Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην βιάζεσαι εγώ παίζω spiderman και ζωγραφίζω barbie ταυτόχροναΚαλα 24ωρες εδω μεσα μπαστακες ειστε ρε αλλες δουλειες δεν εχετε?
Αντε εγω ειμαι ελευθερος ουτε παιδια αλλα πρεπει και να ειμαι...πηγαινετε και καμια βολτα με τα παιδια και την γυναικα σας καηκατε.![]()
![]()
![]()
Μην βιάζεσαι εγώ παίζω spiderman και ζωγραφίζω barbie ταυτόχρονα![]()
. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος (εβραίοι γαρ)
ΥΣ.1 στο τέλος θα μείνουν μόνο οι αφρικανοί
Αλλο ενα εθνικιστικο, ρατσιστικο παραληρημα απο αρνητες συνωμοσιολογους!!!
Και υστερα θελουμε δημοψηφισματα!!!
Για να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας και του κοσμου ατομα που εμφορουνται απο ρατσιστικες, ακρως επικινδυνες, αποψεις!!!
Ποσο αξιοθαυμαστη και αξιεπαινη πνευματικη καλλιεργεια, ηθος και ανθρωπιστικη παιδεια διαθετουν ολοι οι επαναστατες της δεκαρας!!!
Καλά, μη ξοδεύεις φαιά ουσία, θα σου χρειαστεί για τη φίνα.
Εγώ και 2 φίλοι που κάναμε επαναληπτική χτες μας έριξε τέζα σήμεραΚαι εδώ άνοιξαν την ηλικία 50-59 για το booster ( 3η δόση) και είναι walk in χωρίς ραντεβού, σε κλινικές και κάποια φαρμακεία .
Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ busy μέχρι τη παραμονή Χριστουγέννων και δε μπορώ να θυσιάσω μέρα που θα είμαι sick
Όσοι γνωστοί το έκαναν είχαν αδιαθεσία
Αλλά δε το ρισκάρω, θα πάω Κυριακή να το κάνω να τελειώνω
ΠεραστικάΕγώ και 2 φίλοι που κάναμε επαναληπτική χτες μας έριξε τέζα σήμερα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΝαιΠεραστικά
Τη τρίτη έκανες ?
Αλεξ και γω ξερω πολλου που ενω στις 2 πρωτες δεν εμφανισαν τιποτα στην τριτη εμφανισαν συμπτωματα.Εγώ και 2 φίλοι που κάναμε επαναληπτική χτες μας έριξε τέζα σήμερα
Αλεξ και γω ξερω πολλου που ενω στις 2 πρωτες δεν εμφανισαν τιποτα στην τριτη εμφανισαν συμπτωματα.
Καλα....εγω, τουλαχιστον, διαθετω φαια ουσια, για να την ξοδεψω.
Εσυ που δε διαθετεις ουτε ενα δραμι, τι θα κάνεις;
Να οικτιρεις, λοιπον, φιλε μου, τον εαυτο σου που αντι για μυαλο εχεις αχυρα και κουκουτσια στο κεφαλι.
Τετοιες φασιστικες και ακροδεξιες εθνικιστικες κορωνες μονο οι χρυσαυγιτες, τα αδερφια σου, εκφραζουν.
Δηλαδη, οι Εβραιοι και οι αφρικανοι δεν ειναι ανθρωποι; Ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου συμφωνα με το αρρωστημενο μυαλουδακι σου;
Από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, δεν μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά ξεκινούν τα φροντιστήρια από το δημοτικό.
Επειδη τολμησες να αναφερθεις στο ιερο λειτουργημα μου και επειδη αυτο που εγραψες ειναι σαν να μου εβρισες τους γονεις μου, θα σου απαντησω αναλογως του ηθους σου.
Καταρχας, εσυ δε χρειαζεται να πας ακομη φροντιστηριο. Εισαι ακομη σε νηπιακη ηλικια. Το μυαλο και η νοημοσυνη σου ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομη και απο νηπιο. Αρα, εχεις ακομη χρονο για φροντιστηρια.
Ομως, ακομα και να ξεκινησεις φροντιστηριακα μαθηματα, σε ολη σου τη ζωη θα μεινεις αξεστος, αμορφωτος, παλιοχαρακτηρας.
Ειλικρινα...ειναι η πρωτη φορα που το ευχομαι εδω και πεντε χρονια που ειμαι στο forum (παντοτε ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε ολους)...μακαρι να παρεις αυτο που σου αξιζει σαν ανταλλαγμα για την κακοηθεια σου...αυτο που αξιζει στην ξερη κουτρα σου.
Τίποτα, λές και δεν το έκανα το τρίτο. (το πρώτο μόνο είχα καταλάβει με δέκατα)Αλεξ και γω ξερω πολλου που ενω στις 2 πρωτες δεν εμφανισαν τιποτα στην τριτη εμφανισαν συμπτωματα.