Ειναι ευρεως γνωστο οτι οι καλυτερες διακοπες σε νησι γινονται Δεκεμβρη - Γεναρη![]()
Ποιές διακοπές? Kite surfing, αυτή είναι η τρέλα του.
Ειναι ευρεως γνωστο οτι οι καλυτερες διακοπες σε νησι γινονται Δεκεμβρη - Γεναρη![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά, κάτσε να καταλάβει τι παπατζήδες είμαστε (από τους 20 θα κάνει ο 1) και θα σου πω εγώ αμα ξαναπατήσει.Ευγε CVIAL πολυ μεγαλο επιτευμα να τον κανεις να ασχοληθει τοσο πολυ με μια τοσο μικρη αγορα οπως η ελληνικη.Μπραβο και στον γιατρο που σεβεται τοσο την Ελλαδα και τους μελλοντικους ασθενεις του.
Καλά, κάτσε να καταλάβει τι παπατζήδες είμαστε (από τους 20 θα κάνει ο 1) και θα σου πω εγώ αμα ξαναπατήσει.
@CVIAL με τις αναμονές τι γίνεται? Οι De Freitas και Couto που ειναι παιδιά του Lorenzo αν δε κανω λαθος, εχουν τεραστιες αναμονες (ειδικα ο δευτερος). Ο Lorenzo εχει 3-4 μηνες νομιζω? Οφειλεται καθαρα στο ότι είναι πιο ακριβός ή παίζουν άλλα πχ περισσοτερο προσωπικο κλπ?
Σε απαντητικό mail η Daria,ενημέρωσε και μου το επικύρωσε CVIAL ότι θα κάνουνε επίσημα consultation στην Ελλάδα σε 3 με 4 μήνες.
Το μόνο που μένει να τον πείσεις είναι να κάτσει καμία εβδομάδα στην Ελλάδα και για να προλάβει όλα τα ραντεβού αλλά και για να πάει διακοπές σε κανένα νησί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά το έχουμε γράψει ξανά και ξανά ο Couto είναι κλεισμένος μέχρι το 2023 και με τιμή που ξεκινά από 6€/graft και πέφτει για πολλά grafts στα 4€/graft, όχι γιατί είναι πιο αργός, αλλά γιατί είναι one man show, τα κάνει όλα μόνος του, εξαγωγή και τοποθέτηση, δηλαδή κάνει ένα περιστατικό ανά ημέρα και όχι τρία, τέσσερα ή πέντε που κάνουν άλλοι γνωστοί γιατροί, οι οποίοι κάνουν μόνο τοποθέτηση και μάλιστα πολλές φορές κάποιοι ούτε καν αυτό.
Οπότε εάν θες να μηδενίσεις το ρίσκο σου δηλαδή να στα κάνει όλα ο γιατρός αυτός πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το 2023.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Οπότε εάν θες να μηδενίσεις το ρίσκο σου δηλαδή να στα κάνει όλα ο γιατρός αυτός πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το 2023.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Νομίζω ότι είναι λίγο παρανοικό να συζητάμε για τέτοιους χρόνους αναμονής (5 χρόνια). Στερείται λογικής και πρακτικής σημασίας.
Συμφωνώ, τα καλύτερα από ολους στο διαδικτυο.Εγώ για την αναμονή Lorenzo ρώτησα @PROF . Πάντως δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να βασιστώ σε αυτά που βλέπω στο youtube, αλλά τα αποτελέσματα του Couto είναι (ή παρουσιάζονται τέλοσπάντων) μακράν τα πιο εντυπωσιακά.
Συμφωνώ, τα καλύτερα από ολους στο διαδικτυο.
εννοεις πως και ο λορεντζο εχει μια προτιμηση στα πολυτριχα εν γενει ?Το αντίθετο του Erdo! 45% είναι πολύ αλλά σίγουρα η χρήση σχετικά μεγάλων λόγων με χρήση πολυτρίχων ρίχνει την τιμη σε σχέση με την κάλυψη που παίρνεις και είναι χαρακτηριστικό της Ισπανικής σχολής.
Sent from my iPhone using Tapatalk