Δερματολόγοι για τριχόπτωση

VassilisFk

New Member
Καλησπέρα σας! Θέλω να επισκεφτώ ένα ακόμα δερματολόγο για τον πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω καθώς είμαι σε μια θεραπεία εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω δει κάποια αλλαγή. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιον εσείς? (Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να γράψουμε ονόματα) αλλά βρήκα τους
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Dr. ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
μέσω του google καθώς και πολλές και άριστες κριτικές. Πάνω κάτω ξέρω πως όλοι τα ίδια πράγματα ίσως πούνε απλά ψάχνω κάποιον που θα ασχοληθεί αυτό το λίγο περισσότερο για το τι έχω χωρίς απλά να υποτεθεί ότι έχω ανδρική αλωπεκίαση χωριά κάποια εξέταση

Υ.Γ: Σε περίπτωση που δε επιτρέπεται να ανεβάζουμε ονόματα, παρακαλώ κατεβάστε μου το ποστ και οποίος θα ήθελε να με βοηθήσει, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό, ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

VassilisFk

New Member
Καλησπερα φιλε. Τι θεραπεια ακολουθεις αν επιτρεπεται?
Σου στέλνω ένα απόσπασμα από ένα παλιό μου ποστ εδώ
Saw Palmetto Palmogen Hair lotion. Δεν είδα κάμοια διαφορά και έτσι πήγα πάλι τις προάλλες και μου έγραψε μινοξιδιλη 5% της hairway και συνδυασμός του Butavate πάλι, με το Frezzyderm hair force lotion.

Kostas97

Well-Known Member
Δοκιμασε εδω αν θες.
Ειχαν κυκλοφορησει και καποια βιντεο youtube φαινεται ενημερωμενη.

Χωρις φιναστεριδη μη περιμενεις να δεις διαφορα, περαν του πρωτου πιθανου πυροτεχνηματος, με τη μινοξιδιλη.

gfot

Member
Σου στέλνω ένα απόσπασμα από ένα παλιό μου ποστ εδώ
Saw Palmetto Palmogen Hair lotion. Δεν είδα κάμοια διαφορά και έτσι πήγα πάλι τις προάλλες και μου έγραψε μινοξιδιλη 5% της hairway και συνδυασμός του Butavate πάλι, με το Frezzyderm hair force lotion.
Αμα φοβασαι για φιναστεριδη απο στομα , μπορεις να πας και στον Καραλεξη(που ειναι δερματολογος) που με ειχε δωσει παλαιοτερα λοσιον φιναστεριδης με μινοξιδιλη. Αλλιως μπορεις να αγορασεις και μονος σου της fagron.

VassilisFk

New Member
Αμα φοβασαι για φιναστεριδη απο στομα , μπορεις να πας και στον Καραλεξη(που ειναι δερματολογος) που με ειχε δωσει παλαιοτερα λοσιον φιναστεριδης με μινοξιδιλη. Αλλιως μπορεις να αγορασεις και μονος σου της fagron.
Στον γιατρό που θα πάω, εγώ θα του πω αυτά που γνωρίζω για την φιναστερινη (που τα γνωρίζει και ο ίδιος προφανώς) και ότι αν είναι να με βάλει σε αυτή την αγωγή θέλω να μου γράψει τοπική (σε λοσιόν δλδ). Και να σε ρωτήσω φίλε μου, εσένα σου έκανε δουλειά η τοπική? Αν κάνω ένα συνδυασμό τοπικής φιναστερινης με μινοξιδιλη λες υπάρξει αποτέλεσμα ή απλά θα χτυπήσουν τα side effects,της φιναστερινης και θα έχω θέμα με την στύση κτλπ? Επειδή έχω διαβάσει ότι και η τοπική έχει αυτά τα side effects αλλά σε μικρότερο βαθμό από ότι το χάπι της

Kostas97

Well-Known Member
Βασιλαρα μου επειδη σε βλεπω και σε μικρη ηλικια, καταρχας να ξερεις οτι η φιναστεριδη εχει σε ελαχιστες περιπτωσεις παρενεργειες.
Επισης θα σου πω το εξης, που θεωρω αποτυπωνει την πραγματικοτητα. Αν δε εχεις σκοπο για χαπι τωρα ή στο αμεσο μελλον μη κανεις τπτ. Κατα πάσα πιθανοτητα χρονο και χρημα θα χασεις. Ασε να δεις που θα φτασεις και οταν με το καλο εισαι σε μια ηλικια που η τριχοπτωση εχει σταθεροποηθει το βλεπεις για ΜΕΤ(εφοσον εισαι πολυ τυχερος και εισαι πραγματι υποψηφιος).

Εαν θεωρεις οτι το σεναριο φιναστεριδης δια στοματος ειναι πιθανο να το κανεις στο μελλον και απλα δισταζεις τωρα, απο το τιποτα ξεκινα με τοπικη ΟΚ, αλλα πρεπει να ξερεις οτι εφοσον δε χρησιμοποιεις χαπι αποτελεσματα δε θα δεις. Και στο λεω απο εμπειρια αφου και ο ιδιος καπου στα 23 ξεκινησα τοπικη, ομως προσωπικα ηξερα οτι ηταν απλα μεταβατικο σταδιο.

Οποιος σου πει οτι απο τα 20 σου παιζοντας με τοπικα θα μπορεσεις πραγματι να διατηρησεις το τριχωτο σου, σου πουλαει φρουδες ελπιδες. Αν ησουν 40αρης να συζητουσαμε.

bobby

Well-Known Member
Τα τοπικά που κυκλοφορούν είναι ένα κλικ καλύτερα από τα φιδελαια….. ή κανονική αγωγή ή αποδοχή της (καραφλής) πραγματικότητας.

gfot

Member
Στον γιατρό που θα πάω, εγώ θα του πω αυτά που γνωρίζω για την φιναστερινη (που τα γνωρίζει και ο ίδιος προφανώς) και ότι αν είναι να με βάλει σε αυτή την αγωγή θέλω να μου γράψει τοπική (σε λοσιόν δλδ). Και να σε ρωτήσω φίλε μου, εσένα σου έκανε δουλειά η τοπική? Αν κάνω ένα συνδυασμό τοπικής φιναστερινης με μινοξιδιλη λες υπάρξει αποτέλεσμα ή απλά θα χτυπήσουν τα side effects,της φιναστερινης και θα έχω θέμα με την στύση κτλπ? Επειδή έχω διαβάσει ότι και η τοπική έχει αυτά τα side effects αλλά σε μικρότερο βαθμό από ότι το χάπι της
Φιλε και εγώ ήμουν πολύ διστακτικός με την Φιναστεριδη . Αυτήν την στιγμή παίρνω Φιναστεριδη δια στόματος και βάζω και τοπικά το μίγμα Φιναστεριδης 0.1% + Μινοξιδιλη 5%. Είχα αρχίσει να βλέπω τρίχες και πριν αρχίσω την τοπική λοσιόν , ωστόσο θεωρώ ότι η λοσιόν το ενίσχυσε περαιτέρω . Καμία παρενέργεια μέχρι στιγμής . Είμαι στους 5 μήνες . Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με τοπική και αν πάνε όλα καλά να βάλεις και το χαπι στην ζωή σου

Μπλουζα