η Κριτικη μου στο google για την εμπειρια μου απ την Αναστασακης Ηair Clinic , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

aeratos28

Just aeratos
Δεν είναι ένα..είναι και άλλα δύο ανεξάρτητα,που ξέρουμε εμείς στο φόρουμ και έγιναν οι ίδιες κινήσεις..απειλές για δικαστήρια στη δημοσιοποίηση των περιστατικών ,σε κάποια από αυτά .δηλώσεις για αλλαγή συμπεριφοράς αν γίνει παρουσίαση στο φόρουμ..που τελικά δεν ήταν απλά δηλώσεις,έχουμε πεπραγμένα ..
Πρέπει να είσαι δίκαιος στην κριτική σου και να μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το αν συμπαθούμε ή αντιπαθούμε κάποιον δεν πρέπει να μας θολώνει την κρίση. Στην περίπτωση της advanced είχαμε πληθώρα ανεξάρτητων περιστατικών με παράθυρα πριν βάλω το sticky και μια τακτική που είναι λάθος επί της αρχής. Εδώ έχουμε ένα περιστατικό και δεν έχουμε απόδειξη ότι ακολουθήθηκε κάποια λάθος μεθοδολογία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε, τα περί κινήσεων και απειλών για δικαστήρια κλπ κρίνονται από τα μέλη και την κοινότητα. Δικιά μου δουλειά είναι να υπάρχουν τα νήματα και να τα διαβάζει ο κόσμος για να κρίνει. Έχω γράψει ολόκληρη ανάρτηση 2 post πιο πίσω. Απάντησα στον Jersey σε σχέση με το sticky της Αdvanced που αφορά την προσέγγιση της κλινικής σε ένα τεχνικό κομμάτι, τα "παράθυρα". Τέτοια περιστατικά, δηλαδή ουλές σε αρκετά ανεξάρτητα περιστατικά που να "ανοίγουν" δεν έχουμε εδώ για να μπει sticky.

Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Σωστο το σκεπτικό για το sticky στην Advanced.
Δε πρέπει να αφαιρεθεί κάποια στιγμή όμως αφού υπαρχει βελτίωση από τη κλινική ?

aeratos28

Just aeratos
Το sticky δεν μου λέει τπτ.οκ,αν παραγινει το θέμα,το ξαναβλέπουμε..εσύ,θεωρείς πως οι κριτικές αυτές που έχουν γίνει ως προς τον γιατρό από εμάς ,ειδικά σε περιστατικά όπως του Άλντο,του jacksmith..η σε άλλα που απλώνεται τραχανάς 3200-3500 grafts σε όλο το κεφάλι και έχουμε πει πως και γτ είναι λαθος,ότι αυτά είναι σχόλια για μήνυση?γτ αυτά δεν δέχεται και βρίζει ,ε και λογικό είναι να ακούει αυτά που ακούει.
Αεράτε, τα περί κινήσεων και απειλών για δικαστήρια κλπ κρίνονται από τα μέλη και την κοινότητα. Δικιά μου δουλειά είναι να υπάρχουν τα νήματα και να τα διαβάζει ο κόσμος για να κρίνει. Έχω γράψει ολόκληρη ανάρτηση 2 post πιο πίσω. Απάντησα στον Jersey σε σχέση με το sticky της Αdvanced που αφορά την προσέγγιση της κλινικής σε ένα τεχνικό κομμάτι, τα "παράθυρα". Τέτοια περιστατικά, δηλαδή ουλές σε αρκετά ανεξάρτητα περιστατικά που να "ανοίγουν" δεν έχουμε εδώ για να μπει sticky.

vlafo

Well-Known Member
Σωστο το σκεπτικό για το sticky στην Advanced.
Δε πρέπει να αφαιρεθεί κάποια στιγμή όμως αφού υπαρχει βελτίωση από τη κλινική ?
Έτσι πρέπει,αλλά εγώ στο τελευταίο περιστατικό άλλα είδαν τα μάτια μου?
Λές να έχω καταρράκτη? :)

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Δικιά μου δουλειά είναι να υπάρχουν τα νήματα και να τα διαβάζει ο κόσμος για να κρίνει.
Και να επαναφέρεις εκεί που πρέπει όποιον πρέπει,με όποιον τρόπο ενδείκνυται.
Δεν είναι μονάχα το τεχνικό κομμάτι που μας απασχολεί,αλλά η πηγή και δεξαμενή γνώσης που θα προκύψει μέσα από πολλά περιστατικά και αναρίθμητες πληροφορίες ΣΩΣΤΕΣ Η ΛΑΘΟΣ.
Όταν αυτές εκλείψουν,τότε το σκοτάδι θα υπερνικήσει το φως.
Και για του λόγου το αληθές αυτό ισχύει εδώ και πολλούς μήνες.

oreo

Well-Known Member
Σαν τρίτος θα ήθελα να δω ποιες διαβεβαιώσεις δίνονται (γραπτές) ποιες δεν δίνονται και τελικά τι υπογράφεται μεταξύ πελάτη - κλινικής/ιατρού ως προς την διαχείριση κυρίως τις αποτυχίας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έτσι πρέπει,αλλά εγώ στο τελευταίο περισταιτκό άλλα είδαν τα μάτια μου?
Λές να έχω καταρράκτη? :)

Θα συμφωνήσω. Καταρχήν δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιστατικά της Advanced για να κρίνουμε αν υπάρχει βελτίωση. Αν πάντως εμφανιστούν και υπάρχει θα το σβήσω.

aeratos28

Just aeratos
Δεν υπάρχει πουθενά αυτό ορεο.να ξέρεις.
Σαν τρίτος θα ήθελα να δω ποιες διαβεβαιώσεις δίνονται (γραπτές) ποιες δεν δίνονται και τελικά τι υπογράφεται μεταξύ πελάτη - κλινικής/ιατρού ως προς την διαχείριση κυρίως τις αποτυχίας.

oreo

Well-Known Member
Τι εννοείς οτι δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ποιος σου έκανε την επέμβαση, τι πλήρωσες και σε ποιόν ? ή οτι υπογράφεις κάποιο χαρτί που να λέει οτι δεν φέρει ευθύνη αυτός που σου έκανε την επέμβαση για το όποιο αποτέλεσμα ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Σαν παλιός του τα λέω αλλά δεν με ακούει.
Δυστυχώς πρέπει να το αποδεχτείς.
Πάντα υπάρχει τρόπος,(το έχω κάνει στην πράξη γιατί δε μιλάω ποτέ θεωρητικά),εκεί σε αποφεύγουν και δε σε αναλαμβάνουν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και να επαναφέρεις εκεί που πρέπει όποιον πρέπει,με όποιον τρόπο ενδείκνυται.
Δεν είναι μονάχα το τεχνικό κομμάτι που μας απασχολεί,αλλά η πηγή και δεξαμενή γνώσης που θα προκύψει μέσα από πολλά περιστατικά και αναρίθμητες πληροφορίες ΣΩΣΤΕΣ Η ΛΑΘΟΣ.
Όταν αυτές εκλείψουν,τότε το σκοτάδι θα υπερνικήσει το φως.
Και για του λόγου το αληθές αυτό ισχύει εδώ και πολλούς μήνες.

Από την στιγμή που υπάρχουν κατατεθειμένες όλες οι απόψεις (σωστές/λάθος/υπερ/κατά) παρέχεται όλη η πληροφορία στον αναγνώστη για να κρίνει. Για την κλινική υπάρχει εξαιρετική επιχειρηματολογία και από τις 2 πλευρές. Ίσως η περισσότερη από οποιαδήποτε άλλη κλινική και αυτό είναι ένα κέρδος για όποιον θέλει να έχει πληροφόρηση πριν να κάνει την επιλογή του.

vlafo

Well-Known Member
Τι εννοείς οτι δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ποιος σου έκανε την επέμβαση, τι πλήρωσες και σε ποιόν ? ή οτι υπογράφεις κάποιο χαρτί που να λέει οτι δεν φέρει ευθύνη αυτός που σου έκανε την επέμβαση για το όποιο αποτέλεσμα ?
Την επέμβαση τη διασφαλίζεις και γραπτώς,και το γράφει επάνω και στα statistics άρα είσαι οκ.
Η πληρωμή εξαρτάται,αν είναι χεράτα γειά σας και χαρά σας μετά.
Χαρτί που να αποποιείται τις ευθύνες του ο γιατρός,ναι αυτό είναι το μόνο που τους απαλλάσει και τους κατοχυρώνει και το δίνουν όλοι σχεδόν.
Ή και ελάχιστοι τώρα που το σκέφτομαι.

oreo

Well-Known Member
Την επέμβαση τη διασφαλίζεις και γραπτώς,και το γράφει επάνω και στα statistics άρα είσαι οκ.
Η πληρωμή εξαρτάται,αν είναι χεράτα γειά σας και χαρά σας μετά.
Χαρτί που να αποποιείται τις ευθύνες του ο γιατρός,ναι αυτό είναι το μόνο που τους απαλλάσει και τους κατοχυρώνει και το δίνουν όλοι σχεδόν.
Ή και ελάχιστοι τώρα που το σκέφτομαι.
Black is the new dollar green λοιπόν.
Στο δεύτερο σκέλος με μπέρδεψες με το χαρτί :oops:

vlafo

Well-Known Member
Από την στιγμή που υπάρχουν κατατεθειμένες όλες οι απόψεις (σωστές/λάθος/υπερ/κατά) παρέχεται όλη η πληροφορία στον αναγνώστη για να κρίνει. Για την κλινική υπάρχει εξαιρετική επιχειρηματολογία και από τις 2 πλευρές. Ίσως η περισσότερη από οποιαδήποτε άλλη κλινική και αυτό είναι ένα κέρδος για όποιον θέλει να έχει πληροφόρηση πριν να κάνει την επιλογή του.
Φίλε Cvial υπήρχαν δεν υπάρχουν πλέον.
Στα περιστατικά της κλινικής έχει εκλείψει πλέον ο σχολιασμός για πολλούς λόγους και προπάντων όχι γιατί υπάρχει άπλετη πληροφορία.
Κάθε μια περίπτωση είναι καινούργια,διαφορετική και θέλει ανάλυση,όταν ο οσχολιασμός έχει σταματήσει 20 περιστατικά πριν,δε βλέπω πως συνεχίζει να εξελίσσεται αυτή η πληροφορία και να μη μένει στάσιμη.

Υ.Γ:Πολύ εύστοχο το σχόλιο του George για την Advance(άλλο αν διαφωνώ).

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Black is the new dollar green λοιπόν.
Στο δεύτερο σκέλος με μπέρδεψες με το χαρτί :oops:

Ο καλύτερος τρόπος, όπως και σε όλες τις επιχειρηματικές συναλλαγές, είναι το "ποιόν" αυτού με τον οποίο συναλλάσσεσαι. Εκείνο πρέπει να διερευνήσεις και αυτό είναι το ultimate guarantee.

aeratos28

Just aeratos
Το να αποδείξεις ποιος σου έκανε την επέμβαση ,νομίζω δεν χρειάζεται ερώτηση καν..ούτε και για το άλλο,για την πληρωμή..χαίρω πολύ,αυτά γίνονται μόνο.μγια ότι άλλο είπες δεν κολλάει στη συγκεκριμένη περίπτωση..δεν είναι χειρουργείο ανοικτής καρδιάς η στεφανιογράφημμα που σε βάζουν να υπογράψει ότι δεν φέρουν ευθύνη..απλά με το που θα κάνεις αυτή την ερώτηση,αυτόματα δεν έχεις επιλογή τον γιατρό αυτόν που θα του την κάνεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε Cvial υπήρχαν δεν υπάρχουν πλέον.
Στα περιστατικά της κλινικής έχει εκλείψει πλέον ο σχολιασμός για πολλούς λόγους και προπάντων όχι γιατί υπάρχει άπλετη πληροφορία.
Κάθε μια περίπτωση είναι καινούργια,διαφορετική και θέλει ανάλυση,όταν ο οσχολιασμός έχει σταματήσει 20 περιστατικά πριν,δε βλέπω πως συνεχίζει να εξελίσσεται αυτή η πληροφορία και να μη μένει στάσιμη.

Υ.Γ:Πολύ εύστοχο το σχόλιο του George για την Advance(άλλο αν διαφωνώ).

Τι εννοείς υπήρχαν? Όλα τα νήματα είναι ανοιχτά και αν υπάρχει κάποιο άλλο κλειδωμένο που χρήζει ανανέωσης να μου το υποδείξετε για να το ξεκλειδώσω. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν ανοίγονται καινούργια νήματα.

Μπλουζα