Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

panos1234

Well-Known Member
Ανοίγω αυτό το νήμα,γτ πολλές ανακρίβειες βλέπω σε πράγματα τώρα τελευταία ..εγώ όσα χρόνια είμαι εδώ θυμάμαι πως όποιος άνοιγε νήμα,ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία..δλδ ,πόσα grafts έβαλε και που και φωτό ανά μήνα για να βλέπουμε την πρόοδο.στην πορεία με τα χρόνια,ζητήθηκαν παραπάνω στοιχεία ..με τι εργαλεία δούλεψε ο γιατρός και άλλα διάφορα..οποίος δεν έδινε στοιχεία ,όλοι τον κατακριναμε και πολλές φορές κλειδωναν και το νήμα.βλεπω τώρα πως αυτά με τις πράξεις του τασακη δεν ισχύουν??τι συμβαίνει?είχα λάθος?δεν είχα καταλάβει καλά τόσα χρόνια και κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να δίνει στοιχεία??? Και αν ναι,γτ ζοριζαμε τα υπόλοιπα μέλη τόσο πολύ και τους ζητάγαμε μανιωδώς όλο και περισσότερα στοιχεία και όλο και καλύτερες φωτό?

Συμφωνώ απόλυτα,καθώς και να αναφέρεται πάντα και η τιμή που στοίχισε η κάθε επέμβαση!
Είναι μυστικό? Είναι κρυφό?? Γιατί άραγε??
Εδώ δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας,θέλουμε να τα λέμε όλα και να ενημερώνονται τα νέα μέλη , εμείς και οι επισκέπτες!

Προτείνω στον διαχειριστή του φόρουμ που σήμερα είναι ο @CVIAL ,(έστω για 2 μήνες να οριστεί μια δοκιμαστική περίοδο και αν δεν γίνονται παρουσιάσεις όπως λέει να αλλάξει πάλι),να θέσει υποχρεωτικά στοιχεία που πρέπει να δηλώνεται από κάθε μέλος ή κλινική,ώστε να γίνονται δεκτές νέες παρουσιάσεις.
Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν γιατρό ή κλινική ή μέλος με αντίθετη στάση,που σίγουρα δεν βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ το φόρουμ για ψάρεμα νέων πελατών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτά cvial ,είναι πράγματα που ο καινούργιος εδώ μέσα δεν μπορεί να τα αντιληφθεί ..τι παίζει δλδ ..μπαίνει βλέπει μόνο πριν μετά..αααα σου λέει αυτά είναι .χωρίς να βλέπει στοιχεία ..που και να τα έβλεπε δεν θα τα καταλαβαινε,αλλά θα υπήρχε από κάτω ο διάλογος ο δικός μας,με σύγκριση με άλλα περιστατικά και θα ξεχώριζε το μέτριο από το πραγματικά καλό.
Όταν διαβάζεις κάτι σε ένα φόρουμ οφείλεις και να το αξιολογείς, διαβάζοντας πρωτίστως τα comments. Για αυτό και υπάρχει κατηγορία επίσημες παρουσιάσεις και ανεξάρτητες. Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν άπαντες.

nick90

Well-Known Member
Νομίζεις δλδ αν σταματήσουν όλοι να ρωτάνε πράγματα στα νήματα του, ότι θα φύγει?
οχι φίλε. Δεν πρόκειται να φύγει μονος του. Στο υπογράφω. Και ο λόγος ειναι καθαρά οικονομικός. Έχει πολύ ψωμί εδώ μέσα (μέλη και επισκέπτες). Για χαζό τον έχεις; Που θα βρει αλλού τόσους χιλιάδες υποψήφιους πελάτες μαζεμένους;

Αφού τον αφήνουμε κιόλας να ποστάρει οτι θέλει όπως το θέλει ακόμα καλύτερα για τον ίδιο...του κάναμε και πιο εύκολη τη διαφήμιση του.

gregkont13

Verified MM member
Δεν έχεις καταλάβει ότι τα νήματα του Αναστασάκη είναι σαν το survivor? Ποιος έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση και ιντριγκάρει τα πλήθη. Ο μετρημένος, ο ευγενής και low profile? Όχι. Τα πλήθη τρελαίνονται με τους αντισυμβατικούς, αυτούς που αντιπαθούν γιατί τους βγάζει από μέσα τους όλα τα πρωτόγονα πάθη. Θυμό, αγανάκτηση, ένταση. Το τέλειο ναρκωτικό. Το ίδιο ισχύει και για τον γιατρό.

Να σου πω την αλήθεια εχθές χάρηκα που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και μάθαμε πολλα. Απόψεις για στριπ, ότι το consultation γινόταν κυριώς για δική του πληροφόρηση (με πληρωμή ή χωρίς), ότι μπορεί να γίνε λάθος στη δότρια του Jacksmith(μετρήσεις) κλπ. Αν μπορεί να μας απαντάει σε έναν τέτοιο ρυθμό, όπως είπε και σε ένα άλλο μέλος, οκ. So be it. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως αφού δεν θέλει να δίνει στοιχεία, είναι σωστό και τα μέλη στις παρουσιάσεις του να επισημαίνουν πως είναι ελλιπείς χωρίς ασφαλή συμπεράσματα, αφού δεν δίνουν στοιχεία.

ΥΣ Δεν έχω δει ποτέ survivor στη ζωή μου :p :p

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Τον αφήνει ο cvial και η διαχείριση..δεν τον αφηΝΟΥΜΕ..για μένα είναι καταδικαστέα η συμπεριφορά και η πονηρή σκέψη του γιατρού να το φέρει στα μέτρα του το θέμα και να κάνει ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ,με κρυφά στοιχεία σε ένα φόρουμ το οποίο δεν δεχόταν ποτέ τέτοια πράγματα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτά cvial ,είναι πράγματα που ο καινούργιος εδώ μέσα δεν μπορεί να τα αντιληφθεί ..τι παίζει δλδ ..μπαίνει βλέπει μόνο πριν μετά..αααα σου λέει αυτά είναι .χωρίς να βλέπει στοιχεία ..που και να τα έβλεπε δεν θα τα καταλαβαινε,αλλά θα υπήρχε από κάτω ο διάλογος ο δικός μας,με σύγκριση με άλλα περιστατικά και θα ξεχώριζε το μέτριο από το πραγματικά καλό.

Aerate έχεις παρεξηγήσει την έννοια του φόρουμ. Το φόρουμ δεν είναι πανεπιστήμιο που έχει υποχρεωτική παρακολούθηση και εξετάσεις στο τέλος για να πάρεις πτυχίο. Το φόρουμ είναι μια ελεύθερη πλατφόρμα που ο καθένας γράφει την άποψή του (όσο αιρετική και αν είναι) και από κάτω γίνεται διάλογος. Ο αναγνώστης μέσω του διαλόγου αποκομίζει στοιχεία και με την κριτική του σκέψη καταλήγει εκεί που το μυαλό του τον κατευθύνει.

Όσο είμαι εγώ διαχειριστής στο φόρουμ αυτός θα είναι ο τρόπος. Διάλογος και αντιπαράθεση. Για αυτό όλα τα νήματα παραμένουν ανοιχτά πλην αυτών που εγείρουν άλλα ζητήματα νομικής φύσης.

panos1234

Well-Known Member
Τότε η πρόβλεψη μου είναι πως σε κάθε παρουσίαση από τον καθένα με ένα πριν και μετά και τέλος,θα γίνεται ροντέο το νήμα.
Αν προτιμάς @CVIAL το χάος σε κάθε νήμα που συμβαίνει αυτό,τότε να είσαι σίγουρος πως θα κάνεις μόνιμα τον πυροσβέστη!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τον αφήνει ο cvial και η διαχείριση..δεν τον αφηΝΟΥΜΕ..για μένα είναι καταδικαστέα η συμπεριφορά και η πονηρή σκέψη του γιατρού να το φέρει στα μέτρα του το θέμα και να κάνει ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ,με κρυφά στοιχεία σε ένα φόρουμ το οποίο δεν δεχόταν ποτέ τέτοια πράγματα..

Προφανώς, δεν σου ζήτησε κάνεις την ευθύνη. Εγώ βέβαια νομίζω ότι γίνεται ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

vlafo

Well-Known Member
Όταν διαβάζεις κάτι σε ένα φόρουμ οφείλεις και να το αξιολογείς, διαβάζοντας πρωτίστως τα comments. Για αυτό και υπάρχει κατηγορία επίσημες παρουσιάσεις και ανεξάρτητες. Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν άπαντες.
Η αξιολόγηση για τους λίγους που μπορούν να καταλάβουν είναι προφανής.
Και δίκαιη και σωστή.
Δεν είναι προφανής η παρουσίαση αποτελεσμάτων κλινικής της οποιασδήποτε είναι εδώ μέσα,με όρους και κανόνες επιβαλλόμενους με το έτσι θέλω.
Δόξα το Θεό είναι η πλέον προβεβλημένη κλινική σε αποτελέσματα, από TV μέχρι ytube.
Άρα ποιός ο λόγος να υπάρχει μια άχρηστη εντελώς ενότητα με τις επίσημες παρουσιάσεις της?

aeratos28

Just aeratos
Δεν έχω μπερδέψει τπτ..εσύ ίσως τα έχεις μπερδέψει..έστειλες με μόνιμο Μπαν τον dimitris50423 και άλλους επειδή είπες πως είναι της κλινικής και έχουν δόλο..πράγμα το οποίο μόνος σου έμαθες παρασκηνιακά.εδω είναι γίνεται απροκάλυπτα το ίδιο πράγμα με απίστευτο θράσος χωρίς να δέχεται καμία κριτική και να μην δίνει κανένα στοιχείο πλέον και το δέχεσαι λέγοντας και εσύ περί ανέμων και υδάτων για πανεπιστήμια και ότι άλλο..
Aerate έχεις παρεξηγήσει την έννοια του φόρουμ. Το φόρουμ δεν είναι πανεπιστήμιο που έχει υποχρεωτική παρακολούθηση και εξετάσεις στο τέλος για να πάρεις πτυχίο. Το φόρουμ είναι μια ελεύθερη πλατφόρμα που ο καθένας γράφει την άποψή του (όσο αιρετική και αν είναι) και από κάτω γίνεται διάλογος. Ο αναγνώστης μέσω του διαλόγου αποκομίζει στοιχεία και με την κριτική του σκέψη καταλήγει εκεί που το μυαλό του τον κατευθύνει.

Όσο είμαι εγώ διαχειριστής στο φόρουμ αυτός θα είναι ο τρόπος. Διάλογος και αντιπαράθεση. Για αυτό όλα τα νήματα παραμένουν ανοιχτά πλην αυτών που εγείρουν άλλα ζητήματα νομικής φύσης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τότε η πρόβλεψη μου είναι πως σε κάθε παρουσίαση από τον καθένα με ένα πριν και μετά και τέλος,θα γίνεται ροντέο το νήμα.
Αν προτιμάς @CVIAL το χάος σε κάθε νήμα που συμβαίνει αυτό,τότε να είσαι σίγουρος πως θα μείνεις μόνος σου.

Αυτή είναι η άποψή σου, εγώ έχω διαφορετική.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Διαφωνώ..σε πολλά περιστατικά έχει κινηθεί λάθος εντελώς..και προσπαθεί να το παρουσίαση σαν άρτιο αποτέλεσμα..εκεί τι θες να του κάνουμε διαφήμιση?θα τρελαθουμε εντελώς??
Προφανώς, δεν σου ζήτησε κάνεις την ευθύνη. Εγώ βέβαια νομίζω ότι γίνεται ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

panos1234

Well-Known Member
Αυτή είναι η άποψή σου, εγώ έχω διαφορετική.

Αν θεωρείς πως θα κυριαρχήσει ο φόβος και η απειλή σε μέλη,γιατί εκεί θα πάει μετά το πράγμα και σου αρέσει αυτό σαν διαχείριση τότε θα το αφήσω ασχολιαστο.

Η κάλυψη και η αβάντα θα ισχύει για όλους πλέον,χωρίς όρια και φραγμούς.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω μπερδέψει τπτ..εσύ ίσως τα έχεις μπερδέψει..έστειλες με μόνιμο Μπαν τον dimitris50423 και άλλους επειδή είπες πως είναι της κλινικής και έχουν δόλο..πράγμα το οποίο μόνος σου έμαθες παρασκηνιακά.εδω είναι γίνεται απροκάλυπτα το ίδιο πράγμα με απίστευτο θράσος χωρίς να δέχεται καμία κριτική και να μην δίνει κανένα στοιχείο πλέον και το δέχεσαι λέγοντας και εσύ περί ανέμων και υδάτων για πανεπιστήμια και ότι άλλο..

Και πως θες να γίνει δηλαδή. Αφού εγώ κάνω την διαχείριση. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιτράπηκε η είσοδος στις κλινικές. Για να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις ευθέως. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Το ότι δεν δέχεται καμία κριτική, μάλλον σαν αστείο μπορώ να το εκλάβω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διαφωνώ..σε πολλά περιστατικά έχει κινηθεί λάθος εντελώς..και προσπαθεί να το παρουσίαση σαν άρτιο αποτέλεσμα..εκεί τι θες να του κάνουμε διαφήμιση?θα τρελαθουμε εντελώς??

Μα τι λες τώρα? Απαγόρευσα σε κανέναν να γράφει στα νήματά του? Κάντε ότι κριτική θέλετε όσο θέλετε. Απλά να είσθε κόσμιοι όπως ο Πάνος.

obi one

Active Member
Πάντως @CVIAL θυμάμαι το Δημήτρη που διέγραψες, το τσεκ, τον Akismulti κλπ. Δεν ξέρω τι στοιχεία είχες και πήρες την απόφαση σου. Παρόλα αυτά, θυμάσαι τι είχε ζητηθεί από αυτά τα άτομα? Γινόταν της κολάσεως και ζητούσες πάρα πολλά και εσύ που δεν ζητάς σήμερα από τις παρουσιάσεις του Αναστ. Ο γιατρός είπε σε μένα χθες ότι αυτοί που δεν γράφουν εδώ είναι δυνητικά πελάτες του, είναι ένας λόγος που δεν φεύγει. Οπότε, αφού κάνει διαφήμιση εδώ στο φόρουμ, ας την κάνει με κανόνες(στοιχεία). Αν ο γιατρός θεωρεί τον @Panos1982 αγενή και τοξικό δεν θέλω να ξέρω τι θα είχε γίνει σε εποχές με Stripar και άλλους παλιούς εδώ μέσα.
φίλε μου, αν ο κάθε γιατρός προχωράει σε ελλιπείς παρουσιάσεις ή αν ακόμα χειρότερα προσπαθεί να παραπλανήσει, τότε όχι μόνο δεν αποκτάει δυνητικούς πελάτες, αλλά σίγουρους πολέμιους που θα μεταφέρουν την κακή τους εμπειρία σε άλλους και αυτοί οι άλλοι σε άλλους κ ούτω καθ'εξής. Αυτό οφείλει να το γνωρίζει ο καθένας κάθε φορά που χρησιμοποιεί ένα φορουμ για να προβάλει το έργο του. Στο τέλος της ημέρας χαμένος θα είναι ο ίδιος κ σταδιακά θα καταστρέψει ότι έχει χτίσει τα προηγούμενα χρόνια,,,,

aeratos28

Just aeratos
Ας το εκλάβεις όπως θέλεις.σαν αστείο σαν όπως θες..δλδ εσύ μπαναρες τα παιδιά αυτά επειδή ήταν από κλινικές ,που δεν είχαν αποκρύψει κάτι κιόλας από στοιχεία και από φωτό και το έκανες για να βάλεις κλινικές και να έχουν την συμπεριφορά αυτή??πες μου εσύ,τι προσφέρει η κλινική με τον τρόπο αυτό που ανεβάζει πριν και μετά μόνο ..τι προσφορά έχει για το φόρουμ?
Και πως θες να γίνει δηλαδή. Αφού εγώ κάνω την διαχείριση. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επιτράπηκε η είσοδος στις κλινικές. Για να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις ευθέως. Τι δεν καταλαβαίνεις?

panos1234

Well-Known Member

Σου έχω μια πρόταση αλλά δεν την είδες.
Δοκιμαστική περίοδο 2 μηνών,με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στοιχεία σε κάθε παρουσίαση από οποιονδήποτε.
Αν δεν έχουμε παρουσιάσεις,που θα έχουμε,αλλάζει πάλι σε χύμα για όποιον θέλει,να ανεβάζει ότι κρίνει ως στοιχεία.
Γιατί δεν το δοκιμάζουμε αυτό?

aeratos28

Just aeratos
Καταλαβαίνεις τι σου γράφω? Είπες ότι του κάνουμε άδικη δυσφήμηση..και σου απαντώ πως με αυτά που έχει δείξει και τα έχουμε συγκρίνει με άλλα περιστατικά φαίνεται πόσο λάθος έχει δουλέψει..
Μα τι λες τώρα? Απαγόρευσα σε κανέναν να γράφει στα νήματά του? Κάντε ότι κριτική θέλετε όσο θέλετε. Απλά να είσθε κόσμιοι όπως ο Πάνος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν θεωρείς πως θα κυριαρχήσει ο φόβος και η απειλή σε μέλη,γιατί εκεί θα πάει μετά το πράγμα και σου αρέσει αυτό σαν διαχείριση τότε θα το αφήσω ασχολιαστο.

Η κάλυψη και η αβάντα θα ισχύει για όλους πλέον,χωρίς όρια και φραγμούς.

Το ότι θα πάει εκεί το πράγμα είναι υπόθεση δικιά σου και προφανώς δεν μου αρέσει σαν διαχείριση. Εκπλήσσομαι που το υπαινίσσεσαι κιόλας. Αυτό θα το κρίνω εγώ στην πορεία και θα δράσω κατάλληλα αν χρειαστεί. Προς το παρόν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάλυψη και αβάντα δεν ισχύει για κανέναν. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα.

Μπλουζα