Mogan, dhi fue, ευαγγελάτος, ~2500grafts, 25-26/09/2017

vlafo

Well-Known Member
Αν και εγώ σου είχα ζητήσει να τα κόψεις τόσο κοντά,είσαι μια χαρά απλά το πιο μακρύ σου εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη και νομίζω επειδή έχεις ωραία τρίχα σου πάει πιο πολύ.
Η 2 μμ αν ποτέ την κάνεις,θα σε κάνει πραγματικά αγνώριστο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mogan

Active Member
Ετοιμάζεσαι για μμ??

Η αλήθεια είναι ό,τι βλέπω περιθώρια βελτίωσης.
Επισης, σε συνθήκες έντονου φωτισμού εξακολουθεί να φαίνεται κενό στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα είναι πολλές οι φορές που σε μια παρειστικη φωτογραφία, ενώ όλοι θα φαίνονται νορμάλ, εμένα η κορυφή θα γυαλίζει.

Και ξέρεις, όταν έχεις κάνει την επέμβαση, έχεις δώσει τα λεφτά και τα μοσχεύματα, και όλα έχουν πάει καλά.... Ε σε χαλάει υπό συνθήκες να εξακολουθείς να είσαι ο "φαλακρός" της παρέας.

Οπότε θα ήθελα να δω τον γιατρό μου, να μου πει τι μπορεί να κάνει με ασφάλεια, να δούμε πόσο θα κοστίσει αυτό και μετά θα αποφασίσω.

Ειδικά το οικονομικό, σιγά σιγά που μεγαλώνουμε και οι ευθύνες πληθαίνουν κάνει την απόφαση ακόμα πιο δύσκολη.

Οταν είσαι μικρός ασχολείσαι πιο εύκολα με τρίχες!
 

koumparos

Well-Known Member
Παρατηρώντας παλιότερες φωτό νομίζω δεν έχεις χάσει έδαφος.Απλα ήθελες αλλά 1000-1500 ώστε να μην είχες πρόβλημα σε φουλ ήλιο.Νομιζω αξίζει να το κάνεις.Ετσι τελειώνεις οριστικά με μπροστινές ζώνες και μελόντικα βλέπεις τι θα κάνεις με τις πίσω.Μινοξιδιλη πίσω για όσο σε κρατήσει.
 

Mogan

Active Member
Καλημέρα σας!

Παρουσιάζω εδώ κάποιες φωτογραφίες με ακόμα πιο κοντό κούρεμα.

Το ξέρω σας έχω πρήξει τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι προφανώς γιατί κάτι ετοιμάζεται στο άμεσο μέλλον.


20200218_102303.jpg 20200218_102408.jpg 20200218_102338.jpg 20200218_102234.jpg
 

Συνημμένα

  • 20200218_102303.jpg
    20200218_102303.jpg
    882.1 KB · Προβολές: 503

aeratos28

Just aeratos
Άλλο ένα εδώ..που βλέπω στις προηγούμενες σελίδες πολλοί που τώρα συμφωνούν αρκετά με τα less is more τότε έλεγαν πως σίγουρα ήθελε 3500 μοσχεύματα..του βγάλαμε την Παναγία και του mogan τότε..κοιτάξτε φωτό που έβγαζε ,πανοραμικες και τα πάντα..με φυσικό φως με όλα..αν τώρα ζητηθεί κάτι τέτοιο ,ξαφνικά είμαστε 3-4 που τα ζητάμε αυτά και κάτι βλακείες για like ακούσαμε τώρα τελευταία..λες και είμαστε η Τούνη και ψάχνουμε like ..ένα τέτοιο Ανιστονιστικο νήμα παίζει να δούμε??
Μπαααααααα..και έχει και συνέχεια..πήγε και έβαλε και άλλα grafts το παιδί εδώ..
Μήπως ειμασταν υπερβολικοί και εμείς τότε και ο mogan?για αποφασίστε να σας δω..
Εγώ λέω ότι τότε σωστοί ειμασταν..τώρα δεν μας τα λέτε ορισμένοι καλά..
 

koumparos

Well-Known Member
Αέρατε εδώ δεν υπάρχει ίχνος θύλακα πριν την μμ.Λογικο να μην του φτάνανε τα 2500.Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.Στου Αναστασάκη τα νήματα σε κάποια από αυτά τα 2500+ κάνανε μια χαρά δουλειά με δεδομένο εξελισσόμενη τριχόπτωση σε όλο το πάνω μέρος και απουσία φιναστεριδης σε χάπι και σε σωστή δόση.Πες ότι θες για την συμπεριφορά του θα συμφωνήσω.....σε θέματα πλάνου και μελλοντικού συμφέροντος του ασθενή είναι πολύ καλός...
 

aeratos28

Just aeratos
Ρε κουμπάρε αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως στην ίδια περίπτωση η σε παρόμοια θα έμπαιναν 2500 grafts και οποιος έλεγε για 3500 θα ακούγαμε απαντήσεις ότι είναι υπερβολή κτλ κτλ..που παλιά απλά το λέγαμε και συμφωνούσαν όλοι..πλέον αρκετοί έχουν άλλη άποψη..αυτό θέλω να πω.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε σε παρακαλώ ξεκολα με το θέμα, έχειις γίνει σαν την μετάλλαξη Δ του COVID. Έχεις κολλήσει όλα τα νηπματα. Το έχουμε εμπεδώσει τόσο πολύ που αν βάλω διαγώνισμα θα γράψουν όλοι άριστα. Πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.
 

aeratos28

Just aeratos
Έμπλεξε ο γιατρός μαζί μου ..ξεκίνησε να με προσβάλει αναφεροντας υποτιμητικά το επάγγελμά μου..επειδή τον είπα Άνιστον,το Αναστασάκης στα αγγλικά..θα μπορούσε να πει κάτι άλλο για μένα ..είναι σαν να τον λέω γιατρουδακο εγώ,που ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο..αφού είναι τέτοιος,έτσι ακριβώς θα απαντώ και εγώ ..και αν είδες δεν μπαίνει κανείς στα νήματα του που ανέβασε για να μην τον προκαλούμε..και αφού είδε πως δεν μπαίνουμε άρχισε να μπαίνει αυτός στα νήματα που συζητάμε ...αυτός είναι ο covid ξεκάθαρα..για να μην αρχίσω να μπαίνω σε κάθε νήμα του
Αεράτε σε παρακαλώ ξεκολα με το θέμα, έχειις γίνει σαν την μετάλλαξη Δ του COVID. Έχεις κολλήσει όλα τα νηπματα. Το έχουμε εμπεδώσει τόσο πολύ που αν βάλω διαγώνισμα θα γράψουν όλοι άριστα. Πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο.

και τα γράφω και εκεί ,να ανακαλέσει τα υποτιμητικά σχόλια για το επάγγελμα μου και ας αρχίσει τα υποτιμητικά για εμένα και μόνο...αλλιώς θα ξεκινήσω και εγώ την υποτίμηση του δικού του επαγγέλματος.
Τελος
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα