Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εαν ειχε και σταθεροτητα στην ποιοτητα με 2ε το μοσχευμα θα ειχαμε λυσει το προβλημα μας με βαση την ποιοτητα της δουλειας του.
Κορυφαιες hairline με τρομερες πυκνοτητες και φυσικοτητα.Επισης κανει και ακουρευτες
Καλημερα.
@piros75 αναφερεις πως με λιγοτερο απο 3000grafts θα ειναι μια χαρα το αποτελεσμα. Τι εννοεις μια χαρα; δλδ ποια εκτιμας θα ειναι η τελικη πυκνοτητα του "μια χαρα";
Επισης, τι συμβαινει με την καστανοξανθη τριχα; υπαρχει κατι υπερ ή κατα της;
Το "μικρο προβλημα" που ανεφερες ηταν λογω της εκτασης, να υποθεσω.
Ακομη @piros75 επειδη το πρωτο ραντεβου θα το κανω με την DHI, γνωριζεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ωστε να ειναι παροντας και γιατρος στη πρωτη συναντηση; Νομιζω κιολας πως ο προτιμωμενος ειναι ο Παπανικολαου (ξερω πως εσυ εκανες στην Γκαρτσονικα). Δλδ απλα να παρω και να πω "γεια σας. Θελω μια πρωτη συναντηση/κουβεντα με εκτιμηση δοτριας, μαζι με τον Παπανικολαου και να ειναι και δωρεαν κιολας!!!!" ;
Ενημερωτικα σκεφτομαι να συνεχισω με Αναστασακη, ετσι για την κουβεντα κυριως γιατι μου εχει φανει αρκετα μετρημενος και ακριβης, απλα εχει την "ψυχωση" με τη Strip που με χαλαει.
Τελος, μια κουβεντα και προς Κυπρο μερια. Εκει ομως δεν εχω καταλαβει: Παμε για Γεωργιου ή για HDC?
πλην της χερλαιν που επειδή πρέπει να έχει μόνο μονότριχα, ανεβαίνει στα 50-55 μοσχ/εκ2. .
απ οσο θυμαμαι, δεν εχω δει αποτελεσμα σε ελλ. κλινικη που να εχει δωσει 55 περιπου σε hairline.
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε αγαπητέ..πρέπει να βάλει 70grafts και να έχει πολύ μεγάλα ποσοστά φυτρωσης ώστε να δει φυτρωμενα 55grafts δεν του είπες??τι ιστορίες για τελογενη κτλ λες ρε αρχηγε τώρα??ας έλεγες θεωρητικά ότι είπες,όταν βάζεις αριθμούς όμως δεν είναι θεωρητικό,αλλά συγκεκριμένο.επειδη είναι γραπτός λόγος εδώ και μπορεί και να δει κανένας άσχετος τι γράφεις ,δεν θα καταλάβει αν μιλάς θεωρητικά η όχι και θα του μείνει αυτό με το 70grafts για 55 φυτρωμενα αν πετύχει δυνατή φυτρωση..τώρα για τελογενη κτλ που λες,ανάξιο συζήτησης..no comment.!κάπου έχεις μπερδευτει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδή για να έχεις την εικόνα των 56grafts ας πούμε hairline μόνιμα ,και να έχει φουλ φυτρωση κιολας,πρέπει να φυτέψει ο γιατρός 70grafts..αυτό λες ?
Το χω διαβάσει αρκετές φορές το νήμα του cvial και την ίδια απορία είχα κι εγώ (και συνεχίζω να την έχω). Μάλιστα είχε αναφερθει και απο τον Andyk αλλά δεν δόθηκε επαρκής εξήγηση.Για πήγαινε στο νήμα του cvial ,στο 2ο νήμα στη 2η επέμβαση που έκανε και δες στις πρώτες πρώτες σελίδες που δείχνει φωτό με τις μετρήσεις που έκαναν στη ληπτρια ..και κοίτα να δεις αν λείπει αυτό το 15% που λες, συν ένα 5% λιγότερο φυτρωση.δηλαδη από τα 2500 να λείπουν χονδρικα τα 500grafts..και δωσ'μου μια εξήγηση μετα
Βασικα τι εξήγηση θέλεις που δεν είδες να δίνετε?? Mετρημενα κουκιά ειναι ,έγινε μέτρηση και βγήκε το νούμερο αυτό..τι ανέφερε ο andy.k και δεν δόθηκε επαρκής εξήγηση ?μην μπερδεύεστε μόνοι σας.
Εγώ δεν ζήτησα εξηγήσεις για τίποτα ούτε και αμφισβήτησα κανένα.Εσυ ήρθες να ακυρώσεις τα γραφόμενα μου ως μη ορθα και πήρες την απάντηση-εξηγηση σου.Τι δεν ξέρεις τι είδους μέτρηση έγινε ρε φίλε?αφού δείχνει τα πάντα..βασικά με αυτό που είπες αμφισβητησες και την μέτρηση και λες πως δεν έχουν δωθεί επαρκείς εξηγήσεις..ας σου απαντήσει ο αρμόδιος για το θέμα αυτό τότε ,ο cvial