Αναζήτηση κλινικής για 2η ΜΜ μετά από 12 χρόνια και λάθη.

Chris34

Well-Known Member
Αλλη μια επισκεψη σε κλινικη..

Αυτη τη φορα Advanced Hair Clinic

Ολιγολεπτη συνομιλια με μια γιατρο που παιρνει ιστορικο και κοιταει κατα καποιο τροπο το κεφαλι
Υστερα συνομιλια με μια συμβουλο που ειναι αυτη που προτεινει κιολας το πλανο.
Δεν εγινε καμμια μετρηση, υπολογιστηκε οτι θα χρειαστουν 2500+g για A+Β και σε δευτερο χρονο θα δουμε και το crown.
Προταθηκε τοπικη μινο και φινα σε τζελ
και εννοειτε prp σε 4 δοσεις που θα ολοκληρωσουν τα της θεραπειας .
Για τα prp αισθανθηκα οτι ηταν πιο εντονοι στο να τα κλεισω εκεινη την ωρα (660ευρω)
Δεν τα πληρωσα αλλα πληρωσα 50 ευρω επισκεψη + 36 ευρω ενα σαμπουαν .
Επειδή έχω κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην Advanced hair clinics δεν ξέρω αν το prp βοήθησε συνολικά πάντως η φυτρωση ήταν γρήγορη και λογικά δεν χάθηκαν μοσχεύματα γιατί με σχετικά μικρό αριθμό τριχοθυλακιων πήρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Για εμένα η Advanced είναι αρκετά σκαλοπάτια πάνω από prime kai bhr για αυτό πήγα εκεί και ευτυχώς εκανα σωστή επιλογή.

Όπου νιώθεις ασφάλεια να προχωρήσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα που θα δεις όχι τόσο με τα γύρω γυρω. Όλες οι κλινικές να πουλήσουν θέλουν και έξτρα υπηρεσίες. Υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ για να ξερεις τι μπορείς να περιμένεις από την κάθε κλινική- γιατρό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakisgr7

Member
Επειδή έχω κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στην Advanced hair clinics δεν ξέρω αν το prp βοήθησε συνολικά πάντως η φυτρωση ήταν γρήγορη και λογικά δεν χάθηκαν μοσχεύματα γιατί με σχετικά μικρό αριθμό τριχοθυλακιων πήρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Για εμένα η Advanced είναι αρκετά σκαλοπάτια πάνω από prime kai bhr για αυτό πήγα εκεί και ευτυχώς εκανα σωστή επιλογή.

Όπου νιώθεις ασφάλεια να προχωρήσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα που θα δεις όχι τόσο με τα γύρω γυρω. Όλες οι κλινικές να πουλήσουν θέλουν και έξτρα υπηρεσίες. Υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ για να ξερεις τι μπορείς να περιμένεις από την κάθε κλινική- γιατρό.
Οπως εχω ξαναπει και σε αλλες απαντησεις, για μενα, το να σε βλεπει απλα ενας συμβουλος ή o customer care manager και οχι ο γιατρος η ενας απο τους γιατρους που θα σου κανουν την επεμβαση,χωρις μετρησεις κλπ
δεν ειναι ιδανικη περιπτωση επιλογης κλινικης.
Προσωπικη αποψη παντα.

sakisgr7

Member
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά θα μου ήταν αρκετά ψυχοφθόρο να περιγράψω την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη κλινική.
Αρα ουσιαστικη βαση η αποψη σου δεν εχει,απο τη στιγμη που δεν μοιρςζεσαι σε ενα φορουμ την εμπειρια σου με μια κλινικη
που θα μπορουσε να αποτρεψει και επομενους ανθρωπους να πανε
η τουλαχιστον θα τους εβαζε σε δευτερες και τριτες σκεψεις.
Το να λεμε απλα η δικη μου εμπειρια δεν ηταν καλη δεν προσφερει κατι
ισα ισα μπερδευει

JimKan1

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά θα μου ήταν αρκετά ψυχοφθόρο να περιγράψω την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη κλινική.
Φιλε απο την στιγμη που δεν ειχες καλη εμπειρια το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τη μοιραστεις μαζι μας, αυτη ειναι η ουσια υπαρξης του φορουμ

Legend

Active Member
Αρα ουσιαστικη βαση η αποψη σου δεν εχει,απο τη στιγμη που δεν μοιρςζεσαι σε ενα φορουμ την εμπειρια σου με μια κλινικη
που θα μπορουσε να αποτρεψει και επομενους ανθρωπους να πανε
η τουλαχιστον θα τους εβαζε σε δευτερες και τριτες σκεψεις.
Το να λεμε απλα η δικη μου εμπειρια δεν ηταν καλη δεν προσφερει κατι
ισα ισα μπερδευει
καταρχην δεν ξέρουμε και τι ειδους εμπειρία ειναι αυτη και αν ειναι..."πραγματική" εμπειρία...Θέλω να πω ο καθένας μπορει να πει δεν ειχα καλή εμπειρια με μια Χ κλινική, χωρις να ξέρουμε και αν ειναι αλήθεια αυτα που λεει.
Το να λεει κάποιος δεν ειχα καλη εμπειρια δεν λεει απολύτως τιποτα...δηλαδη πήγε για cons και δεν έμεινε ευχαριστημένος; Γιατι αλλοι γενικά έχουν αναφέρει οτι κανει καλο cons η συγκεκριμένη κλινική.

Πραγματική Εμπειρία θα ειχε κάποιος αν έκανε επέμβαση και μας εδειχνε το αποτέλεσμα του έτσι θα έβγαινε κάποιο συμπέρασμα.

sakisgr7

Member
καταρχην δεν ξέρουμε και τι ειδους εμπειρία ειναι αυτη και αν ειναι..."πραγματική" εμπειρία...Θέλω να πω ο καθένας μπορει να πει δεν ειχα καλή εμπειρια με μια Χ κλινική, χωρις να ξέρουμε και αν ειναι αλήθεια αυτα που λεει.
Το να λεει κάποιος δεν ειχα καλη εμπειρια δεν λεει απολύτως τιποτα...δηλαδη πήγε για cons και δεν έμεινε ευχαριστημένος; Γιατι αλλοι γενικά έχουν αναφέρει οτι κανει καλο cons η συγκεκριμένη κλινική.

Πραγματική Εμπειρία θα ειχε κάποιος αν έκανε επέμβαση και μας εδειχνε το αποτέλεσμα του έτσι θα έβγαινε κάποιο συμπέρασμα.
Ενας απο αυτους που θςωρησα καλο το con ημουν και εγω που εκανα ..
τελοσπαντων..μπαζει απο παντου το σχολιο του φιλου..

Μπλουζα