε εσυ τον μεγα κριτικο με δηθεν ...παρατηρησεις και οταν πρεπει ΕΣΥ να κανεις αυτα που ζητας, παπαρούνες...
Αγορακι μουΗ διαφορά του Μπόμπυ είναι ότι είναι μέλος ,και τις φωτό αυτές που λες,τις έχει στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ..ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ..μέλος χωρίς να έχει κανένα όφελος είναι..
Εσύ που ψάχνεις πελάτες εδώ μέσα και ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ,που ζητάς τώρα ,είσαι εδώ και ψάχνεις πελάτες για προσωπικό οικονομικό όφελος...οι πραγματικές φωτό είναι αυτές που σου έβαλα για σύγκριση ..στο μονο το βίντεο μετράει τις βρήκα...
Εσύ λοιπόν οφείλεις να βάλεις τις φωτό τις ίδιες που έχει βάλει ο Μπόμπυ γιατί ζητάς λεφτά από εδώ μέσα ψάχνοντας πελάτες..γίνε και εσύ Μπόμπυ λοιπόν,και βάλε τις ίδιες ακριβώς φωτό και δεν θα σου ξαναπεί για φωτό πάλι κανένας τίποτα.
Θα συνεχίσουμε απλά να σε ρωτάμε αν ισχύει αυτό που ανακοίνωσαν στο φορουμ οι πελάτες σου Aldo και Jacksmith ότι προσπάθησες να αποκρύψεις τις επεμβάσεις τους επειδή δεν είχαν καλά αποτελέσματα .
Αγορακι μου
ΑΝ εψαχνα πελατες, δεν θα τους εψαχνα εδω με τον καθε κομπλεξικο, αμορφωτο, θρασυδειλο να μου κανει επιθεση κρυμμενος πισω απο εενα ανωνυμο προφιλ.
Αν παλι ψαχνω εδω και καταφερα σε 7 χρονια να παω απο 2 οροφους στο Χαλανδρι σε 9 , ΟΤΙ και να κανεις εχεις ΑΠΟΤΥΧΕΙ και εχω πετυχει να βρω πελατες ΚΑΙ δω και ΠΑΝΤΟΥ!
Συνεχιζε να χτυπιεσαι, εγω απολαμβανω!
θα παραμεινεις αυτος που εισαι , εστω και με καλυτερα μαλλια και εγω θα ειμαι αυτος που ειμαι, ΟΤΙ και να κανεις!
Αυτο και μονο αρκει, και το ξερεις και ΟΤΙ και να κανεις, θα ειναι ετσι μεχρι να πεθανουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και τότε τι κάνεις εδώ; Προωθείς την επιστήμη σου;! Χαχαχαχαχαχα Ψαρεύεις πελατάκια που δεν έχουν ιδέα περί ΜΜ και τα ημιτελή (στην καλύτερη γιατί αν μιλήσουμε για δεσίματα με πλαϊνά για forelock κλπ) θα μας λες μη ιατρούς……Αγορακι μου
ΑΝ εψαχνα πελατες, δεν θα τους εψαχνα εδω με τον καθε κομπλεξικο, αμορφωτο, θρασυδειλο να μου κανει επιθεση κρυμμενος πισω απο εενα ανωνυμο προφιλ.
Αν παλι ψαχνω εδω και καταφερα σε 7 χρονια να παω απο 2 οροφους στο Χαλανδρι σε 9 , ΟΤΙ και να κανεις εχεις ΑΠΟΤΥΧΕΙ και εχω πετυχει να βρω πελατες ΚΑΙ δω και ΠΑΝΤΟΥ!
Συνεχιζε να χτυπιεσαι, εγω απολαμβανω!
θα παραμεινεις αυτος που εισαι , εστω και με καλυτερα μαλλια και εγω θα ειμαι αυτος που ειμαι, ΟΤΙ και να κανεις!
Αυτο και μονο αρκει, και το ξερεις και ΟΤΙ και να κανεις, θα ειναι ετσι μεχρι να πεθανουμε.
Ας κανω και εγω...παρατηρησεις!
ΚΑΜΙΑ φωτο με χτενισμενα προς τα πισω
ΚΑΜΙΑ φωτο με βρεγμενα.
Στο 12 μηνο χτενισμενα στο πλαι,
απο κατω προς τα πανω οι φωτογραφιες να κανουν σκιες
συγκεκριμενες ποζες, ΜΗΔΕΝ ηλιος
Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo
Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo ΕΙΣΑΓΩΓΗ Καλησπέρα και από μένα. Παρότι είμαι ενεργό μέλος εδώ και τρία χρόνια περίπου αυτό είναι το πρώτο μου νήμα και ο λόγος είναι προφανής (από τον τίτλο)…ήρθε και η δική μου σειρά να κάνω ΜΜ και ως ελάχιστη συμβολή μου στο φόρουμ που με...www.hairlossgr.com
Οποτε ναι, κανε εσυ τον μεγα κριτικο με δηθεν ...παρατηρησεις και οταν πρεπει ΕΣΥ να κανεις αυτα που ζητας, παπαρούνες...
Παντως δεν ειμαι ψυχακιας εμμονικός.Εγώ δεν έχω σκοπό ρε καημένε τίποτα..εσύ εχεις πέσει σαν την μύγα στο σκατο εδώ μέσα ...εγώ και άλλοι απλά σου δείχνουμε και σου λέμε ευθέως την αλήθεια που σε πονάει και προσπαθεί με να κρύψεις μανιωδώς...τελικά σου κάνουμε ζημιά στη δουλειά σου όπως προσπάθησες να μας φοβερισεις και καλά,η κονομάς από εδώ μέσα ρε αστειατορα??
Αν απολαμβάνεις εσύ,που κάθεσαι και βριζεσαι με μέλη ενός φόρουμ που σε έχουν κάνει και χοροπηδάς από τα νεύρα σου,επειδή δεν έχεις να δώσεις καμία απάντηση σε κατηγορίες -καταγγελιες των ιδιων των πελατών σου,και πιστεύεις πως εγώ και άλλοι χτυπιομαστε,τότε πραγματικά επαληθευεις τον τίτλο του Κωτσιμπα..
Μα καλά δε σου κόβει το ρημαδι καθολου??χαχαχαχα γυμνός με τα χέρια στις τσέπες είσαι εδώ μέσα ,και εσύ νομίζεις ότι κερδίζεις.!!! Μου θυμίζεις τους ζαιους ..είσαι μεγάλο ταλέντο λέμε.χαχαχα
θα βαλεις τις φωτο που πρεπει ή απλα θα επιτηθεσαι σε εμενα?Κα
Και τότε τι κάνεις εδώ; Προωθείς την επιστήμη σου;! Χαχαχαχαχαχα Ψαρεύεις πελατάκια που δεν έχουν ιδέα περί ΜΜ και τα ημιτελή (στην καλύτερη γιατί αν μιλήσουμε για δεσίματα με πλαϊνά για forelock κλπ) θα μας λες μη ιατρούς……
Αφού είμαστε τοξικοί, κομπλεξικοί, αμόρφωτοι (χαχαχχαχαχα είπε ο αποτυχών στις Πανελλήνιες….χαχχαχαχα), θρασύδειλοι, ναρκομανεις κλπ κλπ γιατί δεν μας αδειάζεις τη γωνιά;
Στην πρώτη σελίδα είναι όλα Δρακουμέλ.θα βαλεις τις φωτο που πρεπει ή απλα θα επιτηθεσαι σε εμενα?
Εγω ανεβαζω 3 περισταικα την εβδομαδα, περιπου 100, ΕΚΑΤΟ, το χρονο.
Εννοειατι πως θα βρεις καποιο να μην σου αρεσει το ενα το αλλο και γενικα να κανεις αντιπολιτευση
ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ, Ε Ν Α ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Ανεβασε τις σωστες φωστο γραφιες.
μην με αναγκασεις να σε κανω βιντεο.
Καντο με το καλο![]()
θα βαλεις τις φωτο που πρεπει ή απλα θα επιτηθεσαι σε εμενα?
Εγω ανεβαζω 3 περισταικα την εβδομαδα, περιπου 100, ΕΚΑΤΟ, το χρονο.
Εννοειατι πως θα βρεις καποιο να μην σου αρεσει το ενα το αλλο και γενικα να κανεις αντιπολιτευση
ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ, Ε Ν Α ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Ανεβασε τις σωστες φωστο γραφιες.
μην με αναγκασεις να σε κανω βιντεο.
Καντο με το καλο![]()
Το να κανω βιντεο την υποκρισια σου δεν ειναι απειληΑπειλείς; @CVIAL πέρα από τα βρισίδια μας απειλεί κιόλας…