!!!Νέοι κανόνες ποσταρίσματος!!! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Τελευταία φορά και από εμένα..πραγματικά..αυτό που λες κανένα μέλος δεν το έκανε,ποτέ..ο μόνος που έκανε και κάνει με κάθε τρόπο αυτοπροβολή τονίζοντας τις σπουδές και τα πτυχία του είναι ο αναστασακης..αυτό που κατηγορείς τα μέλη ΔΕΝ το κάνουν τα μέλη. Ας τελειώσουμε την κουβέντα
Δυστυχώς έχεις επιλεκτική μνήμη.
Τον συγκεκριμένο δεν τον λαμβάνω και σοβαρά υπ όψιν.το τραγικό είναι πως τουλάχιστον αυτός έχει λόγο να το κάνει και λέγεται χρήμα.τα υπόλοιπα μέλη λέγεται ματαιοδοξία και χαζοβιολισμος
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το πιο πονηρό είναι όμως αυτό ,για το χρήμα που είπες και απορώ πως δεν το βλέπουν και άλλοι ώστε τα μέτρα που λαμβάνουν να είναι προς αυτή τη μεριά..τώρα για άλλους που λες ότι το κάνουν για χαζοβιολισμο είναι και άνευ σημασίας..εγώ Κώστα το τελειώνω άμεσα.αν δεν υπάρχει κάτι άλλο προς απάντηση το σταματάω.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα διαφωνήσω, το χειρότερο δεν είναι το χρήμα αλλά η λάθος πληροφόρηση απ' όπου και αν προέρχεται (είτε από μέλη είτε από κλινικές).
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Κρίμα πάντως.για όποιον είναι εδώ από τις αρχές καταλαβαίνει πόσο έχουν επηρεάσει τα social media κοπριάς το φόρουμ μας λανσαροντας ψευτοελευθερια λες και εδώ είναι φόρουμ ΔΑΠ ΠΑΣΠ ΚΝΕ κλπ
 

vlafo

Well-Known Member
Αναφερεσαι στον γιατρο;Εκει εσυ εντοπιζεις την πηγη του προβληματος;Οχι στο οτι καποιοι επανειλημμενα συνεχιζαν να κανουν αχταρμα το νημα που ειχε ανοιχτει απαιτωντας να μαθουν τιμες χρεωσης και επειδη ο γιατρος για δικους του λογους δεν επιθυμουσε ,αρχισαν τα ξεσπασματα ,τους χαρακτηρισμους και τις τρελες αξιωσεις εναντιον του;
Τον υποτιμησαν ,τον ξευτιλισαν και πως τελειωσε αυτο ;Αποχωρησε καποιος που θα μπορουσε να προσφερει σε πολλα επιπεδα,οπως και να κανει την αρχη ωστε και αλλοι γιατροι να τον ακολουθησουν και να υπαρχει μια υψηλου επιπεδου πληροφορηση οχι πια μονο απο μελη ,αλλα και απο ειδικους επιστημονες.
Και εκδιωχθηκε μονο και μονο για να ικανοποιηθουν ηθικα οι λιγοι που δεν τον ηθελαν.
Θυσιαστηκαν δηλαδη οι αναγκες της πλειονοτητας των μελων της κοινοτητας, προς οφελος των λιγων.Και αυτου του ειδους η "κατανομη" εξυπηρετησης αναγκων μαρτυρα και πολλα περι δημοκρατιας,αν αυτη τελικα υφισταντο η οχι.
Σε κανενα φορουμ του εξωτερικου δεν γινονται τετοια πραγματα,διατηρουμε την παγκοσμια πρωτοτυπια.
Παντου σε ολα τα φορουμ υπαρχουν γιατροι και σχολιαζουν ελευθερα ,απο τους πιο μικρους μεχρι τους πιο μεγαλους,απο τους πιο ασημους μεχρι τους πιο γνωστους,απο τους λιγοτερο ικανους μεχρι τους πιο ικανους.
Και ειναι πολλοι που μοιραζονται την ιδια φιλοσοφια περι μη ανακοινωσης τιμων δημοσιως και μαντεψτε..Κανενα μελος δεν εχει θεμα με αυτο.
Κανενα μελος δεν αρχιζει να ξεσπαει εναντιον του και να τον απαξιωνει φτανοντας μαλιστα και στο σημειο να αξιωνει "ειδικες τιμες" θετοντας αυτην την απαιτηση σαν ανταλλαγμα για την αποδοχη του.
Και για αυτο τα ξενα φορουμ πανε μπροστα.Τουλαχιστον αυτος ειναι ενας απο τους λογους.
Εγω βλεπω οτι εκμεταλλευονται πολλοι την δυναμη που τους προσφερει η ανωνυμια και συμπεριφερονται με τροπους που δεν θα τους υιοθετουσαν και εφαρμοζαν αν η συνομιλια ελαμβανε χωρα με την φυσικη τους παρουσια.
Τελος,σχετικα με τα μετρα επειδη και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να χαλα τα νηματα αλλων μελων(και απολογουμαι ταπεινα γι αυτο) ,ορθως λαμβανεται αυτο το μετρο.
Η πηγή του προβλήματος είναι όταν αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια ξεκινάμε από εκεί.Τι σημαίνει αυτό?Να το κάνω λιανά.
Όταν υπάρχει ένα θέμα και το συζητάμε είναι προφανές ότι μπορεί να υπάρχει ένα μπρος πίσω.Μπαίνουνε διάφοροι και χωρίς να έχουνε διαβάσει προηγουμένως τι έχει λεχθεί, αναμασούν τα ίδια.Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση αρκεί αυτό να μην τραβάει πολύ.Οπως το άλλο νήμα που είχε φθάσει 40 σελίδες .
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Κώστα που μπορεί να τον παραπέμπεις κατευθείαν π.χ στο θεμα φιναστερίδη και το κλείνεις άμεσα.
Να κάτσει να διαβάσει και θα πάρει όλες τις απαντήσεις που ψάχνει .
Το έχω δει να συμβαίνει και δεν ξεχειλλώνει το νήμα.

