Την βοήθειά σας!

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ εγώ λέω να μην βιαστεις καθόλου για επεμβάσεις..τα πλαϊνά μαλλιά δεν φαίνονται να είναι οκ..πάνω από τα αυτιά εννοώ, βλέπω αρκετή αραίωση οπότε αυτόματα σημαίνει περιορισμός στη δοτρια..για να μην μπερδεύεσαι ,συνολικά χρειάζεσαι 6-7000 grafts σιγουρα, για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα,καλό θα έλεγα..τα 3500 που άκουσες πιο πάνω εννοούν τα παιδιά μόνο για το μπροστινό μέρος του κεφαλιού..από το μισό και πίσω θα μείνεις όπως είσαι τώρα..οπότε μην ενθουσιαζεσαι..να ξέρεις πως θες γύρω στα 20000€ για να κανεις δουλειά..αν τα έχεις προχωρά.αλλιως wait και πάλι wait και σκέψου το καλά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikolass

New Member
aeratos σε ευχαριστω πολυ! καθε γνωμη ειναι πολυτιμη οπως ειπα και παραπανω.Αυτο που ανεφερες για την αραιωση το παρατηρησα και γω απο τις φωτο σημερα και δεν ξερω εαν ειναι νορμαλ, παιχνιδια της φωτογραφιας,κουρεματος η οντως αραιωση γιατι απο το καθρεφτη δεν μπορω να βγαλω πορισμα απο το πλαι. Να ζητησω μια γνωμη-συμβουλη απο υποψηφια κλινικη ή η αποψη τους θα ειναι μονο κ μονο με γνωμονα το οικονομικο τους συμφερον?? αυτος ειναι και ο λογος που ζηταω δημοσια βοηθεια απο εσας που εχετε εμπειρια περιπτωσεων..το αποτελεσμα της μμ πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερο απο το τωρινο..αυτο που με νοιαζει ειναι να μην εχω θεματα υγειας (επειδη ειναι κεφαλι) οπως χρονιοι πονοκεφαλοι, ενοχλησεις χρονιες κ.α) και να μην γινει το κεφαλι μου βομβαρδισμενο τοπιο..το να μπουν στο κεφαλι μου grafts και να ειμαι οπως ημουν πριν 7 χρονια το εκτιμω..και παλι το λεω οτι δεν περιμενω να γινω 17αρης.

nikolass

New Member
Χαλιέμαι οταν με βλέπω πανοραμικα ( μεσα απο φωτογραφιες, οταν μπαινω σε ασανσερ και εχει πολλους καθρεφτες κοκ) οταν κοιταζομαι στον καθρεπτη ας πουμε της τουαλετας που με βλεπω αμφαζ η προφιλ δεν μπορω να συλλαβω την φυση του προβληματος απλα βλεπω μονο την αραιωση στους κροταφους..οι μηδαμινες τριχες-τουφες που εχουν μεινει στην μεση και λιγο μπροστα επισκιαζουν μονο σε μενα το θεμα μου..αλλα οταν με βλεπω σε βιντεακια λεω πρεπει να προχωρησω σε μμ.

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα φίλε είναι πως αν προχωρήσεις σε επέμβαση ,η κάνεις το καλύτερο δυνατό που γίνεται,η μην κάνεις καθόλου..το να βάλεις απλά κάποια grafts 3000-3500 ,δεν νομίζω ότι θα κάνουν τη δουλειά που θες.χρειαζεται να ξέρεις από την αρχή πως για να γίνει σωστή δουλειά θέλεις σίγουρα 6-7000 grafts..φυσικά αφού σκέφτεσαι για έξω,έχεις δει αποτελέσματα..γνώμη μου είναι να μην βιαστεις και να μην σε κυριεύει το πάθος σου για μαλλί..μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος που λέμε..

nikolass

New Member
Εχεις απολυτο δικιο σε οτι γραφεις παραπανω!το γνωριζω και γι αυτο δεν εχω κανει εδω και χρονια! το site το εχω ανακαλυψει εδω κ αρκετα χρονια αλλα ειπα οτι πρεπει να κανω την κινηση σιγα σιγα..οσον αφορα το οικονομικο το ξερω οτι πρεπει να τα σκασω χοντρα γι αυτο κ ειπα κατ ευθειαν για εξω..αλλωστε και με παιρνει οικονομικα να το κανω.

aeratos28

Just aeratos
Αφού σε παίρνει τότε κοίτα με τους πολύ δυνατούς γιατρούς..τύπου ερντογαν,Λορένθο κτλ..ότι καλύτερο..θα σου πουν ακριβώς τι μπορείς να κάνεις,ποια η κατάσταση της δοτριας και πόσα μπορείς να βγάλεις ..όσο για πονοκεφαλους που είπες πιο πριν,απλά σου είπαν χαζομαρες..ούτε χρόνιους πονοκεφαλους ούτε τπτ.μην ακούς τον κάθε ανίδεο ,ότι να ναι λενε

nikolass

New Member
Ο τουρκος κανει επισκεψεις στην Ελλαδα οπως κάνουν αλλοι ιατροι? ή ακομα και για μια διαγνωση πρεπει να πας Τουρκια αυτοπροσωπως?? Καπου διαβαζα οτι ο ερντι ναι μεν κορυφη αλλα δεν κανει καλη διαχειρηση της δοτριας σε σε σχεση με κυπρο..αυτο τακτοποιηθηκε?ή ο τουρκος παιζει σε αλλη κατηγορια πλεον? thanks παιδια για τις βοηθειες!

aeratos28

Just aeratos
Λογικά θα αστειεύεσαι με αυτό που λες για τον Τούρκο..αλλιώς κάτι έχεις διαβάσει λάθος..ουδεμία σύγκριση σε κανένα επίπεδο με τις κυπριακές..και τώρα αλλά και παλιότερα..πήγαινε δες το νήμα του panos1982 του paulo να δεις δουλειές να πάθεις πλάκα

nikolass

New Member
Καπου το ειχα διαβασει εδω μεσα σχετικα με την διαχειρηση οσον αφορα την δοτρια (οτι εκει στερει λιγο ο τουρκος)..αλλα δεν θυμαμαι που..πρεπει να κατσω να ψαξω.τον συγκρινα με κυπρο γιατι σε πολλα νηματα ρωτανε πολλα παιδια κύπρο ή τουρκια?? Για να το λες εσυ οτι δεν χωραει συγκριση παω πασο!

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ κοίτα απλά το νήμα του panos1982..του έβγαλε σε μια επεμβαση 5100+ μοσχεύματα..και δες φωτό με τη δοτρια του.σαν να μην έκανε επέμβαση είναι..δεν συγκρίνεται πουθενά ο Τούρκος με την Κύπρο.ετσι πιστεύω εγώ,άλλος μπορεί να πιστεύει άλλο.αλλα κοίτα και μόνος σου και βγάλε συμπέρασμα.
Καπου το ειχα διαβασει εδω μεσα σχετικα με την διαχειρηση οσον αφορα την δοτρια (οτι εκει στερει λιγο ο τουρκος)..αλλα δεν θυμαμαι που..πρεπει να κατσω να ψαξω.τον συγκρινα με κυπρο γιατι σε πολλα νηματα ρωτανε πολλα παιδια κύπρο ή τουρκια?? Για να το λες εσυ οτι δεν χωραει συγκριση παω πασο!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αδερφέ κοίτα απλά το νήμα του panos1982..του έβγαλε σε μια επεμβαση 5100+ μοσχεύματα..και δες φωτό με τη δοτρια του.σαν να μην έκανε επέμβαση είναι..δεν συγκρίνεται πουθενά ο Τούρκος με την Κύπρο.ετσι πιστεύω εγώ,άλλος μπορεί να πιστεύει άλλο.αλλα κοίτα και μόνος σου και βγάλε συμπέρασμα.

Καλημέρα αγαπητέ φίλε αεράτο.
Συγγνώμη άλλα εγώ και ο ΝικολαςΝικ που κάναμε στην Κύπρο τι λάθος πήγε?
Και φυτρωση 95% είχαμε και φυσικότητα είχαμε και πυκνότητα είχαμε και σωστή διαχείριση δότριας είχαμε που είναι και πολύ σημαντικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Νικολα θεμα διαχειρησης της δοτριας δεν εχει απασχολησει ποτε το φορουμ στις δυο κυπριακες κλινικες που υπαρχει μεγαλος αρθμος παρουσιασεων αλλα ουτε στον ερντογαν απο τον οποιο ομως εχουμε μικρο, εως τωρα ,δειγμα απο παρουσιασεις . Και στις τρεις περιπτωσεις κανουν καλη δουλεια στη δοτρια.

nikolakis

Well-Known Member
Μιας κ έρχεται καλοκαιράκι πήγαινε 3 μερες κωνσταντιπουλη για mini tour κ μετα άλλες τρεις μερες Κύπρο. Παράλληλα επισκεψου κ τις εν λογω κλινικές κ δες τι σε συμφέρει κ αναλόγως θα πράξεις. Εγω πάντως προς βοσπορο κλίνω όταν ερθει η ωρα μου για μμ.

nikolass

New Member
Νικολα θεμα διαχειρησης της δοτριας δεν εχει απασχολησει ποτε το φορουμ στις δυο κυπριακες κλινικες που υπαρχει μεγαλος αρθμος παρουσιασεων αλλα ουτε στον ερντογαν απο τον οποιο ομως εχουμε μικρο, εως τωρα ,δειγμα απο παρουσιασεις . Και στις τρεις περιπτωσεις κανουν καλη δουλεια στη δοτρια.

Κατανοητό τοτε θα ειναι μπερδεμα δικο μου..ζητω συγνωμη για οποιαδηποτε αναστατωση!

nikolass

New Member
Μιας κ έρχεται καλοκαιράκι πήγαινε 3 μερες κωνσταντιπουλη για mini tour κ μετα άλλες τρεις μερες Κύπρο. Παράλληλα επισκεψου κ τις εν λογω κλινικές κ δες τι σε συμφέρει κ αναλόγως θα πράξεις. Εγω πάντως προς βοσπορο κλίνω όταν ερθει η ωρα μου για μμ.

Δυστυχώς δεν εχω μπροστα μου χρονο λογω επαγγελματος..για το προσεχες διαστημα!μεχρι τοτε ευκαιρια να παρω και αλλα (πολλα) εφοδια απο εσας ολους..προς το παρον ευχαριστω ολους σας και το site για την βοηθεια που προσφερετε!

aeratos28

Just aeratos
John εσύ για ποια διαχείριση δοτρια μιλάς?strip έκανες..τώρα όσον αφορά γενικά για το θέμα διαχείρισης δοτριας,δεν έχουν κανένα πεδίο σύγκρισης οι Κύπριοι με τον Τούρκο ,μην λέμε ότι θέλουμε.οκ είναι και οι Κύπριοι αλλά μέχρι εκεί ..καταρχήν δουλεύουν με punch 0.9 στην Κύπρο,ο τουρκος παίζει με 0.7-0.8 και σε πολλά με 0.6..μηδενικο scar όπως έχουμε δει ..δεν μπαίνουν σε σύγκριση σε καμία περίπτωση..ο λόγος που γίνεται σύγκριση μόνο είναι σε ένα σημείο..ότι έχουν ίδιες τιμές..και όλοι μα όλοι λένε γιατί να πάω Κύπρο με 2.50€ και να μην πάω Ερντογάν που είναι τοπ.

nikolakis

Well-Known Member
Δυστυχώς δεν εχω μπροστα μου χρονο λογω επαγγελματος..για το προσεχες διαστημα!μεχρι τοτε ευκαιρια να παρω και αλλα (πολλα) εφοδια απο εσας ολους..προς το παρον ευχαριστω ολους σας και το site για την βοηθεια που προσφερετε!
Ok τότε καντην κ μετά πας για μπαρκο έτσι ώστε 6 μηνες μετά που θα γυρίσεις να έχει πάρει μπρος για τα καλά η φύτρωση. Στο βαπόρι μέσα θα τους τρελάνεις όλους θα βγάζεις μαλλιά κ θα απορούν τι συμβαινει.

John_HDC

John εσύ για ποια διαχείριση δοτρια μιλάς?strip έκανες..τώρα όσον αφορά γενικά για το θέμα διαχείρισης δοτριας,δεν έχουν κανένα πεδίο σύγκρισης οι Κύπριοι με τον Τούρκο ,μην λέμε ότι θέλουμε.οκ είναι και οι Κύπριοι αλλά μέχρι εκεί ..καταρχήν δουλεύουν με punch 0.9 στην Κύπρο,ο τουρκος παίζει με 0.7-0.8 και σε πολλά με 0.6..μηδενικο scar όπως έχουμε δει ..δεν μπαίνουν σε σύγκριση σε καμία περίπτωση..ο λόγος που γίνεται σύγκριση μόνο είναι σε ένα σημείο..ότι έχουν ίδιες τιμές..και όλοι μα όλοι λένε γιατί να πάω Κύπρο με 2.50€ και να μην πάω Ερντογάν που είναι τοπ.

Όλα αυτά τα χρόνια 7 σύνολο παρουσίας μου στο πιο ενημερωμένο φόρουμ της Ελλάδας και σαν μεταμοσχευμενος ο ίδιος δεν έχω ακούσει παράπονα για διαχείριση δότριας και χαμένα grafts η white dots στην HDC.

aeratos28

Just aeratos
Σύγκριση τούρκου με Κύπρο κάνουμε.οτι ο Τούρκος κάνει τρομερή δουλειά και στο θέμα διαχείρισης δοτριας..δουλεύει με σχεδόν το μισό μέγεθος punch..τώρα από εκεί και πέρα είπαμε πως οκ είναι και οι Κύπριοι αλλά δεν συγκρίνονται με Ερντογάν.θεμα που λες για παράπονα.αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις

John_HDC

Nikolass γεια σου και καλώς ήρθες.

Είσαι σε πολύ καλή ηλικία για να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση.
Εγώ έκανα επέμβαση στα 33 μισό και είμαι στα 6 χρονιά περίπου ήδη.

Δεν είμαι ειδικός για να εκτιμήσω σωστά την δότρια σου άλλα φαίνεται ότι μπορεί να δώσει μοσχεύματα για 2 μεταμοσχευσεις και να πάρεις ένα πολύ κάλο αποτέλεσμα ούτω σώστε να βελτιώσεις πολύ την εικόνα του προσώπου σου.

Καλό θα ήταν η κλινική να σε δώσει μια πρώτη εκτίμηση εφόσον δει φωτογραφίες σου η ακόμη καλύτερα και από κοντά.
Βλέπω να έχεις συμπαθητικά πλαϊνά αν όχι και τα καλύτερα πράμα που βοηθάει σε συνδυασμό με την μεταμόσχευση.

Πιστεύω σαν πρώτη μεταμόσχευση να χρειαστείς το λιγότερο 3500-3600 grafts όπως σε είπε και ο NikolasNik παραπάνω.
Θα σε κάνω ένα σχεδιακι για την αρχική κάλυψη.

Όσο για τις ερωτήσεις στο πρώτο σου ποστ πονοκεφάλους δεν θα έχεις. Αυτά τα άκουγα και εγώ παλιότερα.
Εγώ που έκανα strip που είναι πιο βάρια επέμβαση είχα μούδιασμα στην λωρίδα κάνα χρόνο δεν ήταν ενοχλητικό και πέρασε και αυτό.
Stress και ξενύχτια δεν επηρεάζουν αρκεί να μην κουβαλάς βάρη στις αρχές.
Ανγχος όλοι έχουμε και εγώ για τρία χρόνια μετά την μεταμόσχευση ήμουν πολύ χάλια λόγο ανεργίας άλλα τα grafts στην θέση τους ακόμη.

Μπορείς να παραδειγματιστεις από διάφορα περιστατικά στις παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων και πιστεύω ότι αξίζει να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση.

Μπλουζα