oreo
Well-Known Member
Φαντάζεσαι να σου πει οτι τελικά είναι ο ένας απο τους 2 με τα ίδια χαρακτηριστικά απο το case του Αναστασάκη,Μα τις φώτο του κοιτάμε, εκτός και αν μας πει ότι δεν είναι ο ίδιος.
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φαντάζεσαι να σου πει οτι τελικά είναι ο ένας απο τους 2 με τα ίδια χαρακτηριστικά απο το case του Αναστασάκη,Μα τις φώτο του κοιτάμε, εκτός και αν μας πει ότι δεν είναι ο ίδιος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σωστη η σκεψη σου,αλλα ξερεις τι πιστευω οτι θα μου πει... αρχικά οτι δεν εχει γινει καποιο λαθος,γιατι ετσι ειναι σαν να μειωνεται η κλινικη(αν κανει λαθη) ,και κατα δευτερο στο αν επιμείνω οτι θελω παση θυσεια να σιγουρευτώ για την δοτρια πιστευω οτι θα μου πουν..περαστε απο εδω να σας μετρήσουμε ξανα... αν ημουν αθηνα θα το εκανα.αλλα δεν ειμαι...βεβαια δεν εχω να χασω και κατι στο να μιλησω....Εγώ στην θέση θα ήθελα να μου επαληθεύσουν πάση θυσία, γιατί είναι αμαρτία να έχει γίνει τόση κουβέντα οτι κάνεις παπάδες με το αποθεμά σου και τελικά το αμπάρι να μην είναι γεμάτο.![]()
Μια χαρά λοιπόν ο Πάνος, οπότε το λάθος ήταν η μη αξιοποίηση της δότριας !Panosss23 από τις φώτο είναι σαφέστατο. Δεν χρειάζεται να επαληθεύσεις κάτι. Δεν είναι 1 είναι πολλές (Parietal, occipital, temporal) στατιστικά. Εξάλλου αυτό που βλέπουμε σε ξυρισμένο φαίνεται ότι είναι πολύ πυκνό και η τρίχα λεπτή. Όλα κάνουν match.
Όχι το λάθος ήταν το μη σωστό πλάνο και σχεδιασμός όπως θα έπρεπε με σωστές πυκνότητες.Μια χαρά λοιπόν ο Πάνος, οπότε το λάθος ήταν η μη αξιοποίηση της δότριας !
Τώρα να πω, οτι έβαλα ενα ουισκάκι και μπήκα με πολύ χιουμοριστική διάθεση, θα με πιστέψεις ?Επιτέλους κατάλαβες ότι δεν υπάρχουν λυκάνθρωποι στο φορόυμ.
Ναι αυτό εννοώ!!!Όχι το λάθος ήταν το μη σωστό πλάνο και σχεδιασμός όπως θα έπρεπε με σωστές πυκνότητες.
Τώρα να πω, οτι έβαλα ενα ουισκάκι και μπήκα με πολύ χιουμοριστική διάθεση, θα με πιστέψεις ?
Πόσο ετών η γιατρός ?Εγώ πάντως θα έλεγα ότι μάλλον η ιατρός είναι εκπαιδευόμενη. Δεν δικαιολογούνται τέτοιες πυκνότητες. Οι νοσηλεύτριες του Β. (ακόμα και οι νέες) είναι πιο προχω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε κανένα 20μερο από την επέμβαση να αρχίζεις να βάζεις. Καλή φυτρωση Πανό μην ανησυχείς με τέτοια δοτρια όλα θα γίνουν. Μπορεί να νιώθεις ένα "γαμωτο" τώρα αλλά φαντάσου να μην είχες να πάρεις. Τώρα χαλάρωσε και περίμενε το αποτέλεσμα που θα σου αλλάξει την διαθεσηωραια,τωρα με την κοκκινίλα που εχω στο κεφαλι , μπορω να βαλω μινοξυδιλη....?
χτες ο δερματολογος που πηγα...και τον ρωτησα για την φινα κτλ, μου ειπε οτι να μη βαλω μινο ακομα με τιποτα...να φυγει η ερυθρότητα και αργοτερα,,,αλλα δεν ειναι και πολυ εμπιστοσύνης.
εχουν περασει 37 μερες κοντα... μηπως δεν ειναι λογικο να εχω κοκκινίλαΣε κανένα 20μερο από την επέμβαση να αρχίζεις να βάζεις. Καλή φυτρωση Πανό μην ανησυχείς με τέτοια δοτρια όλα θα γίνουν. Μπορεί να νιώθεις ένα "γαμωτο" τώρα αλλά φαντάσου να μην είχες να πάρεις. Τώρα χαλάρωσε και περίμενε το αποτέλεσμα που θα σου αλλάξει την διαθεση
Ωραιο γουστοΕμενα τα Volvo μαρεσουν σαυτες τις τιμες κυριως.
5 τρίχες όλες κιόλες, 5 τρίχες όλες κιόλες, μα καρδιά μικρού παιδιού!!!Cupra Formentor 310 ps DSG AWD και ας είχα 1 τρίχα στο κεφάλι σαν τα μωρά στα cartoon.
@panosss23 Καλή φύτρωση αρχηγέ μου.
5 τρίχες όλες κιόλες, 5 τρίχες όλες κιόλες, μα καρδιά μικρού παιδιού!!!
Γιάννης Ζουγανέλης - Ο Μακρυμάλλης
Το μαλλί στον άντρα είναι οτι για το λέοντα η χαίτη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ψεύδομαι πάντως. Το αγαπώ το μαλλάκι μου. Αν δε το αγαπούσα δε θα έσκαγα 120 ευρώ μηνιαίως για να παίρνω τα γνωστά...
Ουισκακι διαβασα πιο πανω.5 τρίχες όλες κιόλες, 5 τρίχες όλες κιόλες, μα καρδιά μικρού παιδιού!!!
Γιάννης Ζουγανέλης - Ο Μακρυμάλλης
Καλα που χαλας 120 ευρω για τα μαλλια εσυ; να φανταστώ παίρνεις και propecia; Γιατί δεν το γυρνάς σε proscar, θα ειναι κ πιο δυνατό (1.25) και θα γλιτώνεις πολλα λεφτά. Τζάμπα λεφτα το propecia..Ψεύδομαι πάντως. Το αγαπώ το μαλλάκι μου. Αν δε το αγαπούσα δε θα έσκαγα 120 ευρώ μηνιαίως για να παίρνω τα γνωστά...