Δεύτερον.Προφανώς εννοώ το γιατρό και αυτός δημιούργησε κατά κύριο λόγο όλο αυτό το μύλο και ανέδειξε στο μέγιστο βαθμό το πρόβλημα.
Μιλάς για χαρακτηρισμούς που αυτός ξεκίνησε μια κόντρα γιατί δεν δέχεται την άποψη του άλλου όσο βλακώδης και να είναι αυτή.Εκ προοιμίου ξεκινάει έτσι σύγκρουση.Είναι τελειωμένη υπόθεση όταν ξεκινάς αρνητικά και με αυτό τον τρόπο .

Προσωπικά τέτοια συμπεριφορά να μου λένε ότι θα πληρώσω τα λεφτά μου για μια υπηρεσία,και να μην έχω το δικαίωμα στην όποια άποψη μου δεν έχω ξανασυναντήσει.
Ταπεινωτικό και εξευτελιστικό συνάμα.
Απερίγραπτος αντιεπαγγελματισμός.

Οι κανόνες είναι για όλους και ο γιατρός δεν βάζει αυθαίρετα τους δικούς του.
Ναι δεν συμφωνώ να απαιτείς ειδικές τιμές, δεν έχεις το δικαίωμα αλλά έχεις το δικαίωμα να γνωρίζεις όπως όλοι γνωστοποιούν .Ενας που είναι από επαρχία θα κατέβει Αθήνα να πάει στον Αναστασάκη?Δε νομίζω.
Εγώ που μένω εδώ πετάχτηκα τον πλήρωσα 70€ και τον είδα μου ήταν εύκολο.

Τέλος ποιός έχει να κερδίσει ποιο πολλά από το φόρουμ εγώ ή ο γιατρός?

Θεωρείς ότι είναι κατανοητά και ενδιαφέρουν τους περισσότερους αν οι τομές είναι κάθετες ή πλάγιες?
Το αποτέλεσμα βλέπουν και αυτό τους ενδιαφέρει μόνο.Τα υπόλοιπά τα ξέρει ο γιατρός και μόνο και είναι δική του δουλειά.
Το 99%των πελατών.
 

manly_Man

Well-Known Member
Θα διαφωνήσω, το χειρότερο δεν είναι το χρήμα αλλά η λάθος πληροφόρηση απ' όπου και αν προέρχεται (είτε από μέλη είτε από κλινικές).
Μπορει μια κλινικη που εχει αμεσο συμφερον το χρημα να προσφερει σωστη πληροφορηση; ή μηπως πληροφορηση η οποια εξυπηρετει τα συμφεροντα της;

Γιατι κάποιοι αναφερουν τον γιατρο ως τον "σωτηρα" που ηρθε να δωσει την πληροφορηση, ξεχνανε ομως οτι αυτος εχει αμεσο συμφερον το προσωπικό του οφελος μεσα απο αυτα που λεει και θελει να περασει στα μελη μεσω της ιδιοτητας του γιατρου.

Εγω προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος στο τι λεει καποιος που εχει αμεσο ή έμμεσο συμφερον με αυτα που θα πει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Θα διαφωνήσω, το χειρότερο δεν είναι το χρήμα αλλά η λάθος πληροφόρηση απ' όπου και αν προέρχεται (είτε από μέλη είτε από κλινικές).
Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Όποιος θέλει και ενδιαφέρεται να κάτσει να ξεστραβωθεί να διαβάσει. Να φιλτράρει και να αξιολογήσει την πληροφορία.Αλλά αυτό θέλει διάβασμα ,μελέτη που φυσικά δεν είναι εύκολο.
Μασημένη τροφή δεν πρέπει να του δίνει κανείς.
Θα στηρίξω εδώ τον αεράτο που μπορεί να μην έχει και τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης,αλλά όπως είχε πει πρόσφατα είναι η χειρότερη φάρα αυτή και μετά αφού παίρνει όλη τη γνώση εξαφανίζεται και δεν λέει ούτε ένα ευχαριστώ σε ότι έμαθε.
Αχαριστία σε όλο το.μεγαλείο της.
 

vag25

Well-Known Member
Για μενα ειναι απλο το θεμα. Τα μελη εκαναν λαθος τοτε με την επιθεση στον Αναστασακη(εντελως αδικη, για μενα, μην αρχισετε) και αυτος εκανε λαθος που εβαλε τον ''εκπροσωπο'' να κανει επιθεση στα μελη γιατι ουσιαστικα εκανε το ιδιο πραγμα με αυτο που κατηγορουσε.
Μεχρι τοτε εδινα προσωπικα 90% δικιο στον Αναστασακη. Τωρα το εχασε ολο.

Απλα αυτο θα πρεπει να μας γινει μαθημα γενικοτερα, για την επομενη φορα, για αλλο γιατρο. Ως προς την δικη μας συμπεριφορα. Αλλα βλεποντας οτι κανεις δεν εχει μετανιωσει για τιποτα. Ειμαι υπερ των σκληρων μετρων του Cviλιά.
 

vag25

Well-Known Member
Γιατι πολλοι αναφερουν τον γιατρο ως τον "σωτηρα" που ηρθε να δωσει την πληροφορηση, ξεχνανε ομως οτι αυτος εχει αμεσον συμφερον το οφελος του μεσα απο αυτα που λεει και θελει να περασει στα μελη μεσω της ιδιοτητας του γιατρου.

Κανεις δεν το ξεχνα το δευτερο, απλα καποιους δεν μας ενδιαφερει ουτε θα παμε στον Αναστασακη(εκτος αν γινει couto). Η πληροφορηση μας ενδιαφερει. Αν καποιος δεν εχει την ικανοτητα να χρησιμοποιησει τα δικα του φιλτρα(να κρατησει την πληροφορια δηλαδη) και ερωτευτει τον καθε Αναστασακη δικο του θεμα ειναι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάρτε για παράδειγμα αυτό το νήμα. Λίγοι είναι αυτοί που επικεντρώνονται και συζητάνε την ουσία του νήματος. Απλά συνεχίζουν (προεκτείνοντας) άλλες συζητήσεις γιατί είναι πιο ιντριγκαδόρικες (ή έχουν δημιουργηθεί απωθημένα). Ποστ στο ποστ απάντηση στην απάντηση θα φτάσουμε σε λίγο σε 10-15 σελίδες έτσι για πλάκα. Λες και αυτά που λέμε και ξαναλέμε είναι νέα, χιλιοειπωμένα είναι. Από κάποια στιγμή και μετά κουράζουν ή διασκαδάζουν. Πάντως δεν προσθέτουν τίποτα στην ουσία.

Θα συμφωνήσω με τον Vag25 ότι ήταν λάθος η τοποθέτηση του "εκπροσωπου". Ακόμα και αν είχε δίκιο σε κάποια που έγραφε, δεν είναι ύφος γραφής αυτό για επίσημο εκπροσώπο κλινικής. Είναι χαμηλού επιπέδου. Ακόμα και αν σε προσβάλλει κάποιος οφείλεις να διαφυλάξεις το κύρος του μαγαζιού και να μην πέσεις σε επίπεδο πεζοδομίου ή κουβεντούλας. Περισσότερο με προβλημάτισε και με εξέπληξε αυτό παρά κάποια μέλη (τα οποία έτσι και αλλιώς είναι γνωστά).
 

vlafo

Well-Known Member
Η πληροφόρηση είναι μονοδιάστατη απο τον γιατρό γιατί δεν έχουμε τις γνώσεις να του αντιπαραθέσεις τα όποια επιχειρήματα.
Και όταν φτάσεις στο τελικό σημείο να τον ρωτήσεις γιατρέ μου γιατί στη ρημάδα την Ελλάδα δεν μπορώ να πάρω ένα αποτέλεσμα σαν του Freitas, Lorenzo και να πληρώσουμε όσα όσα,τότε επικρατεί σιωπή ή δήλωσή του στυλ μα τα παίρνετε και εγώ τα κάνω αυτά.
Αυτά είναι υποτιμητικά για μένα και μου προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου .

Απλά απορίες διατυπώνω που νομίζω τις έχουνε όλοι.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιατί τώρα είναι ζωντανό; Αν εννοείς ότι γράφουν τα ίδια και τα ίδια οι ίδιοι δεν βλέπω καμμία ζωντάνια. Όλα τα αξιόλογα παλία μέλη έχουν εξαφανιστεί και κανένα αξιόλογο δεν προστίθεται αφού δεν υπάρχουν κανόνες. Ο Αναστασάκης ήταν η κορφή του παγόβουνου απλά το φόρουμ είναι ήρεμο όταν δεν υπάρχει αντιπαράθεση, πράγμα κακό για τον διάλογο. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία κουλτούρα γόνιμης αντιπαράθεσης για αυτό θα μπουν κανόνες. Πολύ σωστά το είπε ο hairlosscured, άλλο τα social media άλλοι το φόρουμ.
Όλα τα μέλη έρχονται και παρέχονται...cvial καλά κακα μέλη όλοι μας έχουμε ημερομηνία λήξεως ... Οι λόγοι που φεύγουν είναι ότι απλά τους τελείωσε ....ο καθένας κάθεται τον χρόνο του και φεύγει για δικούς του λόγους....η μπαίνουν πιο αραιά η καθόλου η συνέχεια ο καθένας με τον δικό του Ρυθμό...την δική του ζωή γιατί η καθημερινότητα εξελίσσεται για όλους μας ....δεν έχει σχέση με το αν ξενέρωσε η όχι κάποιος άμα γράψω εγώ κάτι που δεν τους αρέσει.... Υπάρχουν αυτοί που φεύγουν σίγουρα επειδή εγώ γράφω κάτι που το κάνει καφενείο ...υπάρχουν αυτοί που φεύγουν επειδή κάποιοι εκπρόσωποι μπαίνουν εδώ να κάνουν προώθηση το μαγαζί τους φτάνοντας μέχρι και στην προπαγάνδα .... Υπάρχουν κ αυτοί που θα φύγουν επειδή ο cvial εγινε χουντικός...και υπαρχουν αυτοί που θα φύγουν γιατί έτσι ξύπνησαν το πρωί ....επίσης υπάρχουν όλοι αυτοί που θα μείνουν για αυτούς του λόγους που ανέφερα ....
μπαίνεις σε μια διαδικα να βάλεις περιορισμούς στα μέλη για ποιον λόγο ; Μα πες ότι κάνω μια παρουσίαση και μου σχολιάζει ο άλλος κάτι και του απαντώ η τον ρωτάω κάτι δεν θα μπορεί να απαντήσει και θα περιμένει να περάσει 24ωρο; Πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει αυτό ; Γιατί δεν το πήρες από την ανάποδη ; Να πεις από δω και μπρος όλες οι κλινικές που κάνουν παρουσιάσεις θα ασχολούνται μόνο με αυτές και οποίο μελος θέλει να παρέμβει θα ναι μόνο με αιτιολογία συγκεκριμένη....οποίος προσβάλει βρίσει ειρωνευτεί χλευάσει ο ένας τον άλλον 3 μήνες 6 9 για πάντα ...ότι θες ...το πρόβλημα είναι πολύ πολύ συγκεκριμένο και εγώ θα εστίαζα εκεί ...αφού φάνηκε κ στην πραξη αυτό το διάστημα που σου ανέφερα....
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειμαι υπερ των σκληρων μετρων του Cviλιά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σκληρά. Όποιος έχει παρευρεθεί σε μια συζήτηση, σε ένα πάνελ σοβαρό θα αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να μιλά ακατάπαυστα αλλά με κανόνες ούτε ο ένας να μιλάει πάνω στον άλλο και να φλυαρεί. Κάνει την τοποθετησή του επί του θέματος και τελειώνει. Μόλις του ξαναδοθεί ο λόγος σχολιάζει. Έτσι γίνονται οι δομημένες συζητήσεις.
 

vag25

Well-Known Member
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σκληρά. Όποιος έχει παρευρεθεί σε μια συζήτηση, σε ένα πάνελ σοβαρό θα αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να μιλά ακατάπαυστα αλλά με κανόνες ούτε ο ένας να μιλάει πάνω στον άλλο και να φλυαρεί. Κάνει την τοποθετησή του επί του θέματος και τελειώνει. Μόλις του ξαναδοθεί ο λόγος σχολιάζει. Έτσι γίνονται οι δομημένες συζητήσεις.
Το ειπα λιγο χιουμοριστικα για αυτο εγραψα Cviλιά :p
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όλα τα μέλη έρχονται και παρέχονται...cvial καλά κακα μέλη όλοι μας έχουμε ημερομηνία λήξεως ... Οι λόγοι που φεύγουν είναι ότι απλά τους τελείωσε ....ο καθένας κάθεται τον χρόνο του και φεύγει για δικούς του λόγους....η μπαίνουν πιο αραιά η καθόλου η συνέχεια ο καθένας με τον δικό του Ρυθμό...την δική του ζωή γιατί η καθημερινότητα εξελίσσεται για όλους μας ....δεν έχει σχέση με το αν ξενέρωσε η όχι κάποιος άμα γράψω εγώ κάτι που δεν τους αρέσει.... Υπάρχουν αυτοί που φεύγουν σίγουρα επειδή εγώ γράφω κάτι που το κάνει καφενείο ...υπάρχουν αυτοί που φεύγουν επειδή κάποιοι εκπρόσωποι μπαίνουν εδώ να κάνουν προώθηση το μαγαζί τους φτάνοντας μέχρι και στην προπαγάνδα .... Υπάρχουν κ αυτοί που θα φύγουν επειδή ο cvial εγινε χουντικός...και υπαρχουν αυτοί που θα φύγουν γιατί έτσι ξύπνησαν το πρωί ....επίσης υπάρχουν όλοι αυτοί που θα μείνουν για αυτούς του λόγους που ανέφερα ....
μπαίνεις σε μια διαδικα να βάλεις περιορισμούς στα μέλη για ποιον λόγο ; Μα πες ότι κάνω μια παρουσίαση και μου σχολιάζει ο άλλος κάτι και του απαντώ η τον ρωτάω κάτι δεν θα μπορεί να απαντήσει και θα περιμένει να περάσει 24ωρο; Πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει αυτό ; Γιατί δεν το πήρες από την ανάποδη ; Να πεις από δω και μπρος όλες οι κλινικές που κάνουν παρουσιάσεις θα ασχολούνται μόνο με αυτές και οποίο μελος θέλει να παρέμβει θα ναι μόνο με αιτιολογία συγκεκριμένη....οποίος προσβάλει βρίσει ειρωνευτεί χλευάσει ο ένας τον άλλον 3 μήνες 6 9 για πάντα ...ότι θες ...το πρόβλημα είναι πολύ πολύ συγκεκριμένο και εγώ θα εστίαζα εκεί ...αφού φάνηκε κ στην πραξη αυτό το διάστημα που σου ανέφερα....

Εϊναι εύκολο να πετάμε εκφράσεις απερίσκεπτα. Τι πάει να πει χουντικός. Σου αφαίρεσα τον λόγο? Στα νήματα παρουσιάσεων έχεις δικαίωμα να τοποθετηθείς ελέυθερα και να πεις ότι θέλεις όσο θέλεις ολοκληρωμένα. Άπαξ. Αυτός που ανοίγει το νήμα είναι αυτός που πληροφορεί και περιμένει σχολιασμό ουσίας και όχι κοκορομαχίες και άσχετα. Αν ρωτήσει κάτι καινούργιο μπορείς να ξανασχολιάσεις. Ουσιαστικά έχει την διεύθυνση της συζήτησης γιατί είναι δικό του νήμα. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα αντιληφθείτε (πιθανώς) την αξία του σωστού ποστ όταν δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε κατάχρηση και να αρχίζετε να συζητάτε μεταξύ σας χωρίς έλεγχο. Το 24ωρο είναι ενδεικτικό και σκοπό έχει την απεξάρτηση μερικών από την ντόπα του πληκτρολόγιου.
 

aeratos28

Just aeratos
Καταρχήν το ότι συγκρίνεις μια συζήτηση ενός πάνελ σοβαρού ,με συζητήσεις που γίνονται σε ένα φόρουμ είναι λάθος..εντελώς διαφορετικές συνθήκες συζήτησης..
 

manly_Man

Well-Known Member
Κανεις δεν το ξεχνα το δευτερο, απλα καποιους δεν μας ενδιαφερει ουτε θα παμε στον Αναστασακη(εκτος αν γινει couto). Η πληροφορηση μας ενδιαφερει. Αν καποιος δεν εχει την ικανοτητα να χρησιμοποιησει τα δικα του φιλτρα(να κρατησει την πληροφορια δηλαδη) και ερωτευτει τον καθε Αναστασακη δικο του θεμα ειναι.
Δεν ξερω κατα ποσο το αντιλαμβανεται ενα νεο μελος που μπαινει εδω, ειδικα αν ενας γιατρος(οποιοσδηποτε) το "εχει" με το λεγειν και την πειθω...

Μα το θεμα ειναι η πληροφορια που θα σου δωσει αν θα ειναι εγκυρη ή οχι...

Θα σου δωσω ενα παραδειγμα το LLLT. Μπορει να ανοιγε νημα ο ιδιος με το ποσο χρησιμο ειναι κ το ποσα θετικα μπορει να σου δωσει. Και μπορει να ελεγες "ε δεν μπορει να λεει και μ@λ@κιες, γιατρος ειναι"....και "τσουπ" να πηγαινες να το αγορασεις απο αυτον, να εσκαγες 2-3 χιλιαρικα και εν τελει να μη σε βοηθουσε οπως θα περιμενες.

Γι'αυτο λεω ας κραταμε μια επιφυλαξη με οσους εχουν συμφερον με κατι, ειτε ειναι μεταμοσχευση ειτε LLLT, ειτε οτιδηποτε αλλο....

(μια προσωπικη γνωμη)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα