NW stage III - MET 2550 FUs - F.U.E. - Άνδρας 41 ετών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 6 μηνου από τον ΙΔΙΟ τον ασθενή!)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εκπρόσωπε
Οι απαιτήσεις του φόρουμ είναι υψηλότατες και κοιτάμε να ξεστραβώσουμε τον κόσμο για να έχει υψηλές απαιτήσεις και να παίρνει το καλύτερο δυνατό.
Αυτό που δε μπορείς να δώσεις εσύ, και σε ενοχλεί που στο λέμε προσπαθώντας με επίθεση να βγεις και απο πάνω.
Τι μας αραδιάζεις συνεχώς τα πτυχία σας και οι τίτλοι σας και ότι άλλο θέλετε.
Σε τίποτα τσοπάνηδες μιλάτε η είστε οι καλύτεροι?
Ποιός σας είπε ότι αυτός που έχει τη θεωρητική κατάρτιση είναι και κορυφή στην πράξη?
Μην με τρελλαίνεις τώρα και πάρω μπρος.

Που έχετε αναρτήσει περιστατικά με 50g που έχει ζητήσει o tol επανειλημμένες φορες?
Που έχετε κάνει ένα σωστό πλάνο που ο πελάτης χρειάζεται τα διπλά μοσχεύματα και του βάζετε τα μισά?
Και μου το πλασάρεις σαν εξοικονόμηση μοσχευμάτων και την πυκνότητα την κατακρίνεις.και την καυτηριάζεις?

Που διαφέρεις από τη dhi σε αποτελέσματα το ξαναλέω σε ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Δεν μπορείτε να τα δώσετε,καθίστε στη γωνία σας και θα ακούτε κριτική σας αρέσει δε σας αρέσει.
Και μιλάτε για γιατρό που έχει 1 ευρώ το μόσχευμα και επειδή δεν έχετε εσείς δει ένα αποτέλεσμα του σημαίνει ότι είστε καλύτερος?
Η επειδή δεν είναι fellows στο Ishrs σας κάνει καλύτερους?

Καλύτερα να μην δείτε αποτελέσματα αυτού του γιατρού γιατί θα κλαίτε.

Η τακτική σας που ακολουθείτε σαν κλινική το έχουμε ξαναπεί,δικαίωμα σας,σεβαστό,δικό σας το μαγαζί,αλλά είναι λάθος δεν είναι ορθή,αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια.
Και αυτοί οι 10 που είμαστε προφανώς και είμαστε μειοψηφία όπως σε όλα τα θέματα ,γιατί αυτοί που γνωρίζουνε και είναι διαβασμένοι και δεν είναι πρόβατα,είναι πάντα λίγοι.

Σορρυ φίλε, εχω εντολή να μην απανταω τιποτε σε σενα, οπότε ...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εγω δεν ειχα ποτε μαλλι μπετο και παντα απο μικρο παιδι ητανε μετριας πυκνοτητας.Ετσι θα ηθελα να ειναι παντα το μαλλι μου.Θα πω και κατι εντελως υποκειμενικο.Δεν μου αρεσει η αφανα η το μπετο οπως το εννοουνε καποιοι.Οταν πηγα να κανω μμ ειπα στον γιατρο να μην δωσει βαρυτητα στην πυκνωτητα.Με ενδιεφερε ομως να εχουν τη φυσικη φορα οπως ητανε οταν ειχα σε εκεινα τα σημεια μαλλια.Με ενδιεφερε να τα τοποθετησει με μια αποσταση ωστε να εχουν ασφαλεια τα μοσχευματα.Εαν ο γιατρος μου εκανε πυκνοτητες 45 και 50 προσωπικα θα ημουν δυσαρεστημενος που δεν με ακουσε και θα υπηρξε και συνεχεια στο θεμα.Τι θελω να πω:Προσωπικα για μενα το τελειο δεν ειναι το πυκνο.Ισως και αυτος ο ανθρωπος να μιλησε με τον γιατρο και να σκεφτεται σαν εμενα που δεν θελει μπετο και ειναι ευχαριστημενος με αυτο το αποτελεσμα.Απλωσε τα μοσχευματα λετε.Εαν αυτο ηθελε που ειναι το προβλημα?Παλι υποκειμενικα και εντελως προσωπικα αυτο το περιστατικο για το προβλημα που υπηρχε,τον αριθμο μοσχευματων που τοποθετηθηκαν,τα σημεια τοποθετησης και η συνολικη εικονα μεχρι σημερα,το κρινω ως πετυχημενο.Εντελως καλοπροαιρετα και φιλικα,οι επιθυμιες και οι προσδοκιες που εχει καθε ανθρωπος για τα μαλλια του ειναι διαφορετικες και το ωραιο και ομορφο εξαρταται απο τα ματια που το κοιταζουν.
Κατα τα αλλα βλεπω μονιμα ενα ασχημο κλιμα σε πολλα περιστατικα της συγκεκριμενης κλινικης χωρις ουσιαστικο λογο.Οχι δεν εκανα εκει μμ,ουτε παιρνω το μερος καποιου,αλλα δεν εχω δει και κατι κακο απο τα περιστατικα που μας ανεβαζουν.Δεν στεκομαι ουτε στην συμπεριφορα του εκπροσωπου ουτε αν η κλινικη γι αυτα που δινει ειναι ακριβη η φθηνη.Βλεπω το αποτελεσμα και μονο αυτο.Μια διαπιστωση κανω οτι οσα περιστατικα ποσταρε,δεν ειναι ασχημα βρε παιδια.Εγω τα βρισκω ενδιαφεροντα.

Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ εναι το θέμα.
Καποιοι έχουν ΑΛΛΑ κριτηρια
Ειναι πολλοί θελουν τοσο περιορισμένη ΜΕΤ που ο Αναστασακης τους λεει πως δεν άξιζει καν τον κοπο να κανουν ΜΕΤ!

Απλα σε λιγο μαζι με τα technical details θα χρειαστει να αναβαζω και ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του ασθενή πως
- ειναι ενημερος για το φορουμ
- γνωριζε οτι καποιοι στο φορουμ ειναι φωτσμενοι και ...αυτοι ξερουν, ο Αναστασακης δεν ξερει τοσα, αλλα θα κανει αυτο που λεει ο Αναστασακης γιατι ρε γαμωτο έχει και ενα πτυχιο ο άνθρωπος, μην στεναχωρεθει και η μανα του!
- αποδεχεται οτι ειναι προβατο
- γνωριζει πως χρειάζεται Χ μοσχευματα αλλα ο ΙΔΙΟΣ προτιμαει χ/2
- οτι ΔΕΝ θέλει να παρει φινα
- οτι ο ιατρος του ειπε για περισσοτερα αλλα θελει λιγοτερα γιατι δεν έχει λφτα/δεν θελει να ειναι πολυ πυκνα/δεν θελει να τον κοροιδευουν πως έκανε ΜΕΤ κτλ
- οτιδηποτε άλλο θα κατευνασει τα πληθη:)))

Εχει καταντησει παρωδια....
 

Kostas97

Well-Known Member
Ασχετα με το τι λετε,
επειδη ξερω πως δουελευει το ευχαριστημενος ή οχι. Πολλες φορες σου δειχνουν τις παλιες φωτο και σου λενε κοιτα πως πως ησουν και πως εισαι.

Αυτο δεν λεω οτι το κανει ο Αναστασακης, για να μην παρεξηγηθω!!!

Αποτελει ομως τακτικη των γιατρων ωστε οτι και να γινει να σου πουν εισαι καλα. :)
 

midnight express

Well-Known Member
Οκ συμφωνουμε για τα γουστα του καθενα εκπροσωπε.Προσωπικα ομως εχω την αισθηση οτι πλατιαζετε πολυ χωρις λογο και εχετε γενικοτερα μια απολυτη συμπεριφορα.Συγνωμη και παλι που περνω θεση αλλα νομιζω οτι εαν ειστε πιο περιεκτικος και ποσταρετε τα περιστατικα σας χωρις ολες αυτες τις ιντρικγκες,θα ειναι πολυ πιο ευχαριστο για εμας τους αναγνωστες να δουμε το περιστατικο σας.Νιωθω οτι καθε φορα κουραζομαι να διαβαζω τα επαναλαμβανομενα ποστ ιδιου περιεχομενου.Οι αναγνωστες βλεπουν, κρινουν και αξιολογουν.Ξαναγραφω οτι ολα τα αναφερω καλοπροαιρετα και φιλικα. Ευχαριστω.
 

Aldo

Well-Known Member
1613598013457.png
 

tol

Well-Known Member
Ηθελα να ηξερα τι μπορουν να πουν μετα απο ολα αυτα που εγιναν για πολλοστη φορα στο συγκεκριμενο νημα, οι λιγοστοι υπερασπιστες του κ. Αναστασακη στην κοντρα του με μελη του forum.

Προσπαθουν, λοιπον, αυτοι οι λιγοι να μας πεισουν οτι εμεις φταιμε, οτι εμεις προκαλουμε με τη σταση μας!!!

Αντι να παραδεχθουν τα αυτονοητα, αυτοι οι λιγοστοι περνουν το μερος ενος αλαζονα και θρασυτατου γιατρου που δε δεχεται καμια κριτικη και, αν καποιος τολμα να γραψει κατι αρνητικο, δε δισταζει να τον προσβαλει με χυδαιες φρασεις.

Δεν ξερω αν ο "ευγενεστατος" εκπροσωπος ειναι ο ιδιος ο γιατρος ή οχι και ουτε εχει για μενα σημασια, γιατι πολυ απλα ειναι ιδιου ηθους και οι δυο. Ακομη και αν δεν ειναι ο ιδιος ο γιατρος, φερει ακεραια την ευθυνη που εδω και μηνες επιτρεπει σε εναν θρασυτατο και αγενεστατο να προκαλει τα μελη του forum. Για μενα ο κ. Αναστασακης ειναι ενας τυφλωμενος εγωπαθης χωρις ηθικους φραγμους που προσβαλλει ασυστολα συναδελφους του και μελη του forum. Εχει πλασει στο μυαλο του την ιδεα οτι ειναι ο κορυφαιος των κορυφαιων, οτι ολοι οι αλλοι ειναι σκουπιδια μπροστα του και δεν ανεχεται καμια κριτικη προς το προσωπο του.

Προκαλω ολους τους υποστηρικτες του να γυρισουν δυο σελιδες πισω στο νημα. Πως ξεκινησε για αλλη μια φορα ολη αυτη η διαμαχη;

Τη Δευτερα, λοιπον, "τολμησε" ο φιλος ο aeratos να κανει ενα κοσμιο (παραδοξως :D ;) ) σχολιο. Ειπε, χωρις να προσβαλει κανεναν, οτι θεωρει πως ο κ. Αναστασακης ακολουθει την ιδια τακτικη με την DHI και το απλωμα των grafts σε ολη την επιφανεια.

Ρωτω, κυριοι...Που ηταν το μεμπτο; Ποιο εγκλημα εκανε; Δεν μπορει να εκφρασει καποιος κοσμια την αποψη του;

Τι συνεβη, λοιπον, στη συνεχεια;

Για αλλη μια φορα ο θρασυτατος κ. Αναστασακης (ναι...ο κ. Αναστασακης, γιατι δικες του ξεκαθαρα αποψεις ειναι οσες γραφτηκαν) αρχισε ενα ντελιριο κατηγοριων και προσβολων προς τον aerato (που αυτονοητα εχασε την ψυχραιμια του και αρχισε να απαντα με αναλογο τροπο) αλλά κυριως ντελιριο κατηγοριων κατα των συναδελφων του στη DHI. Το τι εγραψε ο θεος και η ψυχη του!!! Για ολους τους ανειδικευτους που υπαρχουν στην κλινικη, για ατομα που με 3 ημερες πρακτικη εξασκηση πειραματιζονται στα κεφαλια πελατων, για "χασαπηδες"...

Στη συνεχεια ο αλαζονας και αγενεστατος κ. Αναστασακης αρχισε να πετα υπονοουμενα για τον κ. Τυρκαλα και τις χρεωσεις του ενος ευρω που προσφερει. Βλεπει οτι ενας ανταγωνιστης του αρχιζει να ανεβαινει στην εκτιμηση του κοινου και ξεκινα εναν αηθη πολεμο εναντιον του.

Ηθελα να ηξερα αυτο ειναι το ηθος του; Πετα λασπες στον ανεμιστηρα, ασκει δριμεια κριτικη σε αλλες κλινικες και, οταν καποιος τολμησει να γραψει κατι αρνητικο για αυτον, απειλει θεους και δαιμονες;

Ειλικρινα, δεν εχω ξανασυναντησει ποτέ εναν τοσο φαντασμενο, ξιπασμενο, επηρμενο, αγενεστατο επιστημονα που δεν εχει ηθικους φραγμους, λασπολογει και προκαλει με τη συμπεριφορα του.

Ηθελα να ηξερα, αν η DHI σημερα του εκανε μια μηνυση για ολα οσα εγραψε εις βαρος της, που θα εβρισκε τρυπα να κρυφθει;

Αλλά ειπαμε...θρασυδειλος και ιταμος εχει την απαιτηση ο ιδιος να προσβαλει και να απευθυνει αναποδεικτες κατηγοριες, ενω οι αλλοι απαγορευεται δια ροπαλου να κανουν το ιδιο. Δυο μετρα και δυο σταθμα.

Οχι κ. Αναστασακη...απο τη στιγμη που η αλαζονεια σας "εχει βαρεσει κοκκινο" και συνεχως προκαλειτε, θα βρισκετε παντοτε απεναντι σας τον αντιλογο. Ειστε φιλοξενουμενος σε ενα forum και δε σεβεστε κανεναν...μα πανω απο ολα δε σεβεστε τον εαυτο σας και την επιστημονικη καταρτιση σας.
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ηθελα να ηξερα τι μπορουν να πουν μετα απο ολα αυτα που εγιναν για πολλοστη φορα στο συγκεκριμενο νημα, οι λιγοστοι υπερασπιστες του κ. Αναστασακη στην κοντρα του με μελη του forum.

Προσπαθουν, λοιπον, αυτοι οι λιγοι να μας πεισουν οτι εμεις φταιμε, οτι εμεις προκαλουμε με τη σταση μας!!!

Αντι να παραδεχθουν τα αυτονοητα, αυτοι οι λιγοστοι περνουν το μερος ενος αλαζονα και θρασυτατου γιατρου που δε δεχεται καμια κριτικη και, αν καποιος τολμα να γραψει κατι αρνητικο, δε δισταζει να τον προσβαλει με χυδαιες φρασεις.

Δεν ξερω αν ο "ευγενεστατος" εκπροσωπος ειναι ο ιδιος ο γιατρος ή οχι και ουτε εχει για μενα σημασια, γιατι πολυ απλα ειναι ιδιου ηθους και οι δυο. Ακομη και αν δεν ειναι ο ιδιος ο γιατρος, φερει ακεραια την ευθυνη που εδω και μηνες επιτρεπει σε εναν θρασυτατο και αγενεστατο να προκαλει τα μελη του forum. Για μενα ο κ. Αναστασακης ειναι ενας τυφλωμενος εγωπαθης χωρις ηθικους φραγμους που προσβαλλει ασυστολα συναδελφους του και μελη του forum. Εχει πλασει στο μυαλο του την ιδεα οτι ειναι ο κορυφαιος των κορυφαιων, οτι ολοι οι αλλοι ειναι σκουπιδια μπροστα του και δεν ανεχεται καμια κριτικη προς το προσωπο του.

Προκαλω ολους τους υποστηρικτες του να γυρισουν δυο σελιδες πισω στο νημα. Πως ξεκινησε για αλλη μια φορα ολη αυτη η διαμαχη;

Τη Δευτερα, λοιπον, "τολμησε" ο φιλος ο aeratos να κανει ενα κοσμιο (παραδοξως :D ;) ) σχολιο. Ειπε, χωρις να προσβαλει κανεναν, οτι θεωρει πως ο κ. Αναστασακης ακολουθει την ιδια τακτικη με την DHI και το απλωμα των grafts σε ολη την επιφανεια.

Ρωτω, κυριοι...Που ηταν το μεμπτο; Ποιο εγκλημα εκανε; Δεν μπορει να εκφρασει καποιος κοσμια την αποψη του;

Τι συνεβη, λοιπον, στη συνεχεια;

Για αλλη μια φορα ο θρασυτατος κ. Αναστασακης (ναι...ο κ. Αναστασακης, γιατι δικες του ξεκαθαρα αποψεις ειναι οσες γραφτηκαν) αρχισε ενα ντελιριο κατηγοριων και προσβολων προς τον aerato (που αυτονοητα εχασε την ψυχραιμια του και αρχισε να απαντα με αναλογο τροπο) αλλά κυριως ντελιριο κατηγοριων κατα των συναδελφων του στη DHI. Το τι εγραψε ο θεος και η ψυχη του!!! Για ολους τους ανειδικευτους που υπαρχουν στην κλινικη, για ατομα που με 3 ημερες πρακτικη εξασκηση πειραματιζονται στα κεφαλια πελατων, για "χασαπηδες"...

Στη συνεχεια ο αλαζονας και αγενεστατος κ. Αναστασακης αρχισε να πετα υπονοουμενα για τον κ. Τυρκαλα και τις χρεωσεις του ενος ευρω που προσφερει. Βλεπει οτι ενας ανταγωνιστης του αρχιζει να ανεβαινει στην εκτιμηση του κοινου και ξεκινα εναν αηθη πολεμο εναντιον του.

Ηθελα να ηξερα αυτο ειναι το ηθος του; Πετα λασπες στον ανεμιστηρα, ασκει δριμεια κριτικη σε αλλες κλινικες και, οταν καποιος τολμησει να γραψει κατι αρνητικο για αυτον, απειλει θεους και δαιμονες;

Ειλικρινα, δεν εχω ξανασυναντησει ποτέ εναν τοσο φαντασμενο, ξιπασμενο, επηρμενο, αγενεστατο επιστημονα που δεν εχει ηθικους φραγμους, λασπολογει και προκαλει με τη συμπεριφορα του.

Ηθελα να ηξερα, αν η DHI σημερα του εκανε μια μηνυση για ολα οσα εγραψε εις βαρος της, που θα εβρισκε τρυπα να κρυφθει;

Αλλά ειπαμε...θρασυδειλος και ιταμος εχει την απαιτηση ο ιδιος να προσβαλει και να απευθυνει αναποδεικτες κατηγοριες, ενω οι αλλοι απαγορευεται δια ροπαλου να κανουν το ιδιο. Δυο μετρα και δυο σταθμα.

Οχι κ. Αναστασακη...απο τη στιγμη που η αλαζονεια σας "εχει βαρεσει κοκκινο" και συνεχως προκαλειτε, θα βρισκετε παντοτε απεναντι σας τον αντιλογο. Ειστε φιλοξενουμενος σε ενα forum και δε σεβεστε κανεναν...μα πανω απο ολα δε σεβεστε τον εαυτο σας και την επιστημονικη καταρτιση σας.

Για άλλη μια φορά έχεις σε ολα δίκιο
 
  • Like
Reactions: tol

Xristoforaz

Well-Known Member
Σημασια εχει η επιστημονικη καταρτιση του γιατρου και οτι ειναι ο μονος γιατρος που μιλαει επισημα με το ονομα και το επωνυμο του στο φορουμ!
Επισης απανταει σε ολους με επιχειρηματα..αυτο δειχνει οτι κατεχει αριστα το αντικειμενο!

Η αγενεια ειναι σχετικη εννοια (αγενεια-εννοια κανουν και ριμα)...
Αν δεν ειχε απαντησει σε αυτον που τον συκοφαντουσε οτι του "ανοιξε" το κεφαλι (εννοω μεγαλη οπη στριπ) πως θα βλεπαμε την επιστημονικη αληθεια απ την πλευρα του ιατρου?

Ειναι θεμα αγενειας λοιπον?
Οχι! Απλα πιστευω οτι ο γιατρος βαζει στη θεση τους αυτους που πρεπει (γενικα μιλαω, δεν αναφερομαι σε καποιους συγκεκριμενα)

Τα γκαζια θελουν τσιτωμα σε πολλες εκ των περιπτωσεων κουβεντας κι αυτο δειχνει οτι ο γιατρος ειναι μαγκας και στα αλωνια και στα σαλονια!

Ο δρ Τυρκαλας παντως ειναι ανερχομενο αστερι και μαλιστα χωρις ομαδα 10 ατομων-βοηθων που διαθετει ο ντοκτορ Αναστασακης αλλα και με χρεωση ικανοποιητικη για τους πελατες!

Προερχεται απο την dhi, η οποια βγαζει αστερες οσο κι αν ποναει (μεχρι στιγμης εχει βγαλει τον δρ Τυρκαλα..για τη συνεχεια οψομεθα!)

Το οτι γραφει ο ντοκτορ υπο το μανδυα του εκπροσωπου, του δινει ορισμενες φορες τη δυνατοτητα να "χτυπαει κατω απ τη μεση" ακομα και συναδελφους του!!!

Δεν το κανει ποτε ομως απ ευθειας αλλα συνετιζοντας αυτους τους μη ιατρους στους οποιους απανταει!

Τελος, δεν πλεκω το εγκωμιο κανενος Αναστασακη..καποιες φορες ομως, νιωθω οτι τον βαζετε στα σχοινια και τον αρχιζετε!!!
 

aeratos28

Just aeratos
Kαλα εσύ mc είσαι εκτός συναγωνισμού..ότι λες είναι εκτός τόπου και χρόνου..τι να σου απαντήσει κανείς ,γράψε ότι σου ερθει
 

tol

Well-Known Member
Για άλλη μια φορά έχεις σε ολα δίκιο

Ευχαριστω παρα πολυ!

Ειναι αναντιρρητα θετικο το γεγονος οτι αναγνωριζετε την ανωτεροτητα και την ορθοτητα των επιχειρηματων του συνδιαλεγομενου.

Απαραιτητη προϋποθεση ενος εποικοδομητικου, γονιμου διαλογου ειναι το ψυχικο σθενος που πρεπει να διαθετουν οι συμμετεχοντες, ωστε να αποδεχονται τις αποψεις των αλλων, οταν αυτες υπερτερουν και προσεγγιζουν καλυτερα την πραγματικοτητα.

Ευχομαι αυτη η παραδοχη που κανατε, να ειναι το πρωτο βημα, το οποιο θα σας απομακρυνει απο την αλαζονεια και θα σας βοηθησει να αποβαλετε τον μανδυα του υπεροπτη γιατρου. Του γιατρου που δε δεχεται καμια κριτικη για το εργο του και τη συμπεριφορα του, ενω ο ιδιος αμετρητες φορες εκτοξευει προσβολες και λασπες κατα συναδελφων και συνανθρωπων.

Η επιλεκτικη ευαισθησια (καθε κριτικη που μας αφορα, θεωρειται κακοβουλη, ενω καθε κριτικη που ασκουμε στους αλλους, θεωρειται θεμιτη) ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα των υπερφιαλων που διακατεχονται απο μεγαλοϊδεατισμο.

Οι γνωσεις και οι ικανοτητες (που αναμφιβολα διαθετετε, κ. Αναστασακη) θα πρεπει να συνοδευονται και απο το προσηκον ηθος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ευχαριστω παρα πολυ!

Ειναι αναντιρρητα θετικο το γεγονος οτι αναγνωριζετε την ανωτεροτητα και την ορθοτητα των επιχειρηματων του συνδιαλεγομενου.

Απαραιτητη προϋποθεση ενος εποικοδομητικου, γονιμου διαλογου ειναι το ψυχικο σθενος που πρεπει να διαθετουν οι συμμετεχοντες, ωστε να αποδεχονται τις αποψεις των αλλων, οταν αυτες υπερτερουν και προσεγγιζουν καλυτερα την πραγματικοτητα.

Ευχομαι αυτη η παραδοχη που κανατε, να ειναι το πρωτο βημα, το οποιο θα σας απομακρυνει απο την αλαζονεια και θα σας βοηθησει να αποβαλετε τον μανδυα του υπεροπτη γιατρου. Του γιατρου που δε δεχεται καμια κριτικη για το εργο του και τη συμπεριφορα του, ενω ο ιδιος αμετρητες φορες εκτοξευει προσβολες και λασπες κατα συναδελφων και συνανθρωπων.

Η επιλεκτικη ευαισθησια (καθε κριτικη που μας αφορα, θεωρειται κακοβουλη, ενω καθε κριτικη που ασκουμε στους αλλους, θεωρειται θεμιτη) ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα των υπερφιαλων που διακατεχονται απο μεγαλοϊδεατισμο.

Οι γνωσεις και οι ικανοτητες (που αναμφιβολα διαθετετε, κ. Αναστασακη) θα πρεπει να συνοδευονται και απο το προσηκον ηθος.

Έχω έντολες σε εσας και σε ένα ακόμη μέλος, για διαφορετικούς λόγους, να μην κάνω debate.

Προφανως δεν καταλαβατε ότι η απάντηση μου νωρίτερα ΔΕΝ ήταν κυριολεκτική, απλα δεν μου επιτρεπεται
να μπω σε συναλλαγή μαζι σας.
Ειχατε παλαιότερη πρόταση από εμενα που απλα αγνοήσατε.
Το να εμφανιζεστε και να "χτυπάτε" εκτός "αγωνιστικού χώρου" καποιον (εμένα) που σας έχει προτεινει συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο,
επώνυμο, σωστό και "αντρικιο" και "χτυπηθείτε με αυτον που πραγματικά θελετε, ειδικά μάλιστα όταν ΔΕΝ μπορει να σας απαντησει, καταλαβαινετε μόνος σας πως χαρακτηριζεται.

Θα επιθυμούσα για ΑΛΛΗ μια φορά να μην ξαναγραψετε στα νηματά μας και επαναλαμβανω την προσκληση που σας ειχα κανει.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ απάντηση ειναι ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.
Κάντε ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ!!!
Ευχαριστω
 

tol

Well-Known Member
Προφανως δεν καταλαβατε ότι η απάντηση μου νωρίτερα ΔΕΝ ήταν κυριολεκτική,

Δεν εχετε καταλαβει οτι απευθυνεστε σε νοημονα οντα...
Νομιζετε οτι δεν καταλαβα αν ειναι κυριολεκτικα ή ειρωνικα (οπως συνηθως) αυτα που γραφετε;

Εσεις, λοιπον, δεν καταλαβατε οτι η δικη μου απαντηση δεν ηταν κυριολεκτικη. "Σας πληρωσα με το ιδιο νομισμα".

Νομισατε οτι πιστεψα πως αλλαξατε ηθος και απο υπεροπτης γινατε μετριοφρων και συγκαταβατικος!!!

Η εξη (συνηθεια) ειναι η δευτερη φυση του ανθρωπου...ελεγαν οι αρχαιοι προγονοι μας.

Οταν καποιος εχει συνηθισει σε ολη του τη ζωη να κομπορρημονει και να χλευαζει τους αλλους, θεωρωντας τον εαυτο του υπερανω ολων, αυτος ποτέ δεν προκειται να αλλαξει ηθος.

Επομενως, δεν περιμενα να αλλαξετε συμπεριφορα και νοοτροπια.
 

manly_Man

Well-Known Member
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ απάντηση ειναι ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.
Κάντε ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ!!!
Ευχαριστω
Μα καλα ποιος ειναι δεμενος χειροποδαρα; Τα πιστευετε αυτα που λέτε; Είναι δυσκολο να μπει δηλαδη ο κ. Αναστασακης με τον λογαριασμο της κλινικης σας και να απαντησει και να προσβαλλει τα μέλη, τις υπολοιπες κλινικές-γιατρούς και τους εκπροσώπους των αλλων κλινικων(john john); Το ιδιο εκανε και πριν εξαλλου με τον δικο του λογαριασμο, απλα τωρα γίνεται πίσω απο τον μανδύα του υποτιθεμενου "εκπροσώπου". Ουσιαστικά δηλαδη δεν εχει αλλαξει κατι με πριν.

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να προσκαλεσω και την @DHI Medical Group να παρει θεση στις προσβολες του Αναστασακη και στις λασπες που πεταει προς την DHI.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Το ζήτησα και εγώ αυτό manly αλλά ούτε καν απαντήθηκε ..αλεπουδιαρικη προσποίηση αλλά Μέσι ..ούτε καν αναφέρθηκε σε αυτό..σ'ωραιοςςςςς φίλε εκπρόσωπε.χαχα..
Ας μπει λοιπόν η dhi να μας πει αν είναι ειδικευόμενοι αυτοί που κάνουν τις επεμβάσεις στον κόσμο.να μπει και η Μπίρου,ο Ευαγγελάτος κτλ κτλ. Να μας πουν ποτέ τελειώνουν και ποια ειδικότητα εν τέλει θα ακολουθήσουν..αν τα καταλαβαίνουν αυτά που τους δείχνουν ,ξέρεις.
Μα καλα ποιος ειναι δεμενος χειροποδαρα; Τα πιστευετε αυτα που λέτε; Είναι δυσκολο να μπει δηλαδη ο κ. Αναστασακης με τον λογαριασμο της κλινικης σας και να απαντησει και να προσβαλλει τα μέλη, τις υπολοιπες κλινικές-γιατρούς και τους εκπροσώπους των αλλων κλινικων(john john); Το ιδιο εκανε και πριν εξαλλου με τον δικο του λογαριασμο, απλα τωρα γίνεται πίσω απο τον μανδύα του υποτιθεμενου "εκπροσώπου". Ουσιαστικά δηλαδη δεν εχει αλλαξει κατι με πριν.

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να προσκαλεσω και την @DHI Medical Group να παρει θεση στις προσβολες του Αναστασακη και στις λασπες που πεταει προς την DHI.
 

vag25

Well-Known Member
Vag25 δεν με καταλαβαίνεις και είμαι σαφής.
Η πρόοδος έγραψα,είναι καλοδεχούμενη "αρκεί" να συντελείται πρόοδος και όχι να βλέπουμε κάτι άλλο χωρίς να είναι διαφορετικό και να αναφωνούμε,αυτό έγραψα.
Η κάθε αλλαγή είναι καλοδεχούμενη αρκεί να πρόκειται για ουσιαστική αλλαγή και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό.

Oκ, αλλα μπορεις να μιλησεις για τον εαυτο σου εδω. Η παρουσιαση αυτης της στρατηγικης ως στρατηγικη μπορει να μην ειναι κατι καινουριο(οπως και του τυρκαλα δεν ειναι κατι καινουριο, αλλα ηταν αρκετη για να αλλαξεις αποψη και να δεις προοδο, και καλα εκανες), αλλα η συζητηση με τον αναστασακη και πως την παρουσιασε και επιχειρηματολογησε, εφερε μια αλλαγη στο πως προσωπικα σκεφτομουν. Οχι απο το ασπρο στο μαυρο φυσικα, αλλα κατι αλλαξε (λιγο, δεν εχει σημασια) στο τροπο που βλεπω τις μμ. Εβαλε το λιθαρακι του αν θες.
Αυτο εγινε και σε αλλα μελη εδω. Οπως φανταζομαι εγινε και στην περιπτωση σου οταν ειδες απο κοντα τον Τυρκαλα.

Οποτε μπορειτε να σεβαστειτε οτι καποιοι απο μας κατι ειδαν, κατι πηραν (μπορει να ειναι κοκκος αμμου δεν εχει σημασια).

Καποιος αλλος πχ μπορει να μην καταλαβαινει γιατι προχωρησες τυρκαλα αφου θα σου πει οτι ειναι ελληνας με παρομοια στρατηγικη(οχι υπερμαχος φινας) με καποιες ελληνικες κλινικες κτλ. Και αυτο σεβαστο ειναι. Αλλα αν μπαινει καθε μερα στο νημα σου να κραζει τον Τυρκαλα καποια στιγμη θα γινει ενοχλητικο.

Για μενα φταινε και οι δυο πλευρες το ιδιο. Ο συχνα επιθετικος τονος του εκπροσωπου δεν βοηθα καθολου και τα μελη δεν χανουν ευκαιρια με μπηχτες να τον τσιγκλησουν. Οποτε πιστευω οτι σε 10 χρονια απο τωρα θα διαβαζουμε τα ιδια ποστς γιατι καμια πλευρα δεν μπορει να αφησει να πεσει κατι κατω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Oκ, αλλα μπορεις να μιλησεις για τον εαυτο σου εδω. Η παρουσιαση αυτης της στρατηγικης ως στρατηγικη μπορει να μην ειναι κατι καινουριο(οπως και του τυρκαλα δεν ειναι κατι καινουριο, αλλα ηταν αρκετη για να αλλαξεις αποψη και να δεις προοδο, και καλα εκανες), αλλα η συζητηση με τον αναστασακη και πως την παρουσιασε και επιχειρηματολογησε, εφερε μια αλλαγη στο πως προσωπικα σκεφτομουν. Οχι απο το ασπρο στο μαυρο φυσικα, αλλα κατι αλλαξε (λιγο, δεν εχει σημασια) στο τροπο που βλεπω τις μμ. Εβαλε το λιθαρακι του αν θες.
Αυτο εγινε και σε αλλα μελη εδω. Οπως φανταζομαι εγινε και στην περιπτωση σου οταν ειδες απο κοντα τον Τυρκαλα.

Οποτε μπορειτε να σεβαστειτε οτι καποιοι απο μας κατι ειδαν, κατι πηραν (μπορει να ειναι κοκκος αμμου δεν εχει σημασια).

Καποιος αλλος πχ μπορει να μην καταλαβαινει γιατι προχωρησες τυρκαλα αφου θα σου πει οτι ειναι ελληνας με παρομοια στρατηγικη(οχι υπερμαχος φινας) με καποιες ελληνικες κλινικες κτλ. Και αυτο σεβαστο ειναι. Αλλα αν μπαινει καθε μερα στο νημα σου να κραζει τον Τυρκαλα καποια στιγμη θα γινει ενοχλητικο.

Για μενα φταινε και οι δυο πλευρες το ιδιο. Ο συχνα επιθετικος τονος του εκπροσωπου δεν βοηθα καθολου και τα μελη δεν χανουν ευκαιρια με μπηχτες να τον τσιγκλησουν. Οποτε πιστευω οτι σε 10 χρονια απο τωρα θα διαβαζουμε τα ιδια ποστς γιατι καμια πλευρα δεν μπορει να αφησει να πεσει κατι κατω.
Vag
Κάνεις λάθος και δεν μιλάω για τον εαυτό μου.
Μου λες αυτά που εγώ τα έκανα πρώτος όταν πήγα αμέσως να δω τον Αναστασάκη και δεν καθόμουν να αναλωθώ στο φόρουμ με το τι λέει ο καθένας,ούτε ο ίδιος ο γιατρός που διαφωνούσα σε κάποια πράγματα μαζί του.
Δεν αναρωτήθηκες ποτέ?

Γιατί ακριβώς διαπίστωσα πολύ γρήγορα αυτά τα μικρά η μεγάλα που αναφέρεις,και ήθελα να τα επικυρώσω από κοντά. Ακριβώς για αυτό το λόγο επέλεξα να πάω και όχι για να κάνω την πλάκα μου ή να χάσω το χρόνο μου.
Η μικρή αναθεώρηση πως βλέπεις τις μμ.άλλους επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και άλλους λιγότερο.
Είναι φυσικό όταν ένας γιατρός έχει τη γνώση και την κατάρτιση να στο τεκμηριώσει αυτό.
Σου αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις κάποια πράγματα.
Αλλά στο τέλος βλέποντας καθαρά,έχεις την πλήρη εικόνα και αξιολογείς αναγκαστικά.

Το όλο λοιπόν μοντέλο στο ξαναλέω όπως το λειτουργεί,απόλυτα σεβαστό και αναφαίρετο δικαίωμα του και καλά κάνει,αλλά είναι λάθος η προσέγγιση σε έναν ασθενή αυτή.
Το λέω και θα το ξαναλέω.Ασε με εμένα τι έκανα.
Έχω τεκμηριώσει επαρκώς γιατί είναι λάθος τακτική αυτή,η στρατηγική αυτή γίνεται για άλλους λόγους και όποιος μπορεί καταλαβαίνει.
Αλλά το ξαναλέω δικαίωμα του δεν κρίνω αυτόν αλλά τη στρατηγική του όπως λες.

Πάμε τώρα στον Τιρκαλά.
Που έχεις δει αυτή τη στρατηγική στην Ελλάδα?Πουθενά.
Ασε το εξωτερικό αυτά είναι συνηθισμένα.

Η προσέγγιση του Τιρκαλά,σου λύνω το πρόβλημα με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες και βλέποντας φυσικά μακροπρόθεσμα,είναι η σωστή τακτική.
Εξατομικευμένη πάντα αλλα στο λύνει.

Η τακτική σου βάζω λίγα γιατί φαΐνονται πολλά και είναι ικανοποιημένος ο ασθενής,έχει απήχηση ενδεχομένως στην αγορά εκεί έξω και όχι στο φόρουμ που δεν είναι η Αμερική των μμ,αλλά δεν είναι ορθή και για μένα ολοκληρωτικά λάθος.
Σε κάποιες περιπτώσεις ναι,αλλά σαν γενική προσέγγιση που γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους,δεν καλύπτει τους περισσότερους.
Και για να γίνω απόλυτα συγκεκριμένος μιλάω για το φόρουμ όχι για την αγορά.

Εγώ επέλεξα κάτι που θα μου το έδινε ο Freitas και εδώ δεν το έδινε κανένας ούτε στην Κύπρο.
Άρα για αυτό κατέληξα εκεί συν ότι έχω αναλύσει επαρκώς στο νήμα μου,και με βάση τα αποτελέσματα που είδα απο κοντά και εσείς δεν έχετε δει ακόμα.
 

vag25

Well-Known Member
Vag
Κάνεις λάθος και δεν μιλάω για τον εαυτό μου.
Μου λες αυτά που εγώ τα έκανα πρώτος όταν πήγα αμέσως να δω τον Αναστασάκη και δεν καθόμουν να αναλωθώ στο φόρουμ με το τι λέει ο καθένας,ούτε ο ίδιος ο γιατρός που διαφωνούσα σε κάποια πράγματα μαζί του.
Δεν αναρωτήθηκες ποτέ?

Γιατί ακριβώς διαπίστωσα πολύ γρήγορα αυτά τα μικρά η μεγάλα που αναφέρεις,και ήθελα να τα επικυρώσω από κοντά. Ακριβώς για αυτό το λόγο επέλεξα να πάω και όχι για να κάνω την πλάκα μου ή να χάσω το χρόνο μου.
Η μικρή αναθεώρηση πως βλέπεις τις μμ.άλλους επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και άλλους λιγότερο.
Είναι φυσικό όταν ένας γιατρός έχει τη γνώση και την κατάρτιση να στο τεκμηριώσει αυτό.
Σου αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις κάποια πράγματα.
Αλλά στο τέλος βλέποντας καθαρά,έχεις την πλήρη εικόνα και αξιολογείς αναγκαστικά.

Το όλο λοιπόν μοντέλο στο ξαναλέω όπως το λειτουργεί,απόλυτα σεβαστό και αναφαίρετο δικαίωμα του και καλά κάνει,αλλά είναι λάθος η προσέγγιση σε έναν ασθενή αυτή.
Το λέω και θα το ξαναλέω.Ασε με εμένα τι έκανα.
Έχω τεκμηριώσει επαρκώς γιατί είναι λάθος τακτική αυτή,η στρατηγική αυτή γίνεται για άλλους λόγους και όποιος μπορεί καταλαβαίνει.
Αλλά το ξαναλέω δικαίωμα του δεν κρίνω αυτόν αλλά τη στρατηγική του όπως λες.

Πάμε τώρα στον Τιρκαλά.
Που έχεις δει αυτή τη στρατηγική στην Ελλάδα?Πουθενά.
Ασε το εξωτερικό αυτά είναι συνηθισμένα.

Η προσέγγιση του Τιρκαλά,σου λύνω το πρόβλημα με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες και βλέποντας φυσικά μακροπρόθεσμα,είναι η σωστή τακτική.
Εξατομικευμένη πάντα αλλα στο λύνει.

Η τακτική σου βάζω λίγα γιατί φαΐνονται πολλά και είναι ικανοποιημένος ο ασθενής,έχει απήχηση ενδεχομένως στην αγορά εκεί έξω και όχι στο φόρουμ που δεν είναι η Αμερική των μμ,αλλά δεν είναι ορθή και για μένα ολοκληρωτικά λάθος.
Σε κάποιες περιπτώσεις ναι,αλλά σαν γενική προσέγγιση που γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους,δεν καλύπτει τους περισσότερους.
Και για να γίνω απόλυτα συγκεκριμένος μιλάω για το φόρουμ όχι για την αγορά.

Εγώ επέλεξα κάτι που θα μου το έδινε ο Freitas και εδώ δεν το έδινε κανένας ούτε στην Κύπρο.
Άρα για αυτό κατέληξα εκεί συν ότι έχω αναλύσει επαρκώς στο νήμα μου,και με βάση τα αποτελέσματα που είδα απο κοντά και εσείς δεν έχετε δει ακόμα.

Oποτε συμφωνεις οτι ο καθενας βλεπει κατι διαφορετικο και μπορει να ειναι σεβαστο αυτο. Για αυτο σου ειπα οτι αν εσυ δεν εχεις παρει κατι απο τον Αναστασακη ή αν πηρες και μετα αλλαξες γνωμη, ειναι οκ και μπορεις να μιλησεις για σενα(αυτο εννοουσα). Καποια αλλα μελη ομως πηραν κατι διαφορετικο, που αντιστοιχα εσυ δεν μπορεις να το δεις (ειπες ''οποιος μπορει καταλαβαινει'' οποτε χρησιμοποιω την λεξη μπορει και εγω).

Απο την αλλη εγω δεν βλεπω αυτο που βλεπεις εσυ στον τυρκαλα σαν προοδο. Μιλαω για την στρατηγικη γιατι η ικανοτητα ειναι διαφορετικο κεφαλαιο και ευχομαι να σου δωσει το καλυτερο αποτελεσμα του φορουμ. Με βλεπεις να μπαινω στο νημα σου και να υποβιβαζω τον τυρκαλα επειδη εγω πιστευω οτι ακολουθει πρωτοκολλα που εχουμε ξαναδει? Οχι.

Οποτε γιατι δεν αφηνετε εμας τους υπολοιπους να παρουμε οτι ειναι να παρουμε απο καθε πλευρα? Αν θελετε να πλακωθειτε μπορειτε να φτιαξετε μια προσωπικη συνομιλια με τον εκπροσωπο και να βριζεστε ολοι μερα(εκει μεσα δεν θα φατε και μπαν) χωρις οι υπολοιποι να περιμενουμε την επομενη μπηχτη απο καποιο μελος η τα κεφαλαία του εκροσωπου που ουρλιαζει. Εχει κουρασει αυτο το πραγμα. Κανονιστε ξυλο απο κοντα να εκτονωθειτε δεν ξερω. :p

Τελευταιο μηνυμα για να μην ξαναφαω μπαν. Νομιζω 2 εχω δικαιωμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
Η προσέγγιση του Τιρκαλά,σου λύνω το πρόβλημα με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες και βλέποντας φυσικά μακροπρόθεσμα,είναι η σωστή τακτική.
Εξατομικευμένη πάντα αλλα στο λύνει.


Άρα για αυτό κατέληξα εκεί συν ότι έχω αναλύσει επαρκώς στο νήμα μου,και με βάση τα αποτελέσματα που είδα απο κοντά και εσείς δεν έχετε δει ακόμα.

Μαζι σου, ομως εδω δεν εχουμε δει ουτε ενα ολοκληρωμενο του τυρκαλα..ενα !
τους παρακαλαμε τους αλλους να ενημερωσουν γιατι κλεινουν χρονο.. και αυτοι γινανε λουις
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα