Απάντηση από τον δρ. Κωνσταντίνο Αναστασάκη. Αν αγαπάτε το forum & θέλετε να βελτιωθεί, σας προτεινω να διαβαστε το!.

koumparos

Well-Known Member
Χρήστης τοπικ αρκετά χρόνια μέχρι να γυαλίσουν οι κροταφοι.Εαν φοράει τοπικ η άσχετος με την τοποθέτηση είναι διότι την hairline την άφησε γυμνή όπως και τις πίσω ζώνες σε κάποια σημεία η δεν είχε αρκετή ποσότητα να το ρίξει σωστά και παντού.Το αποτέλεσμα το κρίνω πολύ καλό σε σχέση με την δυσκολία πριν την μμ.Με άλλη μια μμ θα τελειοποιηθεί και θα μιλάμε για πλήρη επαναφορά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Αν είσαι τόσο σίγουρος δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι. Αν όχι θα ήταν καλύτερα να μην είχες προβεί σε χαρακτηρισμούς. Προσωπικά αυτό που έκανες το θεωρώ μέγιστη αφέλεια αλλά για να είμαι δίκαιος θα το φτάσω μέχρι τέλους.

Αληθεια; Αφελεια;

Αφελεια ειναι η προσπαθεια προστασιας των μελων απο την παραπληροφορηση/παραπλανηση; Επιτρεψε μου, λοιπον, να ειμαι "αφελης" παρα να κανω τα στραβα ματια σε κατι που ειναι ολοφανερο.

Μαλλον εχουμε διαφορετικη αποψη επι του θεματος, φιλε Cvial.

Φυσικα και ειμαι απολυτα βεβαιος για αυτο που εγραψα περι μικροϊνων. Ειναι 1000% βεβαιο οτι εχει γινει χρηση.

Και, επειδη παρατηρω οτι εμμεσως απειλεις με κυρωσεις, ελπιζω, τουλαχιστον, να τηρησεις αυτο που υποσχεθηκες...οτι θα συναντηθεις αυτοπροσωπως με τον πελατη και θα αναρτησεις ευκρινες φωτογραφικο υλικο.

Και φυσικα ελπιζω να τηρησεις και οσα εγραψες περι τιμωριας οχι μονο των συκοφαντων, αλλά και οσων προσπαθουν να παραπλανησουν.

Περιμενω "αφελως" και με αγωνια τι θα συμβει στο μελλον.

Μακαρι να διαψευστω, αλλά προβλεπω οτι τα γεγονοτα θα επιβεβαιωσουν πληρως τις παρατηρησεις μου.

denis2712

Member
Δηλώνω άσχετος τόσο από μ.μ. όσο και από προϊόντα τύπου Toppik. Πραγματικά απορώ πως ένα forum που κάποτε ήταν κατακριτέο να προτείνεις ακόμα και φαρμακείο για να σου φτιάξει lotion πως γέμισε με αντιπροσώπους, εκπροσώπους και ανθρώπους που διαφημίζουν τη δουλειά τούς.Ειναι λίγο θλιβερό, προτιμώ να διαβάζω για Mexis φιδελαιο και οξυζενέ για την τριχόπτωση (το έχουμε ακούσει και αυτό)Αλλα ακόμη και έτσι αν κάποιος αποφασίσει να εκθέσει τη δουλειά του για προσωπικό όφελος είναι υποχρεωμένος να δεχτεί και κάθε είδους κριτική ακόμα και λανθασμένη.Μηπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον τίτλο του νήματος;;;;
Ποια συμβουλή έχουμε για να γίνει καλύτερο το forum;;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και, επειδη παρατηρω οτι εμμεσως απειλεις με κυρωσεις, ελπιζω, τουλαχιστον, να τηρησεις αυτο που υποσχεθηκες...οτι θα συναντηθεις αυτοπροσωπως με τον πελατη και θα αναρτησεις ευκρινες φωτογραφικο υλικο.

Και φυσικα ελπιζω να τηρησεις και οσα εγραψες περι τιμωριας οχι μονο των συκοφαντων, αλλά και οσων προσπαθουν να παραπλανησουν.

Όχι απλώς θα το τηρήσω αλλά θα το "τερματίσω". Δεν σε απειλώ εμμέσως αλλά ευθέως. Το ίδιο ισχύει και για την κλινική.

tol

Well-Known Member
Δεν σε απειλώ εμμέσως αλλά ευθέως

Αυτο ακριβως καταλαβα και εγω. Απειλες, ωστε να φοβουμαστε να εκφραζουμε τις αποψεις μας!!!

