Η ζωη με Covid-19

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλα 24ωρες εδω μεσα μπαστακες ειστε ρε αλλες δουλειες δεν εχετε?
Αντε εγω ειμαι ελευθερος ουτε παιδια αλλα πρεπει και να ειμαι...πηγαινετε και καμια βολτα με τα παιδια και την γυναικα σας καηκατε. :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Καλα 24ωρες εδω μεσα μπαστακες ειστε ρε αλλες δουλειες δεν εχετε?
Αντε εγω ειμαι ελευθερος ουτε παιδια αλλα πρεπει και να ειμαι...πηγαινετε και καμια βολτα με τα παιδια και την γυναικα σας καηκατε. :D :D :D
Μην βιάζεσαι εγώ παίζω spiderman και ζωγραφίζω barbie ταυτόχρονα ;)

tamaliamoupiso

Well-Known Member
"Αν ο covid-19 είχε μείνει ως όφειλε, μία ακόμη μορφή γρίπης και το μόνο μέτρο κατά αυτής ήταν η κοινωνική αποστασιοποίηση με τη χρήση μάσκας στο μέτρο της ατομικής ευθύνης, τώρα θα ασχολούμασταν με τα χρήσιμα της καθημερινότητάς μας".

tamaliamoupiso 10-12-2021

ΥΣ. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος (εβραίοι γαρ)

ΥΣ.1 στο τέλος θα μείνουν μόνο οι αφρικανοί.

tol

Well-Known Member
. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος (εβραίοι γαρ)

ΥΣ.1 στο τέλος θα μείνουν μόνο οι αφρικανοί

Αλλο ενα εθνικιστικο, ρατσιστικο παραληρημα απο αρνητες συνωμοσιολογους!!!

Και υστερα θελουμε δημοψηφισματα!!!

Για να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας και του κοσμου ατομα που εμφορουνται απο ρατσιστικες, ακρως επικινδυνες, αποψεις!!!

Ποσο αξιοθαυμαστη και αξιεπαινη πνευματικη καλλιεργεια, ηθος και ανθρωπιστικη παιδεια διαθετουν ολοι οι επαναστατες της δεκαρας!!!

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αλλο ενα εθνικιστικο, ρατσιστικο παραληρημα απο αρνητες συνωμοσιολογους!!!

Και υστερα θελουμε δημοψηφισματα!!!

Για να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας και του κοσμου ατομα που εμφορουνται απο ρατσιστικες, ακρως επικινδυνες, αποψεις!!!

Ποσο αξιοθαυμαστη και αξιεπαινη πνευματικη καλλιεργεια, ηθος και ανθρωπιστικη παιδεια διαθετουν ολοι οι επαναστατες της δεκαρας!!!

Καλά, μη ξοδεύεις φαιά ουσία, θα σου χρειαστεί για τη φίνα.

tol

Well-Known Member
Καλά, μη ξοδεύεις φαιά ουσία, θα σου χρειαστεί για τη φίνα.

Καλα....εγω, τουλαχιστον, διαθετω φαια ουσια, για να την ξοδεψω.

Εσυ που δε διαθετεις ουτε ενα δραμι, τι θα κάνεις;

Να οικτιρεις, λοιπον, φιλε μου, τον εαυτο σου που αντι για μυαλο εχεις αχυρα και κουκουτσια στο κεφαλι.

Τετοιες φασιστικες και ακροδεξιες εθνικιστικες κορωνες μονο οι χρυσαυγιτες, τα αδερφια σου, εκφραζουν.

Δηλαδη, οι Εβραιοι και οι αφρικανοι δεν ειναι ανθρωποι; Ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου συμφωνα με το αρρωστημενο μυαλουδακι σου;

Kostas97

Well-Known Member
"Covid-19 becoming a milder disease is not a decision the virus will make, it’s a decision that all of us can make if we take advantage of the vaccines that can control spread and reduce the burden of this disease."
Πάνω στην απορία αν τα εμβόλια κάνουν τον ιό "ισχυρότερο".

Επίσης αναφέρει πως ακόμα και αν η μετάλλαξη Omicron μπορεί να παρακάμψει την πρώτη άμυνα του οργανισμού, δηλαδή την άμυνα πριν ακόμα έχουμε συμπτώματα , είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρακάμψει την κυτταρική ανοσία. Αυτό λόγω των εμβολίων. Των δύο δόσεων που κάναμε μέχρι τώρα.
Κάνοντας τρίτη δόση φαίνεται πως θωρακίζουμε την πρώτη άμυνα απέναντι και στην Omicron.
Ενδιαφέρον άρθρο:

Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Και εδώ άνοιξαν την ηλικία 50-59 για το booster ( 3η δόση) και είναι walk in χωρίς ραντεβού, σε κλινικές και κάποια φαρμακεία .
Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ busy μέχρι τη παραμονή Χριστουγέννων και δε μπορώ να θυσιάσω μέρα που θα είμαι sick
Όσοι γνωστοί το έκαναν είχαν αδιαθεσία

Αλλά δε το ρισκάρω, θα πάω Κυριακή να το κάνω να τελειώνω

• Like
Reactions: tol

alex7

Well-Known Member
Και εδώ άνοιξαν την ηλικία 50-59 για το booster ( 3η δόση) και είναι walk in χωρίς ραντεβού, σε κλινικές και κάποια φαρμακεία .
Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ busy μέχρι τη παραμονή Χριστουγέννων και δε μπορώ να θυσιάσω μέρα που θα είμαι sick
Όσοι γνωστοί το έκαναν είχαν αδιαθεσία

Αλλά δε το ρισκάρω, θα πάω Κυριακή να το κάνω να τελειώνω
Εγώ και 2 φίλοι που κάναμε επαναληπτική χτες μας έριξε τέζα σήμερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Πάντως να αναφέρω και κάτι .
Δε γνωρίζω αν έχει σχέση ο εμβολιασμός
Αλλά από τις αρχές του καλοκαιριού είμαι άλλος Άνθρωπος .
Τόση ενέργεια δεν είχα ούτε στα 30 μου παιδιά.
Ποδήλασια μετά την εργασία με πολλά χιλιόμετρα ,
Υπερβολική χειρωνακτική εργασία σε απίστευτους χρόνους .
Κανονικό ύπνο 8 ώρες την ημέρα.( Εδώ και πολλά χρόνια max 6 ώρες)
Πνευματική διαύγεια
Και άλλα που δε μπορώ να αναφέρω :p

Εκλεισα με group για το Μάιο να κάνω κομμάτι διαδρομής 15 μέρες El Camino μόνος, να γνωρίσω και κόσμο να πιω και ωραία κρασιά ;)

Αν το booster δώσει λίγο ακόμα, με βλέπω για Nepal ορειβάτη στις κορυφές των 8km

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Καλα....εγω, τουλαχιστον, διαθετω φαια ουσια, για να την ξοδεψω.

Εσυ που δε διαθετεις ουτε ενα δραμι, τι θα κάνεις;

Να οικτιρεις, λοιπον, φιλε μου, τον εαυτο σου που αντι για μυαλο εχεις αχυρα και κουκουτσια στο κεφαλι.

Τετοιες φασιστικες και ακροδεξιες εθνικιστικες κορωνες μονο οι χρυσαυγιτες, τα αδερφια σου, εκφραζουν.

Δηλαδη, οι Εβραιοι και οι αφρικανοι δεν ειναι ανθρωποι; Ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου συμφωνα με το αρρωστημενο μυαλουδακι σου;

Από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, δεν μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά ξεκινούν τα φροντιστήρια από το δημοτικό.

tol

Well-Known Member
Από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, δεν μου κάνει εντύπωση που τα παιδιά ξεκινούν τα φροντιστήρια από το δημοτικό.

Επειδη τολμησες να αναφερθεις στο ιερο λειτουργημα μου και επειδη αυτο που εγραψες ειναι σαν να μου εβρισες τους γονεις μου, θα σου απαντησω αναλογως του ηθους σου.

Καταρχας, εσυ δε χρειαζεται να πας ακομη φροντιστηριο. Εισαι ακομη σε νηπιακη ηλικια. Το μυαλο και η νοημοσυνη σου ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομη και απο νηπιο. Αρα, εχεις ακομη χρονο για φροντιστηρια.

Ομως, ακομα και να ξεκινησεις φροντιστηριακα μαθηματα, σε ολη σου τη ζωη θα μεινεις αξεστος, αμορφωτος, παλιοχαρακτηρας.

Ειλικρινα...ειναι η πρωτη φορα που το ευχομαι εδω και πεντε χρονια που ειμαι στο forum (παντοτε ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε ολους)...μακαρι να παρεις αυτο που σου αξιζει σαν ανταλλαγμα για την κακοηθεια σου...αυτο που αξιζει στην ξερη κουτρα σου.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Επειδη τολμησες να αναφερθεις στο ιερο λειτουργημα μου και επειδη αυτο που εγραψες ειναι σαν να μου εβρισες τους γονεις μου, θα σου απαντησω αναλογως του ηθους σου.

Καταρχας, εσυ δε χρειαζεται να πας ακομη φροντιστηριο. Εισαι ακομη σε νηπιακη ηλικια. Το μυαλο και η νοημοσυνη σου ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ακομη και απο νηπιο. Αρα, εχεις ακομη χρονο για φροντιστηρια.

Ομως, ακομα και να ξεκινησεις φροντιστηριακα μαθηματα, σε ολη σου τη ζωη θα μεινεις αξεστος, αμορφωτος, παλιοχαρακτηρας.

Ειλικρινα...ειναι η πρωτη φορα που το ευχομαι εδω και πεντε χρονια που ειμαι στο forum (παντοτε ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε ολους)...μακαρι να παρεις αυτο που σου αξιζει σαν ανταλλαγμα για την κακοηθεια σου...αυτο που αξιζει στην ξερη κουτρα σου.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.

dlazaros

Well-Known Member
Να σας πώ μια ιστορία για το πως εξήγησα σε ένα παιδί γιατί κάνουν έτσι... για το εμβόλιο οι μεγάλοι.
"Έγινε ενας μεγάλος πόλεμος με εναν Δράκο πολύ δυνατό που ήταν αόρατος. Κάποιοι επιστήμονες μετά απο 1 χρόνο βρήκαν οτι για να αμυνθούμε απο τον φοβερό Δράκο έπρεπε να κόψουμε το μικρό μας δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι... Όσοι το έκαναν κυκλοφορούσαν περήφανοι με 9 δάχτυλα πλέον και την γνώση οτι είχαν κάνει για τον εαυτό τους και για τους άλλους αυτό που χρειαζόταν και όχι αυτό που ήθελαν. Μερικοί κυκλοφορούσαν και με τα 10 δάχτυλα και κοροίδευαν τους υπόλοιπους. Αυτοί δεν είχαν καταλάβει τι σημαίνει κοινωνία ανθρώπων και αλληλεγγύη...". Την καλησπέρα μου σε όλους.

Μπλουζα