Panoschania _ Dr Yaman motorized fue 4850 g 24/03 ΝW6

Panoschania

Active Member
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα και εγώ την προγραμματισμένη Μ.Μ στο νοσοκομείο του Dr resul yaman στην Τουρκία μετά από 3 Χρόνια αναζήτησης, ενημέρωσης όλων των επιλογών τεχνικής - γιατρών σε Ελλάδα και εξωτερικού . Να ξεκαθαρίσω ότι πρώτα έκανα τις μέγιστες προσπάθειες για να γίνει η επέμβαση Ελλάδα, αλλά δυστυχώς οι καλοί γιατροί δεν είχαν διαθέσιμα ραντεβού σύντομα και εγώ βιαζόμουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν θα ρίσκαρα να γίνει πρόχειρη δουλειά σε κλινικές '' σούπερ μάρκετ'' η να πάω να με μαδήσουν οι γνωστοί μεγάλο γιατροί οι οποίοι είναι για τους cellebrities με τόσα που ζητάνε και όχι για το μέσω κοινό .Δεν γλίτωσα κάτι σπουδαίο στο οικονομικό κομμάτι από την Ελλάδα, τα ίδια λεφτά κόστισε σχεδόν αλλά σίγουρα πήρα καλύτερη δουλειά με τα μέγιστα μοσχεύματα, όπου τα είχα ανάγκη με τόσο μεγάλη αραίωση και με μια ημέρα επέμβασης που δεν γίνεται στην Ελλάδα, όπως και φυσικά από γιατρό ο οποίος είναι όνομα στην Τουρκία και μέλος της διεθνούς ομάδας αποκατάστασης τριχωτού με διαπιστευτήρια και άδεια φυσικά ,με μεγάλη εμπειρία όπου στην Ελλάδα ο αντίστοιχος γιατρός θα ζητούσε σχεδόν τα τριπλά χρήματα. (και καλά θα έκανε)
Θεώρησα σωστό για εμένα μια ιατρική πράξη σαν αυτή να μπει πάνω από τα εθνικά μας θέματα και να πάω κανονικά στους γείτονες στην πόλη, όπου ξέρουμε όλοι ότι είναι η ΜΕΚΑ των Μεταμοσχεύσεων παγκοσμίως, ο λαός έτσι και αλλιώς είναι μια χαρά με τους Έλληνες και το έχω εισπράξει αυτό και από παλαιότερο ταξίδι στην Τουρκία. Παρόλα αυτά φυσικά είμαι της άποψης ότι πρέπει να στηρίζουμε τον τόπο μας και την χώρα μας , έκτος και αν δεν γίνεται αλλιώς.

Ημέρα αναχώρησης :
Έφτασε η μεγάλη μέρα, ξεκινάω από Χανιά αποφασισμένος και χωρίς άγχος,περισσότερο είχα στο μυαλό μου ότι πάω βόλτα παρά για εγχείρηση , Έφτασα στο αεροδρόμιο και έφυγα για Αθήνα και μετά για Τουρκία.
Το αεροδρόμιο εκεί χάος, μετά από κάνα μισάωρο περπάτημα φθάνω στην έξοδο και εκεί με παρέλαβε ένας ευγενικός κύριος από το νέο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης και με πήγε στο ξενοδοχείο με vip van, αφού βολεύτηκα στο ξενοδοχείο πήρα ταξί και πήγα βόλτα στην πόλη για γλυκά φαγητό ψώνια.. και πίσω για ύπνο. Την επόμενη μέρα στις 9:00 πήγα κλινική. Κάναμε εξετάσεις αίματος,και μετά ήρθε ο γιατρός και μου έκανε τις μετρήσεις και μιλήσαμε για όλα και για το σχέδιο ,του τόνισα ότι θέλω ψιλά εργαλεία και να αποφύγουμε το overharvesting ,μου είπε ότι θα δουλέψουμε με 0.7 punch, στην περίπτωση μου η τρίχα ήταν στα 56 micron (χοντρή) και η αραίωση είναι στην κλίμακα NW 6 , συμφωνήσαμε να τα ρίξαμε όλα μπροστά και μέση αλλά και κάτι λίγα crown, συγκεκριμένα α ζώνη 45-46 fu/cm2 β ζώνη 35 fu/ crown 15/fu.
έκταση δότριας περιορισμένη αν και δεν μου το είπε,φάνηκε και στην πορεία από της εικόνα της εξαγωγής.
πήραμε και λίγα από μη sda περιοχή ώστε να έχουμε θετικό ισοζύγιο στην λήπτρια μέχρι και αν πέσουν. Βεβαια αυτο δεν συμφωνηθηκε απο πριν, παρόλο που θα συμφωνούσα.

Απόθεμα δότριας: 2000-2500 graft

Έγιναν εξαγωγή βάση του report τους:
950 μονά
2150 διπλά
1750 πολλαπλά
ο λόγος εξαγωγής δεν είναι υψηλός, τον βγάζουμε στο 2,16 βάση των μοσχευμάτων παραπάνω, έχουν κάνει σπλιτ κάποια από τα μοσχεύματα σε μονά απο οτι μου είπαν ,δεν ξέρω όμως εαν ήταν απο διπλά η πολύτριχα, και ενδεχομένως για να φτάσουν τον αριθμό που θέλαμε να κάνανε και άλλα(αυτό το λέω εγώ και ίσως δεν ισχύει), εάν ισχύει το σενάριο αυτό ο λόγος εξαγωγής πέφτει. Κατά την τριχοσκόπηση βλέπαμε ως επί το πλείστον τριπλα μοσχέυματα και πάνω , θεωρώ ότι έχει παιξει λιγο σπλιτ και ο λογος εξαγωγης ειναι μεγαλύτερος τους 2,16 , αν σκεφτούμε οτι με τα νέα εργαλεία ο λόγος εξαγωγής στην Ελλάδα είναι περίπου 2,3-2,5. Όπως και να έχει έχουν μπει 4850 και δεν μας πειράζει αυτό, εκείνοι ξέρουν καλύτερα την δουλειά τους , να βγουν θέλουμε.

Προετοιμασία - Εξαγωγη :
Έφαγα αναισθησία στην λήπτρια που να φάνε και οι κότες!
Ο Γιαμαν έκανε αρκετές αναισθησίες για αρχή γύρω στις 15 εναίσιμες, όπου πονούσαν πάρα πολύ . Ο γιατρός άνοιξε τα 5000 κανάλια με ένα μικρο νυστέρι, για περίπου 1μιση ώρα έκανε τρύπες, και επίσης έκανε PRP ενέσεις στο scalp όπου δεν πόνεσαν διότι είχε πιάσει η αναισθησία σε έναν βαθμό, μετά ανέλαβε η ομάδα εξαγωγής των μοσχευμάτων από την δότρια περιοχή ,όπου μου πατάνε ξανά μια δεκάρια αναισθησίες περιμετρικά στην δότρια πολύ επίπονες .Ήταν δύο νοσηλεύτριες , η μία τρυπούσε με το μοτέρ πολύ γρήγορα και η άλλη ξήλωνε με την λαβίδα , από ότι κατάλαβα αυτά που τρυπούσε η πρώτη με το μοτέρ, δεν ξέρω αν έπαιξε κάτι σε χειροκίνητο punch ,εδώ να πω πως συγκέντρωθηκα μιας και δεν είχα και κάτι να κάνω και άρχισα και εγώ να μετράω τον ρυθμό εξαγωγής του μοτέρ ώστε να καταλάβω όσο είναι δυνατό αν όντως βγήκαν τα μοσχεύματα που συμφωνήθηκαν, μετά από 3 ώρες εξαγωγή σταμάτησαν κοντά στο σημείο που είχα σταματήσει και εγώ την καταμέτρηση, οπότε λογικά ήταν τίμιοι ,βέβαια το punch έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύτηκε μόνο με 0,7 γιατί άκουγα που και που να αλλάζει κεφαλή και όταν σηκώθηκα είδα 2 κεφαλές ακόμη στον πάγκο.
Τα πιατάκια ήταν καμιά δεκαριά , τα μοσχεύματα μπήκαν σε γάζες σε hypothermosol υγρό φαντάζομαι και σε ψυγείο γύρω στους 3- 7 βαθμούς συντήρηση από ότι μπόρεσα να καταλάβω από τον τύπο του ψυγείου που είδα, ήταν πολλά και γεμάτα πιατάκια ξεχωρισμένα σε μονά,διπλά και πολύτριχα.

Διάλειμμα για φαγητό, με ένα κεφάλι να γυρίζει λες και είχα πιει 10 ουίσκι νηστικός και παραπάταγα... μπήκα στο δωμάτιο και με περίμενε το μενού όπου ήταν κοτόπουλο με ρύζι και άφθονο νεράκι, ξεκούραση 30 λεπτά και ξανά μέσα με νέα ομάδα εισαγωγής όπου απαρτίζεται από 3 κοπέλες η μια ιατρός και 2 νοσηλεύτριες, η διάρκεια της επέμβασης στις 5 ώρες γεμάτες.Δεν κατάλαβα ποτέ, πότε έγινε ο διαχωρισμός των μοσχευμάτων, λογικά κατά την εξαγωγή ενώ ήμουν μπρούμυτα.

Εμφύτευση :
Ξεκίνησαν με άλλες 15 ενέσεις αναισθησίας στην λήπτρια, αρκετά επίπονες ..
Τα choi pen πήραν φωτιά και το ένα κάρφωμα διαδεχόταν το άλλο για 5 ώρες.
σε κάποιο σημείο προς το τέλος μου βάλανε πεταλούδα και ορό και κάποιο φάρμακο (υποθέτω αναλγητικό) εντομεταξυ είχα λίγες ενοχλήσεις στο στομάχι όπου πήγαν καλύτερα μετά τον ορό.(δεν ξέρω αν το κατάλαβαν ,εγώ δεν ζήτησα κάτι και μάλλον είναι στάνταρ ο όρος στην διαδικασία)
Η ώρα πέρασε με μια φλυαρία πάνω από το κεφάλι μου στα τουρκικά και με όλο το pop ρεπερτόριο της Τουρκίας να παίζει στην τηλεόραση.
Μπαντάρισμα με γάζες και πίσω στο ξενοδοχείο με οδηγό του νοσοκομείου, φαγητό στο λόμπι και ύπνος χωρίς κανένα πρόβλημα, σε επίκληση φυσικά με μαξιλάρι αεροπλάνου όπως και για τις επόμενες 10 μέρες στο σπίτι.

Λουσιμο:
Την επόμενη μέρα το πρωί παραλαβή για λούσιμο και βόλτα καρφί στην πόλη ως το βράδυ αφού μου είπαν ότι μπορώ. Περάσαμε τέλεια με την γυναίκα μου... balik ekmeκ ...μπακλαβάδες ...κιουνεφε ..φαγητό....καφέ, βόλτες ,ψώνια όλα όσα πρέπει να κανείς αν πας , σαν να μην τρέχει τίποτα παρόλο που ήταν κακιά περίοδος με φόβους τρομοκρατικών επιθέσεων και των σεισμών .
Η πόλη είναι φοβερή άλλωστε, δεν μπορείς να αντισταθείς.
(προσπάθησα να μην κουραστώ, το πήγαινα χαλαρά στο περπάτημα για πολλές ώρες όμως, με στάσεις , λίγο ήλιο αναγκαστικά)
Την επόμενη ξανά λούσιμο και transfer στο αεροδρόμιο.
Μου έδωσαν οδηγίες,φάρμακα,σαμπουάν ειδικά και βιταμίνες για 6 μήνες !

Κόστος 3250usd με έκπτωση στα 3000usd
Γραπτή εγγύηση φυτρωσης στο 90%

Γενικότερα όλα μια χαρά, πήρα ένα ρίσκο μεγάλο στο να πάω ως εκεί ,σε μια ξένη χώρα, με όλους τους κινδύνους ανοιχτούς στο να μην πάει κάτι καλά στην επέμβαση και να τρέχω εκει, αλλά και να μπω σε διαδικασία τόσο μεγάλης εξαγωγής και να μην το πάω συμβατικά με 3000 - 3500 grafts σε κάποια άλλη κλινική, το κενό ήταν μεγάλο όμως και ο χρόνος περιορισμένος και ήθελα τα μέγιστα δυνατά γιαυτο και ήμουν απόλυτα σίγουρος για το που επέλεξα να πάω.
Ξέρω ότι όλο και κάποιο κουσουρακι θα μείνει στην δότρια μετά από τόσο μεγάλη εξαγωγή παρόλο που έγινε με ψιλά εργαλεία και ελπίζω ότι δεν θα είναι κάτι το τραγικό.
Θα χρειαστεί άλλη μια επέμβαση για crown και περαιτέρω κάλυψη μελλοντικά εφόσον το αποφασίσω και ανάλογα την εξέλιξη της αραίωσης μου.

Η συγκεκριμένη είναι ΣΟΒΑΡΗ Κλινική με πολλά τμήματα εκτός της μεταμόσχευσης μαλλιών. Έρχονται από όλο τον κόσμο πελάτες, από Αμερική ,ιταλια γαλλια απο παντου και δεν είναι τυχαίο ολο αυτό. Ο ΔΡ Γιαμαν είναι διάσημος γιατρός στην Τουρκια, ήταν πολύ φιλικός και ερχόταν συνέχεια και έβλεπε πως πάει η επέμβαση έως και μια ώρα πριν τελειώσω, μετά δεν τον ξανά είδα ποτέ.θα μιλάμε όμως σε όλη την πορεία Online.
Έχουν επίσης και ένα παλικάρι που μιλάει άψογα αγγλικά τον ihsan και βοηθάει στην οργάνωση με τους διεθνείς πελάτες.

Το ξενοδοχείο Gorrion όπως και το νοσοκομείο βρίσκεται πολύ μακριά, βόριο δυτικά της πόλης γύρω στα 50κμ από το κέντρο στο επιχειρηματικο προάστιο του Mπαχτσελιεβλερ ,κοντά στο παλιό αεροδρόμιο από ότι κατάλαβα. Το gorrion ειναι 5* χλιδατο, ακριβό και με δυνατό πρωινό με αμέτρητες επιλογές . To μέρος δεν έχει κάτι να δεις εκτός από τεράστια κτίρια εταιρίες. Το Ταξί για κάθε διαδρομή από και προς κοστίζει γύρω στα 350tl - 450tl (15-20€) με τις τιμές του πληθωρισμού όλα είναι πανάκριβα πλέον εκεί, μπορείτε να πάτε έως ταξιμ η εμινονου μετα χρήματα που σας είπα την εποχή αυτήν ,τσούζει εάν θες να πηγαίνεις πόλη κάθε μέρα και να γυρνάς όπως το έκανα εγώ ,επίσης θέλει προσοχή γιατί οι ταρίφες είναι ξενδιαντροπα κλέφτες, θα κρατάτε μετρητά και θα βλέπετε το ταξίμετρο στον καθρέφτη συνήθως είναι σαν ψηφιακό ρολόι , και θα τα δίνετε χωρίς μα και μου και πόσο χρωστάω και ιστοριες διότι σου λένε άλλες τιμές, αν σε δουν μπόσικο ούτε ρέστα δεν δίνουν ορισμένοι ,ειδικά αν βγάλεις κάρτα σου πατάνε 50-100 λίρες ακόμα έτσι επειδή τους καυ...ει γερά ειδικά εάν είναι βράδυ! όσο γράφει η ένδειξη cash ..και δρόμο!
Παρακάτω θα ανεβάσω και φώτογραφιες.

UPDATE 04/2023
*Η ΑΝΆΡΡΩΣΗ ΠΗΡΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΧΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ 40 ΜΕΡΕΣ,ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΠΛΟΚΗΣ(ΣΠΥΡΙΑ-ΦΑΓΟΥΡΑ) ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.
 

Συνημμένα

  • IMG_20230328_123109.jpg
    IMG_20230328_123109.jpg
    207.3 KB · Προβολές: 538
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panoschania

Active Member
Καλησπέρα σας,
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα και εγώ την προγραμματισμένη μμ στον dr yaman μετά από αρκετό καιρό ψαξίματος όλων των επιλογών τεχνικής - γιατρών Ελλάδα και εκτός. Δεν θα πω πολλά καθώς έχουν αναφερθεί και άλλοι στην κλινική. Ο γιατρός μου έκανε τις μετρήσεις, μου είπε ότι θα δουλέψουμε με 0.7 punch, στην περίπτωση μου η τρίχα ήταν στα 5. 6 micron (χοντρή) nw 6, τα ρίξαμε όλα μπροστά και μέση αλλά και κάτι λίγα crown, συγκεκριμένα α ζώνη 45-46 fu/cm2 β ζώνη 35 fu/ crown 15/fu.
Έγιναν εξαγωγή
950 μονά
2150 διπλά
1750 πολλαπλά
Έφαγα αρκετές αναισθησίες για αρχή γύρω στις 10-15 όπου πονούσαν άλλες σε μέτριο βαθμό άλλες αρκετά. Ο γιατρός άνοιξε τις τρύπες για περίπου 1μιση ώρα και μετά ανέλαβε η ομάδα εξαγωγής όπου ήταν δύο κοπέλες η μία τρυπούσε και η άλλη ξυλωνε με λαβίδα, εδώ να πω πως συγκέντρωθηκα και άρχισα και εγώ να μετράω τις τρυπανιες ώστε να καταλάβω αν όντως βγήκαν τόσα, μετά από 3 ώρες εξαγωγή σταμάτησαν κοντά στο σημείο που είχα σταματήσει και εγώ την καταμέτρηση, οπότε έπεσα μέσα!
Διάλειμμα για φαγητό και ξανά μέσα με νέα ομάδα εισαγωγής όπου απαρτίζεται από 3 κοπέλες και η διάρκεια στις 5 ώρες γεμάτες.
Με άλλες 15 αναισθησίες..
Η ώρα πέρασε με μια φλυαρία πάνω από το κεφάλι μου όπου ήταν αρκετά ενοχλητική αλλά οκ.
Μπανταρισμα και ξενοδοχείο
Κόστος 3000usd με εκτπωση
Γενικότερα όλα μια χαρά, σοβαρή Κλινική με πολλά τμήματα, ο γιαμαν ήταν πολύ φιλικός και ερχόταν συνέχεια και έβλεπε πως πάει έως και μια ώρα πριν τελειώσω, μετά δεν τον ξανά είδα ποτέ. Παρακάτω θα ανεβάσω και φώτογραφιες.

Πριν την επέμβαση
Καλησπέρα σας,
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα και εγώ την προγραμματισμένη μμ στον dr yaman μετά από αρκετό καιρό ψαξίματος όλων των επιλογών τεχνικής - γιατρών Ελλάδα και εκτός. Δεν θα πω πολλά καθώς έχουν αναφερθεί και άλλοι στην κλινική. Ο γιατρός μου έκανε τις μετρήσεις, μου είπε ότι θα δουλέψουμε με 0.7 punch, στην περίπτωση μου η τρίχα ήταν στα 5. 6 micron (χοντρή) nw 6, τα ρίξαμε όλα μπροστά και μέση αλλά και κάτι λίγα crown, συγκεκριμένα α ζώνη 45-46 fu/cm2 β ζώνη 35 fu/ crown 15/fu.
Έγιναν εξαγωγή
950 μονά
2150 διπλά
1750 πολλαπλά
Έφαγα αρκετές αναισθησίες για αρχή γύρω στις 10-15 όπου πονούσαν άλλες σε μέτριο βαθμό άλλες αρκετά. Ο γιατρός άνοιξε τις τρύπες για περίπου 1μιση ώρα και μετά ανέλαβε η ομάδα εξαγωγής όπου ήταν δύο κοπέλες η μία τρυπούσε και η άλλη ξυλωνε με λαβίδα, εδώ να πω πως συγκέντρωθηκα και άρχισα και εγώ να μετράω τις τρυπανιες ώστε να καταλάβω αν όντως βγήκαν τόσα, μετά από 3 ώρες εξαγωγή σταμάτησαν κοντά στο σημείο που είχα σταματήσει και εγώ την καταμέτρηση, οπότε έπεσα μέσα!
Διάλειμμα για φαγητό και ξανά μέσα με νέα ομάδα εισαγωγής όπου απαρτίζεται από 3 κοπέλες και η διάρκεια στις 5 ώρες γεμάτες.
Με άλλες 15 αναισθησίες..
Η ώρα πέρασε με μια φλυαρία πάνω από το κεφάλι μου όπου ήταν αρκετά ενοχλητική αλλά οκ.
Μπανταρισμα και ξενοδοχείο
Κόστος 3000usd με εκτπωση
Γενικότερα όλα μια χαρά, σοβαρή Κλινική με πολλά τμήματα, ο γιαμαν ήταν πολύ φιλικός και ερχόταν συνέχεια και έβλεπε πως πάει έως και μια ώρα πριν τελειώσω, μετά δεν τον ξανά είδα ποτέ. Παρακάτω θα ανεβάσω και φώτογραφιες.
 

Συνημμένα

  • received_1045589239339608.jpeg
    received_1045589239339608.jpeg
    95.9 KB · Προβολές: 573
  • received_3249066165344197.jpeg
    received_3249066165344197.jpeg
    79.9 KB · Προβολές: 528

Panoschania

Active Member
Μετά το πρώτο λούσιμο την επόμενη μέρα της επέμβασης
 

Συνημμένα

  • IMG_20230328_130523.jpg
    IMG_20230328_130523.jpg
    348.2 KB · Προβολές: 484
  • IMG_20230328_130448.jpg
    IMG_20230328_130448.jpg
    295.2 KB · Προβολές: 466
  • received_1022305418929358.jpeg
    received_1022305418929358.jpeg
    179.6 KB · Προβολές: 462
  • received_1423939295019573.jpeg
    received_1423939295019573.jpeg
    175.7 KB · Προβολές: 495
  • received_1290607428552845.jpeg
    received_1290607428552845.jpeg
    173.6 KB · Προβολές: 483

Panoschania

Active Member
Πλέον βρίσκομαι στην 4 μέρα με αρκετό οίδημα στο πλάι και πίσω, το οποίο αποχωρεί, βάζω και πάγο και σκέφτομαι από την 6 μέρα να βάλω καπέλο για τις ώρες που είμαι στην δουλειά μου μιας και υποτίθεται ότι ακόμη και τώρα τα μοσχευματα έχουν εγκλωβιστει στη νέα θέση τους.
Αναμένω τα σχόλια σας.
Σας ευχαριστώ πολύ
 

Συνημμένα

  • inbound4440942753636770912.jpg
    inbound4440942753636770912.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 223
  • inbound5521779962179135110.jpg
    inbound5521779962179135110.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 224
Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλησπέρα, καλή φυτρωση εύχομαι φίλε μου.
Για να μην ανατρέχω σε παλιά σχόλια σου, μπορείς να μου θυμισεις την ηλικία σου οπως και αν ακολουθείς αγωγή;
Ο αριθμος των grafts μου φαίνεται αρκετά μεγάλος και η εικόνας της δότριας βάσει των φωτογραφιών που μας παραθέτεις δεν φαίνεται να μπορεί να τον υποστηρίξει χωρίς την ανάληψη κάποιου βαθμού ρίσκου, ο γιατρός τι είπε σχετικά με αυτό;Το εύρος της ασφαλούς δοτριας περιοχής είναι περιορισμένο και περίμενα να τηρηθεί μια πιο ευλαβική προσέγγιση σε επίπεδο εξαγωγής. Ευχαριστουμε για την παρουσίαση, καλή συνέχεια!
 

Panoschania

Active Member
Καλησπέρα, καλή φυτρωση εύχομαι φίλε μου.
Για να μην ανατρέχω σε παλιά σχόλια σου, μπορείς να μου θυμισεις την ηλικία σου οπως και αν ακολουθείς αγωγή;
Ο αριθμος των grafts μου φαίνεται αρκετά μεγάλος και η εικόνας της δότριας βάσει των φωτογραφιών που μας παραθέτεις δεν φαίνεται να μπορεί να τον υποστηρίξει χωρίς την ανάληψη κάποιου βαθμού ρίσκου, ο γιατρός τι είπε σχετικά με αυτό;Το εύρος της ασφαλούς δοτριας περιοχής είναι περιορισμένο και περίμενα να τηρηθεί μια πιο ευλαβική προσέγγιση σε επίπεδο εξαγωγής. Ευχαριστουμε για την παρουσίαση, καλή συνέχεια!
35 ετών, δεν έδειξε να αγχώθηκε η να μου πει κάτι τέτοιο ώστε να βρούμε κάποια λύση, μπορείς μου είπε για 4700 και στο τέλος μου είπαν ότι βγάλανε και παραπάνω. Αγωγή όχι ποτέ, βιταμίνες μου έδωσαν για 6 μήνες εκτός τα φάρμακα που πίνεις μετά την επέμβαση. Βοηθός του μου είπε την επόμενη ότι έχω κάπου αλλά 2000 διαθέσιμα αν χρειαστεί , κάτι τέτοιο, και ότι εύχεται ότι δε θα χρειαστεί ξανά, ξέχασα να ρωτήσω σχετικά με τα αποθέματα τον ίδιο δυστυχώς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

witcher

Well-Known Member
Καλη επιτυχία. Τίμιος γιατρός ο Dr Yaman..Φαίνεται καθαρή δουλειά και οι πυκνότητες που μικραίνουν από την α ζώνη προς το crown ειναι καλή στρατηγική. Στο crown βέβαια θα χρειαστείς και δεύτερη επέμβαση καθώς δεν φτάνουν τα grafts για να έχεις και εκεί καλή πυκνότητα όπου θα κάνεις και ενα περασμα μπροστά ακόμα όπου χρειαστεί. Θα σου ελεγα να ξεκινήσεις και φιναστερίδη(χάπι) σε χαμηλή δόση για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης καλό ειναι να ξεκινήσεις και μινοξιδίλη μετά τις 15 μέρες για να βοηθήσεις με την αιμάτωση της περιοχής.
 

Panoschania

Active Member
Καλη επιτυχία. Τίμιος γιατρός ο Dr Yaman..Φαίνεται καθαρή δουλειά και οι πυκνότητες που μικραίνουν από την α ζώνη προς το crown ειναι καλή στρατηγική. Στο crown βέβαια θα χρειαστείς και δεύτερη επέμβαση καθώς δεν φτάνουν τα grafts για να έχεις και εκεί καλή πυκνότητα όπου θα κάνεις και ενα περασμα μπροστά ακόμα όπου χρειαστεί. Θα σου ελεγα να ξεκινήσεις και φιναστερίδη σε χαμηλή δόση για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης καλό ειναι να ξεκινήσεις και μινοξιδίλη μετά τις 15 μέρες.
Τα ρώτησα αυτά και μου είπαν αν θέλω φίνα να μου δώσουν και είπα όχι. Ρώτησα αν είναι αναγκαίο και μου είπαν οι βιταμίνες είναι αναγκαίες για τα μεταμοσχευμενα. Πήρα το safe και εγώ..
Όσο αναφορά τις πυκνωτιτες είμαι ευχαριστημένος νομίζω, αλλά δεν νομίζω ότι πχ μπροστά έχω 45 fu /cm όπου βγάλαμε στο consulation... Ούτε μέση 35 πίσω ναι τα έχει τα 15 /cm
 

witcher

Well-Known Member
Τα ρώτησα αυτά και μου είπαν αν θέλω φίνα να μου δώσουν και είπα όχι. Ρώτησα αν είναι αναγκαίο και μου είπαν οι βιταμίνες είναι αναγκαίες για τα μεταμοσχευμενα. Πήρα το safe και εγώ..
γιατί δεν θες να πάρεις; Φοβάσαι τις παρενέργειες; Αν πάρεις χαμηλή δόση φίνας δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Τα μαλλιά στη λήπτρια πάντως ειναι πολύ αδύναμα αυτά δεν θα τα βοηθήσει η φίνα.
 

Peter Pan

Active Member
Καλησπέρα φίλε κ καλή επιτυχία, νομίζω θα χρειαστείς στο σύνολο πάνω από 5500 τριχθ. για να έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε όλο το κεφάλι, επίσης παρατήρησα ότι πήρε τριχθ απο μη ασφαλές μέρος της δότριας, ελπίζω να κάνω λάθος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
35 ετών, δεν έδειξε να αγχώθηκε η να μου πει κάτι τέτοιο ώστε να βρούμε κάποια λύση, μπορείς μου είπε για 4700 και στο τέλος μου είπαν ότι βγάλανε και παραπάνω. Αγωγή όχι ποτέ, βιταμίνες μου έδωσαν για 6 μήνες εκτός τα φάρμακα που πίνεις μετά την επέμβαση. Βοηθός του μου είπε την επόμενη ότι έχω κάπου αλλά 2000 διαθέσιμα αν χρειαστεί , κάτι τέτοιο, και ότι εύχεται ότι δε θα χρειαστεί ξανά, ξέχασα να ρωτήσω σχετικά με τα αποθέματα τον ίδιο δυστυχώς.
Θεωρω πως χωρίς αγωγή το πλάνο δεν είναι βιώσιμο,απορώ πως δεν το ανέφερε ο ίδιος ο γιατρός.Είναι πολλά τα μοσχεύματα έξω από την sda και θα έπρεπε να είχε δοθεί έμφαση στην ορθή διαχείριση τους.Όπως και να έχει καλή φυτρωση και πάλι.
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Ρώτησα αν είναι αναγκαίο και μου είπαν οι βιταμίνες είναι αναγκαίες για τα μεταμοσχευμενα.
Οι βιταμίνες δυστυχώς δεν έχουν κάποια επίδραση, δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε με αυτό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθές.
 

montecristo

Well-Known Member
Καλησπέρα σας,
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα και εγώ την προγραμματισμένη μμ στον dr yaman μετά από αρκετό καιρό ψαξίματος όλων των επιλογών τεχνικής - γιατρών Ελλάδα και εκτός. Δεν θα πω πολλά καθώς έχουν αναφερθεί και άλλοι στην κλινική. Έφτασα στο αεροδρόμιο, με παρέλαβε ένας ευγενικός κύριος και με πήγε ξενοδοχείο και από εκεί ταξί και βόλτα στην πόλη για γλυκά φαγητό ψώνια και πίσω. Την επόμενη μέρα στις 9:00 κλινική. Ο γιατρός μου έκανε τις μετρήσεις, μου είπε ότι θα δουλέψουμε με 0.7 punch, στην περίπτωση μου η τρίχα ήταν στα 5. 6 micron (χοντρή) nw 6, τα ρίξαμε όλα μπροστά και μέση αλλά και κάτι λίγα crown, συγκεκριμένα α ζώνη 45-46 fu/cm2 β ζώνη 35 fu/ crown 15/fu.
Έγιναν εξαγωγή
950 μονά
2150 διπλά
1750 πολλαπλά
Έφαγα αρκετές αναισθησίες για αρχή γύρω στις 10-15 όπου πονούσαν άλλες σε μέτριο βαθμό άλλες αρκετά. Ο γιατρός άνοιξε τις τρύπες για περίπου 1μιση ώρα και μετά ανέλαβε η ομάδα εξαγωγής όπου ήταν δύο κοπέλες η μία τρυπούσε και η άλλη ξυλωνε με λαβίδα, εδώ να πω πως συγκέντρωθηκα και άρχισα και εγώ να μετράω τις τρυπανιες ώστε να καταλάβω αν όντως βγήκαν τόσα, μετά από 3 ώρες εξαγωγή σταμάτησαν κοντά στο σημείο που είχα σταματήσει και εγώ την καταμέτρηση, οπότε έπεσα μέσα!
Διάλειμμα για φαγητό και ξανά μέσα με νέα ομάδα εισαγωγής όπου απαρτίζεται από 3 κοπέλες και η διάρκεια στις 5 ώρες γεμάτες.
Με άλλες 15 αναισθησίες..
Η ώρα πέρασε με μια φλυαρία πάνω από το κεφάλι μου όπου ήταν αρκετά ενοχλητική.
Μπανταρισμα και ξενοδοχείο
Την επόμενη μέρα παραλαβή για λούσιμο και βόλτα καρφί στην πολη ως το βράδυ αφού μου είπαν ότι μπορώ.
(δεν ξέρω αν έκανα καλά, προσπάθησα να μην κουραστώ, το πήγαινα χαλαρά στο περπάτημα για πολλές ώρες όμως, με στάσεις , λίγο ήλιο αναγκαστηκα)
Την επόμενη ξανά λούσιμο και transfer στο αεροδρόμιο.
Κόστος 3000usd με εκτπωση
Γενικότερα όλα μια χαρά, σοβαρή Κλινική με πολλά τμήματα, ο γιαμαν ήταν πολύ φιλικός και ερχόταν συνέχεια και έβλεπε πως πάει έως και μια ώρα πριν τελειώσω, μετά δεν τον ξανά είδα ποτέ. Παρακάτω θα ανεβάσω και φώτογραφιες.
Καλή φύτρωση. Έκανες πολύ καλή επιλογή γιατρού και πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά αν όλα πάνε καλά. Το κόστος επίσης καλό στα 3000 ευρώ. Αναμένουμε τη συνέχεια.
 

Panoschania

Active Member
Τα ρώτησα αυτά και μου είπαν αν θέλω φίνα να μου δώσουν και είπα όχι. Ρώτησα αν είναι αναγκαίο και μου είπαν οι βιταμίνες είναι αναγκαίες για τα μεταμοσχευμενα. Πήρα το safe και εγώ..

Οι βιταμίνες δυστυχώς δεν έχουν κάποια επίδραση, δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε με αυτό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθές.
Τότε γιατί τις δίνουν;
 

bobby

Well-Known Member
Οι βιταμίνες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά και βοηθανε την όψη των μαλλιών. Καινούργια μαλλια ή επανεκφυση δεν κάνουν….. Για αυτό φίνα ή ντούτα…..
 

Panoschania

Active Member
γιατί δεν θες να πάρεις; Φοβάσαι τις παρενέργειες; Αν πάρεις χαμηλή δόση φίνας δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Τα μαλλιά στη λήπτρια πάντως ειναι πολύ αδύναμα αυτά δεν θα τα βοηθήσει η φίνα.
Δεν μπορώ να κρίνω, ότι μου είπαν λεω
 

witcher

Well-Known Member
Τότε γιατί τις δίνουν;
όλοι οι γιατροί δίνουν βιταμίνες για τα μεταμοσχευμένα. Και ο Lorenzo σε όλους δινει υποχρεωτικά 15 μέρες πριν και 6 μηνες μετά pillfood 2 χάπια τη μέρα. Είναι για κάθε ενδεχόμενο μην έχεις έλλειψη βιταμινων και επηρεαστεί η φύτρωση. Αυτό το σκοπό εξυπηρετούν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panoschania

Active Member
όλοι οι γιατροί δίνουν βιταμίνες για τα μεταμοσχευμένα. Και ο Lorenzo σε όλους δινει υποχρεωτικά 15 μέρες πριν και 6 μηνες μετά pillfood 2 χάπια τη μέρα. Είναι για κάθε ενδεχόμενο μην έχεις έλλειψη βιταμινων και επηρεαστεί η φύτρωση. Αυτό το σκοπό εξυπηρετούν.
Μου είπε πίνε 1 χάπι η και δύο αν θες, επέλεξα 1 να με βγάλουν 6 μήνες τα κουτιά...
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Αν θες να ελάχιστοποιήσεις τις απώλειες σε βάθος χρόνου και να διατηρηθεί το αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσεις θεραπεία όπως πολυ σωστά είπε ο Bobby.Οι βιταμίνες βοηθούν κατά την περίοδο της φυτρωσης και μόνο.Τώρα σωστά τα λέτε.Μην αφήνουμε να εννοηθεί ότι οι βιταμίνες έχουν κάποια μακροπρόθεσμη επίδραση στην διατήρηση των μεταμοσχευμενων.
 
Μπλουζα