Σε ρωτω ευθεως, ως ανθρωπο με δημοκρατικο και ανεξαρτητο ηθος...

Αν δεν εγραφα οσα παρατηρησα για τη χρηση μικροϊνων...αν φοβομουν να εκφρασω τη γνωμη μου, τοτε θα υπηρχε η δυνατοτητα να διαλευκανθει η υποθεση; Θα ηταν προτιμοτερο να κουκουλωνονται τα "κακως κειμενα";

Μονο μεσα απο την αντιπαραθεση αποψεων, φιλε Cvial, μπορει να προσεγγισθει η αληθεια.

Ronaldo

Well-Known Member
Από το καλοκαίρι που μπήκε η συγκεκριμένη κλινική στο φόρουμ ήρθαν τα πάνω κάτω. Όσα ξέραμε ξαφνικά άλλαξαν και οι κανόνες προσαρμόστηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της συγκεκριμένης κλινικής. Είναι σαν να λειτουργεί του φόρουμ για να διαφημίζει κλινικές και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους, παρά να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του μέσω της διαφάνειας των παρουσιάσεων με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της πραγματικής κατάστασης. Μέλη απειλούνται με μπαν επειδή εκφέρουν την άποψη τους που στηρίζεται με επιχειρήματα, επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν την διαφάνεια κάποιων φωτογραφιών που ανεβασε η συγκεκριμένη κλινική. Είναι σαν να μην επιτρέπεται έμμεσα οποιαδήποτε κριτική προς την συγκεκριμένη κλινική πέρα από ενθαρρυντικά σχόλια. Υπάρχει μια υποστήριξη προς την συγκεκριμένη κλινική που είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του φόρουμ.

tasos33

Well-Known Member
Πιστεύω πως ειχε βάλει τοππικ για δοκιμή, μετά έβαλε πιστολάκι και έφυγε το περισσότερο αλλά έμεινε κάτι , και εν τέλει μπέρδεψε τις φωτό που έστειλε, ο γιατρός τις είδε στο κινητό του σε μικρή οθόνη είδε ένα φοβερό αποτέλεσμα με μια γρήγορη ματιά και αμέσως τις ανέβασε στο φόρουμ από υπέρμετρο ενθουσιασμό.
Ούτε ο Γκ@@@ας δε θα ανέβαζε τέτοιες φωτό πόσο μάλλον ο Αναστασάκης.Εφ όσον υπάρχει προθέση να εξεταστεί το θέμα θα λάμψει η αλήθεια.

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτο ακριβως καταλαβα και εγω. Απειλες, ωστε να φοβουμαστε να εκφραζουμε τις αποψεις μας!!!

Σε ρωτω ευθεως, ως ανθρωπο με δημοκρατικο και ανεξαρτητο ηθος...

Αν δεν εγραφα οσα παρατηρησα για τη χρηση μικροϊνων...αν φοβομουν να εκφρασω τη γνωμη μου, τοτε θα υπηρχε η δυνατοτητα να διαλευκανθει η υποθεση; Θα ηταν προτιμοτερο να κουκουλωνονται τα "κακως κειμενα";

Μονο μεσα απο την αντιπαραθεση αποψεων, φιλε Cvial, μπορει να προσεγγισθει η αληθεια.

Αν παρέμενες στην κατ' εσέ υπόνοια (έστω και βεβαιότητα) για τόπικ χωρίς να του δώσεις την διάσταση της εξαπάτησης του κοινού από πρόθεση δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση. Θα είχες συμβάλει στο να προσεγγισθεί η αλήθεια. Όταν όμως μιλάς για "απατεώνες" το πράγμα σοβαρεύει και πρέπει να διαλευκανθεί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Από το καλοκαίρι που μπήκε η συγκεκριμένη κλινική στο φόρουμ ήρθαν τα πάνω κάτω. Όσα ξέραμε ξαφνικά άλλαξαν και οι κανόνες προσαρμόστηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της συγκεκριμένης κλινικής. Είναι σαν να λειτουργεί του φόρουμ για να διαφημίζει κλινικές και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους, παρά να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του μέσω της διαφάνειας των παρουσιάσεων με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της πραγματικής κατάστασης. Μέλη απειλούνται με μπαν επειδή εκφέρουν την άποψη τους που στηρίζεται με επιχειρήματα, επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν την διαφάνεια κάποιων φωτογραφιών που ανεβασε η συγκεκριμένη κλινική. Είναι σαν να μην επιτρέπεται έμμεσα οποιαδήποτε κριτική προς την συγκεκριμένη κλινική πέρα από ενθαρρυντικά σχόλια. Υπάρχει μια υποστήριξη προς την συγκεκριμένη κλινική που είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του φόρουμ.

Πρωτοφανής είναι η διαστρέβλωση αυτών που γράφεις. Άλλο η κριτική και άλλο η βαρύτατη κατηγορία της εξαπάτησης. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ψάξε να την μάθεις. Και σε παρακαλώ όταν απαντάς και καταλήγεις και σε συμπεράσματα οι υποθέσεις σου να βασίζονται σε αυτά που πραγματικά γράφω και όχι σε αυτά που σε βολεύουν.

vag25

Well-Known Member
Η εμμονη σας δεν αντεχεται φιλε ronaldo! Στο λεω πολυ καλοπροαιρετα. Αυτο που κανετε δεν ειναι κριτικη, εχει ξεπερασει προ πολλου τα ορια της εποικοδομητικης κριτικης. Εμενα με εχει κουρασει προσωπικα και χαιρομαι που καπως θα σταματησει αυτο.

Το αλλοθι του κακου (πραγματι) εκπροσωπου δεν υπαρχει πλεον. Χρειαζεται επιτελους να παμε παρακατω, φτανει με αυτη τη βεντετα.

mike1988

Active Member
Τα λεγόμενά σου τα βρίσκω υπερβολικά! Μόνο για COVID δεν τους κατηγόρησες. Επιχειρήματα μέσα από φωτογραφίες είναι το λιγότερο υπερβολικό. Υποψίες ναι αλλά το 1000% και βασιλιάς του τόπικ είναι βαριά δεν νομίζεις? Υποστήριξη από ποιον? Αφού σε κάθε έναν που λέει κάτι υποστηρικτικό υπάρχουν άλλα 10 υποτιμητικά το λιγότερο. Είναι άδικο αυτό ειδικά προς τον @civial που ειλικρινά απορώ πώς καταφέρνει να κρατάει τόσο τις ισορροπίες. Καλό θα είναι να γίνεται κριτική αλλά νομίζω η ειρωνεία που περισσεύει στα σχόλια πολλών δεν είναι επικοδομητική.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Αν παρέμενες στην κατ' εσέ υπόνοια (έστω και βεβαιότητα) για τόπικ χωρίς να του δώσεις την διάσταση της εξαπάτησης του κοινού από πρόθεση δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση.
Φιλε Cvial, μαλλον δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Αν δεχθουμε οτι υπαρχει βεβαιοτητα χρησης μικροϊνων (οπως συμβαινει στην περιπτωση μου), τοτε δεν ειναι αυτονοητο οτι προκειται για προσπαθεια εξαπατησης;

Αφου ειμαι απολυτα βεβαιος για τη χρηση toppik, δεν επρεπε να συνεχισω τις σκεψεις μου; Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την τοποθετηση σου!

tol

Well-Known Member
Χρειαζεται επιτελους να παμε παρακατω, φτανει με αυτη τη βεντετα.

Για ποια βεντετα γραφεις, φιλε vag;

Διαβαζεις τα σχολια; Ειδες πουθενα να γραφτει κατι χωρις επιχειρηματα; Προσωπικα διαπιστωσα οτι υπαρχει χρηση μικροϊνων. Τι επρεπε, λοιπον, να κανω; Να το κανω γαργαρα; Να σιωπησω, ωστε να διαστρεβλωνεται η πραγματικοτητα;

Γιατι βλεπετε παντου δολιοφθορεις και βαλτους οι οποιοι προσπαθουν να διαβαλουν τη συγκεκριμενη κλινικη;

Αν αρχιζα να γραφω αερολογιες, χωρις αποδεικτικα στοιχεια (παρεθεσα χαρακτηριστικη φωτογραφια που κανει "μπαμ" η χρηση toppik), τοτε θα ειχες απολυτο δικιο.

Οταν, ομως, γραφω κατι με πειστηρια τις φωτογραφιες που αναρτηθηκαν, πως μας κατηγορεις για βεντετες και σκοπιμοτητες;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε Cvial, μαλλον δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Αν δεχθουμε οτι υπαρχει βεβαιοτητα χρησης μικροϊνων (οπως συμβαινει στην περιπτωση μου), τοτε δεν ειναι αυτονοητο οτι προκειται για προσπαθεια εξαπατησης;

Αφου ειμαι απολυτα βεβαιος για τη χρηση toppik, δεν επρεπε να συνεχισω τις σκεψεις μου; Ειλικρινα δεν καταλαβαινω την τοποθετηση σου!

Μάλλον επειδή είσαι φιλόλογος και όχι δικηγόρος.

felaini

Active Member
Αυτα που εχουν γραφτει για τον βεκρη κ για το κεντρο αισθητικης του θα πρεπε να μας ειχαν κανει ασφαλιστικα μετρα κανονικα!
εισαι υπερβολικος civial..η οποια αυστηρη κριτικη εχει γινει στην anast hair clinic ειναι ευστοχη κ με επειχηρηματα..το ιδιο γινεται κ με του βεκρη κ με την dhi k ο ταλαντουχος τυρκαλας εαν κατι δεν αρεσει θα τα ακουσει κ αυτος.ΤΙς Αφορμες τις δινουν οι ιδιοι με τα αποτελεσματα που δειχνουν.. εδω εχουμε κραξει τον Μαρα που ειναι τοπ στην περιπτωση του σαλονικιου αν δε κανω λαθος.....μη παμε στο μοτο τωρα με λενε ριζο κ οπω θελω τα γυριζω...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και πολύ λανθασμένα. Ο Σαλονικιός είχε άδικο και ο Μάρας δίκιο και το ανακαλύψαμε στο consultation με τον Λορενζο. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και για αυτό πρέπει να υπάρχει μέτρο, ειδικά για σοβαρές κατηγορίες που αφορούν επίσημη εξαπάτηση. Επίσης να προσθέσω ότι δεν μιλάω για όλες τις κριτικές για την Anastasakis, οι περισσότερες έχουν σοβαρή άποψη, μιλάω για ΤΗΝ συγκεκριμένη ΜΟΝΟ.

tol

Well-Known Member
Μάλλον επειδή είσαι φιλόλογος και όχι δικηγόρος.

Όταν όμως μιλάς για "απατεώνες" το πράγμα σοβαρεύει και πρέπει να διαλευκανθεί.

Επειδη ειμαι φιλολογος, φιλε Cvial, δε σημαινει οτι δεν εχω την αντιληπτικη ικανοτητα να κατανοησω αυτα που εμμεσως υπονοεις.

Αραγε, κατα την αποψη σου θα επρεπε να λειτουργησω δικανικα και να σκεφτω πιθανες μηνυσεις εις βαρος μου; Ειναι δυνατον να το πιστευεις κατι τετοιο;

Επισης, θα ηθελα να σε ρωτησω...

Γιατι στην περιπτωση μου δειχνεις αυτη την ευαισθησια, ενω σε αναλογες, πολυ χειροτερες, εχεις κανει τα στραβα ματια;

Τι εννοω;

Ποσες φορες ο κ. Αναστασακης εχει γραψει για "απατεωνες", για "χασαπηδες"; Ποσες φορες ανεχθηκες τη συγκεκριμενη κλινικη να κατηγορει ασυστολα συναδελφους της; Ποσες φορες ο κ. Αναστασακης εχει επιτεθει με λασπολογιες και προσβλητικες εκφρασεις στη DHI, στον Βεκρη, σε αλλους Ελληνες συναδελφους, σε Τουρκικες κλινικες;

Δεν ειδα ποτέ να τον μπαναρεις εξαιτιας των γραφομενων του. Δεν ειδα πουθενα να αναφερεσαι σε μηνυσεις εις βαρος του κ. Αναστασακη.

Γιατι, λοιπον, δειχνεις επιλεκτικη ευαισθησια;

Τα μελη να φοβουνται να διατυπωσουν κατηγοριες, ενω οι επισημες κλινικες μπορουν να πετουν λασπες στον ανεμιστηρα, να προπαγανδιζουν αυθαιρετα;

Η δημοκρατια και η ελευθεροστομια, φιλε Cvial, δεν ειναι επιλεκτικη. Δεν κανει διακρισεις. Ειναι ισοτιμη για ολους.

giamakr1

Active Member
Το αρχικο ποστ ειχε εναν επιθετικο και "πατερναλιστικο" τονο.
Ειναι λογικο να αντιδρασει ο @tol δεδομενου οτι αναφερεται και μαλιστα ως ενας εκ των "ανωνυμων χουλιγκαν".
Απορω που αυτος ο χαρακτηρισμος εχει περασει και δεν ακουμπησε.
Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι πρεπει να διαφυλαχτει η ελευθερια του λογου και να μην φοβομαστε να μιλησουμε υπο την δαμοκλειο σπαθη του ban. Φυσικα εαν κινδυνευει το forum απο μηνυσεις, παω πασο...

felaini

Active Member
Για αυτο Μαρας ειναι τοπ δυσκολα λαθευει...
Στην περιπτωση αυτη τωρα φαινεται να εχει βαλει τοπικ..δηλαδη αφου αυτο βλεπουμε τι να κανουμε τωρα να μην το πουμε;;; ετσι κ αλλιως ειναι μια μετρια μεταμοσχευση...πασχει απο φυσικοτητα το περιστατικο..
Εγω θα σου πω κ παλι επειδη ειμαι χρονια στο φορουμ κ σχεδον συμφωνω μαζι σου 95% εδω μιλας με γριφους γεροντα.. ο τολ ειδικα επειχηρηματολογει ευστοχα.. απλα ομορφα κ κατανοητα βασικα..βασικα με εκπλησεις cvial.. δηλαδη λες κ δεν εισαι συ..επειδη ξερω ποσο δικαιος εισαι..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδη ειμαι φιλολογος, φιλε Cvial, δε σημαινει οτι δεν εχω την αντιληπτικη ικανοτητα να κατανοησω αυτα που εμμεσως υπονοεις.

Αραγε, κατα την αποψη σου θα επρεπε να λειτουργησω δικανικα και να σκεφτω πιθανες μηνυσεις εις βαρος μου; Ειναι δυνατον να το πιστευεις κατι τετοιο;

Επισης, θα ηθελα να σε ρωτησω...

Γιατι στην περιπτωση μου δεθχνεις αυτη την ευαισθησια, ενω σε αναλογες, πολυ χειροτερες, εχεις κανει τα στραβα ματια;

Τι εννοω;

Ποσες φορες ο κ. Αναστασακης εχει γραψει για "απατεωνες", για "χασαπηδες"; Ποσες φορες ανεχθηκες τη συγκεκριμενη κλινικη να κατηγορει ασυστολα συναδελφους της; Ποσες φορες ο κ. Αναστασακης εχει επιτεθει με λασπολογιες και προσβλητικες εκφρασεις στη DHI, στον Βεκρη, σε αλλους Ελληνες συναδελφους, σε Τουρκικες κλινικες;

Δεν ειδα ποτέ να τον μπαναρεις εξαιτιας των γραφομενων του.

Γιατι, λοιπον, δειχνεις επιλεκτικη ευαισθησια;

Τα μελη να φοβουνται να διατυπωσουν κατηγοριες, ενω οι επισημες κλινικες μπορουν να πετουν λασπες στον ανεμιστηρα, να προπαγανδιζουν αυθαιρετα;

Η δημοκρατια και η ελευθεροστομια, φιλε Cvial, δεν ειναι επιλεκτικη. Δεν κανει διακρισεις. Ειναι ισοτιμη για ολους.

Tol όχι, έπρεπε να σκεφτείς με βάση την λογική. Όταν είσαι σε μια κοινότητα οφείλεις να την διαφυλάξεις και να παίξεις με κανόνες. Το τι κάνει ο Αναστασάκης και τι λέει για τους άλλους ας το βρουν οι άλλοι, εμένα με ενδιαφέρει τι λέμε εμείς για τον Αναστασάκη και πως το αποδεικνύουμε. Τα μέλη μπορούν να κάνουν ότι κριτική θέλουν αλλά υπάρχουν αυτονόητες κόκκινες γραμμές τις οποίες ο έξυπνος άνθρωπος αν θέκλει να τις περάσει βάζει ένα "νομίζω", "μπορεί". Εσύ, και στο έχω πει πολλές φορές, είσαι "εισαγγελικός" και απόλυτος.

Μπλουζα