Scar after FUT donor&sides cases

Kostas97

Well-Known Member
Προς το παρων σερβιτορος για τα προς το ζην,αλλα οδευω συντομως προς την εναρξη του διδακτορικου μου στην επιστημη της ναυτιλιας και πιο συγκεκριμενα στο shipping finance που ειναι και το bachelor μου και το μαστερ μου.Ο διδυμος αδερφος μου εχει τελειωσει ΕΜΠ μηχανολογος μηχανικος,νομιζω το ιδιο με εσενα αν δε κανω λαθος;
Με βάζεις στην περιέργεια να ρωτήσω χαχχα ο αδερφός σου τι nw ειναι μιας και δίδυμος; :)
Ο CVIAL νομίζω πολιτικός μηχανικός ειναι, και να δεν κάνω λάθος στη γενιά του μηχανολόγος ηλεκτρολόγος ήταν ένα;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ο πολιτικός μηχανικός Κώστα δεν έχει καμία σχέση με τον μηχανολόγο μηχανικό.
Παλιά ήταν μια σχολή οι ηλεκτρολόγοι-μηχανολόγοι,και μετά σπάσανε το1988 αν θυμάμαι καλά.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ισως εαν καποιος σου εγγ

Με βάζεις στην περιέργεια να ρωτήσω χαχχα ο αδερφός σου τι nw ειναι μιας και δίδυμος; :)
Ο CVIAL νομίζω πολιτικός μηχανικός ειναι, και να δεν κάνω λάθος στη γενιά του μηχανολόγος ηλεκτρολόγος ήταν ένα;;
Ιδιο ακριβως pattern φιλε Κωστα.Η διαφορα μας ειναι οτι εκεινος δεν ειχε κανει ποτε μμ ενω εγω ειχα κανει(το μεγαλυτερο μου λαθος και το πληρωνω) με αποτελεσμα εγω να εχω στο υψος της εφηβικης μου hairline(που φυσικα εχει υποχωρησει) καποια grafts ερειπια.Ευτυχως με την εξελιξη της τριχοπτωσης παρατηρησα και αναπτυξη της εφευρετικοτητας μου,τα καημενα μαλλια της mid zone μου ξερουν τι εχουν τραβηξει.Αστα,εχω βαρεθει να μιλαω face to face με κοσμο και να πιανω τα ματια τους καρφωμενα στην ανυπαρκτη hairline μου.Πριν χρονια με πειραζε πολυ,το συνηθισα ομως με τα χρονια και με τον γνωστο αυτοσαρκασμο που με διακατεχει το παλευω.Αν παντως με κοιταξει γυναικα εκει κατευθειαν κοιταζω και εγω boobies.ετσι για να μαθει τι σημαινει να εισαι διακριτικος :)

Kostas97

Well-Known Member
Ο πολιτικός μηχανικός Κώστα δεν έχει καμία σχέση με τον μηχανολόγο μηχανικό.
Παλιά ήταν μια σχολή οι ηλεκτρολόγοι-μηχανολόγοι,και μετά σπάσανε το1988 αν θυμάμαι καλά.
Η μονη τους ομοιοτητα ειναι το μηχανικος χαχα,
εισαι και εσυ του κλαδου των μηχανικων vlafo;

Giorgos-3

Well-Known Member
για μενα παιδια υπαρχουν 3 κατηγοριες περιπτωσεων πανω σε αυτα που συζητατε.... αυτοι που ειναι απο nw1 εως 4 που δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να σκεφτεις και να συζηταει την περιπτωση στριπ και απο τα 27-28 μαλιστα αν παραμενεις σε αυτες τις κλιμακες και κινησε αναλογα το ποσο επιθετικα η οχι αλλα με φιου παντα.... οι nw 6-7 οπου ανηκω και εγω οπου αν θες να μπεις στο χορο πρεπει να το χωνεψεις οτι πρεπει να ξεκινησεις με στριπ ωστε να παρεις οσο πιο πολλα μπορεις στο τελος των μμ αλλα και επισης να εισαι συνεπης στο πλανο σου και να μην σταματησεις... αν εισαι ετσι και ετσι για διαφορους λογους καλυτερα να κατσεις στα αυγα σου δλδ... και υπαρχουν αυτοι που ειναι 5αρια που κατα την αποψη μου ειναι στην πιο δυσκολη θεση απ ολους οσο αφορα την τεχνικη και που θα ακολουθησουν γιατι ειναι σε μια ανασφαλεια αν καταληξουν 6 7 η παραμεινουν ετσι.....θελει συζητηση, σκεψη και εξαρταται απο τον τυπο αραιωσης τριχας κτλ κτλ......
οσο αφορα το στριπ.... συμφωνω σε οσους λενε οτι η τομη μου δεν ειναι και υποδειγματικη αλλα ευτυχως για την εποχη και σε αυτους που επεσα μια χαρα την γλυτωσα θα ελεγα. το θεμα με μενα δεν ειναι η τομη αλλα το smp που εκανε σπλας... ανατρεξτε στο πρωτο μου νημα να δειτε την τομη μου και θα το διαπιστωσετε αυτο...παντως οπως και να χει λιγο να αφησω το μαλλι δεν φαινεται απολυτως τιποτα....επισης οπως και να χει ο θεος ο ιδιος να κτβ αν κανει στριπ και αν ξυριζεσαι στην δοτρια μια γραμμη θα την δουν ολοι....δεν γινεται αλλιως αλλα δεν γινεται και αλλιως αμα πας να καλυψεις μια τεραστια εκταση....βαρυ χειρουργειο αλλα απαραιτητο.....

vlafo

Well-Known Member
George
Όχι μόνο βαρύ χειρουργείο αλλά μιλάμε πραγματικά επίπονη διαδικασία.
Εσύ ξέρεις καλύτερα και απορώ πως το άντεξες.Μιλάμε για αποκατάσταση που μπορεί να τραβήξει και 9 μήνες.
Εγώ δε θα έμπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία,γνωρίζοντας αυτή την τεράστια δοκιμασία-ταλαιπωρία.
Εδώ μπήκαμε για FUE και πάλι η ταλαιπωρία είναι μεγάλη αλλά το ελέγχεις.
Αυτή την παράμετρο κανείς δεν την ανέφερε.

hijikos

Active Member
George
Εσύ ξέρεις καλύτερα και απορώ πως το άντεξες.Μιλάμε για αποκατάσταση που μπορεί να τραβήξει και 9 μήνες.
Εγώ δε θα έμπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία,γνωρίζοντας αυτή την τεράστια δοκιμασία-ταλαιπωρία.
vlafo γιατι η ταλαιπωρια στη fue ειναι μεγαλη?

Giorgos-3

Well-Known Member
George
εσυ δεν θα εμπαινες σ αυτη την διαδικασια γιατι δεν το εχεις φιλτραρεις στο μυαλο σου δεν τα εχεις ζυγισει και δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο.... περιπτωσεις σαν τις δικες μου δεν υπαρχει κατι αλλο ειδικα για αυτο που ηθελα εγω παση θυσια... ομοιομορφη καλυψη παντου και οχι αυτο που λενε ξεκιναμε με ενα δυνατο καδρο....οσο παμε πισω αραιωνουμε και κραουν εχει ο θεος...και αν δεν εχει δεν πειραζει το αφηνουμε κενο....ποτε δεν ηθελα αυτο εγω....οπως επισης και ποτε δεν ηθελα φινα....οποτε το χρονο να πηγαινα πισω παλι στριπ θα εκανα αλλα φυσικα αλλου....εχουν υπαρξει παιδια που μου εχουν στειλει να με ρωτησουν για τυρκαλα και προσπαθουσα να τους πεισω να ξεκινησουν με στριπ και μετα να πανε στο σωτηρη αλλα ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβουν οτι τους το λεω για να παρουν την μαξιμουμ πυκνοτητα και ποσοτητα....

vlafo

Well-Known Member
vlafo γιατι η ταλαιπωρια στη fue ειναι μεγαλη?
Όταν είσαι 2 μέρες, 20 ώρες χειρουργείο,ξαπλωμένος να σε τρυπάνε,καταπονεμένος,και το μετεγχειρητικό που είναι το πιο δύσκολο,τις πρώτες 20 μέρες να πονάς,να είσαι πρησμένος,να παίρνεις χάπια,να μην μπορείς να κάνεις τίποτα,και να φοβάσαι μην σε δει ήλιος και μην το ένα μην το άλλο,δεν είναι απλή επέμβαση και δεν μπαίνεις έτσι εύκολα χωρίς να είσαι σίγουρος.
Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παράγοντα να μην την κάνεις,αλλά πρέπει να ξέρει ο καθένας και να είναι έτοιμος ψυχολογικά προτού την κάνει.
Εγώ άργησα θα έλεγα μια πενταετία ακριβώς γιατί ψυχολογικά για αυτό προετοιμάζουν.
Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι την έχω κάνει.
Ελπίζω τουλάχιστον να πάρω αυτό που περιμένω.

hijikos

Active Member
Όταν είσαι 2 μέρες, 20 ώρες χειρουργείο,ξαπλωμένος να σε τρυπάνε,καταπονεμένος,και το μετεγχειρητικό που είναι το πιο δύσκολο,τις πρώτες 20 μέρες να πονάς,να είσαι πρησμένος,να παίρνεις χάπια,να μην μπορείς να κάνεις τίποτα,και να φοβάσαι μην σε δει ήλιος και μην το ένα μην το άλλο,δεν είναι απλή επέμβαση και δεν μπαίνεις έτσι εύκολα χωρίς να είσαι σίγουρος.
Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παράγοντα να μην την κάνεις,αλλά πρέπει να ξέρει ο καθένας και να είναι έτοιμος ψυχολογικά προτού την κάνει.
Εγώ άργησα θα έλεγα μια πενταετία ακριβώς γιατί ψυχολογικά για αυτό προετοιμάζουν.
Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι την έχω κάνει.
Ελπίζω τουλάχιστον να πάρω αυτό που περιμένω.
τοτες δεν ισχυει το μετεγχειρητικό 7ημερο που ολοι λετε για την fue θελει πολυ παραπανω ποσο μαλλον να επιστρεψεις στη εργασια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
τοτες δεν ισχυει το μετεγχειρητικό 7ημερο που ολοι λετε για την fue θελει πολυ παραπανω ποσο μαλλον να επιστρεψεις στη εργασια
Οι πρώτες 10 μέρες είναι οι πιο δύσκολες.
Μετά απλοποιούνται αρκετά τα πράγματα.

Giorgos-3

Well-Known Member
πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι εννοουμε.... ο βαλφο μιλαει για ταλαιπωρια γενικη..μονο και μονο που εχεις την εννοια και τον φοβο να μην ακουμπησεις το κεφαλι σου καπου για καμια εβδομαδα τουλαχιστον... αυτο και μονο σε κανει να εισαι στην τσιτα και στο αγχος....ειδικα οταν εισαι πρωταρης...πονος και τετοια δεν υπαρχει....τουλαχιστον σε μενα το παραμικρο απο την στιγμη που θα σηκωθω απο το κρεββατι... αλλα και γενικα οι περισσοτεροι δεν εχουν καποια δυσαρεστη αισθηση πονου.... απλα εισαι σε μια περιεργη κατασταση καποιες μερες..... δεν εχει σχεση με το στριπ που εκει εχεις απ ολα.....παντως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να σε κανει δυστακτικο....αξιζει τον κοπο....

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στο crown η fue μου ήταν παιχνιδάκι ούτε πρήξιμο ούτε τίποτα στην strip με πήγαν σηκωτό από τις μασχάλες στο διαμέρισμα τις κλινικής όχι ότι πονεσα αλλά ήμουν λες και έπεσε οβίδα πάνω μου.

oreo

Well-Known Member
Κακώς που δεν πραγματοποιήσατε τις επεμβάσεις στα medi jeunesse. Την άλλη μέρα πας για δουλειά και το μεγάλο + είναι οτι παίρνεις δώρο προϊόντα πύκνωσης και επανέκφυσης μαλλιών :p :p

aeratos28

Just aeratos
Δεν προλάβαμε δυστυχώς και την χάσαμε την προσφορά αυτή..ευκαιρία ήταν..:D
Κακώς που δεν πραγματοποιήσατε τις επεμβάσεις στα medi jeunesse. Την άλλη μέρα πας για δουλειά και το μεγάλο + είναι οτι παίρνεις δώρο προϊόντα πύκνωσης και επανέκφυσης μαλλιών :p :p

Disco

Well-Known Member
Στο crown η fue μου ήταν παιχνιδάκι ούτε πρήξιμο ούτε τίποτα στην strip με πήγαν σηκωτό από τις μασχάλες στο διαμέρισμα τις κλινικής όχι ότι πονεσα αλλά ήμουν λες και έπεσε οβίδα πάνω μου.

Οι πρώτες 10 μέρες είναι οι πιο δύσκολες.
Μετά απλοποιούνται αρκετά τα πράγματα.

Φαντάζομαι για το στριπ που είναι βαρύ χειρουργείο, καθώς αφαιρείται ολόκληρη λωρίδα δέρματος από το κεφάλι, ο χρόνος ανάρρωσης δεν θα είναι και πολύ περισσότερος από την FUE;

Georgie

Well-Known Member
Σιγουρακι 2 εβδομάδες+ για επιστροφή στην εργασία εάν ειναι χειρωνακτική .
Για γραφείο μπορει και λιγότερο .

Μπλουζα