Crown

mixalis75

New Member
καλησπερα ποια θεωρειτε την καλυτερη κλινικη στην Ελλαδα για καλυψη crown?

Στάλθηκε από το SM-A600G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλημέρα,
Ίσως τα νέα μέλη βρίσκονται λίγο στα χαμένα με τα εκατοντάδες νήματα στο φόρουμ,ας μην τα αποπαίρνουμε με το καλημέρα,
άλλα να γνωρίζουν ότι οι απαντήσεις που θα τους δοθούν δεν θα είναι τόσο ουσιαστικές εάν δεν κάτσουν να ξεψαχνίσουν το φόρουμ και να τα ζυγίσουν.

Καλώς ήρθες φίλε στο φόρουμ,αφιέρωσε λίγο χρόνο στις παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων διότι εάν σε προτείνει ο καθένας την κλινική που έκανε ο ίδιος μεταμόσχευση θα μπερδευτείς περισσότερο.

mixalis75

New Member
Καλημέρα,
Ίσως τα νέα μέλη βρίσκονται λίγο στα χαμένα με τα εκατοντάδες νήματα στο φόρουμ,ας μην τα αποπαίρνουμε με το καλημέρα,
άλλα να γνωρίζουν ότι οι απαντήσεις που θα τους δοθούν δεν θα είναι τόσο ουσιαστικές εάν δεν κάτσουν να ξεψαχνίσουν το φόρουμ και να τα ζυγίσουν.

Καλώς ήρθες φίλε στο φόρουμ,αφιέρωσε λίγο χρόνο στις παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων διότι εάν σε προτείνει ο καθένας την κλινική που έκανε ο ίδιος μεταμόσχευση θα μπερδευτείς περισσότερο.
ευχαριστω φιλε μου! εχω κανει ηδη μια μμ για hairline στην dhi απλα την εκανα πριν μπω στο φορουμ και ψαχνω γνωμη για 2η μμ. καλημερα ελπιζω να βγαλω τα συμπερασματα μου μετα απο καποια ερευνα.

Στάλθηκε από το SM-A600G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολύ ωραία!
Εφόσον έχεις μια πρώτη άποψη για την κλινική που έκανες δεν υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές για Ελλάδα.
Από εκεί και πέρα κοιτάς για εξωτερικό.
Έμεινες ευχαριστημενος από την πρώτη σου μεταμόσχευση?
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την επέμβαση?

Μπλουζα