Επόμενη Μ. Μ πότε;

panosss23

Active Member
Καλησπέρα σας, έχω κάνει μια μμ τέλος Ιουλίου Α/Β Ζώνη μου έχει μείνει τώρα η Γ ζώνη. Μπορω να κάνω πάνω στο 8 μηνο Στην Γ και μαζί για κάλυψη στην Α και Β; σκέφτομαι να βάλω 2k Γ ζώνη και άλλα 2k σε Α/Β. Το θέμα είναι αν γίνετε στο 8 μηνο. Και ο λόγος είναι για να γλυτώσω το καλοκαίρι. Ευχαριστώ παίδες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς και γίνεται. Στο 8 μήνο έχει ολοκληρωθεί η φύτρωση στις ζώνες της προηγούμενης μμ. Η τρίχα είναι ορατή με τους φακούς (x5) που φορούν οι γιατροί οπότε δεν έχεις θέμα. Μην συγχέουμε την φύτρωση με το τελικό αποτέλεσμα. Από τον 8 και μετά (πιθανώς και πιο πριν) αφορά αποκλειστικά την πάχυνση του θύλακα.

panosss23

Active Member
Προφανώς και γίνεται. Στο 8 μήνο έχει ολοκληρωθεί η φύτρωση στις ζώνες της προηγούμενης μμ. Η τρίχα είναι ορατή με τους φακούς (x5) που φορούν οι γιατροί οπότε δεν έχεις θέμα. Μην συγχέουμε την φύτρωση με το τελικό αποτέλεσμα. Από τον 8 και μετά (πιθανώς και πιο πριν) αφορά αποκλειστικά την πάχυνση του θύλακα.
Ωραία αν μου πει η κλινική μα μου... ότι δεν γίνετε αν δεν κλείσει 12 μηνο κτλ τι κάνω; μιλάω για ελληνικες κλινικές.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα κάνεις ότι σου πει η κλινική. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας ακόμα και αν είναι λάθος η άποψη της.

panosss23

Active Member
Τότε η κλινική /ες λογικό για να αποφύγουν την αποτυχία και για δική τους ασφάλεια θα μου πουν ότι γίνετε στο 12 μηνο. Οπότε τον έφαγα πάλι καλοκαιτιατικα

Μπλουζα