Τι λόγια ρε ? Χαχαχαχαχαχα..
Θα μας τρελάνει τούτος.
Θα μας τρελάνει τούτος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παλιά ο @Panos1982 σου χε πει να κάνετε συζήτηση στο γραφείο του Cvial άμα του πληρώσεις τα έξοδα να έρθει. Ο αεράτος σου λέει να κάνετε διάλογο live αν πρώτα πεις αν ισχύουν όσα είχαν πει ο Aldo και ο Jacksmith ή να διαγραφείς από το φόρουμ και να το λύσετε στα δικαστήρια. Εσύ τους λες να έρθουν γραφείο με κάμερα για όποια συζήτηση. Οπότε μιας που παίζουν πολλές προτάσεις πιστευώ θα βρείτε λύση να κάνετε μια πραγματικότητα.καλο θα ειναι να διβαζεις τι γραφω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ οποιαδηποτε συζητηση η εξηγησιες στο καθε ΨΕΥΤΟΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ του φορουμ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε οποιο στουντιο θελει!
Μονο καποιος ΗΛΙΘΙΟΣ δεν θα καταλαβει αυτο που γραφω πλεον!
Και δεν ειναι ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!
Θα σου δώσει εξηγήσεις όταν θα δύσει ο ήλιος από την ανατολή.
Παλιά ο @Panos1982 σου χε πει να κάνετε συζήτηση στο γραφείο του Cvial άμα του πληρώσεις τα έξοδα να έρθει. Ο αεράτος σου λέει να κάνετε διάλογο live αν πρώτα πεις αν ισχύουν όσα είχαν πει ο Aldo και ο Jacksmith ή να διαγραφείς από το φόρουμ και να το λύσετε στα δικαστήρια. Εσύ τους λες να έρθουν γραφείο με κάμερα για όποια συζήτηση. Οπότε μιας που παίζουν πολλές προτάσεις πιστευώ θα βρείτε λύση να κάνετε μια πραγματικότητα.
Αν κατάλαβα σωστά του λες να διαγραφεί από το φόρουμ και να διαγράψει και τα ποστ του και να πάτε στα δικαστήρια να λύσετε την αντιδικία σας (ότι δλδ του προκαλέις βλάβη).Θεωρώ πως είμαι ξεκάθαρος στο τι λέω,και αν είμαι λόγια .συμφωνείς? Γτ χάνεται η λογική με το τύπο ..πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνω με αυτό που του είπα να κάνουμε?
Με βλέπεις ως θρασύδειλο και να είμαι μόνο λόγια όπως λέει ο ιατρός Κωνσταντίνος Αναστασακης,
gregkont?
Δεν ξερω γιατι το χτυπας για τον ξαδερφο σου λες και το να στειλεις καποιον με ΔΙΚΑΙΑ και ΕΓΛΚΥΡΗ θετική συσταση σε ξεπλενει για οποιαδηποτε συμπεριφορα προς εμενα. Λες και γιναμε κολλητοι δλδ και μπορεις να γραφεις οτι θες.
Εγω δεν ξερω ΚΑΝΕΙΣ ποιος ειναι (καλα, εκτος απο τον Σπύρο!) και αντιμετωπιζω τον καθενα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ/ΦΕΡΕΤΑΙ.
Οποτε, μην ευτελιζεις το θεμα και μην αλλαζεις θεμα.
ΧΙΛΙΕΣ φορες να μην εστελνες καποιον αν αυτο νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να εισαι ΑΓΕΝΗΣ.
Και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα αλλαξω γνωμη για την σταση σου αν ΕΣΥ δεν αλλαξεις τροπο γραφης προς εμενα.
Και ας στειλεις και αλλους 100.
Αν έχω καταλάβει καλά έγραψες ότι δεν του έκανε incisions ο γιατρός και ότι δεν σου βγαίνει ο αριθμός των μοσχευμάτων. Όχι για κακό αποτέλεσμα.Δε στο χτυπάω αγαπητέ, κάπου έχεις μπερδευτεί. Μου δίνεις την αίσθηση οτι μπαίνεις για 5 λεπτά και διαβάζεις δέκα posts στο φτερό και τρέχεις να απαντήσεις και τα κάνεις σαλάτα.
Πάμε ένα ρεζουμέ που θα είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το νήμα.
Σε έχω προτείνει σε κάποιους οι οποίοι ήρθαν και έκαναν cons μαζί σου, ένας εξ αυτών έκανε και ΜΜ.
Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζω την δουλεία σου ,ειδικά τα τελευταία χρόνια, και ξέρω ότι θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. επίσης κάνω και like σε αρκετά video που ανεβάζεις , σε όσα μ αρέσουν δηλαδή γιάτι υπάρχουν και άλλα που δε μ αρέσουν ,λογικό και αυτό.
Επειδή ανέφερα μια παρατήρηση του ασθενούς για τα incision ξεκίνησες να λες οτι είμαι haters και ότι λέω μαλακίες και ότι σε δυσφημώ λες και θέλω να σου πάρω την δουλεία. Αυτό μου είπε , τον ρώτησα δέκα φορές και μου είπε έκανες τον σχεδιασμό και έφυγες, ακόμα και έτσι να εγινε όμως και να τα έκανε όλα το team σου που είναι η απάτη η δυσφήμιση και αγένεια μου? Μπόρεις να αποδείξεις ότι λέμε ψέματα? Προφανώς όχι, μόνο να φωνάζεις μπορείς και να απειλείς. Αν μπορείς εδώ είμαι να ζητήσω δημοσίως συγνώμη. Οπότε σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς και σε καληνυχτώ.
Επιπλέον έχω να πω σε αυτή την φάση ότι ο σχεδιασμός που έκανες είναι πολύ καλός και η δότρια σαν να μην βγήκε graft. Aλλα είπαμε haters ενώ , ghostbusters εσυ.
@bobby δεν έγραψα πουθενά για κακό αποτέλεσμα μιας και το ανέφερες και πως να το κάνω αφού αποτέλεσμα δεν υπάρχει ένας μήνα μετα την ΜΜ. Στην παρουσίαση εν καιρό θα το δούμε .
Αν κατάλαβα σωστά του λες να διαγραφεί από το φόρουμ και να διαγράψει και τα ποστ του και να πάτε στα δικαστήρια να λύσετε την αντιδικία σας (ότι δλδ του προκαλέις βλάβη).
Επίσης του λες ότι είσαι διαθέσιμος και για live στο γραφείο του εφόσον πρώτα απαντήσει εδώ μέσα αν είναι αλήθεια όσα είχαν πει Aldo και Jacksmith. Αυτό νομίζω το χες πει στο παρελθόν, δεν ξέρω αν είχα κατάλαβει λάθος ή αν ισχυεί ακόμα.
Αν δεν έχω χάσει κάτι και είναι αυτά, απόλυτα ξεκάθαρα μου φαίνονται. Το αν είσαι θρασύδειλος, όχι ρε συ. Σύμφωνα με τον δόκτωρ όλοι μας εδώ μέσα είμαστε θρασύδειλοι.... Βέβαια δεν έχει πει ποτέ θρασύδειλο τον Χρήστο που έχει γράψει τα χειρότερα εδώ μέσα.
Μόνο incision, για τα graft δεν έχω ξεκάθαρη άποψη , αφενός οι φωτό της τοποθέτησης είναι κακής ποιότητας για μέτρημα αφετέρου στις δικές μου στο δεκαήμερο μετά από τα λουσίματα πιθανόν να έχουν φύγει και πολλές τριχες, οπότε τα graft να μην φαίνονται. Αρα δεν τίθεται θέμα τέτοιο θέμα για την ώρα. Για κακό αποτέλεσμα ουτε καν.Αν έχω καταλάβει καλά έγραψες ότι δεν του έκανε incisions ο γιατρός και ότι δεν σου βγαίνει ο αριθμός των μοσχευμάτων. Όχι για κακό αποτέλεσμα.
Οκ ξεκάθαρο μου φαίνεται.Λέω ,να διαγράψει ο Cvial,όλα του τα μνμτα ,τον λογαριασμό του ,και όλες τις παρουσιάσεις του που είναι παρουσιάσεις χωρίς να σέβονται τους όρους του φόρουμ ,και αφού με λέει θρασύδειλο και ότι φοβάμαι να εμφανιστω ,αφού γίνουν αυτά,περιμένω τη μήνυση του για τις κατηγορίες τις ψευδείς ότι προσπαθώ να του κάνω κακό στη δουλειά του κτλ..αν δεχτεί,δέχομαι και εγώ τη διαγραφή μου,αλλά θα καρφιτσωθει μόνιμα στην πρώτη σελίδα του φόρουμ ότι η κλινική Αναστασάκης και ο αερατος είναι σε δικαστική διαμάχη για αυτούς τους λόγους..και θα καρφιτσωθει επίσης και το αποτέλεσμα του δικαστηρίου οποίο και αν είναι αυτό..
Το live,το είχα δεχτεί παλιότερα όταν του έλεγα ,να απαντήσει εδώ δημόσια για το αν ισχύει η όχι,και μόλις απαντήσει κανονίζουμε να πάω από την κλινική και ας γίνει ότι κουβέντα θέλει ..
Πλέον ,ισχύει ΜΟΝΟ αυτό που είπα.τπτ άλλο
Το ερωτημα λοιπον εδω ειναι ενα.Μόνο incision, για τα graft δεν έχω ξεκάθαρη άποψη , αφενός οι φωτό της τοποθέτησης είναι κακής ποιότητας για μέτρημα αφετέρου στις δικές μου στο δεκαήμερο μετά από τα λουσίματα πιθανόν να έχουν φύγει και πολλές τριχες, οπότε τα graft να μην φαίνονται. Αρα δεν τίθεται θέμα τέτοιο θέμα για την ώρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σάσα θεά…..από φωνή κορμάρα…..Πάντως είναι του Ποιοτικού ρεπερτορίου.....Γαρμπή....Πρόδρομος.....Δεν ξέρω και αν έχει πάει Σάσα Μπάστα
Πάω πάσο φίλε νόμιζα ότι είπες για μέτριο αποτέλεσμα. Πάντως ότι παράπονο έχει ο ξάδελφος πιστεύω πρώτα πρέπει να επισκεφτεί τον γιατρό να τον δει να μιλήσει και μετά κάνει και παρουσίαση εδώ (είτε ικανοποιηθεί από αυτά που θα ακούσει είτε όχι) ώστε να υπάρχει και η άποψη του γιατρού. Μπορεί να έχει όλα τα δίκια του κόσμου αλλά οφειλει να δώσει τη δυνατότητα στον γιατρό να διαπιστώσει και ο ίδιος αν και τι έχει γίνει.Δε στο χτυπάω αγαπητέ, κάπου έχεις μπερδευτεί. Μου δίνεις την αίσθηση οτι μπαίνεις για 5 λεπτά και διαβάζεις δέκα posts στο φτερό και τρέχεις να απαντήσεις και τα κάνεις σαλάτα.
Πάμε ένα ρεζουμέ που θα είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το νήμα.
Σε έχω προτείνει σε κάποιους οι οποίοι ήρθαν και έκαναν cons μαζί σου, ένας εξ αυτών έκανε και ΜΜ.
Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζω την δουλεία σου ,ειδικά τα τελευταία χρόνια, και ξέρω ότι θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. επίσης κάνω και like σε αρκετά video που ανεβάζεις , σε όσα μ αρέσουν δηλαδή γιάτι υπάρχουν και άλλα που δε μ αρέσουν ,λογικό και αυτό.
Επειδή ανέφερα μια παρατήρηση του ασθενούς για τα incision ξεκίνησες να λες οτι είμαι haters και ότι λέω μαλακίες και ότι σε δυσφημώ λες και θέλω να σου πάρω την δουλεία. Αυτό μου είπε , τον ρώτησα δέκα φορές και μου είπε έκανες τον σχεδιασμό και έφυγες, ακόμα και έτσι να εγινε όμως και να τα έκανε όλα το team σου που είναι η απάτη η δυσφήμιση και αγένεια μου? Μπόρεις να αποδείξεις ότι λέμε ψέματα? Προφανώς όχι, μόνο να φωνάζεις μπορείς και να απειλείς. Αν μπορείς εδώ είμαι να ζητήσω δημοσίως συγνώμη. Οπότε σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς και σε καληνυχτώ.
Επιπλέον έχω να πω σε αυτή την φάση ότι ο σχεδιασμός που έκανες είναι πολύ καλός και η δότρια σαν να μην βγήκε graft. Aλλα είπαμε haters ενώ , ghostbusters εσυ.
@bobby δεν έγραψα πουθενά για κακό αποτέλεσμα μιας και το ανέφερες και πως να το κάνω αφού αποτέλεσμα δεν υπάρχει ένας μήνα μετα την ΜΜ. Στην παρουσίαση εν καιρό θα το δούμε .
XAXAXAXAXXAXAXAXA!
Με απειλεις με ΜΥΝΗΣΕΙΣ????
ΕΣΥ???? Ο ...μαχητης του δικαιου του φορουμ???
Τι νακνω, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ!!!
Οπότε, περιμενω με ανυπομονησια να μου δειξεις ποσο σκληρος αντρας εισαι ΚΑΙ στον πραγματικο κοσμο Σπυρο.
Εχεις σε ΕΝΑ δικιο: πραγματι ΕΣΥ ειδικα, δεν εχεις τιποτα να χασεις! (στον ΕΔΩ "κοσμο". Γιατι στον πραγματικο, ισχυουν ΑΛΛΟΙ κανονες, δεν ...διαγραφονται ..."ποστ", ουτε μπορεις να παρεις πισω την ΒΛΑΒΗ που εχεις προκαλεσει...)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις απορροφηθει υπερβολικα στον vitrual κοσμο και μαλλον εχεις ξεχασει τι ΙΣΧΥΕΙ στην ζωη! Θα θυμηθεις απο οτι καταλαβεινω απο αυτα που γραφεις!
Για να καταλαβεις γιατι σου μιλαω για ψευτοδικαστηριο που θες να κανεις. (ελπιζω ακομα ΜΠΑσ και καταλαβεις...)
Οταν ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο καποιον ΑΣΧΕΤΟ με εσενα (δεν εχουμε καμια συναλλαγη ως ιατρος/ασθενης) εξηγησεις ή απαντησεις δρας ως αυτοκλητος ανακριτης και εισαγγελεας.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ μπορουν να απαιτουν τετοια πραγματα στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο.
Αυτο το πλαιοσ που εσκεμμενα θετεις λεγετε ΔΙΚΗ!
Εγω σου δινω την ευκαιρια κανουμε ΟΤΙ ψευτο-δικαστηριο θες για τις ...αποριες σου.
(ΕΛΠΙΖΩ να καταλαβαινεις πως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαστηριο δεν θα ασχοληθει με τις ερωτησεις σου, αλλα μονο με την ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ βλαβη που προκαλεις χρονιως και πλεον εχεις ξεφυγει. Οποτε ελα να κανουμε την ψευτο-δικη του vitrual κοσμου που θες πριν, μην μεινεις με την απορια!)
Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι παραλληρημα οπως παντα.
Περιμενω τις νομικες σου ενεργειες, εχεις ολα τα στοιχεια μου, οπως και ολοι!
Πάω πάσο φίλε νόμιζα ότι είπες για μέτριο αποτέλεσμα. Πάντως ότι παράπονο έχει ο ξάδελφος πιστεύω πρώτα πρέπει να επισκεφτεί τον γιατρό να τον δει να μιλήσει και μετά κάνει και παρουσίαση εδώ (είτε ικανοποιηθεί από αυτά που θα ακούσει είτε όχι) ώστε να υπάρχει και η άποψη του γιατρού. Μπορεί να έχει όλα τα δίκια του κόσμου αλλά οφειλει να δώσει τη δυνατότητα στον γιατρό να διαπιστώσει και ο ίδιος αν και τι έχει γίνει.
Το θέμα είναι αν σου κάνει μύνηση και δεν διαγραφεί εκείνος και τα ποστ του από το φορουμ οπως του ζητάς; καταλαβαίνεις πως το λέω. ότι μπορεί να σου στείλει μύνηση και να μην κάνει τίποτα από όσα ζητάς.Μου αρέσει πάντως που γυρνάς μετά από ώρα σε μνμτα σου και κάνεις νέο edit ..ποιες νομικές κινήσεις μου περιμένεις? Σε απείλησα εγώ με μηνύσεις πουθενά? Εσύ απειλεις με μηνύσεις , και λες ότι θέλω να στήσω δικαστήριο και σου κάνω ζημιά στη δουλειά σου .και λες ότι σε απείλησα εγώ με μηνύσεις? Έχεις πρόβλημα κατανόησης ? Γτ νοήμων άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι δέχομαι,να μου κάνεις μήνυση εφόσον διαγραφεις διαπαντως από το φόρουμ και εσύ και οι παρουσιάσεις σου ...που και με ποιον τρόπο σε απείλησα εγώ ότι θα σου κάνω μήνυση? Χαχαχα ..η κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και προσπαθείς μάταια να παραφρασεις πάλι τα λεγόμενα μου ,η όντως δεν καταλαβαίνεις και εκεί δυστυχώς ,δεν είναι δική μου δουλειά η βοήθεια που χρειάζεσαι .ούτε απείλησα με μηνύσεις εγώ,ούτε εκφοβησα ,ούτε έχω γράψει όπως εσύ,ότι αν ήθελα να σε φιμωσω θα το είχα κάνει..αλλά κάνε quote το μνμα μου που σε απείλησα με μηνύσεις και που, και απέδειξε αυτό που είπες...αλλιώς με συκοφαντεις με ψευδή,πέραν των προσωπικών προσβολών για την υπόσταση και την ψυχική υγεία μου όπως αναφέρθηκες ΚΑΙ σε αυτή .
Δεχεσαι να σου κανω μυνηση?Μου αρέσει πάντως που γυρνάς μετά από ώρα σε μνμτα σου και κάνεις νέο edit ..ποιες νομικές κινήσεις μου περιμένεις? Σε απείλησα εγώ με μηνύσεις πουθενά? Εσύ απειλεις με μηνύσεις , και λες ότι θέλω να στήσω δικαστήριο και σου κάνω ζημιά στη δουλειά σου .και λες ότι σε απείλησα εγώ με μηνύσεις? Έχεις πρόβλημα κατανόησης ? Γτ νοήμων άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι δέχομαι,να μου κάνεις μήνυση εφόσον διαγραφεις διαπαντως από το φόρουμ και εσύ και οι παρουσιάσεις σου ...που και με ποιον τρόπο σε απείλησα εγώ ότι θα σου κάνω μήνυση? Χαχαχα ..η κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και προσπαθείς μάταια να παραφρασεις πάλι τα λεγόμενα μου ,η όντως δεν καταλαβαίνεις και εκεί δυστυχώς ,δεν είναι δική μου δουλειά η βοήθεια που χρειάζεσαι .ούτε απείλησα με μηνύσεις εγώ,ούτε εκφοβησα ,ούτε έχω γράψει όπως εσύ,ότι αν ήθελα να σε φιμωσω θα το είχα κάνει..αλλά κάνε quote το μνμα μου που σε απείλησα με μηνύσεις και που, και απέδειξε αυτό που είπες...αλλιώς με συκοφαντεις με ψευδή,πέραν των προσωπικών προσβολών για την υπόσταση και την ψυχική υγεία μου όπως αναφέρθηκες ΚΑΙ σε αυτή .
Δεχεσαι να σου κανω μυνηση?
ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!
Ας δουμε τωρα τι εγραψες
aeratos28 είπε:
Έχεις είπες τα στοιχεία μου και ότι αν ήθελες να με φιμωσεις ,μπορούσες πολύ εύκολα?? Να φιμωσεις εσύ εμένα?? Σε ποιο πλανήτη ζεις ?? Δεν έχω να φοβηθω κανέναν και τπτ ,θα με τρομάξεις εσύ εμένα λέγοντας τέτοια πράγματα δημόσια ? Σε ρωτάμε εύλογες απορίες για το αν ισχύουν οι κατηγορίες των πελατών σου και λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και θα προσπαθήσεις να με εκφοβίσεις εσύ εμένα με φιμωσεις και άλλα τέτοια κόλπα??
Επειδή εγω είμαι παλιοσκυλο,και δεν έχω να χάσω απολύτως τπτ να ξέρεις ,πες το ναι,και ότι συμφωνείς για διαγραφή σου και εσύ και οι διαφημισεις σου και περιμενω 1000 μηνύσεις σου μετά ...
Αν μου έρθει μήνυση,χωρίς να συμφωνήσεις,και συνεχίσεις να πετάς στοιχεία προσωπικά σε ένα ανώνυμο φορουμ ,από εκεί και πέρα η αντίδραση μου θα είναι ανεξέλεγκτη ως προς την νομιμότητα πάντα ,αλλά θα φτάσω μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι με κάθε ένομο μέσο
Προβολή συνημμένου 65590
Εγω σε εχω προειδοποιησει πως η συμπεριφορα σου ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ, γιατι ΝΟΜΙΖΕΣ πως μπορεις να κανει οτι θες ως ανωνυμος.
Εγω κανω ποτε απειλες, οι απειλες γινονται δεν λεγονται.
Αυτο που γραφεις ειναι ξεκαθαρο, αλλα γι ανα μην γελοιοποιησε, ας σε ενημερωσει ο δικηγορος σου πως η ...μυνηση δεν ειναι προνομιο που στο δινει ο μηνυομενος, οπως λες εσυ παραπανω οτι δεχεσαι να σου κανω μυνηση (χαχαχαχαχα) ουτε βαζει ...ορους ο μηνυομενος.
Προσωπικα ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να φανεις για ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΔΡΑΣ και να μου κανεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΝΕΙΣ αφου θεωρεις οτι σε εβλαψα που σε αποκαλεσα ΣΠΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!
Αντε να σε δω.
Μεταξυ μοας, ουτε μυγα δεν μπορεις να πειραξει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Εισαι ...ψυχουλα.
Γι αυτο και εισαι τοσο "μαχητικος" ΕΔΩ που δεν σε ΒΛΕΠΕΙ κανεις και δεν ξερουν ποιος και ΠΩΣ πραγματικα ΕΙΣΑΙ
Προσωπικα ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να φανεις για ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΔΡΑΣ και να μου κανεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΝΕΙΣ αφου θεωρεις οτι σε εβλαψα που σε αποκαλεσα ΣΠΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!
Αντε να σε δω.
Μεταξυ μοας, ουτε μυγα δεν μπορεις να πειραξει στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Εισαι ...ψυχουλα.
Γι αυτο και εισαι τοσο "μαχητικος" ΕΔΩ που δεν σε ΒΛΕΠΕΙ κανεις και δεν ξερουν ποιος και ΠΩΣ πραγματικα ΕΙΣΑΙ