Καλησπερα αγαπητοι, οπως βλεπετε το νημα κατοπιν συννενοησης με τον CVIAL αλλαξε και μεταφερθηκε σε φορουμ με το δικο μου ονομα. Τα περιστατικα που θα αναρτω απο εδω κ περα θα αναρτουνται στο ονομα μου. Δεν εκπροσωπω τη διευθυνση της BHR Athens, νομικα δεσμευομαι με την BHR Brussels, και στην ελλαδα τα περιστατικα μου τα πηγαινω στην BHR Athens. Για να ειμαι σωστος λοιπον απεναντι και στην εταιρια και στους αναγνωστες εδω νομιζω το σχημα που θα πετυχαινε περισσοτερο την κατασταση μου και το τροπο που δουλευω ειναι το σχημα Τυρκαλας/Starks (τον οποιο Σωτηρη εκτιμω και συμπαθω πολυ που γνωριζω απο την DHI 2015.) - και ασ δουλεουμε διαφορετικο πρωτοκολλο πλεον. Ο ιατρος ο καλος θα σε κανει μεταμοσχευση, δεν παιζουν ρολο εταιριες, λογοτυπα κλπ. Δεν ειναι πρωτεραιοτητα αυτο.
Agaphte Disco θελω να πιστευω πως δεν σου εχω δωσει την εντυπωση πως ειμαι εκπαιδευομενος, εαν την εχεις ειναι δικη σου γνωμη αλλα δεν βλεπω που τη στηριζεις. Τον δικο μου ασθενη δεν τον ακουμπαει κανενας αλλος ιατρος παρα μονο εγω και οι νοσηλευτριες μου - δεν χωραει κουβεντα αλλη εδω, μονος δουλευω χρονια τωρα ειτε ελλαδα, ειτε βρυξελλες, ειτε Ατλαντα. Και δεν κανω punching για κανεναν αλλο ουτε μοιραζομαι περιστατικο με κανεναν. Ενας ειναι υπευθυνος στο χειρουργειο ειτε ειναι μεταμοσχευση μαλλιων, ειτε καρδιας, ειτε μια απλη κηλη. Ειμαι χειρουργικη ειδικοτητα background, οχι παθολογικη.
Ηδη εχω κανει online zoom consultation με 2 αναγνωστες απο εδω, συζητησαμε τα παντα και τιμες και μου ειπαν οτι εξεπλεγειν με το κοστος που τους εδωσα. Νομιζω το 1ο χρονο για introduction και εκτιμηση δουλειας μου ειναι σωστο να ειναι ετσι. Μην περιμενετε να αναρτησω καποια τιμη/ ανα μοσχευμα ή να κανω μαρκετινγκ με ''πακετα΄΄προσφορων, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΕΖΩ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ click se unsubscribe link στο μειλ σας. Ειμαι ιατρος και συννενοησιμος ανθρωπος και υπευθυνος για το κεφαλι σας οσοι το επιλεξετε. Τα υπολοιπα DM αγαπητοι κυριοι

. Στειλτε μου για Zoom ID, θα χαρω πολυ