Οι πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να επηρεάσουν την φυτρωση

tasos33

Well-Known Member
Έχετε κάνει μπαμ από την ζήλεια σας όλοι, μα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, μη δείτε Έλληνα γιατρό να μπροοδευει και να πέφτει με τα μούτρα στην καράφλα και να την νικάει με στρατηγική Λεωνίδα ,Μεγαλέξανδρου και Μιλτιάδη ταυτόχρονος , να έχει ο οχτρος 50 φρεγάτες , 200 κανόνια και αυτός μια ντουζίνα less is more λιανοντουφεκα και να τον εξαυλωνει.

Πώς , πως ρωτάω πως αυτός ο Μέγας στρατηλάτης του graft, που ένα graft βγάζει τρία γίνονται και τα δαμάζει σαν τον Χέρκουλες την Λερναία Ύδρα,( και ας μην πατάει καν στην μαχη ,να ναι καλά οι αμαζόνες του) να μην έχει φανατικούς οπαδούς?

Όχι άλλη κακομοιριά στο φόρουμ.
VfV

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Έχετε κάνει μπαμ από την ζήλεια σας όλοι, μα όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, μη δείτε Έλληνα γιατρό να μπροοδευει και να πέφτει με τα μούτρα στην καράφλα και να την νικάει με στρατηγική Λεωνίδα ,Μεγαλέξανδρου και Μιλτιάδη ταυτόχρονος , να έχει ο οχτρος 50 φρεγάτες , 200 κανόνια και αυτός μια ντουζίνα less is more λιανοντουφεκα και να τον εξαυλωνει.

Πώς , πως ρωτάω πως αυτός ο Μέγας στρατηλάτης του graft, που ένα graft βγάζει τρία γίνονται και τα δαμάζει σαν τον Χέρκουλες την Λερναία Ύδρα,( και ας μην πατάει και στην αίθουσα ,να ναι καλά οι αμαζόνες του) να μην έχει φανατικούς οπαδούς?

Όχι άλλη κακομοιριά στο φόρουμ.
VfV
Είναι ο Graft King!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά και ο Χρήστος από άλλου παίρνει κίνητρο. Δεν νομίζω πως ξύπνησε ποτέ κανείς και είπε θα supportαρω μια κλινική που βάζει μαλλιά στο άκυρο. Τώρα το από που και ποιος έχει όφελος μόνο, ας ενώσει ο καθένας τις τελίες μόνος του.

έκανα edit το προηγούμενο σχόλιο και μιλάω πια γενικά :)
Δυστυχώς υπάρχει και το οπαδιλίκι το οποίο το βλέπουμε κατά κόρον εδώ και χρόνια. Από κει και πέρα η ένταση εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του καθενός.

gregkont13

Verified MM member
Δυστυχώς υπάρχει και το οπαδιλίκι το οποίο το βλέπουμε κατά κόρον εδώ και χρόνια. Από κει και πέρα η ένταση εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του καθενός.
Συμφώνω, ωστόσο στη προκειμένη δεν νομίζω ότι είναι απλό οπαδιλική εξαιτίας συγκεκριμένων πραγμάτων που αυτό το μέλος έγραψε. Εντούτοις, απλά υποθέτω.

aeratos28

Just aeratos
Nαι κάντε του και πλυντήριο και αφήστε τον να παίζει μπάλα όπως θέλει εδώ μέσα..αντί να του ζητάει το φόρουμ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία αφήνει να αιωρούνται εδώ και χρόνια,χωρίς να δίνει λογαριασμό ,μπαίνουν 2-5-10-20 προφίλ διαφορετικά,αλλά είναι το ίδιο άτομο και κάνει τους αυλικούς του ,και εσείς μιλάτε φιλολογικά ,περί ανέμων ..

gregkont13

Verified MM member
Nαι κάντε του και πλυντήριο και αφήστε τον να παίζει μπάλα όπως θέλει εδώ μέσα..αντί να του ζητάει το φόρουμ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία αφήνει να αιωρούνται εδώ και χρόνια,χωρίς να δίνει λογαριασμό ,μπαίνουν 2-5-10-20 προφίλ διαφορετικά,αλλά είναι το ίδιο άτομο και κάνει τους αυλικούς του ,και εσείς μιλάτε φιλολογικά ,περί ανέμων ..
ντάξει κακά τα ψέμματα, όσοι και αν διατάζονται να γράφουν.... έχει φάει πετσόκομα που θα μείνει εδώ και χρόνια....

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλό είναι να αποφεύγουμε τις απευθείας κατηγορίες. Μπορεί να είναι και ο Xristos που έχει μπαναριστεί και να μας τρολάρει με αυτό το νήμα.
Ο συγκεκριμενος ειχε κανει ΜΕΤ σε εμενα.
Σε παρακαλω @CVIAL να μπεις να δεις τα μυνηματα που εχω ανταλλάξει με τον συγκεκριμενο.
Αν ειναι ο ιδιος πισω απο τα 3 προφιλ ειναι εντελως λάθος συμπεριφορα.

Θα παρακαλεσω ΟΛΟΥΣ να μην αφημετε υπονούμενα οτι δηθεν σχετιζεατι κατι με εμενα. Εγω απο την αρχη τον ειχα παρακαλεσει
να μην ζηταει συμβουλες και να μην γραφει τις ανοησιες που εγραφε.

Ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω να υποκινηθηκε απο την κλινικη η συγκεκριμενη συμπεριφορα, δεν θα ειχε και κανενα νοημα αλλωστε και κανενα συμφερον να εκτεθει τοσο ξεκαθαρα, ποσο μαλλον απο καποιον που ρωταγε αυτες τις μαλακιες. Κριμα και θα ειχαμε αλλο ενα "ανεξαρτητο" της κλινικης.

Kostas97

Well-Known Member
Τζιμ συμφωνω!
Νομιζω το αγχος του τον παρακινει, ο μαν πρεπει πραγματι να ταλαιπωρειται απο οσα ρωταει.

Απο την πρωτη στιγμη δηλαδη ειχε αγχος και μλν το οτι ο γιατρος του ειπε μη ρωτας τετοια τον εκανε να ανοιξει νεα προφιλ για να ρωταει οσα πραγματι τον απασχολουν. Χαρακτηριστικα εχει βαλει ιδια φωτογραφια το κεφαλι του σε 2 προφιλ... αν προσπαθουσε να κρυφτει, ειναι αυτο που λεμε θελω να κρυφτω χωρις κουκουλα, γινεται;

Παντως αυτο που επισημαινεις οτι Ανεξαρτητη παρουσιαση με την εννοια που υπηρχε καποτε δεν υπαρχει επιβεβαιωνεται ξανα!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και όμως έχω ήδη το πρώτο verified το οποίο είναι και εντελώς ανεξάρτητο. Ο ασθενής ήταν στην 18μέρα είδε το ποστ μου και επικοινώνησε μαζί μου χωρίς να έρθει σε επαφή με την κλινική. Ήδη έχω προχωρήσει σε όλες τις μετρήσεις και θα το ποστάρω το ΣΚ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Και όμως έχω ήδη το πρώτο verified το οποίο είναι και εντελώς ανεξάρτητο. Ο ασθενής ήταν στην 18μέρα είδε το ποστ μου και επικοινώνησε μαζί μου χωρίς να έρθει σε επαφή με την κλινική. Ήδη έχω προχωρήσει σε όλες τις μετρήσεις και θα το ποστάρω το ΣΚ.
18η μερα εχουν πεσει καποια μμ ομως

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστά. Αλλά η γενική εικόνα δεν αλλάζει. Εξάλλου οι μετρήσεις επιβεβαιώνονται και από τα g που τοποθετήθηκαν και την έκταση.

_Johnny_

Active Member
Δεν ξέρω τι να πω!Αν συνέβη σκόπιμα τότε είναι μυστήριο για ποιό λόγο......
Ολα για κάποιο λογο γινονται νομιζω. Για το συγκεκριμένο νημα που μιλάει για τις πιο απίθανες περιπτώσεις που μπορει να επηρεάσουν τη φυτρωση ισως να το εκανε για να τρολάρει και να σατιρίσει την αλλη κλινική που ανέφερε για το Hair system στην περίπτωση του Κωνσταντίνου οτι μπορει να επηρεάσει τη φύτρωση.
Οπότε να ανέφερε ολες τις τρολ περιπτώσεις σε αυτό το νημα ακόμα και με καπέλο επιθεωρητή ή σκουφί για να του λενε τα μέλη εδώ οτι τα grafts δεν παθαινουν τιποτα από αυτά και μη γράφεις μαλακιες. Αμα δεις έκανε αναφορά και στο hair system και στην αλλη κλινική στην εικόνα παρακάτω.

Screenshot 2024-12-03 180332.png

Πάντως παιδιά κανένα ανεξάρτητο μέλος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να φτιάχνει διαφορετικά προφιλ για να χειροκροτεί την κλινική από αλλα 2-3 προφιλ όπως έκανε ο Wanderer. Αυτό δειχνει προθεση να διαφημίσει την κλινική και να φαινονται πολλοι οι υποστηρικτές της και να την προμοτάρει.
Η παρουσίαση του μονο ανεξάρτητη δεν θα ηταν.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Ολα για κάποιο λογο γινονται νομιζω. Για το συγκεκριμένο νημα που μιλάει για τις πιο απίθανες περιπτώσεις που μπορει να επηρεάσουν τη φυτρωση ισως να το εκανε για να τρολάρει και να σατιρίσει την αλλη κλινική που ανέφερε για το Hair system στην περίπτωση του Κωνσταντίνου. Οπότε να ανέφερε ολες τις τρολ περιπτώσεις σε αυτό το νημα ακόμα και με καπέλο επιθεωρητή ή σκουφί για να του λενε τα μέλη εδώ οτι τα grafts δεν παθαινουν τιποτα από αυτά και μη γράφεις μαλακιες. Αμα δεις έκανε αναφορά και στο hair system και στην αλλη κλινική στην εικόνα παρακάτω.

Προβολή συνημμένου 66338

Πάντως παιδιά κανένα ανεξάρτητο μέλος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να φτιάχνει διαφορετικά προφιλ για να χειροκροτεί την κλινική από αλλα 2-3 προφιλ. Αυτό δειχνει προθεση να διαφημίσει την κλινική και να φαινονται πολλοι οι υποστηρικτές της και να την προμοτάρει.
Το σπιρακι στο στομα γιατι να το ανεβασει;

Προφανως και η παρουσιαση δε θα ταν ανεξαρτητη αυτη ειναι και η ουσια... οταν τ λες τι να ρωταει θα τ πεις και τι να μην ανεβασει.
Τα χουμε ξανα δει αλλωστε.

bobby

Well-Known Member
Ο συγκεκριμενος ειχε κανει ΜΕΤ σε εμενα.
Σε παρακαλω @CVIAL να μπεις να δεις τα μυνηματα που εχω ανταλλάξει με τον συγκεκριμενο.
Αν ειναι ο ιδιος πισω απο τα 3 προφιλ ειναι εντελως λάθος συμπεριφορα.

Θα παρακαλεσω ΟΛΟΥΣ να μην αφημετε υπονούμενα οτι δηθεν σχετιζεατι κατι με εμενα. Εγω απο την αρχη τον ειχα παρακαλεσει
να μην ζηταει συμβουλες και να μην γραφει τις ανοησιες που εγραφε.

Ευχαριστω
Πέρα από την πλάκα και το χιούμορ που κάνουμε εδώ, εγώ θα συμφωνήσω. Το ότι έχει τρια προφίλ δεν σημαίνει ότι ευθύνεται η κλινική για αυτό. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και αφού είναι πραγματικό πρόσωπο όπως λέει ο γιατρος, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα για την κλινική.

bobby

Well-Known Member
Ολα για κάποιο λογο γινονται νομιζω. Για το συγκεκριμένο νημα που μιλάει για τις πιο απίθανες περιπτώσεις που μπορει να επηρεάσουν τη φυτρωση ισως να το εκανε για να τρολάρει και να σατιρίσει την αλλη κλινική που ανέφερε για το Hair system στην περίπτωση του Κωνσταντίνου οτι μπορει να επηρεάσει τη φύτρωση.
Οπότε να ανέφερε ολες τις τρολ περιπτώσεις σε αυτό το νημα ακόμα και με καπέλο επιθεωρητή ή σκουφί για να του λενε τα μέλη εδώ οτι τα grafts δεν παθαινουν τιποτα από αυτά και μη γράφεις μαλακιες. Αμα δεις έκανε αναφορά και στο hair system και στην αλλη κλινική στην εικόνα παρακάτω.

Προβολή συνημμένου 66338

Πάντως παιδιά κανένα ανεξάρτητο μέλος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να φτιάχνει διαφορετικά προφιλ για να χειροκροτεί την κλινική από αλλα 2-3 προφιλ όπως έκανε ο Wanderer. Αυτό δειχνει προθεση να διαφημίσει την κλινική και να φαινονται πολλοι οι υποστηρικτές της και να την προμοτάρει.
Η παρουσίαση του μονο ανεξάρτητη δεν θα ηταν.
Μπορεί να δείχνει επίσης ντροπή, ευαισθησία ή ψυχολογικά. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

tasos33

Well-Known Member
Πέρα από την πλάκα και το χιούμορ που κάνουμε εδώ, εγώ θα συμφωνήσω. Το ότι έχει τρια προφίλ δεν σημαίνει ότι ευθύνεται η κλινική για αυτό. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και αφού είναι πραγματικό πρόσωπο όπως λέει ο γιατρος, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα για την κλινική.
Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια τριχασμενη προσωπικότητα, μετά από αμέτρητες συνεδρίες και ιατρική καθοδήγηση ο ασθενής ακολούθησε πειραματική θεραπεία με την βοήθεια γνωστής κλινικής ΜΜ και μετά την εγγραφή του στο φόρουμ επήλθε πλήρης ίαση.
Πώς να μη γράφεις καλά λόγια πως? Λόγια αγνά λόγια ανιδιοτελή λόγια υποστήριξης και αγάπης?

Μπλουζα